Herkku-puhelin
Se herätti...
ikaros

Oli kesä 2006. Asiakkaani saapui lentokentälle jossa olin häntä vastassa, hänellä oli yllään pitkänmallinen ruskea nahkatakki, punainen polviin asti yltävä hame sekä mustat nahkasaappaat. Katsoin häntä, hän katsoi minua ja jotain tapahtui tuossa katseessa. Hän oli slaavilainen keskieurooppalainen nainen n. 36-vuotias. Vaihdettuamme kuulumiset, lähdimme ajamaan hotelliamme kohti. Ajaessamme mietin, oliko siinä katseessa jotain vai oliko se vain 25v miehen omaa kuvitelmaa ja halua. Halua nimittäin kyllä oli! Pääsimme perille ja hänen majoituttua, menin omaan huoneeseeni ja laitoin saunan päälle. Otin baarikaapista kylmän oluen ja istuin himoissani miettimään tuota upeaa naista. Jalassani oli vain farkut, yläruumis paljaana.

Oveeni koputettiin, avasin sen ja siinä SE nainen seisoo, punaisessa hameessa, mustassa topissa ja saappaat jalassa. En tilanteesta kuitenkaan hätkähtänyt vaan itsevarmasti kutsuin hänet huoneeseeni. hän katsoi minua arvioivasti ja astui sisään. Tarjosin hänelle oluen, hän kiitti ja kysyi yllättäen: How do you see me now? Ajattelin että mitä hän ajaa kysymyksellään takaa, mutta annoin kuitenkin miehen vaistoni puhua ja kehuin häntä seksikkäimmäksi naiseksi, joka minun hotellihuoneessa on vieraillut. Hän istui nojatuolissa pöydän toisella puolen, työnsi pöytää minuun päin, veti hamettaan hieman ylöspäin ja levitti jalkojaan. Katsoin tuota upeaa näkyä haltioissani: NAINEN istuu mun huoneen nojatuolissa, jalat levällään ja stayupien yläpuolella posliiniksi ajeltu pillu loistaa suoraan minuun. Do you like, what u see, kuuluu kysymys.

Korvissani kohisee enkä enää osaa vastata muuten kuin sillä vaistolla joka miehellä on syntymästään asti. Kävelen hänen eteensä ja avaan housuni, otan puolikovan kaluni esille ja annan tälle naiselle vapaat kädet. Tunnen kuinka hän alkaa imemään kulliani. Uhkun himosta ja kiimasta. otan häntä hiuksista kiinni ja aloitan naimisen hänen suuhunsa, työntelen välillä kovempaa ja välillä ihanasti liu'uttaen koko kullin pituudelta hänen punaisten huulien välissä. Hän nuolee kulliani juuresta ylös asti, kastaa toisen käden etusormea suussaan ja työntää sen perseeseeni. AHH, tuntuu niin taivaalliselta!

Pyydän häntä hetken kuluttua istumaan sohvalle. En osaa enää hillitä himoani, suorastaan revin hänen vaatteensa päältä pois. siinä hän on edessäni yllään vain saappaat, stayupit, stringit ja rintsikat, joista nuo upean uhkeat rinnat pyrkivät ulos millä hetkellä hyvänsä! TUO näky saa mut vieläkin NIIN kovaksi...

Jatkoa seuraa, palautteesta riippuen, naisilta myös;)

PS. Tämä on ensimmäinen tarinani.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute