Herkku-puhelin
Ihana aamu
Zara

Herään auringon osuessa kasvoihin. Kierähdän sängyllä ja huomaan, että olet noussut jo ylös. Avaan silmäni ja kuuntelen. Olet mennyt jo suihkuun, mietin unisena. Suljen silmäni ja mietin viime yötä. Kosketan nännejäni, jotka ovat hieman arat viime yön jäljiltä. Käteni liukuu alemmas ja hipaisen klitoristani. Huuliltani purkautuu huokaus ja on pakko hieman hyväillä häpyhuuliani. En voi olla työntämättä sormeani sisään. Oih, kun tuntuu hyvältä. Liikuttelen sormea sisään ja ulos. Työnnän toisen sormen sisääni, peukalon hieroessa klitorista. Avaan silmäni ja huomaan sinun seisovan hymyillen sängyn päässä pyyhe lanteilla. Levitän jalkojani enemmän, jotta näkisit paremmin. Häpyhuulteni kiiltävät kosteina ja katselet kuinka sormeni liikkuvat pillussani.

En kuitenkaan halua laueta vielä, joten lopetan. Sinulla on kuitenkin muuta mielessä ja käsket minun jatkamaan. Työnnän kolmannen sormen pilluuni. Pillusta kuuluu irstas litinä, kun liikuttelen sormiani edestakaisin. Hieron klitorista kovempaa ja kovempaa.

- Aah…tulee… Silmäni menevät kiinni ja vartaloni alkaa täristä orgasmin takia. Tunnen kuinka pilluni sykkii sormieni ympärillä.

Tulet viereeni istumaan ja suutelet. Tartut sormeeni ja nuolaiset.

- Hmm et näköjään saanut tarpeeksi viime yönä. Ehkä asialle pitäisi tehdä jotain, sanot. Avaat yöpöydän laatikon ja otat nänneihin tarkoitetut nipistimet. Puristelet nännejäni ja laitat nipistimet. Kipu tuntuu yllättävän voimakkaalta, onhan nännini vielä arat viime yön jäljiltä, mutta samalla kipu kiihottaa minua enemmän.

- Kontillesi ja silmät kiinni, käsket. Käännyn sängyllä kontilleni. Puristelet ja läpsäiset pakaroitani. Kuulen sinun ottavan jotain laatikosta.

- Levitä pakaroitasi. Tartun käsillä pakaroihini ja levitän. Tunnen jotain pepullani ja alat pikku hiljaa työntämään pientä sauvaa peppuuni. Sauva menee melko helposti. Jätät sauvan peppuuni ja nouset sängyltä.

- Muista olla koskematta sauvaan tai et saa kullia olleenkaan, sanot ja lähdet pois huoneesta. Samassa, kun poistut huoneesta sauva alkaa värisemään. Oih, että sinun pitikin laittaa tuo kauko- ohjattava sauva, mietin. Tekisi mieli liikutella sauvaa, mutta tiedän, että pitäisit lupauksesi olla antamatta kullia.

Tulet hetken päästä takaisin ja liikuttelet hieman sauvaa. Samalla pyörittelet sormeasi pillussani. Tunnen kuinka kosteuteni valuu reisiäni pitkin.

- Taidat pitää sauvasta?

- Pidän, mutta pidän enemmän kullistasi.

- Hyvä. Saatpa hieman antaa kullilleni suuhoitoa, sanot ja tuot kullin suuni eteen.

Huomaan, että olet kiihottunut kiusaamisestani. Kulli taitaa olla suurempi kuin koskaan ja siitä valuu jo kiimatippoja. Nuolaisen terskan päästä kiimatipan ja upotan koko komeuden suuhuni. Imen kullia ja välillä pyörittelen kieltäni terskan päässä. Kiimatippoja valuu koko ajan ja laukeamisesi on lähellä. Otat päästäni kiinni ja työnnät kullini suuhun. Alat naimaan suuhuni kiihtyvällä vauhdilla. Purkaudut suuhuni murahtaen. Yritän niellä kaiken, mutta osa valuu suunpieliä pitkin alas. Vetäydyt suustani ja käsket minut selälleni sängylle. Asettelet pari tyynyä lantioni alle, jotta pilluni on paremmin esillä. Sidot vielä huivin silmilleni ja poistut huoneesta. Odotan sinua aivan kiimassa ja haluaisin vain, että naisit minua ihanalla kullillasi. Kiimaa lisää pepussa yhä värisevä sauva.

Palaat pian ja etsit jotain yöpöydän laatikosta. Äkkiä tunnen jotain kylmää häpyhuulillani ja siinä samassa laitat jääpalan pilluuni ja työnnät sauvan avulla sitä syvemmälle. Heittelehdin sängyllä ja väännät hiukan nipistimestä. Huudahdan ja muistan, että minun pitää olla paikoillaan. Jätät sauvan pilluun.

- Täytyyhän kuumapillua hiukan viilentää, sanot virnistäen.

Painat vielä klitorikselleni värisevän kiihottimen ja sidot sen kiinni. Poistat huivin silmieni edestä ja käsket minun nauttia näystä. Nostan hiukan päätäni ja huomaan, että olet asettanut peilin sängylle niin, että näen suoraan pilluuni. Näky on erittäin kiihottava: sauva pillussa ja pepussa ja vielä kiihotin klitoriksella. En kauaa kuitenkaan ehdi katsella, kun tunnen orgasmin tulevan. Jalkani alkavat täristä ja pilluni sykkiä sauvan ympärillä. Lisäät vielä klitoriksella olevan kiihottimen värinän nopeutta ja tuntuu, että orgasmi jatkuu ja jatkuu. Katselet kiimoissasi laukeamistani ja kullisi sojottaa kivikovana.

En ehdi toipua orgasmista, kun jo otat sauvan pois pillusta. Otat myös klitoris kiihottimen pois. Käännät minut kontilleen ja tulet yhdellä rajulla työnnöllä sisääni. Pidät lantiostani kiinni, kun nait voimalla. Voihkin kovaan ääneen kullisi soutaessa pillussani edes takaisin.

- Pidätkö kullista kiimapillu?

- Aah…pidän kovasti…oih…kovempaa…

Kiihdytät tahtia ja tulet joka työnnöllä pohjaan saakka.

- Nyt tulee, vikisen.

Hiljennät tahtia ja alat hieromaan klitoristani. Pilluni supistelee ja tuntuu, että taju lähtee. Orgasmin loputtua vetäydyt pillusta ja otat sauvan pois pepusta. Laitat liukastetta peppuuni ja alat työntämään kulliasi peppuun. Sentti sentin jälkeen pääset kokonaan sisään ja aloitat naimisen. Tartut nipistimiin ja irrotat ne nänneistäni. Pusket hirveällä voimalla ja en voi muuta kuin uikuttaa allasi. Pallisi osuvat joka työnnöllä pakaroihini. Laukeamisesi lähestyy. Työnnät kullin syvälle ja laukeat karjahdellen. Lysähdän sängylle sinun vetäytyessä pepustani. Tulet viereeni ja otat minut syliisi suudellen hellästi. Olipas ihana aamu, ajattelen.

Palautetta saa laittaa… Kiitos edellisistä palautteista.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute