Herkku-puhelin
Neitsyttä
Kiimasonni

Autoin joskus naapurissa asuvaa yksinhuoltajaa niin sanotuissa miesten töissä. Kun olin heillä hommissa, hänen tyttärensä Kirsi keimaili useimmiten selvästi itseään esitellen. Eikä siinä mitään, olihan hän täyttänyt 18 vuotta ja oli hyvännäköinen pimu. Mielessäni kävi usein levottomia ajatuksia, kun Kirsin pikkuhousut vilahtivat lyhyen minihameen alta, tai silloin kun hänellä oli legginsit yllään ja tiukka toppi, mistä törrötti nännit läpi.

Joskus kotiin mentyäni runkkasin itseni orgasmiin ajatellen Kirsiä. Niin alkoi tapahtua melko usein silloinkin, kun en ollut käynyt heillä. Aina minut nähdessään Kirsi vilkuili seksikkään näköisenä ja pyöritti melko korostuneesti lanteitaan tehden kiusaukseni yhä suuremmaksi.

Kerran hän talutti pyöränsä autotallini eteen ja kysyi apua puhjenneen renkaan korjaukseen. Lupasin tietysti auttaa, ja otin pyörän talliin sisälle Kirsin seuratessa mukana. Hänellä oli alle polvien pituiset valkoiset juoksuhousut, joista näkyi pikkuhousut läpi. Toppi verhosi ylävartalon. Kun sain eturenkaan irti ja päällyskumin pois, löytyi pieni reikä sisäkumista. Levitin liiman ja pistin renkaan odottamaan, kunnes liima olisi sopivaa paikan laittoa varten.

Kirsi seisoi ovensuussa katsoen minua silmiin ja nuolaisi huuliaan seksikkäästi. Minun teki mieli mennä ja kaapata hänet syliini. Kullini kovettui ja housujeni etumus alkoi pullottaa. Kirsi oli kyllä huomannut sen. Hän sulki autotallin oven ja tuli kiinni minuun painaen huulensa omiani vasten. Suutelimme kiihkeästi, ja hyväilin hänen lanteitaan antautuen himon vietäväksi.

Kirsi auttoi riisumaan toppinsa, rintaliivit hän otti itse pois. Nuolin pieniä pystyjä rintoja, hivelin kiinteitä pakaroita ja painoin housuja alas, kunnes karvaton pillu paljastui. Olin heti polvillani ja nuolin pillunvakoa Kirsin silittäessä hiuksiani huokaillen. Otin häneltä tossut ja housut pois kokonaan nostaen hänet sohvalle, joka oli tallissa säilössä, koska se ei mahtunut sisälle.

Riisuin itseni Kirsin katsoessa silmät pyöreinä kovaa kulliani, joka osoitti ylöspäin. Hänen pillunsa maistui hyvälle, kun nuolin ja imin sitä hellästi. Kirsi ei oikein tiennyt miten toimia, ja ohjasin hänen kätensä kulliini. Varovainen puristus ja pieni edestakainen liike kertoivat kokemattomasta naisesta. Kysyin, oliko hän ollut miehen kanssa. Kirsi vastasi, ettei ollut koskaan edennyt yhdyntään asti. Sanoin, etten halunnut Kirsin tuntevan itseään pakotetuksi tähän ja että voisimme lopettaa heti, kun hän niin sanoisi. Kirsi puristi kulliani kovempaa ja huokaisi haluavansa olla kanssani ihan kunnolla. Nousin, otin kortsun ja laitoin sen kullini suojaksi. Nuolin ja hyväilin Kirsiä hänen voihkiessaan kiimaisena, pillulimaa valuen.

Kirsi alkoi vaikeroida ja työnsi pilluaan huuliani vasten. Kun lipsutin kielelläni klitorista, hän sai orgasmin huudahtaen. Pillu supisteli rytmikkäästi, kunnes hän rentoutui ja makasi hiljaa. Annoin hänen olla rauhassa olostaan nauttien, kunnes hän avasi silmänsä ja sanoi: Ihanaa... Levitin hänen reitensä ja sormeilin pillua venyttäen sitä valmiiksi kullilleni.

Painoin sormellani varovasti pilluun kysyen, sattuiko se. Kirsi vastasi puhkaisseensa immenkalvonsa omalla sormellaan hyväillessään itseään huoneessaan. Asetin itseni reisien väliin ja työnsin kullia varovasti pilluun. Kirsi sanoi sen sattuvan, ja vetäydyin takaisin, työntäen sitten taas hieman syvemmälle. Annoin hänen tottua kulliini, ja lopulta sainkin sen häneen hänen ollessa nyt paikallaan.

Kirsi alkoi liikkua pikkuhiljaa edestakaisin ja huokaisi, ettei sattunut enää yhtään. Työntelin tahtia vaihdellen ja tunnustellen tiukan pillun antamaa nautintoa. Hivelin sormella klitorista Kirsin voihkiessa ja takertuessa niskaani käsillään ja vastatessa lantiollaan työntöihini. Hän tärisi ja ulvahti pillun puristuessa tiukasti kullini ympärille. Jatkoin työntöjä Kirsin voihkiessa ja kiemurrellessa orgasmin saaneena allani.

Tunsin olevani itsekin laukeamassa ja painelin kulliani häneen rytmiä nopeuttaen. Voimakas orgasmi sai minut painautumaan vinhasti kireään pilluun kortsun täyttyessä spermasta, mitä sykäyksittäin sinne purkahteli. Pysyin hetken hänen sisällään, kunnes kädelläni varmistaen vedin kullini pillusta. Kuului mukava lurpsahdus, kun kulli tuli pois hänestä.

Nousimme istumaan ja halasimme toisiamme. Kirsi katsoi löystyvää kulliani ja sanoi: "Sinä teit sen ihanasti. Olen halunnut sinua jo kauan, mutten ole aiemmin uskaltanut tehdä oikeasti mitään, kun ajattelin, ettet kuitenkaan suostuisi olemaan kanssani". Vastasin olleeni itsekin himokas ties kuinka kauan, kun en itsekään ollut rohjennut tehdä aloitetta.

Pukeuduimme ja sovimme, ettei tapahtuneesta puhuta muille. Kirsin valkoisiin juoksuhousuihin oli tullut tahroja. Hän sanoikin laittavansa vaatteensa heti kotiin mentyään pesuun.

Liima ehti kuivua pilalle, mutta tuli se kumikin lopulta paikattua, ja Kirsi sai taas pyöränsä kuntoon.

Olemme nussineet monesti sen jälkeen, ja Kirsistä on tullut oikea himotar kun olen opettanut hänet rakastelemaan monin eri tavoin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute