Herkku-puhelin
Vieraissa
Anssu

Oli kesäinen perjantai päivä. Olin juuri tullut töistä kotia raskaan työpäivän jälkeen. Sisään päästyäni huutelin tyttöystävääni mutta vastausta ei kuulunut. Muutaman tunnin kuluttua kaverini tuli piipahtamaan ja kertoi että tyttöystäväni oli hänen luonaan juomassa ja oli sammunut jonkun jätkän kanssa hänen sänkyynsä, tosin vaatteet päällä. Lähdettiin siitä sitten kaverin kämpille katsomaan ja siellähän se nukkui sammuneena. Päivä oli jo kääntynyt iltaan ja siinä sitten tuli itsekin otettua aika paljon. Illan mittaan tuli kovemmalla äänellä juteltua kaverin kanssa ja naapurin tyttö tuli kyselemään vihaisena, että oliko joku hätänä kun noin kovaa meteliä pidätte.

Kaverini asui semmoisessa ns. sossun väliaikaisessa asuntokommuunissa jossa asui myös 3 tyttöä ja jokaisella oli oma huone ja pieni keittokomero, sekä yhteinen oleskelutila jossa kaverin kanssa ryypättiin. Sanoin tytölle että ei meillä mitään hätää ole kuhan pikkasen innostuttiin. Tyttö sanoi (19v) Mulla on tänään synttärit ja siinä samassa annoin molemmille poskille pusun ja onnittelin. Onneksi se siitä leppyi ja paineli huoneeseensa. Parin tunnin päästä kaverinikin kömpi jo nukkumaan ja jäin sitten siihen yksinäni. Ajattelin vielä pyytää anteeksi siltä tytöltä ja koputtelin oveen. Tyttö tuli avaamaan ja pyysin vielä anteeksi ja sanoin lähteväni kotia nukkumaan. Tyttö tokaisi että et tossa kunnossa pääse kotia asti joten hän pyysi minut sisälle ja sanoi että kyllä tohon sänkyyn nyt 2 mahtuu nukkumaan.

Ei tarttenut kahta kertaa sanoa kun olin jo riisunut vaatteeni pois ja kömpinyt isoon sänkyyn maate. Tyttö tuli perässäni viereeni ja kiitti pususta. Totesi että oli päivän paras lahja minkä oli saanut. Hetken siinä maattuamme suutelin häntä huulille ja hän suuteli takaisin. Irrottauduin otteesta ja aloin hivuttautua alemmas kohti kiinteille rinnoille. Otin kovettuneen nännin huulilleni ja aloin hitaasti pyöritellä nänniä huulieni ympärillä. Kuulin kuinka hän alkoi hiljaa huohottaa allani. Työnsin käteni hänen häpykummulleen ja huomasin että hän todella oli märkä. Riisuin häneltä stringit pois ja työnsin sormen hänen märkään pilluunsa. Hetken hierottuani häntä siirryin alemmas ja aloitin nuolemaan kovettunutta klitorista. Kuulin kuinka hän huohotti hiljaa... Imin klitorista yhä ahnaammin ja työnsin välillä sormeni hänen pilluunsa. Mietin siinä samalla että tyttöystäväni nukkui siinä seinän takana ja minä nuolin vierasta pillua seinän toisella puolella. Nuolin häntä koko ajan ahnaammin ja hän huohotti yhä kovempaa.

Lopetin nuolemisen ja hän halusi että jatkaisin. Hän sanoi ettei ollut koskaan saanut orgasmia miehen kanssa ja halusi sen nyt kokea, olihan hän toki sen saanut monta kertaa muttei miehen kanssa. Ajattelin heti että voi ei, mitä voisin tytölle tehdä jotta hän saisi syntymäpäivänään sen ensimmäisen kerran. Siinä samassa aloin jälleen nuolla hänen pilluaan, käsilläni hieroin kovettuneita nännejä. Imin ja työsin sormiani sisälle yhä rajummin... Tunnin päästä hän oli jo lähellä. Nousin ylös ja työnsin kovan kyrpäni hänen todella märkään pilluunsa. Hitaasti työnnyin aina pohjaan asti ja aloitin aluksi hitaat työnnöt. Hän kiemurteli ja huohotti allani todella äänekkäästi. Kiihdytin koko ajan tahtia ja ajattelin että toivottavasti hän ehtii tulla ennen kuin minä saan. Jatkoin yhä rajuja työntöjä ja samalla hieroin hänen klitorista. Hän huohotti korvaani että kohta tulee ja samalla aloin naida häntä todella rajusti. Tunsin kuinka pillu alkoi supistelemaan rajusti kaluni ympärillä ja en enää kestänyt vaan laukesin hänen sisälleen. Maattiin siinä hetki ja hän kuiskasi ettei ollut koskaan saanut niin ihanaa orgasmia ja syntymäpäivä lahjaa. Sanoin että ilo oli kokonaan puolellani. Kävimme sitten nukkumaan ja juteltiin aamulla ja tultiin siihen tulokseen että se täytyy ottaa uusiksi ja niin tehtiinkin monen monta kertaa.

Tää tarina on tosi ja tapahtui n. Reilu 10v sitten.

Laittakaa kommenttia.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute