Herkku-puhelin
"Pyydä nätisti"
~Muru74~

Olin tullut luoksesi viettämään iltaa, kuten oli sovittu. Olimme aiemmin jutelleet, että voisimme tehdä yhdessä jotain hyvää ruokaa, käydä vaikka kävelyllä ja saunoa illalla. Saunanraikkaana olisikin sitten kiva köllähtää oman kullan viereen sohvalle telkkua katselemaan. Vaan enpä arvannut mitä olit varalleni suunnitellut.

Saunominen kahden kesken on aina mukavaa, meillä kun ei siihen ole kovin usein mahdollisuutta. Tällä kertaa päätimmekin nauttia löylyistä pitkän kaavan mukaan, kaikessa rauhassa, kun kerran mihinkään ei ollut kiire. Kylpemisen lomassa juttelimme niitä näitä. Johdattelit keskustelun fantasioihin ja kysyit onko minulla fantasioita, joita ehkä haluaisin toteuttaa. Olimme jutelleet tästä aiemminkin, mutta nyt halusit tietää tarkemmin. Olen häveliäs, enkä olisi halunnut kertoa sinulle näin yksityisiä asioita. Pyysit ja maanittelit minua kertomaan. Minä karkasin suihkun puolelle, mutta ehdin jo huomata tutun pilkkeen katseessasi. Luulin tietäväni mihin tämä johtaa.

Tulit perässäni suihkuun, kun juuri olin huuhtelemassa löylyjen jäljet iholtani. Tulit taakseni, sivelit varoen olkapäitäni ja sanoit: ”Kerro kulta nyt, jooko?” Suukotit kaulaani hellästi, puhalsit varovasti korvani taakse ja samalla kuljetit käsiäsi käsivarsillani. Suljin silmäni ja nautin kosketuksestasi. Kätesi ovat niin pehmeät ja samalla vaativat.

Käänsit minut ympäri niin että olimme kasvotusten. Sivelit hellästi poskiani ja niskaani, suutelit suutani, poskiani, kaulaani. Kuljetit käsiäsi pitkin alastonta vartaloani, olkapäiltä rinnoille, alas vyötärölle ja lantiolle. Annoit käsiesi kulkea selälleni, tunnustelit jokaista kohtaa. Varovasti työnsit minut nojaamaan pesuhuoneen seinään. Suudelmasi muuttuivat vaativammaksi, ahnaammaksi, kätesi kovemmiksi. Sanoit että jollen aio kertoa fantasiastani, niin sinun täytyy yrittää sitten vain arvata itse.

Jostain takaasi otit kylpytakkisi vyön, pyörittelit sitä hetken käsissäsi ja kysyit arvaanko mitä aiot sillä tehdä. En saanut sanaa suustani, mutta katseestani näit, että tiesin kyllä. Otit käsistäni kiinni ja sidoit ne vyöllä tiukasti yhteen. Katselit minua hetken ja kysyit: ”Mennäänkö oikeaan suuntaan?” Nyökkäsin vain, kun en muutakaan osannut tehdä. Katselit minua julkeasti päästä varpaisiin, tuijotit rintojani ja jalkoväliäni. Samalla hieroit vähän jo kovaksi käynyttä kaluasi.

Käänsit minut ympäri ja katselit minua takaapäin, selkääni ja peppuani. Hivelit selkääni ja pakaroitani hieman. Hymisit sitten jotain ja hetken päästä sidoit jotain silmilleni. Hämmästyin ja aioin kysyä sinulta, mitä ihmettä nyt aiot, mutta sanoit vain että ”Hyyss, hiljaa.”

Käänsit minut taas sinuun päin ja pyysit minua luottamaan sinuun. Kerroit ettet tekisi mitään vasten tahtoani, etkä satuttaisi minua. Suutelit minua suulle, työnsit kielesi suuhuni, tunnustelit huuliani ja kieltäni. Tiedät että pidän kovasti suutelemisesta ja jo pelkästään se saa minut kostumaan.

Odotin uteliaana, mitä tuleman pitää. Sitten laskitkin kätesi olkapäilleni ja painoit minua alaspäin. Sanoit hellästi: ”Kulta, mene polvillesi.” Minun oli hankala liikkua, kun käteni ja silmäni olivat sidotut, mutta laskeuduin kuitenkin lattialle polvilleni. Saman tien sinä työnsit nyt jo kovana seisovan kalusi huulilleni ja käskit minun imeä sitä.

Yleensä olen saanut säännöstellä itse paljonko kaluasi suuhuni haluan, mutta nyt valta oli sinulla. Aluksi annoit minun leikkiä kalullasi omaan tahtiini, mutta sitten otit niskastani kiinni ja työnsit kaluasi syvemmälle suuhuni. Ääni halusta käheänä sanoit että haluat minun imevän sitä kunnolla, ottavan sen syvälle suuhuni.

Imin niin taiten kuin osasin, kuljetin kieltäni ympäri terskaa, sen reunoille ja ihanan kullisi varrelle. Puristin huuleni kullisi ympärille ja samalla liikuttelin kieltäni terskallasi. Sinä otit minua niskahiuksista kiinni molemmin käsin ja työnsit kulliasi niin syvälle, että minua kakostutti, mutta et välittänyt siitä. Huokailit ja huohotit, kuiskailit ihania sanoja ja sanoit että osaan imeä hyvin, paremmin kuin kukaan muu naisistasi. Samalla silitit poskiani.

Minua kakostutti niin että kyyneleet valuivat silmistäni ja kastelivat huivin, jolla olit silmäni sitonut. Panit minua suuhun sellaisella kiihkolla, että odotin sinun laukeavan minä hetkenä hyvänsä. Olen vain kerran aiemmin imenyt sinua loppuun asti ja haluaisin mieluusti itse päättää annanko sinun laueta suuhuni..

Kesken kaiken sitten lopetit ja minä jäin hölmönä polvilleni kylppärisi lattialle. Tulit taakseni ja työnsit minua selästä. Sanoit että haluat minun menevän kontilleni ja minä tottelin. Nojasin käsiini, mutta sinä painoit minua alemmas. Halusit minun menevän niin, että peppuni jäisi pystyyn. Sanoit että haluat katsella ihanaa persettäni.

Hieroit ja puristelit pakaroitani ja lantiotani, sivelit selkääni ja kylkiäni. Samalla kuiskailit, että ”Arvaatkos mitä saat kohta, pikkuhuora.” Suutelit niskaani, selkääni ja olkapäitäni ja samalla painoit minua alemmas. Olin nyt lattialla kontallani, kasvot lattian rajassa ja peppu pystyssä. Levitit hieman jalkojani ja tunnustelit minua sormellasi. Puhuit enemmän kuin itseksesi, kun sanoit minua kiimapilluksi ja pikkuhuoraksi.

Kuljetit sormeasi pitkin vakoani, eteen ja taakse, työnsit sormeasi vähän sisälleni ja kun työnsin itseäni sinua vasten, kuulin sinun sanovan että ei vielä, ei saa olla malttamaton. Olisin jo halunnut jotain sisälleni, mutta sinä halusit kiusata minua.

Tunsin jotain pakaroillani ja minulla meni hetki tajuta, että olit ottanut sen lilan värisen sauvan, jonka olit minulle ostanut. Kuljetit sauvaa pitkin pakaroitani selälleni, sitten pakaravakoa alas pillulleni. Olisin halunnut sen jo sisälleni, mutta sinä käytit sitä vain huulillani ja laitoit sen sitten pois.

Aloin olla jo vähän turhautunut ja pyysin että antaisit jo sisälleni jotain. Työnsin itseäni sinua vasten. Toki tiesin että luonteenlujuutta tämä vaati sinultakin, mutta olit ilmeisesti päättänyt, ettet anna minulle ennen kuin itken ja rukoilen sinua antamaan. Siihenhän nainen ei taivu, ainakaan ihan helpolla.

Työnsit pääsi jalkojeni väliin. Käskit minua laskeutumaan vähän alemmas, että pääset nuolemaan minua. Levitin jalkojani ja laskeuduin varoen alaspäin, kunnes tunsin huulesi reidelläni. Suutelit reisiäni ihanasti samalla kun kätesi seikkailivat pakaroillani ja lanteillani. Liikuit hiljalleen kohti pilluani. Suutelit ja imit huuliani, ensin ulompia, sitten sisempiä. Imit varovasti klitoristani ja nuolit sitä nopeasti kielenkärjelläsi. Minusta tuntui että en kestä enempää.. jos vain olisit laittanut jotain sisälleni. Tunsin sormesi pillullani, mutta et vieläkään työntänyt niitä sisälleni, vaikka pyysin. Huohotin ja voihkin, pyysin että antaisit minulle, mutta et sinä antanut. Kiusasit minua ja sanoit että ”Kulta, annan vasta sitten kun rukoilet minua antamaan sinulle kullia.” Minä vastasin että minä rukoilen, rukoilen jo, mutta en ilmeisestikään vakuuttanut.

Tunsin pepullani jotain ja tajusin että olit taas ottanut sen lilan sauvan ja aioit laittaa sen peppuuni. Sanoin etten halua sitä sinne, vaan haluan sinut sisälleni, mutta kun ei kuulunut rukoilua, niin ei tippunut munaakaan. Jestas, että voi mies olla itsepäinen!

Halusit minun rukoilevan ja ajattelit että auttaisi, jos laittaisit peppuuni jotain. Peppuni on aika tiukka, eikä se lila sauva sinne mene ihan tuosta vain. Käytit hetken aikaa siihen, että sait peppuni antamaan edes vähän periksi. Olinhan jo valmiiksi aivan märkänä omista mehuistani, niinpä kostutit sauvaa hiukan ja vähän kerrassaan työnsit sitä peppuuni. Liikuttelit sauvaa sisälläni ja lopulta sait sen kokonaan mahtumaan perseeseeni. Samalla nuolit klitoristani ja olin aivan lähellä laueta, mutta kun huomasit sen, hiljensit tahtia ja lopetit kokonaan. Minua suoraan sanoen vitutti, että veit minut niin lähelle laukeamista, mutta et sitten antanutkaan minun tulla. Sanoin jo pahastikin, että on se nyt perkele jos et anna sitä kullia, mutta sinä vain sanoit naurua äänessäsi, että ”E-ei, eipäs puhuta rumia tai setä ei anna kalua ollenkaan”. Yritin välillä nousta pois sieltä lattialta konttaamasta, mutta sinä tartuit minuun kiinni ja kielsit menemästä.

Olin täydellisen nöyryytetty ja vittuuntunut. Kunnes sitten viimein purskahdin itkuun. Itkin siellä kylppärin lattialla kontallani, perse pystyssä niin että koko vartaloni tärisi. Nyyhkytysten lomasta sain sanottua: ”Rakas, rukoilen ja pyydän että antaisit mulle jumalaista kaluasi”.

Ja tsadaa- taikasanat löytyivät. Tartuit kiinni pakaroihini, sivelit niitä vielä hetken ja sitten tulit sisääni varovasti. Työntelit kulliasi ensin vähän, sitten vähän enemmän, kunnes lopulta pääsit pohjaan asti. Minä nautin, nautin niin että itkin ja huusin. Kullisi souti sisälläni ja se teki niin hyvää. Laitoit sormesi klitorikselleni ja liikuttelit niitä siinä juuri oikein. Pyörittelit sormiasi varovasti, painoit välillä vähän, ei liikaa. Kun vielä päätit laittaa peukalosi peppuuni, olin aivan valmis. Kuulin sinun kuiskailevan, miten ihanan tiukka ja neitseellinen perse minulla on. Sitten en enää kestänyt. Laukesin syliisi siinä kylppärin lattialla, polvet ja kyynärpäät nirhautuneina, kädet ja silmät sidottuina. Laukeamiseni kiihotti sinuakin niin, että hetken päästä sinäkin aloit tulla. Kullisi sykki ihanasti sisälläni, murahtelit orgasmin kourissa, pidit tiukasti kiinni lantiostani ja annoit koko lastin tulla sisälleni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute