Herkku-puhelin
Anopin luona kylässä 2
Vävyläinen

Nuoltuani Leena anoppiani hetken rakastelumme jäljiltä, sanoin että käyn hiukan viruttamassa itseäni lähtien kylpyhuoneeseen jossa ajattelin tekosiani. Kuitenkin koska olin hiukan konjakeissani ja siinä päällä vielä oluen pöhnää en nähnyt tekosissani mitään väärää vaan jostain syystä tunsin hyvää oloa vaikka mitään ei oltu suunniteltu ennakkoon ja se mitä sattui se vain sattui...

Tultuani pesuhuoneesta Leena tuli minua vastaan ja sanoi myös menevänsä pesulle ohittaen minut hiukan häveliäs katse kasvoillaan. Ajattelin mielessäni kuullessani Leenan viruttavan itseään omien spermojeni valuvan hänen reisilleen ja hänen niitä siellä pesevän. Päätin olla kohtelias vävy ja keittää hänelle kahvit kun hän tulee suihkusta.

"Leena, siinä pöydällä on valmis kahvi" huikkasin kun hän tuli takaisin keittiöön. Tuolla kaapissa on myös keksejä, ottaisitko ne esille myös hän sanoi. Tein työtä käskettyä ja samalla toin jääkaapista lopun konjakin ja kaadoin Leenallekin paukun siitä. Oli hetken hiljaista kun hän viimein sanoi "Harri, teimme nyt jotain mikä meidän pitää unohtaa ja olla kuin sitä ei olisi koskaan tapahtunut, teimme väärin, enkä koskaan olisi voinut uskoa itsestäni niin käyvän". Olin vaiti ja katsoin häntä silmiin, niin siinä vain kävi. Onko se sitten aivan kauheaa. Tietenkin meidän pitää olla hiljaa tästä mutta silti voimme itse nauttia siitä mitä koimme. "Ei se minulta koskaan unohdukaan... Leena jatkoi. tuntui jo välistä että se ei edes olisi totta. Hän punastui ja menin hänen taakseen suudellen kaulalleen ja sanoin, tällaista rakastelun tulisi aina ollakin.

Juotuamme kahvimme menimme olohuoneeseen ja otimme konjakkilasit mukaan. Tiesin että Leena ei kestä konjakkia paljon ja näin hänen humaltuvan pikkuisen. Kysyin otatko lisää. Aivan pikkuisen ja hain pullon keittiöstä samalla ottaen kaapista sokerikuorrutteisia kirsikoita ja banaaneita korista. Maista näitä konjakkisi kanssa pyysin. Ihana yhdistelmä hän totesi ja sanoin minulla olisi vieläkin ihanampi yhdistelmä jos haluaisit sen.

Taidan tietää mitä tarkoitat, mutta emmekö jo sopineet jotain hän sanoi. Ei me mitään sovittu mutta meillä on nyt hetki nauttia jos sitä haluat. Haluaisitko nähdä minun tanssivan, kysyin Leenalta. Se olisi ihanaa kuulin hänen sanovan kun kävin jo laittamassa cd:n pesäänsä. Hitaasti etenevä musiikki korosti sitä kun aloitin liikehdinnän anoppini edessä... Korostin lantioni liikkeitä ja päälläni oli vain kalsarit ja pyyhe niiden päällä. Pyörin pitkin olohuonetta kunnes kuin vahingossa pyyhe jäi pois ja jatkoin tanssimista pelkillä kalsareillani.

Katsoin Leenan reaktioita ja kuin käskystä housuissani alkoi tuntumaan kauhea paine. Myös Leena erotti sen muttei sanonut mitään. Käännyin hänestä poispäin ja yhdellä sujuvalla liikkeellä pudotin kalsarini pois. Stondis oli kuin rautakanki olisi kohonnut jalkovälistäni ja käännyin hitaasti Leenaa kohti. Kerroit ettet ole tätä ennen nähnyt niin teen sen uudestaan... Vedin ylävartaloani taaksepäin ja aloin vetelemään mulkkuani runkaten ja samalla äännellen, vartaloani liikuttaen.

Tunsin hyvää oloa kun lopetin ja näin Leenan ilmeen jossa sekottui epätietoisuus ja halu. Menin eteensä ja sanoin , ota se . Hän aukaisi suunsa varovasti ja tunsin että hän ei varmasti koskaan olisi ollut kunnon 20 senttinen mulkku suussaan sillä niin vaikeaa alku oli. Sanoin. Leena. älä kurkota vaan ota aivan vapautunut olo ja ime mulkkua kuin tikkaria. Hän myös teki niin ja kuinka hyvältä se tuntuikaan. Samalla hänen saunatakkinsa aukesi ja rinnat tulivat esiin sekä huomasin että alakerrassa olivat pikkarit.

Leena, ota aivan rento olo sohvalla, nojaudu hiukan taaksepäin ja anna minun tehdä sinulle jotain hyvää.... Riisuttuani saunatakkinsa, hivelin hänen rintojaan suudellen suulleen ja laskeutuen vieden pikkarinsa jaloistaan... Otin yhden kirsikan ja banaanin pöydältä ja hivelin kirsikalla hänen klitoristaan ja häpyhuuliaan jotka kosteana odottivat mitä tuleman pitää. Laskeuduin suullani hänen vakoonsa jossa aloitin vatkauksen jossa kielelläni kiersin vaginan ympäri samalla pyörittäen kielenkärkeäni ja ottaen banaanin vasempaan käteeni työnsin sen pilluunsa. En vatkannut sillä vaan annoin sen vain olla ja hänen häpyhuuliensa kokea sen vaginassaan. Samalla jatkoin nuolemista kunnes hänen lantionpohjansa nouseminen kertoi että kohta tulee. Samalla kun oli nuollut olin myös sivellyt mulkkuani toisella baanilla saadakseni sen liukkaaksi... Hänen tullessaan rajusti ensimmäisessä orgasmissaan nousin hiukan, nostin jalkojaan entisestään ja polvillani lattialla ollen työnsi mulkkuni hänen peräaukkoonsa. Ei sinne hän sanoi hätäisesti mutta sanoin että odota hetki. Sain mulkustani 10 cm hänen peräaukkoonsa ja pyysin häntä ojentamaan kätensä minulle. Vein sormensa klitorikselleen ja sanoin, hiero samalla aloittaen rytmikkään liikkeen peräaukossa kuunnellen kun hän sai siitä hiukan kipeää ja voihki mutta samalla kiihdytti klitoriksensa hieromista ja nautti kokonaisuudesta. Vetäydyin ulos ja työnsin mulkkuni hänen pilluunsa saaden sen koko matkalta sisäänsä ja sanoin " Leena, Sinun kanssasi on ihana rakastella" ja tuo lauseen kuin laukaisi hänen valtavan liikkeensä joka tuntui kuin tulivuoren jyly mulkkuni varressa.

Vedin itseni ulos ja sanoin tule. Vein anoppini nojaamaan ikkunalautaan ja aloin työntämään takaapäin saaden hänet laukeamaan kahdesti peräkkäin lähes lyyhistyen lattialle. Nain kuin hullu kunnes tunsin lastini olevan lähdössä ja vedin mulkkuni ulos sanoen,, käänny pian ruiskuttaen koko sperma lastini rinnoilleen... Hän otti mulkustani kiinni maaten lattialla ja vetäen sitä edestakaisin... Kiitos Harri, tätä en unohda koko loppuelämäni aikana hän sanoi, johon totesin, ei tässä vielä kaikki ... saaden hänen silmänsä pyöristymään entisestään... vieläkin? Vieläkin , vastasin... Haluatteko kuulla ...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute