Herkku-puhelin
Vaimon seikkailut 6
Eräs vainen

Samassa kuulin kuinka mökin ulko-ovi kävi ja vaimon miesystävä ja kolmas vieras mies tulivat ulkoa. Vaimoa juuri naineet miehet keräilivät lattialta vaatteitaan. Toinen miehistä vielä suuteli vaimoa ja naurahti, että "jälkiruoka oli erinomaista". Miehet lähtivät sivuhuoneesta jättäen vaimon ilkialastomana loikoilemaan divaanille. Näin vaimon ottavan typertyneenä pöytälaatikosta kosteuspyyhepaketin ja alkavan puhdistaa juuri kovia kokenutta alapäätään. Kuulin kaikkien 4 miehen juttelevan ja naureskelevan kovaäänisesti mökin isommassa huoneessa.

Samassa ulkoa tulleet vaimon miesystävä ja kolmas vieras mies ilmaantuivat sivuhuoneen ovelle hymyillen. Kuulin vaimon miesystävän julistavan kovaan ääneen, että "nyt on meidän jälkiruokamme vuoro, kun ensimmäinen kattaus on näköjään jo nautittu". Vaimo tuijotti jännittyneenä, kun miehet marssivat suoraan sivuhuoneen divaanin luo ja asettuivat istumaan tämän molemmin puolin. Miehet riisuivat paitansa ja shortsinsa määrätietoisin ottein. Näky oli jälleen irstas, kun vaalea vaimoni istui jälleen hämmästyneen näköisenä ilman rihman kiertämää kahden parikymmentä vuotta vanhemman miehen välissä. Kuulin vaimon hokevan, että "ei nyt, antakaa minun hetki levätä".

Vaimon miesystävä kuitenkin vain naurahti, että " tätähän se pikkurouva on vailla". Mies suuteli vaimoa suoraan suulle hyväillen samalla tämän rintoja. Näin myös vaimon toisella puolella istuvan miehen alkavan hyväillä vaimon reisiä tämän yrittäessä puristaa jalkojaan yhteen. Mies nojautui hieman taaksepäin ja näin huomattavan suuren tumman kalun hiljalleen kohoavan miehen tumman karvapehkon keskeltä. Vaimon miesystävä otti vaimon kädestä kiinni ja vei vaimon käden taaksepäin nojaavan miehen kalun varrelle. Kuulin vaimon miesystävän sanovan, että "annahan nyt kaverillekin hieman suuhoitoa". Vaimo pudisteli päätään, kun miesystävä tarttui häneen niskaansa ja painoi hellästi tämän päätä kohti tummanpunaisena kiiltelevää kalua.

Näin terskan hitaasti uppoavan vaimoni huulten väliin ja miehen ummistavan silmänsä. Vaimo kääntyi enemmän kyljelleen miehen syliin kalu tiukasti suussaan ja oikea käsi karvaisia pusseja nostellen. Vaimo näytti myös välillä imaisevan vuorotellen miehen kumpaakin kivestä. Hetken kuluttua vaimo korjasi asentoaan ja nosti samalla toista polveaan ylöspäin ja paljastaen samalla juuri kahteen otteeseen rakastellun karvattoman herkkunsa.

Vaimon miesystävä katseli näkyä tyytyväisenä samalla omaa kovettunutta elintään hitaasti runkaten. Hetken kuluttua mies asettui kyljelleen vaimon taakse ja näytti hyväilevän vaimon eritteistä valuvaa pillua. Mies tarttui jo kivikovana seisovaan aseeseensa ja hieroi kaluaan vaimon paljasta peppuvakoa vasten. Hetken mies sovitteli kaluaan vaimon kiiltelevien pillunhuulten väliin. Löydettyään oikean kulman mies upotti kalunsa muitta mutkitta pohjaan asti. Vaimo ynähteli posket punoittaen toisen miehen kalu edelleen suussaan, kun hänen miesmiesystävä alkoi nussia vaaleaa peppua vasten rytmikkäin liikkein.

Lopulta miesystävä käänsi vaimon divaanille selälleen, jolloin toinen mies nousi divaanilta. Näin vaimon miesystävän painautuvan lähetyssaarnaaja-asennosta vaimon päälle ja kalun uppoavan taas suurta jaksaen vaimon häpyhuulten väliin. Kuulin vaimon voihkivan ääneen jalat kohti kattoa sojottaen, kun mies yhä uudelleen ja uudelleen upotti valtikkansa vaimon pyhimpään. Miehen karvaiset pussit vain läiskyivät suojatonta pyllyä vasten. Hetken kuluttua mies alkoi voihkia ja arvasin hänen olevan juuri laukeamassa. Mies laukesi karjahtaen vaimoni pillun syvyyksiin ilman vähäisintäkään väliä ehkäisystä.

Samassa näin toisen miehen kaivavan jotakin huoneen lipastonlaatikosta. Vaimon miesystävä makasi yhä vaimon päällä kalu tiukasti hänen sisällään, kun toinen mies lähestyi divaania liukuvoideputkilo tai vastaava kädessään. Hän näytti putkiloa yhä vaimon päällä makaavalle miesystävälle, joka naurahti ja nyökkäsi. Miesystävä vetäytyi hitaasti vaimon sisältä.

Toinen mies asettui nyt vuorostaan vaimon jalkoväliin penis rajussa erektiossa. Vaimo arvasi miehen aikeet tämän avatessa voidetuubia ja alkaessa levittää voidetta kalulleen. Vaimo katsoi kauhistuneena miehen valtavaa elintä ja huudahti "ei peppuun, se on niin iso". Mies vain hymyili tokaisten "että ainahan pikkurouvat peppua sedälle antaa". Vaimo yritti nousta, mutta näin vaimon miesystävän tarttuvan hänen käsiinsä ja painavan vaimon takaisin divaanille selälleen. Miesystävä painautui vaimon päälle ja suuteli tätä suoraan suulle, kun toinen mies pursotti voidetta myös vaimoparan pyllyvakoon. Vaimon miesystävä piteli vaimoa yhä paikallaan ja suuteli tätä edelleen suulle.

Samalla näin toisen miehen levittävän vaimon jalat ja tarttuvan kivikovaan elimeensä. Vääjäämättä saatoin vain tuijottaa, kun mies ohjasi kalunsa vaimon paljasta pyllyä kohti. Mies asetti kalunsa vaimon taaemmalle aukolle ja näin miehen uppoavan hitaasti jalat kohti kattoa sätkivän vaimon peppureikään. Kuulin vaimon voihkaisevan, kun terska upposi sisään. Mies pysähtyi hetkeksi ja alkoi sitten hiljalleen liikuttaa itseään. Kuulin miehen huokaavan, että "onpa pikkurouvalla neitseellisen tiukka peppu". Vähitellen mies alkoi liikkua yhä nopeammin ja saatoin vain katsella, kun iso kalu porautui kerta toisensa jälkeen vaimon vaaleiden pakaroiden väliin. Mies tarttui vaimon nilkkoihin ja alkoi nussia yhä kiihtyvin vedoin. Vaimon miesystävä päästi irti vaimosta, tämän tuijottaessa silmät suurina pyllyään rakastelevaa miestä.

Lopulta mies vetäytyi vaimon pyllystä ja asettui vuorostaan divaanille selälleen. Vaimon miesystävä auttoi vaimoa kainaloista, kun tämä nousi divaanilta miehen päälle. Nyt sain suoraan takaapäin katsella, kuinka mies tarttui jälleen isoon elimeensä ja ohjasi sen päällään istuvan vaimoni pyllyvakoon. Vaimo istui hitaasti miehen kalun päälle ja näin sen uppoavan juurta jaksaen vaimon piinattuun peppureikään. Vaimo alkoi silmät ummistettuina hitaasti liikutella peppuaan miehen kalun varassa. Lopulta mies tarttui vaimon pakaroihin ja aloitti voimakkaan naimisen alakautta. Vaimo painautui miehen rintaa vasten, kun mies vaimon pakaroista kiinni pidellen upotti kaluaan yhä kiihtyvällä tahdilla tämän peppureikään. Näin miehen pussien hiljalleen kohoavan ja hetken kuluttua mies laukesi jalat täristen vaimon pepun syövereihin.

Vaimo jäi makaamaan voipuneena miehen päälle ja hiljalleen veltostuva kalu alkoi itsestään vetäytyä vaimon pyllystä. Vaimo nousi varovasti miehen päältä ja näin sperman valuvan pitkin vaimon pyllynposkia hänen lähtiessään jalat tutisten sivuhuoneesta. Kuulin oven kolahtavan ja arvasin vaimon lähteneen rantasaunalle peseytymään.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute