Herkku-puhelin
Perjantaipalaveri osa 2
Myyntitykki

Erja pelästyi oven loksahdusta ja nousi nopeasti vierestäni ja otti vaatteensa penkiltä. Vaatteet kainalossa hän ryntäsi kiireesti kokoushuoneen puolelle. Kuulin Erjan lukitsevan oven, jota hieman ihmettelin, koska kokoushuoneesta ei päässyt pukuhuoneeseen eikä uloskaan ilman yleisavainta, joka oli esimiesten lisäksi vain minulla.

Itse aloin kuivaamaan kaluani, joka myös oli hieman säikähtänyt ja oli jo melkein lepoasennossa. Vedin bokserit jalkaani ja puin paidan päälleni. Siinä pukiessani huomasi, että Erjan kengät olivat jääneet penkin alle. Potkaisin ne nopeasti aivan perälle, etteivät ne näkyisi helposti.

Hetkisen kuluttua ovi aukesi ja Merja astui pukuhuoneeseen. ”Pubissa ei ollut oikein meininkiä. Erjakin lähti kotiinsa jo aikaisemmin, joten päätin kuitenkin tulla saunomaan”, Merja sanoi alkaen samalla riisua puseroaan.

Riisuttuaan paitansa ja hameensa Merja nousi ja käveli määrätietoisesti eteeni ja kysyi: ”Vieläkö se selänpesukutsu on voimassa?” Merja oli jättänyt päälleen stringit ja rintsikkansa. Ennen kuin ehdin vastata mitään, niin Mertsi nosti minut seisomaan ja rupesi suutelemaan minua kiihkeästi. Samalla hänen kätensä meni takamukselleni ja hän veti lantiotani lähemmäksi itseään.

Tunsin boksereitteni käyvän jo ahtaaksi, joten päätin ryhtyä leikkiin mukaan. Avasin nopeasti Merjan rintaliivien hakaset ja sen jälkeen vein käteni hänen kiinteille pakaroilleen. Silloin Merja lopetti suutelu ja työnsi minua hiukan irti ja katsoi samalla suoraan silmiin. Irtautuessamme hänen rintsikkansa putosivat lattialle.

Mietin hetken, eikö hän halunnutkaan mennä pidemmälle. Rupesin kuitenkaan suutelemaan hänen sieviä rintojaan. Merja voihkaisi pyörittäessäni kieltäni nännin ympärillä. Silloin Merja pani kätensä boksereitteni vyötäröstä sisään ja otti puolijäykän kullini esiin. Vapauteen päästyään kyrpäni nousi nopeasti miehen mittoihin Merjan tehdessä pari runkkausliikettä.

Pudottauduin alemmaksi ja suutelin Merjan vatsaa sekä samalla vedin hänen stringinsä hitaasti alas nähden täysin posliiniksi sheivatun pillun. Stringien pudottua lattialle rupesin nuolemaan pillua, joka tuntuikin jo hyvin kutsuvalta ja kostealta. Pyöritin kieltäni glittalla samalla kun työnsin sormeni syvemmälle Mertsin vittuun.

Tästä Merja innostui ja kaatoi minut sohvalle otti punaisen terskani huuliensa väliin. Yhtäkkiä Merja sanoi.: ”Olet tainnut nussia jo tänään, kun kullisi maistuu suolaiselta. Eihän vaan Erja käynyt täällä? Oliko se parempi kuin minä?” Vastasin nopeasti: ”Pitäisihän sinun myyntiedustajan tietää, ettei toisen asiakkaan asioista puhuta toisille. Sitä paitsi sinua ja sinus pilluasi tuskin voi kukaan mies vastustaa." "Taidat muuten itsekin olla hiukan puutteessa”, naurahdin lopuksi.

Merja punastui hiukan ja tyytyi vastaukseen ja jatkoi imuttamistaan voimakkaasti. Hetken imettyään kulliani Merja sanoi tahtovansa tuntea sauvani syvällä pillussaan.

Siirsin Merjan sohvan päätyyn siten, että pääsin viemään mulkkuni hyvin hänen vittuunsa. Merja nosti jalkansa selkäni taakse, jotta pääsin syvemmälle. Liikuin aluksi hyvin hitaasti ja välillä pysäytin liikkeen täysin ja vedin kullini kokonaan pois pillusta.

Merja veti jaloillaan voimakkaasti minua itseensä päin vaatien vauhtia. Nopeutin liikkeitäni ja työnsi voimakkaasti pohjaan saakka. Merja alkoikin kohta supistelemaan ja sai orgasmin. Minulta ei kuitenkaan vielä tullut, mutta Merjan vittu supisteli niin voimakkaasti, etten hetkeen saanut vedettyä kaluani pois pillusta.

Kun supistelu hieman helpotti, niin vedin kullini pois ja käänsin Merjan kontilleen sohvalle. Jatkoin sitten nussimista takaapäin ja liikuttelin kevyesti sormeani Metsin glittalla. Eikä aikaakaan kun Merja alkoi jälleen voihkimaan hekumasta ja silloin nopeutin tahtiani, sillä tunsin laukeavani itsekin pian. Melko nopeasti Merjan aarrearkku alkoi jälleen supistelemaan ja hän huohotti voimakkaasti. Laukesimme yhtaikaa ja laskin koko lastin pillun perukoille.

Laukeamisemme jälkeen makailimme hetken raukeina sohvalla jatkaen suutelua.. Käteni hakeutuivat melko nopeasti Merjan haaraväliin ja sormi käväisi sisällä kosteassa pillussa, josta vielä valui omia nesteitäni. Merjakin oli ottanut kullini käsittelyyn ja pian se olikin taas täydessä terässä.

Merja sanoi kuitenkin haluavansa välillä saunoa. Menimmekin sitten yhdessä suihkun puolelle, jossa muistin Erjan jääneen lukittuun kokoushuoneeseen. Sanoin Merjalle käväiseväni vain lähettämässä tekstarin naapurilleni, jonka kanssa minun piti mennä lenkille illalla.

Kaappasin pukuhuoneesta Erjan kengät ja vein ne kokoushuoneeseen. Kysyin Erjalta, huvittaisiko häntäkin vielä ”saunoa”, lauteille kyllä mahtuisi toinenkin kaunokainen. Erja vaikutti edelleen kiimaiselta, koska jouduimme lopettamaan hommamme kesken. Hän sanoi kuitenkin harkitsevansa asiaa, mutta kehotti minua menemään, ettei Merja alkaisi epäilemään liikoja. Lähtiessäni suutelin Erja himokkaasti.

Menin peseytymään suihkuhuoneen puolelle, jossa Merjakin vielä oli. Sitten menimme yhdessä lauteille.

Trilogian kolmas osa julkaistaan, jos palaute on yhtä piristävää kuin ensimmäisestä osasta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute