Herkku-puhelin
Lindan ja Marian kiihkeä jälleennäkeminen
Marmoripoika

Linda astui sisään ulko-ovesta ja huokaisi helpotuksestaan, hän oli tullut juuri kotiin ja huomasi että posti oli myös tullut. Laskuja, laskuja mutta mitä tämä on? Linda ihmetteli ja avasi paksun kirje kuoren jonka sisällä löytyi avaimet lokeroon jonne hänen ystävänsä Maria oli laittanut syntymäpäivä lahjan niin että Linda voisi hakea sen sitten myöhemmin.

Linda otti tavaransa ja riensi hakemaan lahjaansa lokerosta. Linda avasi lokeron oven ja otti paksuhkon paketin ulos ja sulki lokeron samalla kun katsoi mitä paketissa luki. Paketissa luki; Onnea sinulle ja muistellessani sinua minulla on oma puolikas ja nyt sinulla oma kun käytät tätä muistat minut ja fantasioit minusta kun olen poissa.

Linda riensi kotiinsa ja lukitsi ovet, menien olohuoneeseen pakettinsa kanssa. Linda heitti päällys vaatteensa pois ja jätti vain pelkät vaaleanpunaiset stringit ylleen, Linda makoilli sängyllään ja avasi paketin joka sisälsi hieman liuku voidetta, aidolta tuntuvan teko peniksen ja vibraattorin. Linda muisteli Mariaa ja kuvitteli hänen olevan alasti hänen kanssaan juuri nyt suudellen ja hieroen Lindan kovettuneita nännejä, hieman nuollen ja näykkien nännejä samalla kuin kädet siirtyivät rinnoilta kohti ihanaa emätintä. Lindan stringit katosivat nopeasti hänen päältään ja hänen sormensa hieroivat hänen häpyhuuliaan hellin ottein tuottaen kovasti ihanaa nautintoa Lindalle.

Vibraattori surisi ja Linda voihki hieroen itseään rinnoistaan, nänneistään ja emättimensä sisältä. Valtavat ihanat sykäykset tuntuivat mahtavilta Lindan sisällä samalla kun hän työnsi sisäänsä myös teko peniksen ja hieroi sitä hiljalleen ulos ja sisään. Linda nautiskeli ja fantasioi Mariasta hienoin mutta kovin hieronta liikkein. Lindan voimakkaan masturboinnin aikana hänen puhelimensa soi mutta Lindan nautinnot eivät jättäneet häntä rauhaan vaan halusivat Lindan jatkavan ja niin kauan ennen kuin hän saisi orgasminsa. Märkä ja kiimainen emätin antoi voimakasta hyvän olon tunnetta vibraattorin ja teko peniksen upotessa yhdessä Lindan kiimaiseen emättimeen läpi kiihkeiden häpyhuulien. Voimakasta voihkintaa ja huhkintaa kuului makuuhuoneesta Lindan masturboidessa, voihkinta alkoi kiihtyä loppu huipennukseen jolloin Linda sai voimakkaan orgasminsa ja päästi kimeän voihkaisun. Sänky oli märkä ja joistain paikoista kosteakin mutta Linda oli taivaallisen tyytyväinen nimittäin hän ei ollut saanut seksiä taikka voinut masturboida viikkoon koska hänellä oli ollut paljon töitä ja hänen seurustelu kumppaninsa oli matkoilla.

Linda katsoi kännykkäänsä ja huomasi että Maria oli soittanut ja samantien yritti soittaa takaisin, mutta ei saanut häntä vastaamaan. Linda odotteli kotonaan ja keitti kahvia lisää toivoen että Maria soittaisi hänelle pian. Aikaa kului ja aamu yöstä Maria avasi ulkooven avaimillaan ja astui uupuneena sisään ovesta jättäen ulkovaatteensa naulakkoon ja katsahti tyhjiä huoneita ja riisuuntui ennen kuin meni makuuhuoneeseen, hiljaa alastomana hän asteli makuuhuoneeseen jossa Linda makasi haarat levällään, karvattoman ja kostean emättimensä kanssa hereillä ja vain kynttilät olivat heille valot. Maria tuli sängylle kontilleen ja Linda tuli tätä vastaan he suutelivat kiihkeästi ja kaatuivat vuoteelle yhä kiihkeämmin suudellen ja hieroen toisiaan, voimakas kiihko valtasi nopeasti molempien vartalot ja Lindan vartalolla meni kylmät väreet nautinnosta ja kiimasta. Maria nuoli ja hieroi voimakkaan oloisesti Lindan kovettuneita nännejä ja kuuli tämän voihkivat nautinnosta ja nopeasti Linda tuntuikin antautuvan täydelliselle nautinnolle.

Maria siirtyi suudellen alemmas kohti kiimaista ja märkää emätintä, Linda otti kiinni sängystä ja tunsi kuinka Marian kieli lipoi hänen häpyhuuliaan hellästi ja kiihottavasti. Samassa kaksi sormea lakoivat nuolemisen aikana hieroa myös huulia ja työntyivät sisään hetkisen kuluttua ja Linda voihkaisi kimeästi puristaen samalla sängyn laitoja käsillään, Maria otti esille kaksipäisen teko peniksensä ja laittoi sen toisen pään Lindan sisään ja toisen pään omalle märälle emättimelleen kunnes antoi sen painautua sisään antaen kovaa nautintoa molemmille. Linda voihki sängyllä pyytäen kovempaa ja kovempaa nautintoa, Maria voihki Lindan kanssa samaan tahtiin kun teko penikset uppoutuivat vuorollaan Lindan ja vuorollaan Marian sisään. Kimeitä voihkauksia ja kovaa nautintoa saivat he aikaan toisilleen.

Maria voihki ja tunsi kuinka sisälleen tunkeutui paksu teko penis ja hänen allaan voihki ja sänkyä puristi Linda, Maria voihki ja painautui lähemmäs hieroen käsillään omaa rintaansa mutta myöskin Lindan rintaa ja sanoi tulevansa kohta, Linda voihki mutta Maria tiesi että hänkin oli ihan kohta tulossa ja toivoi että he tulisivat yhdessä samaan aikaan. Maria hieroi teko penistä molempien emättimeen rajummin ja kuuli Lindan voihkaisevan nautinnostaan ja orgasmistaan ja tämä antoi mahdollisuuden Marialle saada oma orgasminsa. Voimakkaalla tunteella Maria voihkaisi ja antoi orgasminsa vallata kokonaan hänen ruumiinsa.

Maria ja Linda makoilivat jälleen näkemisen jälkeen sängyllä hikisinä, tyydyttyneinä ja entistäkin rakastuneimpana.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute