Herkku-puhelin
Outia
Nuorta lihaa

Olin lähdössä asuntoautollani pohjoiseen. Puhelin soi, kun olin saanut jo kaikki kamat lastattua viikon reissua varten. Puhelimessa oli tuttava, joka tiesi matkastani ja kysyi, voisiko reittini osua Jyväskylän lähelle, "kun toi meidän Outi haluisi serkulleen kyläilemään eikä meillä oo suoraan sanoen antaa junalippuun rahaa, kun ei oo työtä, niinku tiedät, ja laskut rassaa niin hitosti." Sanoin heti, että reitti oli vapaa ja nyt se menisi Jyväskylän kautta.

"Sanokaa Outille, että tulen noin puolen tunnin sisällä hakemaan."

Kamat kasaan ja matkalle. Oli kiva saada seuraa, ettei tarvitse yksin ajaa. En tosin aikonut pitää kiirettä, kun oli viikko vapaata mennä ja tulla.

"Tavataan kohta, moi."

Outi oli odottamassa kassi kädessään. Hänen äitinsä oli myös mukana. Avasin oven ja moikkasin ja Outin äiti kiitti, kun olin niin mukava. Aina kuulemma annoin apua, kun oli tarvis. Sanoin, ettei mitään kiittämistä. Ystävyys palkitsee ja sillä sipuli.

Outi tuli kyytiin ja heilutimme hänen äidilleen, kun pistimme matkan alulle. Outista oli tullut kaunis nainen. Lyhyt hame, tiukka toppi sekä sopiva meikki tekivät kieltämättä säväyksen. Juttelimme ja matka joutui mukavasti.

Tulin kysyneeksi Outilta, joko oli miehet mielessä. Outi hymyili ja sanoi olleensa yksin kolme kuukautta, koska seurustelu oli mennyt poikki. "Mutta jos kysyit, onko mulla tarvetta miehiin, niin sut mä ainakin huolisin vaikka heti."

Olin ihan hiljaa hetken ja sanoin sitten, ettei se kysymys ollut kuin kiusoittelua huvikseen. Outi nosti kuitenkin hamettaan ylös ja paljasti pikkuhousunsa. Hän katsoi silmiini ja sanoi olevansa nyt aikuinen ja että kyllä on oikeasti tarve saada muutakin kuin omat sormet.

Pysäytin auton seuraavalle levähdyspaikalle, joka tulikin aika pian, ja katsoin Outia syvälle silmiin. Otin vielä puheeksi sen, ettei tarkoitus ollut tietenkään ahdistella häntä, "vaan kun olit kyydin tarpeessa ja äitisi kertoi talousasiat, niin en minä mitään maksua halua, ymmärräthän?" Sanoin vielä olevani enemmän kiinnostunut itseäni vanhemmista naisista, "ja sinähän olet 20 vuotta nuorempi kuin minä." Outi veti hameen alas ja luulin, että asia oli selvä, mutta hän kiskaisikin hameen kokonaan pois ja otti myös toppinsa paljastaen ihanat pystyt rintansa. Alaosaa verhosi nuorten suosimat hipsterit.

Tyttö asteli auton takaosaan ja meni makuulle vuoteelle nännejään hivellen. Hän lipsutti sormellaan pilluaan pikkuhousujen päältä. Mikään ei auttanut enää. Menin viereen ja suutelimme himokkaasti kieltemme pyöriessä toisiaan vasten. Kädet hivelivät Outin rintoja, joissa nännit olivat pystyt ja kovat.

Outi veti paitani pois ja avasi kuin vanha tekijä housuni päästäen kullini esiin. Hän hihkaisi ihastuneena, miten suuri kullini oli ja veteli kädellään sen vartta edestakaisin. Potkin housut kokonaan pois ja vedin Outin päälleni haarat levällään nuollen reisien sisäpintaa. Kädet vaelsivat ihanan kiinteällä vartalolla.

Outi nuoli terskaani, minun kieleni taas pääsi märkien häpyhuulten väliin. Outi huokaili, kun hyväily kiihtyi, ja venytin pikkuhousuja enemmän päästen klitorikseen huulillani. Se oli kuin sähköä Outin keholle ja hänen pillunsa valui nestettään kastellen kasvoni. Hän tärisi ja voihki pillun supistelun kertoessa naisen olevan tulossa. Hän ei saanut imettyä kulliani, vaan nautti täysin hyväilystäni, ja orgasmi tuli rajuna Outin ynistessä työntäen pilluaan kasvoihini. Nuolin ja imin pillua hänen hytkyessään päälläni. Outi kierähti pois päältäni ja huokaili silmät ummessa kasvot punaisena. Hän sanoi hiljaa, ettei kestänyt enempää, niin hyvää teki teki ja nyt klitoriksen pienikin kosketus sai lähes pakenemaan.

Olin kulli kovana ja Outi tuli taas runkkaamaan sitä kysyen, halusinko tulla sisään hänen pilluunsa isolla kullillani. Käänsin hänet kyljelleen jalat koukussa, vedin kumin kullin päälle, pikkuhousut sivuun ja avasin sormilla pillua. Aloin työntyä sisään pitäen Outin toista jalkaa ylhäällä. Ihanan lämmin ja pehmeä kiimapillu otti kullini vastaan, kun aloin työnnellä sitä hitaasti nauttien Outiin.

Outi puuskutti ja nypytti pientä persettään kuiskaillen, miten täytän hänet kokonaan. Koskettelin klitorista ja tahtini alkoi kiihtyä. Tunsin olevani tulossa ja painoin pitkiä ja nopeita työntöjä, jolloin Outi huudahti ja saavutti huippunsa. Minä tyhjenin ulvahtaen tärisevän naisen lypsäessä spermat kortsuun pillun supistellessa tiukkana kullini ympärillä.

Keinuimme sisäkkäin, kunnes kullini alkoi löystyä ja valahti pois pillusta. Menin Outiin kiinni puristaen hänet syliini ja kuuntelin, kuinka hänen hengityksensä vähitellen tasaantui. Hän suuteli kaulaani ja sanoi: "Kiitos elämäni ihanimmasta nautinnosta. En ole koskaan ennen saanut kahta orgasmia näin nopeasti miehen kanssa. Vain sormeillessani pilluani olen saanut sarjan orgasmeja, kun olen pitkittänyt ensin laukeamista ihan sietämättömän kauan."

"Vieläkö vanhat naiset pyörii mielessä?" hän sanoi hymyillen kujeilevan näköisenä. Sanoin, etten ollut yhtään pahoillani saadessani nuorta tiukkaa, lähes pallit imaisevaa pillua.

Vedin märät pikkuhousut Outilta pois ja nuolin pillua. Hän hyväili kulliani ja sai siihen mukavan kutinan aikaan, jolloin se kovettui ja olin valmis uusintaan.

Kortsut olivat loppuneet ja sanoin Outille, ettemme voisi yhtyä. Hän sanoi, ettei ollut pelkoa raskaudesta, koska hänellä oli pillerit käytössä.

"Tautivaara on kuitenkin aina olemassa", sanoin, "ja ollaanhan me kuitenkin molemmat oltu muiden kanssa, niin en halua mitään jälkiseurauksia."

Outi otti kullini suuhunsa ja lutkutti ja veteli vartta määrätietoisella otteella. Sormeilin pillua ja nautin hänen hyväilynsä tuottamasta kiimasta, mikä sai kullini kihelmöimään ihanasti. Outi nousi nopealla liikkeellä päälleni ja seivästi itsensä kulliini. Kun yritin pyristellä vastaan, hän takertui kovalla otteella nypyttäen pilluaan supistellen niin, etten voinut kuin ottaa sen, mikä tuli pian.

Pallini vetäytyivät ja painelin Outin tiukkaa pientä persettä lujaa itseäni vasten. Mahtava orgasmi sai minut lähes pyörtymään.

Kun palasin taas tähän maailmaan, Outi ratsasti yhä kullillani ja oli suu avoinna kasvot ylöspäin ja ulvahti, kun jo puoliveltto kullini sai hänet taas laukeamaan. Hän lysähti päälleni ja tunsin pehmenevässä kullissani pillun rytmikkäät puristelut.

Makasimme pitkään päällekkäin, kunnes Outi kierähti viereeni haarat levällään. Spermanoro valui pillusta sänkyyn.

Emme puhuneet mitään pitkään aikaan, vaikka mielessäni pyörikin kaikki kauhukuvat taudeista, mitä olin voinut saada tai tartuttaa Outiin.

Nousimme istumaan ja totesimme, miten asiat olivat eikä siinä ollut enää mitään tehtävissä. Outi sanoi kuitenkin olleensa yhdynnöissä vain kumia käyttäneiden kanssa, joten hänellä ei ainakaan ollut tauteja. Itse muistelin olleeni paljaalla kullilla aika monesti nussimassa, mutta taudin merkkejä ei ollut tullut.

Onhan kuitenkin parasta mennä jonkin ajan kuluttua testeihin, jos saisimme sitten mielenrauhan.

Pesimme asuntoautoni suihkussa toisemme tosi ahtaassa suihkussa, mutta homma tuli hoidettua.

Jatkoimme matkaa ja tunnelma oli melko rento. Päätimme jäädä yöksi yhden sivutien varteen ja jatkaa sitten aamulla kohti Jyväskylää. Yön aikana rakastelimme useita kertoja. Aamun tullen tunsin olevani tyhjempi kuin koskaan, siitä Outi oli pitänyt huolen, eikä hänkään osattomaksi jäänyt. Orgasmit seurasivat toisiaan, kun nautimme yön tunteina toisistamme.

Vein Outin määränpäähän ja jatkoin reissua.

Kun oli kulunut noin kolme kuukautta, sain testitulokset itsestäni. Puhtaat olivat. Tapasimme Outin kanssa heillä kotona ja sain kertoa ilouutisen hänelle. Hänen äitinsä tuli kotiin minun siellä ollessani ja joimme kahvit kolmistaan. Outin äidin kysyessä, oliko Outi ollut silloin vaivaksi, kun olin vienyt hänet serkulleen kyläilemään, sanoin hymyillen matkan olleen tosi mukava, kun oli noin reipas ja puhelias matkakumppani. Oli tuntunut ihan ikävältä jatkaa yksin eteenpäin Jyväskylästä radio ja cd-levyt ainoana seurana. Outin äiti pyysi minua jämään saunaan, sanotaan vaikka matkakorvaukseksi, mutta kieltäydyin kohteliaasti pieneen valkoiseen valheeseen vedoten ja odotin Outin soittavan, kun olimme vaihtaneet numerot ja sopineet pienestä "matkamuistelusta" lähiaikana.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute