Herkku-puhelin
Nettitutut
Caledonia

Tapasimme nettideittipalstalla. Olin jättänyt ilmoituksen jo viikko sitten, mutta saamani vastaukset eivät paljonkaan mieltä ylentäneet. Herätin kiinnostusta aivan vääränlaisissa miehissä! Kaikki peräkamarin pojat tuntuivat kaivautuneen koloistaan juuri minua varten, alaikäiset tai nippa nappa parikymppiset kuolasivat perääni, puhumattakaan niistä omaan elimeensä ihastuneista tolloista, jotka kuvittelivat että nähtyäni kuvan heidän rakkaimmastaan rynnisin oven karmit kaulassa heitä tapaamaan. Ei yhtään omaan ikäluokkaani (päälle nelikymppisiin) kuuluvaa kunnollista kaveria.

Sitten minulle vastasi mies, joka vaikutti todella kiinnostavalta – huumorintajuinen ja fiksu. Ainoa vika hänessä oli se, että hän oli varattu. Eli avoliitossa ilman aikomustakaan erota, eikä siis minulle sopiva ollenkaan. Olin oman osani saanut varatuista miehistä, ja niitä jälkiä piti vieläkin parannella. Tästä kaikesta huolimatta hänen onnistui houkutella minut kirjoittelemaan kanssaan ja välillemme syntyi jonkinasteinen ystävyys. Välillä oli päiviä, jolloin kumpikaan ei kirjoittanut, sitten taas intouduimme puimaan elämäämme oikein urakalla. Useampia viikkoja jo kirjoiteltuamme keskustelu siirtyi eräänä päivänä ostoksiin ja sitä myöten alusvaateostoksiin. Niklas kysyi minulta minkätyyppisistä alusasuista pidän, mitä oli ylläni juuri sillä hetkellä? Vastasin että punaista, kirkkaanpunaiset pitsiliivit ja tangat. Stay-upit tosin olivat mustat. Niklas vastasi ”uhhuh... mun alkoi just tekemään kovasti mieli sua”. Vastasin hymiön kera, että minunkin tekisi mieleni näyttää asuani hänelle.

Siitä se alkoi, kiihkeä nettiseksimme. Avasimme päivämme mitä mielikuvituksellisimmin tavoin. Niklas saattoi kertoa minulle, että juuri tänä aamuna haluaisi riisua minut hitaasti, vaate kerrallaan ja samaan aikaan hyväillä vartaloani suurilla käsillään. Minä puolestani saatoin kirjoittaa ja kuvailla hänelle, kuinka avaisin hänen housujensa vetoketjun, ottaisin hitaasti pöksyt pois ja hengittäisin sisääni hänen miehen tuoksuaan. Koko päivä meni kuin siivillä huikeassa kiimassa ja joskus jouduin jopa helpottamaan itseäni työpaikan wc:ssä.

Tekstimme yksityiskohtaistuivat pikkuhiljaa. Kerroin, että olin ostanut uudet sukkanauhaliivit. Niklas sanoi, että hänellä ottaa eteen jo, jatka ihmeessä! Kerroin yksityiskohtaisesti kuvaillen kuinka vedän silkkiset sukat jalkaani ja anna käsieni hyväillä pohkeitani ja reisiäni, kiinnitän sukat sukkanauhoihin ja jätän alushousut kokonaan pois. Niklas vastasi, että hän on kivikova ja haluaisi oikein todella kovasti näyttää, kuinka paljon arvostaa alusasuani. Jatkoin kertomalla kuinka riisuisin hänen housunsa ja alushousunsa, katsoisin ihaillen, kuinka hänen kyrpänsä ponnahtaisi vankilastaan tervehtimään minua, kuinka painaisin pääni ja suutelisin hänen korskeaa kyrpäänsä ja kostunutta terskaansa, lipoisin kielelläni sitä, imeskelisin kyrvän vartta ja hivelisin kiveksiä, sujauttaisin sormeni kiertämään hänen anaaliaan ja välilihaansa... Niklas jatkoi puolestaan kuinka rullaisi sukkani alas, suutelisi reisieni pehmeää ja herkkää sisäpintaa, suutelisi ajeltua pimpsaani ensin pitsin läpi, sitten liu’uttaisi kielensä housun reunasta kohti kiimasta sykkivää nuppuani, lipoisi mehuani kielellään ja vasta sitten ottaisi pöksyni pois, siirtyisi rintoihini, imisi nännit kipeiksi ja koviksi ja huutamaan lisää. Vastasin ”lopeta! Olen litimärkä jo” ja että himokkaana odotan hänen olevan pöytäni alla, levittävän reiteni ja imevän minut taivaaseen ja takaisin. Niklas sanoi, että odottaa myös. Haluaa minua niin, että käsi on jo hakeutunut hyväilemään tykyttävää kyrpää, joka pullistelee housuissa tyytymättömänä tilanteeseen... anna mä soitan sulle, hän pyysi.

Se ei ollut ensimmäinen kerta. Silti kieltäydyin yhä edelleen ja muistutin, että meistä ei ole tulossa yhtään mitään, tiedäthän sen. Mutta Niklas voihki tekstissään, että ei kestä enää, haluaa tulla minuun sisään, takaapäin, niin että kivekset piiskaisivat takamustani kestämättömään kiihkoon. Vastasin, että sitä se jo on! Mitä sä luulet että mä teen kun menen kotiin? Kudon sukkaa, vai? Tuskin kestän kotiin asti, kun minun on pakko helpottaa itseäni. Kuvittelen hänen painavan kroppansa päälleni, hänen kyrpänsä sisääni, hänen kätensä kaikkialle samalla kun oma käteni helpotti kivistävää himoani uudelleen ja uudelleen.

Niklas sanoi, että tämä on piinaavaa. Työhuoneen ovi pysyy lukossa joka päivä, ja työkaverit ihmettelevät jo mitä hän oikein hautoo. HALUAN SINUT! mies kirjoitti. Menen joka päivä avovaimoni viereen yöksi ja joka kerran kun painan pääni tyynyyn, kyrpä kivikovana, näen unta sinusta... huolimatta siitä, että runkkaan töissä kuin hullu teini, kyrpäni haluaa sinut, lisää, koko ajan. Vastasin, että niin minäkin haluan sinut, käteni hakee litisevän kosteuden keskeltä kivistävän nupun ja hieroo sitä kevyesti peukalolla pumpaten ja tulen aivan kohta! Tule suuhuni, Niklas pyysi, ole kiltti ja auta minut pois tästä!

Olin ajautunut tilanteeseen, jossa en enää pystynyt ajattelemaan selvästi. Himoni oli ottanut vallan minussa. Lupasin tavata hänet päivällä, kahvilassa, julkisella paikalla, mutta pikkupiru minussa kuiski, että tänään otan hänet... vaikka naisten vessassa. Ihan sama! Himoitsin tuota tuntematonta miestä jo niin paljon. Emme tienneet toisistamme muuta kuin vähän ulkoisesta olemuksesta – Niklas oli pitkä, jykevä ja tumma, minä puolestani keskimittainen, hoikka ja vaalea. Istuin kahvilassa hermostuneena, ja odotin miestä. Ja sitten jo näinkin hänet. Persoonallisen näköinen, kookas ja tumma pukumies, ei ollenkaan hullumpi... hän tuli suoraan kohti, istui pöytääni, hymyili kevyesti ja kysyi ”onkohan tässä tilaa”. Nyökkäsin vähän hämilläni siitä, että hän oli kovin virallisen oloinen – olimmehan kuitenkin kertoneet toisillemme jo vaikka mitä.

Rohkaisin kuitenkin mieleni ja ojensin käteni. Kuiskasin ”tule” ja ohjasin hänet naistenhuoneeseen, jonne olin jo avaimen hakenut juuri ennen hänen tuloaan. Vein miehen sisään ja sanoin ”tätähän sinä halusit”. Laskeuduin polvilleni ja avasin miehen housut, hyväilin hänen alushousujensa kohoumaa käsilläni ja sitten huulillanikin. Niklas voihkaisi ja nojautui seinää vasten, auttoi käsillään housujaan alas ja sain pyydystettyä hänen tummana ja kovana kohoavan kyrpänsä suuhuni. Suutelin ja imin ja hengitin häntä, hyväilin kiveksiä molemmin käsin ja pian jo tunsinkin kuinka kivespussit kohosivat ja kiinteytyivät ja maistoin hänen hänen spermansa alkusoiton suussani. Hän maistui taivaallisen hyvältä! Nousin ylös ja avasin puseroni. Olin hankkinut häntä varten liivit, jotka tarjosivat poveni melkein kokonaan näkyville. Rullasin hameeni vyötärölle ja esittelin näkymän pelkkiin sukkiin ja sukkanauhoihin – alushousut olin tietenkin jättänyt kokonaan pois. Niklas huokaisi kuuluvasti ja hänen kätensä hakeutui kosteaan rakooni, hyväili reisiäni ja sormi solahti kuumaan ja märkään pilluuni, peukalo leikitteli pinkeän nuppuni päällä. Olin jo tulemaisillani ja omaan himooni tukehtumassa, huohotin kiimaisena hänen korvaansa ja suorastaan rukoilin häntä sisääni. Mies ohjasi kyrpänsä kosteana huokuvaan rakooni, nojaten seinään niin, että seitsemän sentin korkojeni pienentämä kokoero kutistui entisestään. Suorastaan imaisin hänet sisään! Mies nosti minua lanteilta ja ohjasi jalkani niin, että kierähdin ympäri, kyrpä yhä sisälläni sykkien, ja kivekset painautuen pehmeään takamukseeni. Pääsimme toteuttamaan takaapäin tulemisen juuri niinkuin hän oli kuvaillutkin. Taituin lähes kahtia antaakseni miehelle paremman kosketuksen. Mies työntyi sisääni kiihkeänä, kädet rinnoillani ja puristen nännejäni kivun ja nautinnon sekaisesti ja kertakaikkiaan pani minut tainnoksiin! Hän kuiskasi korvaani ”ihana, tiukka pillu” ja puri kevyesti niskaani samalla kun ohjasi toisen kätensä painamaan helmeäni samaan tahtiin työntöjensä kanssa. Sitten hän hidasti ja kysyi ”mä tulen ihan kohta... saanko tulla sisääsi, ihana nainen?”. Huohotin käheänä kiimasta ”tule, tule!” ja annoin toisen käteni seikkailla hänen kivestensä takana. Mies kiihdytti tahtia taas ja suihkusi sisääni voimalla. Kuuman sperman syöksyessä sisääni ja miehen painaessa klitoristani samassa tahdissa sormellaan sain minäkin, reidet vapisten. Koko kroppani tuntui supistelevan kuin imien viimeisetkin pisarat hänestä. Huohotimme ja voihkimme molemmat kun kaikki ympärillämme hävisi hetkeksi.

Niklas suuteli minua pitkään ja hartaasti, ja kuiskasin hänelle, että se oli juuri niin ihanaa kuin kuvittelinkin... mutta nyt jos sallit yritän vähän siistiytyä. Kostutin muutaman käsipyyhkeen ja puhdistin hänet ensin. Hän hymyili ja kiitti ”hyvästä palvelusta”, antoi kevyen suukon ja sanoi jättävänsä minut rauhassa putsaamaan itseäni. Sen teinkin ja palasin pöytään, jossa kahvi oli tietenkin jäähtynyt. Niklas oli varmaan jo lähtenyt, joten päätin itsekin mennä takaisin toimistoon muina naisina. Respa katseli minua tarkasti ja kysyi ”mitä sulle on tapahtunut? Kävitsä kasvohoidossa vai? Hyvältä näyttää”. Hymyilin vain iloisena takaisin ja jatkoin työhuoneeseeni. Ajattelin lähettää Niklakselle vielä kiitokseni ihanasta ”hoidosta”. Avasin sähköpostini ja pysähdyin niille sijoilleni. Niklas oli lähettänyt viestin: ”Sori, mä en pääsekään tänään”.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute