Herkku-puhelin
Kotikuria
vaimo... ja narttu

Katson itseäni hermostuneena peilistä. Meikki on juuri semmoinen kuin haluat, samoin vaatteet. Korjaan vielä sukkanauhavyön asentoa ja kiristän sukkia. Et voi sietää sitä että se roikkuvat. Toppi on musta ja kiskon sen niin alas että rinnat melkein tulevat ulos. Kiiruhdan keittiöön ja otan ruoan uunista pöytään. Silmäilen, että kaikkialla on siistiä. Kuulen autosi ajavan pihaan ja asetun seisomaan pöydän viereen katse maahan luotuna.

Kuulen kun tulet sisälle ja käyt kylpyhuoneessa. Yritän rauhoittaa kiihtyvää hengitystäni kun tulet keittiöön. Ilmeisesti olet tyytyväinen näkemääsi sillä istut pöytään ja rupeat syömään. Juuri kun olen huokaamassa helpotuksesta kivahdat:

”Etkö sä saatanan lutka ymmärrä polvillesi mennä kun Herrasi istuu?”

Sopertelen anteeksipyyntöä samalla kun laskeudun polvilleni lattialle. Nouset ylös ja poistut huoneesta, vain palataksesi takaisin käsirautojen kanssa. Kiskot käteni taakse ja kiinnität se raudoilla niin tiukalle että tunnen heti sormien pistelyn. Riuhtaiset pääni taakse päin ja käsket avata suun. Tuskin saan suuni auki kun työnnät sinne jotain mitä inhoan yli kaiken – pyykkikorista hakemasi alushousuni.

Istut takaisin pöytään ja jatkat keskeytynyttä ateriaasi. Yritän pidättää yskäisyä sillä tiedän sen ärsyttävän sinua. Et kuitenkaan vilkaisekaan minuun kun nouset pöydästä ja menet olohuoneeseen. Kuulen television aukeavan ja sinun istuvan sohvalle. Odottavan aika on pitkä.

Polveni ovat puutuneet ja kädet tunnottomat kun lopulta tulet takaisin keittiöön. Irrotat käsiraudat ja komennat minua raivaamaan pöydän ja asettumaan sen jälkeen vatsalleni sen päälle. Yritän toimia mahdollisimman nopeasti, että olisin valmis ennen kuin palaat. Olen juuri laskenut poskeni pöytää vasten kun kuulen sinun tulevan. Astelet taakseni ja hipaiset jalkoväliäni joka on jo kostea.

Tartut ranteisiini ja taivutat ne taas selän taakse. Tällä kertaa käytät sitomiseen köyttä. Samalla köydellä sidot myös jalkani levälleen, kiinni pöydän jalkoihin. Viimeisenä kiinnität kaulapannan kaulaani, se on meidän koiran panta. Koiran olen vienyt ulos illaksi, et halua sen häiritsevän sinua. Pantaan kiinnität köyden, jonka vedät kiinni pöydän alle jo aiemmin asentamaasi koukkuun. Nyt en pysty liikkumaan. Hetken vain katselet minua.

Oloni on tukala mutta tunnen silti kiihottuvani hetki hetkeltä enemmän. Tartut piiskaan ja annat ensimmäisen lyönnin läjähtää takapuoleeni. Sävähdän, mutta alushousut vaimentavat äännähdykseni. Jatkat lyöntejä kiihtyvään tahtiin. En pysy enää laskuissa mukana, mutta virheeni olikin suuri. Olemme molemmat hengästyneitä kun lopetat. Sivelet viileällä kädelläsi arkaa takamustani ennen kuin työnnät sormen anukseeni. Vääntelehdin päästäkseni kauemmaksi mutta sinä vastaat työntämällä toisen ja kolmannenkin sormen ja kivahtamalla minulle käskyn pysyä paikoillaan. Kuulen kuinka avaat housusi toisella kädellä.

Vedät sormet ulos anuksestani ja asetat kullisi tilalle. Et vaivaudu hakemaan kostuketta jalkovälistäni vaan tartut lantiooni ja alat työntää. Suustani purkautuu huuto joka vain yllyttää sinua. Huohotan sinun työnnellessäsi edestakaisin nopeaan tahtiin. Kun olet lauennut, seisot hetken paikallasi takanani. En uskalla liikahtaakaan etten ärsyttäisi sinua enempää.

Vetäydyt kauemmaksi ja poistut huoneesta. Jään paikoilleni odottamaan Herraani takaisin...

Tarina on pelkkää fantasiaa, mutta jos olisit kiinnostunut kotikurisuhteesta ihan tositarkoituksella niin ota yhteyttä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute