Herkku-puhelin
Tanssien jälkeen
Leenaa

Olemme Leenan kanssa tutustuneet tansseissa. Olimme molemmat kiertäneet lavoja kesäisin ja talvella tanssimme tanssihalleissa ympäri Etelä-Suomea. Aina kun satuimme samaan paikkaan tansseihin, vaati Leena saada tanssia jenkat minun kanssani. Niin me useimmiten teimmekin, toki muitakin tansseja "veivasimme" yhdessä. Meistä tuli hyvät ystävät tanssin myötä, ja aloimme kulkea joskus yhdessäkin Riutassa, Mäntsälän lavalla ja monessa muussa tanssipaikassa.

Kerran kun olin mennyt Järvenpäähän nyt jo lopetettuun tanssipaikkaan, huomasin Leenan ja hain hänet heti parketille. Se ilta oli erilainen jo siksikin, kun olimme yhdessä koko ajan. Kun viimeiset valssit olivat ohi, saattelin Leenan vaatenarikkaan, ja astelimme ulos kohti parkkipaikkaa. Jäimme juttelemaan autoni viereen, ja kylmähän siinä tuli, joten pyysin Leenan autooni. Astuimme sisään, ja saatuani auton käyntiin alkoi lämpöäkin tulla melko pian.

Juttelimme, ja Leena nojautui minua vasten. Laitoin käden Leenan ympärille sormieni ollessa oikean rinnan kohdalla. Olimme aika kauan ihan hiljaa nauttien toistemme lämmöstä. Parkkialue oli tyhjentynyt lähes kokonaan eikä siellä ollut enää kuin Leenan ja jokunen muu ehkä henkilökunnan auto.

Leena laski kätensä reidelleni ja tietysti niin lähelle haarustaa, että kullissani värähti heti, kun tunsin Leenan kosketuksen. Aloimme suudella, ja puristin kevyesti Leenan rintaa. Hän liikutti kättään kaluni päällä saaden sen kovettumaan.

Laitoin toisen käteni Leenan hameen alle ja hivelin sukkahousujen peittämiä reisiä. Leena nosti itseään ylös ja avasi hameensa vetarin nostaen samalla hameen ylemmäs. Laskin sukkahousuja alaspäin ja sormeilin pillua kostuneiden pikkuhousujen suojissa.

Leena aukaisi housujeni vyön ja napin. Nyt minä nousin helpottaakseni vetarin aukaisua ja housuni, myös alushousut, olivat heti polvissa. Kullini seisoi kovana Leenan alkaessa vedellä esinahkaa terskan päällä. Hivutin sormen pikkuhousujen sivusta Leenan pilluun, joka oli ihan märkä.

Suutelimme ja hyväilimme toisiamme. Leena vapisi, kun koskettelin klitorista, irrottautui suudelmasta ja sanoi: "Rauno, haluan sinut sisääni." Kaadoimme Leenan penkin selkänojan riisuen sitten toisemme. Otin kortsun kullini suojaksi ja asetuin Leenan avoimien reisien väliin. Nuolin nännejä, hivelin märkää pillua ja klitorista. Leena voihki äänekkäästi pillun puristuessa sormeni ympärille. Hän huokaisi lantion noustessa ylös, ja sormeiluni sai hänet orgasmiin. Pillu supisteli ja Leena nytkyi minua vasten.

Auto ei ole niitä parhaita rakastelupaikkoja, mutta vedin Leenan lantiosta etujalkatilaan päin ja asetin vaatteitamme hänen päänsä alle. Nostin sirot jalat olkapäilleni ja työnnyin hitaasti liukkaaseen pilluun, joka otti kullini helposti sisäänsä. Leena puristeli pilluaan ihanasti ja nopeutin tahtia. Tunsin lähes heti olevani tulossa. Pallit vetäytyivät, kun painuin syvälle pilluun kovalla kullillani. Nopeita työntöjä ja ihana orgasmi sai minut ulvahtamaan, kun spermaa purkautui kortsuun. Leena ei ehtinyt mukaan, mutta kuiskasi, kun olin tasaantunut: "Mennään minun luokseni, niin saadaan nauttia paremmin kuin ahtaassa autossa."

Pukeutuminen oli ainakin puolet hankalampaa kuin riisuminen, mutta saimme kuitenkin vaatteet yllemme ja penkin selkänojan ylös. Kortsu oli solmittuna auton lattialla, minne se muuten unohtuikin pitkäksi aikaa.

Ajoin autoni Leenan auton viereen, hän ojensi avaimet ja menin käynnistämään sen. Tulin lämmittelemään omaan autooni siksi aikaa, kun Leenan auto lämpesi.

Ajoimme sitten peräkkäin Leenan asunnolle. Menimme sisälle ja saman tien riisuimme ja peseydyimme. Kullini kovettui jo suihkussa ollessamme, kun ihailin Leenan muodokasta vartaloa. Hän kuivasi minut ja itsensä taluttaen minut sitten kullistani kiinni pitäen kohti makuuhuonetta.

Leena kysyi, voisinko nuolla hänen pilluaan, se kun oli parasta, mitä hän oli kokenut. Sanoin suoraan, etten ollut oikein varma, koska taudit tarttuvat kaikella tapaa. Leena avasi laatikon ja otti paketin, missä oli seksitarvikeliikkeestä ostettuja ohuita suojakalvoja, mitkä oli tarkoitettu suojaamaan suuseksitartunnoilta. Se oli aluksi outo käyttää, mutta pian siihen oppi ja Leena vinkui kiimassa, kun nuolin takaapäin pillua ja klitorista hänen ollessaan nelinkontin sängyssään.

Leenan klitoris oli melko suuri ja mukava imeä, vaikka kalvo haittasikin touhua. Hän voihki ja sanoi: "Rauno, laita pian kortsu ja tule takaa sisääni!" Kumit olivat valmiina sängyn vierellä, ja kun sain paketin auki, rullasin kumiukon kullin päälle ja työnnyin pilluun Leenan levittäessä persettään.

Leena laski ylävartalonsa tyynyä vasten, minä pidin lantiosta kiinni ja keinuimme nauttien. Nautimme paljon enemmän kuin ahtaassa autossa. Tahtia vaihdellen ja toisen käden sormet klitorikselle hivuttaen aloin saada Leenaan vauhtia. Hän hoki "rakas, tule, tule" puskien persettään minua vasten.

Pillu puristui kullin ympärille, kun Leena kiljahteli heitellen päätään orgasmin tullessa tällä kertaa kullin ja sormen yhteispelillä. Leena vapisi ja meinasi vajota alas, kun otin pian hänestä tukevan otteen pidellen häntä perse pystyssä edessäni ja pumppasin kulliani villisti pillussa.

Sain nauttia tällä kertaa melko kauan, kunnes puristin itseni tiukasti Leenaa vasten ja laukesin kulli syvällä pillussa. Kun lysähdimme päällekkäin, kullini pysyi edelleen pillussa, se kun oli vielä täyserektiossa ja löystyi vasta jonkin aikaa levättyämme. Pidin kiinni kortsusta, jottei spermaa päässyt pilluun ja kierähdin Leenan viereen kortsu yhä kullissani.

Leena kääntyi minuun päin ja otti kullini käteensä puristaen kevyesti sperman alkaessa valua sängylle. Nousin ja otin yöpöydältä nenäliinan pyyhkiäkseni sperman, mutta Leena oli painanut toisen rintansa spermaan ja nauroi, kun minä hätäilin nenäliina kädessäni. Hän nautti selvästi, kun sai spermaa nänniinsä, levittäen sitä myös molempiin rintoihinsa. No, eihän siinä mitään kiirettä enää ollut, kun talon leidi halusi spermaleikkinsä tehdä.

Nostin Leenan syliini ja kannoin pesuhuoneeseen. Kun laskin hänet alas, rullasin heti kortsun pois solmien sen, ja aloimme pestä toisiamme.

Leena pyysi minua jäämään luokseen loppuyöksi, mihin suostuin tietysti mielelläni. Söimme leivät mehun kanssa ja Leena otti kaapistaan minulle uuden hammasharjan. Myöhäiset iltatoimet ja sitten kietouduimme toisiimme ja nukuimme pitkälle aamupäivään.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute