Herkku-puhelin
Vierasta
panettaa

Avopuolisoni Tertun ja minun seksielämäni on ajautunut melko tasaiseksi, eli tyydytämme kyllä toisemme, mutta usein melko "kaavamaisesti", jos se nyt on oikea sanonta kuvaamaan seksuaalisuhdettamme.

Tertun opiskeluaikainen kaveri oli tulossa meille kyläilemään. En ollut tavannut häntä ennen ja olin hieman jännittynyt, meillä kun ei käynyt kovin usein vieraita ja nyt oli nainen tulossa useaksi päiväksi vierailulle. Menimme asemalle vastaan sovittuna aikana ja odotin tapaavani, jos nyt saa sanoa kenestäkään, "taviksen", pyylevän naisen. Kun vieraamme tuli, huomasin ennakkoasenteeni olevan ihan väärä. Terttu käveli autoamme kohti aivan ihastuttavan kauniin naisen kanssa. Hillitty meikki, pitkähkövartaloinen muodokas nainen, jokamiehen unelma.

Nousin autosta ja kättelimme. Sanoin: "Olen Rauno", mihin hän pehmeällä äänellään vastasi: "Hauska tutustua, olen Terhi. Kiitos, kun saan tulla luoksenne vierailemaan ajan kanssa. On ollut työssä aikamoista matalalentoa ja rentoutuminen on hyvässä seurassa varmasti mukavaa."

Nostin Terhin matkalaukun ja lentolaukun farkkuautomme kyytiin ja avasin Terhille oven. Kun hän istui penkille, hänen hameensa nousi ja toi näkyviin tyylikkäisiin kuviosukkiin verhottuja reisiä sen verran, että mielikuvitukseni pääsi hetkeksi valloilleen ja kuvittelin, mitä mahtoikaan olla ylempänä. No, kokosin ajatukseni nopeasti.

Terttu oli jo autossa ja jutteli Terhin kanssa kysellen kuulumisia ja muistellen viime tapaamisesta olevan jo noin kymmenen vuotta. Terhi sanoi olevansa toimitusjohtajan sihteeri isossa yrityksessä. Avioliitto oli kariutunut noin kolme vuotta sitten, lapsia ei ollut, eikä kiireinen työ oikein olisi sopinutkaan lapsenhoitoon.

Pääsimme perille taloomme, ja kannoin laukut ensin. Avattuani Terhille auton oven hän kehui avopuolisolleni, miten huomaavainen ja kohtelias olin. Huomasin Tertun poskien punastuvan ja hän katsahti minuun melko ynseästi.

Asetuimme taloksi ja kannoin Terhin laukut vierashuoneeseemme sanoen: "Ole kuin kotonasi, ja toivottavasti viihdyt". Jätin hänet purkamaan laukkujaan. Katsahdin kyllä taakseni nähdäkseni Terhin muodokkaan takamuksen, mutta katseemme kohtasivat ja hän hymyili viehättävästi, jolloin minä hämmennyin vähän.

Laitoimme Tertun kanssa ruoan valmiiksi tarjolle ja Terttu kävi sanomassa Terhille: "Ole hyvä ja käy pöytään". Terhi oli vaihtanut jalkaansa valkoiset legginsit ja tyköistuvan topin. Avustin taas häntä, kun asetuimme pöytään ja näin hänen pakaransa, kun hän istui sirosti tuolilleen.

Juttelimme rennosti ja Terhi kehui ruokaa erinomaiseksi. Terttu sanoi minun savustaneeni nieriää ja tehneen valkosipuliperunat. Terhi hymyili ja kehaisi, miten onnellinen Terttu sai olla, kun oli niin ahkera ja huomaavainen mies. Hän jatkoi vielä kehaisemalla, miten komea olin. Terttu oli selvästi kiukkua täynnä, mutta hillitsi onneksi itsensä.

Lounastettuamme Terhi kysyi, voisiko hän käydä suihkussa pesemässä matkan pölyt harteiltaan, niin kuin heilläpäin oli tapana sanoa. "Tokihan se käy", sanoin ja tarjouduin antamaan pyyhkeen kaapista.

Terttu otti minut melko tiukkaan puhutteluun Terhin suihkun aikana ja sanoi melko ilkeästi: "Ollaanpa sitä nyt niin olevinaan, kun joka käänteessä olet tarjoamassa apuasi Terhille". Vastasin Tertulle haluavani vain olla kohtelias hänen ystävälleen, "eikä siitä tarvitse suuttua". No, Terttu rauhoittui ja sanoi olevansa kuitenkin iloinen, kun olimme saaneet pitkästä aikaa vieraan ja että varmasti he tulisivat Terhin kanssa toimeen, olemaan paljon kahdestaan jutellen ja ehkä kävelylenkkejä tehden.

"Terttu, toisitko kylpytakkini, kun se jäi huoneeseen!" Terhi huudahti pesuhuoneen ovelta. Meillä on paljon peilejä talossamme ja istuessani tuolilla olohuoneessa näin peilien kautta, miten Terhi odotti ovensuussa kylpytakkiaan. Hänellä oli aivan ihastuttava alusasu yllään, kukkakoristeelliset liivit ja tai-malliset pikkuhousut. Kullini kovettui katsoessani Terhiä. Hän ei huomannut minun näkevän pesuhuoneen ovelle, ja jatkoin hänen vartalonsa ihailua. Pakko myöntää, miten ajatukset olivat keskittyneet haaveeseen päästä rakastelemaan hänen kanssaan.

Terttu vei Terhille kylpytakin peittäen omalla selustallaan näkymäni. Jouduin menemään vessaan saadakseni itseni rauhoittumaan. Otin kullini käteen ja vetelin esinahkaa kuvitellen olevani Terhin kanssa. Mitä enemmän ajatukseni juuttuivat Terhiin, sen lähempänä oli purkautuminen. Olin ihan rajamailla laukeamassa, kun lopetin ja annoin kullini löystyä, mikä otti melko pitkään.

Kun tulin vessasta, istuivat naiset olohuoneessa ja juttelivat naurahdellen joillekin vanhoille jutuilleen.

"Liity seuraan, niin voit kertoa itsestäsi", Terhi sanoi minut nähtyään. Istuin vastapäätä Terhiä nojatuoliin ja huomasin, miten hänen kylpytakkinsa oli valahtanut toisen reiden päältä. Pikkuhousut pilkottivat hitusen esillä mutta tarpeeksi saadakseen minut taas omiin haaveisiini.

Terhi kyseli työstäni ja harrastuksistani. Kun sanoin olevani innokas keilaaja, hän vaati päästä kanssani keilaamaan, koska oli harrastanut sitä firman joukkueessa monta vuotta. Sanoin sen kyllä sopivan, koska minun vakiovuoroni oli huomenna. Terttu katsahti happamasti ja tokaisi, että saisimme mennä kahdestaan, koska hänestä keilaaminen ei ollut mitenkään erityisen kiinnostavaa.

Naiset päättivät lähteä kävelylle minun jäädessä kotimieheksi. Katsoin ikkunasta, miten Terhin kiinteät pakarat pyörähtelivät, kun he kävelivät poispäin. Mikä nainen, ajattelin. Olin ihan valmis olemaan hänen kanssaan, jos vain olisi mahdollista ja teinkin valmisteluita seuraavan päivän mahdollista keilailua varten. Kortsuja paketti varalle, jos vaikka Terhikin olisi samoissa ajatuksissa.

Naiset palasivat lenkiltään ja söimme iltapalaa, jolloin kysyin, olisiko Terhi ollut halukas keilaamaan huomenna. Hän vastasi lähtevänsä mielellään, jos se sopisi Tertulle. Terttu sanoi sen kyllä käyvän. Hän saisi käytyä kaupassa sillä aikaa ja valmistella tarjoiluja.

Iltatoimien jälkeen toivotimme hyvät yöt ja menimme Tertun kanssa tuttuun sänkyymme. Aloin hyväillä häntä, mutta tulin torjutuksi Tertun kivahtaessa olevansa kyllästynyt seksiimme. Minulla oli kulli kovana ja Terttu kyllä huomasi sen. "Vedä vaikka käteesi, jos haluat", hän sanoi. Suutuin ja lähdin vessaan.

Huomasin vessan olevan varattu. Terhi tuli pian ulos ja hänen katseensa osui pullottavaan etumukseeni. Hän hieraisi kevyesti kädellään kulliani ja minä tartuin hänen rintoihinsa koetellen niiden ihanaa kiinteyttä. Olin laittamassa kättäni hänen haarustaansa, mutta Terhi esti sen hymyillen. "Huomenna on sen aika", hän kuiskasi ja pyöräytti lujemmin kättään terskani päällä, joka oli yöhousujen verhoama. Kun hän kääntyi mennäkseen huoneeseensa, puristin hänen pakaroitaan. Samassa Terttu tuli kohti vessaa. Hän ei ihan ehtinyt nähdä tapahtumaa, mutta sanoi minulle melko kärttyisästi: "Etkö sinä vielä ole käynyt vessassa?" Vastasin vieraamme olleen siellä. "Annammehan toki rauhan käyttää saniteettitilojamme." Silloin vasta Terttu huomasi Terhin ja pyysi anteeksi käytöstään, hänen päätään kun usein särki iltaisin. Terhi sanoi: "Ymmärrän" ja asteli sirosti huoneeseensa. Kun katsoin hänen menoaan, Terttu tönäisi minua ja meni vessaan.

Kun vuoroni viimein tuli, jäin istumaan pytyn kannelle kulliani hivellen. Aikaa kului huomaamatta ja päästessäni pois vessasta kuulin, miten Terttu kuorsasi äänekkäästi niin kuin hänellä on tapana.

Himot saivat minut rohkaistumaan ja avasin hiljaa Terhin huoneen oven. Näin kuinka hän yölampun valossa oli reidet levällään ja sormeili klitoristaan. Kun aloin sulkea ovea, se narahti ja Terhi näki minut. Hän katsoi silmiini ja koukisti sormensa upottaen sen pilluunsa ja imaisi sen hitaasti kuivaksi. Livahdin sisään, kun olin kuunnellut Tertun kuorsaavan ja laskin yöhousuni kullini seistessä kovana Terhin kasvojen edessä. Hän tarttui siihen runkaten ja pyöritellen terkan alapinnalla sormeaan, kostutti sormensa pillussaan ja hiveli limansa terskaani. Olin tulossa ja kuiskasin sen hänelle, jolloin hän kovensi otettaan ja pallini vetäytyivät sperman purkautuessa hänen leualleen. Muutama ruiskaus lensi ohuelle yöpaidalle rintojen kohdalle. Terhi runkkasi, kunnes kullini alkoi veltostua. Terhi keräsi kädellään spermaa leuastaan ja nuoli sen hymyillen silmät kirkkaina.

Työnsin sormen Terhin pilluun, ja reidet erkanivat, kun lipsutin häpyhuulia ja klitorista. Lantio vatkasi rytmikkäästi mukana, kun jatkoin Terhin pillun hyväilyä. Hivelin toisella kädelläni pystynännisiä kiinteitä rintoja hänen huokaillessaan hiljaa hyväilyn jatkuessa. Tunsin kuinka Terhin pillu puristui ensin muutaman kerran. Hän tukki suunsa kädellään, tärisi ja vatkasi lantiotaan. Lopulta pillun väliliha ja perse nykivät rytmikkäästi, kun hän sai orgasmin. Hivelin sormella kevyesti klitoriksen ympäri ja Terhi sai vain vaivoin estettyä ääntelynsä.

Terhin orgasmi kesti kauan. Lopulta hän nojautui rennosti sängylleen silmät kiinni ja huokaili hiljaa. Pelkäsin Tertun heräävän käymään vessassa, kuten hänellä oli usein yöllä tapana. Terhi otti nenäliinan ja pyyhki veltosta kullistani spermaa pois. Sitten hän nousi, tarttui leukaani, työnsi kielensä suuhuni ja imi pyöritellen kieltään omaani vasten. Pyyhkäisin sormiini Terhin pillusta ihanaa nektaria ja imin sen sormistani.

Nostin housuni ja kuiskasin Terhille: "Huomenna pääset keilaamaan", johon hän vastasi "keilojen olevankin yläpäästään kovia ja pyöreitä kuin ihana kullisi". Erkanimme Terhin hymyillessä ja lähettäessä lentosuukon, kun suljin hiljaa vierashuoneen oven, joka ei nyt onneksi narahtanut.

Menin pesuhuoneeseen ja laskin hiljaa vettä pestessäni spermat kullistani imaisten vielä Terhin pillun aromit sormistani. Terttu oli herännyt ja käynyt vessassa ihmetellen sitä, kun tulin makuuhuoneeseen kellon ollessa puoli kolme. Katsoin häntä yrittäen näyttää äkäiseltä ja sanoin: "Itsehän käskit vetää käteeni, ja nyt olen sen tehnyt, senkin pihipillu. Spermat tuli roiskaistua pesuhuoneen vessanpyttyyn".

"Senkin sika!" Terttu kivahti. "Meillä on vieras ja ukko vetää käteen. Ajattele, jos Terhi olisi tullut pesuhuoneeseen ja nähnyt sinun irstailusi! Nyt nukkumaan, senkin runkkaaja! Pillua et saa pitkään aikaan, voit olla varma siitä. Hyi hitto, mikä äijä!"

Terttu käänsi kylkeä ja alkoi nukkua. Menin viereen ja ajattelin, miten ihanaa oli, kun Terhi oli meillä. Keilailusta tulisi varmasti antoisaa. Tunsin kullini alkavan taas kovettua ajatellessani Terhin ihanaa seksikästä vartaloa. Pitelin kiinni kovasta kullistani ja nukahdin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute