Herkku-puhelin
Sain isoa kullia 6
Annika

24-vuotiaaseen elämääni on sisältynyt muutama unohtumaton hetki vuoteessa muutaman upean miehen kanssa. Olen elänyt pari vakavampaa suhdetta, niiden välissä lohduttanut itseäni ja hankkinut mielihyvää useiden miesten kanssa, välinpitämättömiä hetken suhteita jotka ovat keskittyneet seksiin.

Ne täydellisimmät sänkyhetket olen kokenut miesten kanssa, joilla on suuri kalu. Kerron näissä tarinoissa muutaman kokemuksen.

--

Kiitos palautteesta! Sitä saa laittaa jatkossakin. Oon ihan hyvilläni, että juttujani jaksaa lukea..

Jotkut lukijat ovat pyytäneet vielä kuulla kokemuksiani isokaluisten miesten kanssa peuhaamisesta. Enempää miehiä kuin mitä aiemmissa tarinoissa olen kertonut ei ole ollut, mutta voin kertoa vielä minkälaista oli myöhemmin Jarkon kanssa. Ekasta kerrasta Jarkon kanssa kerroin tarinassa 2.

Eli: homma meni niin, että mun serkkupuoli Jarkko oli edellisenä kesänä aiemman tyttöystävänsä kanssa käynyt samalla aikaa mun kanssa mökillä. Kävi sitten puolivahingossa ilmi, että muutenkin ihan komean kaverin kalu oli iso. Hyvät fibat oli epäilemättä molemmin puoliset ja kun sitten myöhemmin syksyllä "vahingossa" menin häntä tapaamaan, päädyimme heti sänkyyn. Seksi oli upeaa, mä nautin hänen mahtavasta kalustaan ja hän kait mun rinnoistani. Ja molemmat kai siitä, että oltiin toisillemme kiellettyjä hedelmiä. Oli myös ihanan turvallista kun tunnettiin toisemme muuten ja nyt oltiin vaan menty salaiseen nautintojen puutarhaan.

Mun Hesan reissuni oli siis alkanut hyvin, kävin myös mun tädillä sekä kavereiden luona jotka oli muuttaneet Hesaan. Olen itse Pohjanmaalta. En voinut sitten tietty hyvillekään kavereille kertoilla miten ihanasti mun matka oli alkanut. Jarkon kanssa vaihdettiin kyllä ihan kivoja tekstareita pitkin päiviä, tiesin että se odottais mua vielä luokseen ennen kuin mun piti palata kotikonnuille. Vähän väliä teki mieli niinä päivinä hivellä itseään kun miettikin mitä sinä yhtenä iltapäivänä oltiin ihanasti tehty..

Menin sitten sen luokse, tarkoitus oli olla ilta siellä mutta olin pedannut ettei mua kukaan yöksi odottanut mihinkään kun tiesin mitä Jarkko kuitenkin haluais. Se oli tullut parahiksi töistä, suihkussakin ehtinyt käydä.

Jarkko otti mut vastaan suukottaen heti eteisessä ja mä vastasin sille tietty. Olin jo vähän ehtinyt olla päivän mittaan sitä mieltä että tää meidän puolisukulaisten seikkailu oli tuomittu kyllä päättymään, mutta toisaalta toissapäivän perusteella tää romanssi oli seksin suhteen niin antoisa, että vielä viivyin tässä mielelläni.

Taas syötiin jotain hyvää pastaa mitä se oli tehnyt. Juteltiin niitä näitä, mä kertoilin missä olin parina päivänä ollut. "Kiva kun tulit vielä", se sano viattomasti. Mä nyökyttelin, oli tarkoitus "tulla" vielä toivon mukaan monta kertaa sen illan aikana.

Se mies ei montaa liikettä tarvinnut, kun jo tulin sen isoon syliin. Ihana tuttu turvallinen syli jossa mä halusin antautua täysin.

Jarkko hamusi mua kiihkeästi, puristeli peppua suudellessaan, vaivas rintoja malttamattomana. "..umh.. voi sua.. sä taidat haluta jotain.. haluatko Jarkko.." siinä lämmittelin jutuilla ihanan kiihkeästi suutelevaa miestä. "..Jooh.. todellakin!.. sua.. pillua.. sun ihanaa pilluas!" Se hoki siinä halujaan.. "Sun upeaa pilluas!. " Hykersin kun mies niin suorasukaisesti kertoi mitä mielessä liikkui! Ja kyllä se tunnustus mua lämmitti, pimppi ilmoitti kostumalla että joo... antaa tulla vaan.

Jarkko riisui mua, ilmoitti että haluaa ottaa mut ensin pöydällä. Sopi mulle.. voi että se oli kiihkeä. Meni paidat, meni rintsikat.. kohta istuin pöydällä sen leipoessa mun rintoja. "Voi näitä sun hinkkejä..". Tuntui tosi hyvältä, en taas hävennyt niitä yhtään.

Sitten se heitti oman paitansa pois, ihan kiva yläkroppa. Housut meni pois ja mä taas säikähdin kun se valtava kalu sieltä ponnahti, "no just joo kun toi on NIIN mahtava!!." Jarkko hymyili tyytyväisenä, oli niin ylpeä isosta kalustaan; 23 senttiä pitkä ja melko paksu. Nostin peppua ja mun housut saatiin pois. Sain ohkasen tyynyn alle kun se pöytä oli tietty aika kova. Runkkasin samalla sitä ihanaa kalua, se vaan terhakoitui äärimittaan. Nyt oli poika käynyt ostamassa kondomejakin. Sellasen se sitten rullasi paikalleen.

Mä levitin jalkani kunnolla kun se tuli mun eteeni. Pöytä oli just sopivan korkuinen. Patukka porteille, tiukka ote mun pepusta. Kiedoin kädet sen kaulalle, lepoon leveiden harteiden päälle. Nostin vähäsen jalkoja ylöspäin niin, että kulma tuli oikeeksi.. Jarkon lantio työnsi eteenpäin, mä tapitin sitä silmiin koko matkan ja vaikersin hiljaa kun se eka työntö tuntui niin hyvältä. "Aa..aa..aah ..aa..ooo ..ooooo..!!"

Siinä ei montaa työntöä tarvittu kun mä jo laukesin heti.. oli melkein noloa mut ei kuitenkaan. "..aaah...Voi rakas..voi sun kanssa, mä heti tulin.. aah.. voi että mä laukesin.. aaaah!... oot niin upee!.." Tässä se tuli esille miksi iso kalu on niin nautinnollinen, mä tulin heti täyteen.

Mä pidin sitä hartioista. Jarkko alkoi naida mua rauhallisesti. Mä hytkyin pöydällä sen miehekkään työn varassa, pää retkahti välillä taakse nautinnosta. Kiedoin jalat sen lihaksikkaan takapuolen ympärille. "OH!.. OH!.. OH!.. OH!.." Palkitsin sitä hyvästä menosta silittämällä sen niskatukkaa, hyrisemällä sen korvaan ja välillä kiljahtamalla kun kulli oikein survaisi mukavasti. " Umh.. oot ihana.. oot todellakin.. ah!.. ah!.. ah!.. AH!!". Se mua kehui siinä miehekkäästi huohottaessaan, "pillus on taivas!.. Annika!!".

Sen työntöjen voima vaihteli, se antoi rytmin elää. Välillä paukutti lujaa pidempään. "Tätäkö.. tätäkö.. ooooh!.. tätäkö oot halunnu tehdä!.. tätäkö sä olet kaivannu nää päivät!.. panna.. panna mua näin lujaa ja ihanasti..oooh.. sä panet ihanasti.. otat mut niin ihanasti!! oooooh!". Oli makeeta, että saatoin katsoa kuinka mun pimppi oli todellakin tiukkana renkaana paksun aisan ympärillä joka sahas edestakaisin siinä. Mies nautti ja kohahteli vähän väliä, välillä painoi suukon otsalle.

Jarkko otti mua yhä lujempaa, yhä syvemmälle painui sen työnnöt. Voi kuinka mua siinä sen keittiön pöydällä vaan otettiin ja naitiin! Jätkä vaan otti ja pani, teki mitä tykkäsi. Mä voipuin kohta kun uusi orgasmi tuli.. oli se niin taivaallista. Kohta hajosi kondomi, ei mikään ihme kun on niin iso kulli. Uutta tilalle vaan.

Menin selälleni siihen pöydälle, jalat nousi Jarkon olkapäille. Jätkä otti ilon tosissaan irti pitäen lanteista kiinni ja pamputtaen kovaa. "Oh - oh - oh! - oh!- oh!! Annika! Annika! Mahtava! oh!.. oooooh!." Makasin siinä ja se kehu kuinka ihanan näköstä oli kun rinnat hyllyi koko ajan samaan tahtiin kun poika nussi. "..Hemmetti kun näyttää kiihottavalta kun sun daisarit..tolleen liikkuu.. voi oooh.. ooh!..". Kiva kuulla.. "Oh - Oh - Oooh... tiedoksi vaan nainen että sua on ihana laittaa.. ihana hoitaa!..". Mä siinä hihkuin ja myöntelin. Oli oikeesti aika taivasta olla siinä sen halujen kohteena.

Kohta oltiin matolla. Se seljällään, mä kampesin itteäni päälle. Tarkistelin, että kondomi on ehjä. Pamppu painui kohta pilluun.. mä aloin pyörittää persettäni. Mun hiukset oli kiinni edelleen nyt takaraivolla. "Oh.. oh.. Ihanan näköstä Annika oikeesti kun nussit siinä.. voi taivas sua sä oot niin kuuma.." Mä pumppasin peppuani, nostin käteni niskaan, tiesin että varmaan näytti kivalta alhaaltapäin kun siinä lenkutin lannettani. Olin saanut itse jo pari ihanaa ilotulitusta, nyt mä keskityin tän miehen viihdyttämiseen. Liikutin itseäni mahdollisimman viehkeesti ja nau'uin kuin kissa katsoen sitä silmiin omat silmät puolitangossa. "oiiih... oiiih!.. ihana.. olet todellakin.. iso kulli.. iso kulli sulla!!". Parahtelin ja voihkin.

Se piteli mua lanteilta, kohahteli alta. "No voi h-vetti sua sä olet.. Annika.. sä olet niin tajuttoman ihana.. oh!. oh!.. OH!!"

Sitten se sano sen mitä mä toivoinkin, eli että mulla oli sen naisista isoimmat rinnat. "On niin isot.. mielettömän isot.. ei ees Heidillä ollut noin isoja.. oh.. oh!" Toi tieto oli mulle kiihottava koska sen eräs ex-tyttöystävä Heidi oli todella isorintainen. Näin sen joskus ohimennen ja totesin silloin että joo, neidillä on melkoset kannut.

Jarkko peukaloilla pyöritti mun nännejä siinä samalla kun pyöritin lannetta, nain upeaa miestäni. "umh.. ah!..No tiedoks, sulla on ihanasti isompi kalu kuin vaikka Eerolla.." mä kommentoin sille. Jarkko oli joskus nähnytkin Eeron, mun aikaisemman poikaystäväni.

Jatkoin vatkaamistani, nain sitä ihanaa isoa ja kestävää kalua. Pumppasin perseellä, taivutin taas itteäni vähän eteenpäin niin että tulin taas just oikein.. kohta taas laukesin ja koko alakroppaa täristi ja suunnilleen kyyneleet valu silmistä. "Iiiiih!!...oioioi... oooh!!...".

Pian Jarkko tuli takaapäin. Olin jo aika poikki. Pari kertaa lauennut. Otti lanteilta kiinni, alkoi panna nyt hitaasti.. "AH! - AH! - AH! - AH!!" Mä otin vastaan ja nautin sen kiihkeydestä. Kohta tosin taas kuului poks kun kondomi jälleen hajosi. Huonoa sarjaa.

Jarkko laittoi uuden paikalleen, mä peppu pystyssä odotin että pano jatkuu. Ja jatkuihan se. Nyt meno alkoi kiihkeytyä, aloin jo toivoa, että sillä kertaa tulisi loppu. "OH! - OOH! - AH! - AAAAH! ANNIKA! VOI TAIVAS MÄ PANEN SUT TAINNOKSIIN!! AH! - AH! - OOOH!" Poika pisti menemään! Sen reidet paukutti mun peppua vasten, kassit heilui ja mä tunsin kuinka ne välillä otti mua reisiin. Mä kannustin sieltä kontiltani mitä voihkeiltani sain sanottua, "Joo! Pane vaan! OOH! PANE VAAN MIES! UI-I-I-I !!.. pane.. pane vaan.. lujaa pane muaaaaah!!"

Nostin peppua, painoin yläruumista alas. Jarkko nai, karjahteli raivokkaasti, "OH! - OH! - OH!!", mä uikutin sen ihanan rajussa käsittelyssä "oioioioiih!.. ooooh!... ooooooh!...oioioiiih!!"

Lopulta se laukes.. "AAAAAAAAH!! AAAAAAAAH!!", kondomi kesti onneks sen.. voi että se kulli sykki ja sykki.. "OOOOH! OOOOOH!"

Maattiin matolla. Oli ihanaa.. oli todellakin.

Vielä jaksettiin myöhemmin illalla yksi uusintaotto.. oli rauhallisempaa ja mentiin ihan iisisti. Ensin lähetyssaarnaajassa mulle nautinto ja sitten se vielä takoi takaapäin kunnolla lopuksi. Ei se mua ihan helpolla kyllä silloinkaan päästänyt, kun oli aika kestävä mies. Sitten yöllä vielä joskus kolmen aikaan se sai mut vielä haluamaan sen verran keskellä yötä, että annoin sen tulla takaata. Se nai mua siinä yösydännä, mä tarjosin vaan rasiaani ihanalle miehelle.

Se oli sitten se meidän viimeinen kerta.

Tässä nämä mun tarinat oli.. saa laittaa palautetta..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute