Herkku-puhelin
7 synnin päivää: 5. päivä
Mariia

Kiitos taas palautteesta. Tässä tämänkertainen tarina...

- Vieläkö sinun suosikkifantasiasi on toteuttamatta? Jean kysyi minulta perjantaina, lekotellessamme asuntoni parvekkeella aurinkotuoleissa, jotka olin raahannut sinne lämpenevän kevään houkuttelemana. Naurahdin hämmästyneenä. - On se, sanoin ja katsoin häntä. Tiedät itse että on, koska sen toteutuminen on lähes mahdotonta ja koska tietäisit kyllä, jos se olisi toteutunut.

Jeankin hymyili minulle kiusoitellen – Niin tietäisin. Koko juttu päättyi nauruun ja leikinlaskuun.

Olimme molemmat laiskottelevalla tuulella, johtuen pitkälle venyneestä edellisestä yöstä. Menimme noin puolen päivän aikaan sänkyyni ja nukahdimme sinne ensimmäisen kerran koko viikolla ilman rakastelua. Heräsin myöhään iltapäivällä nahkeaan, kuumaan oloon. Herätessäni tiesin, että Jean oli poissa asunnosta.

Tyynyllä vieressäni oli lappu, jossa luki ”Olen pahoillani että asiat menivät niin pitkälle viime yönä. Katsoin parhaaksi lähteä pois, ettet joudu tekemään mitään mikä muuttaisi sinut toiseksi. En tule takaisin... Lappu tipahti tärisevistä käsistäni lattialle. Olin raivoissani hänelle ja samalla pidättelin kyyneliä.

Samassa huomasin lapun jatkuvan toisella puolella ja nousin sängytä poimimaan sen ylös lattialta ” ...mutta jos sinä uskallat mennä vielä hieman pidemmälle, niin odotan sinua. Se tapahtuu nyt. ” Sana se oli alleviivattu lapusta ja tiesin mitä Jean tarkoitti. Istuuduin sängylle, etteivät jalat notkahtaisi altani.

Istuin miettimässä pitkään ja havahduin lopulta selkäni alkaessa valittaa asennosta jossa olin. Olin miettinyt asian loppuun. Ihan sellaista tästä ei tulisi, kuin olin ajatellut aiemmin, mutta minä olin valmis. Tartuin yöpöydällä lepäävään puhelimeen ja näpyttelin Jeanin numeron - Minä olen valmis, sanoin nopeasti, etten ehtisi miettiä asiaa uudemman kerran.

Jeanin ääni antoi minulle osoitteen johon tulla ja kehotuksen pukeutua niin kuin pukeutuisin ensimmäistä tapaamista varten. Sillä juuri se oli minun unelmani, että tapaisin jonkun, joka himoitsisi minua ensimmäisellä tapaamisella niin paljon, että olisi valmis mihin tahansa minun kanssani, vaikka olisi itse täysin viaton ja kokematon.

En ollut päässyt koskaan toteuttamaan tuota fantasiaa, sillä Jeanin tapaamisen jälkeen kukaan ei ollut viehättänyt minua riittävästi. Jean tiesi sen ja mietinkin kiinnostuneena, miten ihmeessä hän aikoi päästä lähellekkään mielikuvaani.

Raotin makuuhuoneen ikkunan auki, jota kuumuus hellittäisi ja aloin pukeutua. Koska en tiennyt mitä odottaa, ja koska olin sillä tuulella, päätin pukea ylleni saman mustanpunaisen korsetin kuin tavatessani Jeanin ensimmäisen kerran. Korsetin päälle puin mustan paitapuseron, jonka nappeja jätin auki muutaman ylhäältä ja paidan seuraksi polvimittaisen hameen ja pitkävartiset saappaat.

Lähdin tilaamallani taksilla Jeanin antamaan osoitteeseen. Olin etsinyt osoitteen aiemmin Helsingin kaupungin kartapalvelusta ja tiesin nyt, että se kuului yhdelle Helsingin hienoimista hotelleista. Vilkaisin kelloa ja totesin tyytyväisenä, että ehtisin hotelille juuri sovittuun tapaamisaikaan.

Matkalla puhelin soi. - Hei Mariia, Jeanin ääni kuului korvaani puhelimesta. - Olethan se sinä? Jeanin ääni kuulosti etäisemmältä kuin yleensä ja tajusin, että hän leikki puhuvansa ihmiselle jonka oli juuri äsken tavannut. - Olen, vastasin sydän takoen. - Hyvä, minä olen hieman myöhässä sovitusta tapaamisajasta, Jeanin ääni jatkoi asialliseen sävyyn. Meille on varattu pöytä hotellin alakerrasta, mene sinne odottamaan ja tilaa vaikka jotakin juotavaa itsellesi. - Odotan sinua sitten siellä, vastasin tavoitelle samaa etäisen viileää sävyä kuin Jean.

Vai tällä tavalla hän aikoo tehdä, mietin nojatessani taakse taksissa. Olin hermostunut siitä kykenisinkö todella kohtelemaan Jeania kuin kiinnostavaa vierasta miestä, antamatta minkään pilata vierauden illuusiota ja samaan aikaan sekä hyvin otettu hänen näkemästään vaivasta, että kiihottunut kuvitellessani kaiken todella olevan ensimmäinen kerta ja että olin matkalla tapaamiseen vieraan ja uuden miehen kanssa.

Taksi kaarsi pehmeästi hotellin pihaan ja kävelin sisälle ravintolaan. Meille oli varattu pöytä salin rauhallisesta osasta ja istuuduin odottamaan Jeania. En tiennyt mitä tilata, joten tyydyin juomaan vettä ja tupakoimaan odottaessani. Huomasin Jeanin kävelevän sisään ravintolaan. Hän näytti nuorelta, niin nuorelta että sain katsoa kaksi kertaa, uskoakseni että se oli todella hän. Jos minä olin pukeutunut eri tyyliin kuin yleensä, niin oli hänkin. Farkut ja musta t-paita tekivät hänestä nuoren opiskelijapojan näköisen.

- Oletko sinä Mariia? Jean oli pysähtynyt pöytäni eteen. - Olen, vastasin hymyillen ja ojensin käteni. Jean istahti seuraani ja katseli minua vaitonaisena. Tiesin, että hän olisi eläytynyt rooliinsa niin täydellisesti, ettei tekisi elettäkään rikkoakseen illuusion, jota oli synnyttämässä minua varten. Illan onnistuminen oli minun asiani, olisi itsestäni kiinni miten tämä leikki etenisi.

Ensimmäisille treffeille tyypillinen hermostunut äänettömyys valtasi pöytämme. Hovimestarin saapuminen ruokalistojen kanssa pelasti meidät kiusaantumiselta ja pian juttelimmekin ruuista joista pidimme, matkustelusta ja musiikista. Tilanne tuntui niin oudolta, että se kävi uudesta ja huomasin rentoutuvani. Kokosin itseäni, sillä tiesin, että minun olisi tehtävä aloite ja vieteltävä hänet.

Puolivälissä ateriaa päätin antaa mennä, olin miettinyt suunnitelmani valmiiksi ja huomannut myös vilkuilevani Jeania kaiken aikaa kuten himoittavaa, vierasta muukalaista. En voinut olla seuraamatta hänen sormiaan, eleitään, hymyään. Huomasin silmieni hakeutuvan hänen silmiinsä uudelleen ja uudelleen, niin että unohduimme tuijottamaan toisiamme minuuteiksi kerrallaan, usein mitään puhumatta.

Sydäntäni kivisti, sillä tiesin, että olin auttamattomasti rakastunut ja että olisin rakastunut uudelleen jos se olisi ollut mahdollista. Mahanpohjassani kutitti himo, sillä en voinut katsoa Jeania miettimättä miltä hän tuntuisi minua vasten, miltä tuntuisi suudella häntä, tuntea hänet sisälläni... Huomasin jääneeni tuijottamaan häntä niin, että päät naapuripöydissäkin olivat alkaneet kääntyä. Tiesin, että kaikki mitä tunsin, näkyi silmistäni ja ilmeistäni.

Jutellessani hänen kanssaan ja flirttailessani hänelle, olin samalla hivuttanut toisen kengän jalastani pöydän alla. Muutaman viherkasvin ja pöytäliinan takia kukaan ei toivottavasti näkisi mitä tein. Hivutin ohuen sukan peittämää jalkaani ylös Jeanin säärtä pitkin hänen reidelleen, samalla kun jatkoin juttelua huolettomasti. Hivelin hänen reittään varpaillani ja näin miten hän liikahti tahattomasti lähemmäs minua.

Hymyilin hänelle tilanteesta nauttien. Tämä ilta olisi minun iltani, niin kuin viime yö oli ollut Jeanin yö. Liu'utin jalkaani ylöspäin, kunnes se lepäsi hänen reidellään. Hivelin hetken varpaillani hänen housujensa etumusta, ennen kuin vedin jalkani pois ja työnsin sen takaisin kenkään. Nousin seisomaan – Saanko luvan? Jeankin nousi ja suuntasimme yhdessä tanssilattialle.

Musiikki oli hivelevän hidasta ja kaihoisaa. Painauduin Jeania vasten rohkeasti, ylltytin häntä eleilläni kietomaan kätensä minun ympärilleni ja vetämään minut itseään vasten. Mielikuvat, jotka olivat eläneet päässäni koko illan, tulvivat esiin täydellä voimalla. Nännini tuntuivat kireiltä painautuessaan korsetin tiukkaa reunaa vasten. Jeanin vartalo tuntui hyvältä omaani vasten.

Hänen käsiensä liikahdukset alaselässäni tuntuivat viattomilta ja uusilta. Ne puristivat puolittain ristiselkääni, puolittain takamusta. - Suutele minua, kuiskasin käheästi hänen korvaansa, koska hän ei tehnyt elettäkään viedäkseen tilannetta eteenpäin. Hän käänsi päänsä ja suuteli minua hitaasti, hellästi ja aavistuksen arkaillen, kuin kysyen lupaa.

Huuliani poltti ja sisintäni repi halu kietoutua häneen, suudella häntä kunnes hänkin olisi yhtä hulluna himosta kuin minä, niin että hän haluaisi ottaa minut vaikka siinä, keskellä tanssilattiaa. Viskasin pääni taakse ja vetäydyin kauemmas holtittoman himoni pelästyttämänä. Pöytään ei olisi enää paluuta, en tiedä miten pitkään olimme seisoneet siinä toisissamme kiinni, mutta meitä silmäiltiin siihen malliin, että olisi paras poistua.

Talutin Jeanin kädestä pöydän luo ja poimimme tavaramme hänen jättäessään rahaa maksuksi ruuastamme. Jouduin todella hillitsemään itseäni, etten olisi hyökännyt hänen kimppuunsa ja pelästyttänyt häntä. Puhumatta mitään, sydän takoen, kävelin hänen kanssaan hotellin aulaan ja sieltä eteiseen. - Vau, Jean kuiskasi hiljaa minulle eteisessä. Se vasta oli jotakin. Hänen ilmeensä muistutti niin täydellisesti nuoren opiskelijamiehen hämmennystä ja aavistusta omasta miehisyydestään, että sydämeni suli.

Astuin häntä lähemmäs eteisen hämärässä. En välittänyt enää strategioista, sillä halusin häntä liikaa. - Haluatko sinä lisää? Painoin häntä kysyessäni kevyesti seinää vasten, huulet vain muutaman sentin päässä hänen huulistaan. - Haluan, hän sanoi, katsoen jonnekin ohitseni, niin kuin vain ujo nuori poika voisi tehdä vastaavassa tilanteessa. - Minä en … ole kokenut koskaan aiemmin mitään tällaista, hän kuiskasi hiljaa minulle. - Minä olen, sanoin ja naurahdin. Teet vain niin kuin minä sanon, ja kaikki menee hyvin.

Toteutin meidän molempien halun ja Jeanin sanattoman pyynnön suudellessani häntä uudelleen. Kiehnäsin itseäni tarkoituksella häntä vasten ja tunsin, että hänellä seisoi. Hyvä, tuumin mielessäni tyytyväisenä. Hänen kätensä liukuivat varovasti ylös selkääni ja niskaani, niin että tunsin hänen voimansa. Tiesin silti, että hän ei tekisi minulle mitään pahaa.

Minulla on huone täällä, Jean sanoi kun irrottauduimme lopulta toisistamme. - Ne kuvat joita lähetit minulle itsestäsi sähköpostilla, saivat minut toivomaan, että... sanat haipuivat hiljaisuuteen. - Se toive toteutuu, sanoin hänelle. Kävelimme yhdessä respan lävitse ja menimme hissillä lähes hotellin kattokerrokseen asti. Päästyämme huoneeseen sisälle, huomasin Jeanin katsovan minua pitkään riisuessani saappaitani.

Tiesin mihin kuviin hän oli viitannut, olin kuukausia sitten ottanut itsestäni kamerallani sarjan eroottisia kuvia häntä ajatellen, toivoen että voisin joskus näyttää ne. Nyt ne lisäsivät tilanteen lumoa entisestään.

Sipsuttelin Jeanin edellä sohvalle istumaan. Kehotin eleellä häntä tulemaan lähemmäs ja lopulta hän seisoi aivan sohvassa kiinni, tuijottaen minua yhä. Hän istahti lattialle viereeni, sillä sohvalla hän olisi joutunu painautumaan minuun ihan kiinni, siksi ahdas se oli. - Tule tänne, sanoin ja nykäisin häntä kädestä.

Jeanin istuttua sohvalle suutelin häntä ja ohjasin samalla hänen kätensä hyväilemään itseäni selästä. Hänen sormensa haparoivat hiuksiani ja upposivat lopulta niiden lomaan, olin jättänyt ne auki vierauden tunnetta korostaakseni. Puristin sormillani hänen selkäänsä ja muistutin samalla itseäni, että minun olisi oltava hyvin varovainen, etten pelästyttäsi turhaan tätä hiukan ujoa ja nuorta miestä. En antaisi alakerran tilanteen toistua, etten säikyttäisi häntä pois. Jännite kasvavan himon ja itsehillinnän välillä oli tehdä minut hulluksi.

Hivuttauduin varovasti, yhä Jeania suudellen hänen syliinsä, haluten painautua häntä vasten hajareisin, kuitenkaan uskaltamatta. Nuoresta asti olin joutunut usein teeskentelemään miesten kanssa hillitympää kuin olin, sillä olin huomannut monien, etenkin epävarmojen yksilöiden kavahtavan liian itsevarmaa ja intohimoista naista.

- Minä haluan sinut, kuiskasin Jeanin korvaan. Haluan olla se, joka opettaa sinulle miten ihanaa naisen kanssa oleminen voi olla. Hän vetäytyi hiukan kauemmas. - Kerro minulle, mitä minun pitää tehdä, hän sanoi. Tunsin miten kylmät ja kuumat väreet kutittivat selkärankaani. - Sinä voisit aivan ensiksi jatkaa suutelemista, sanoin hiljaa. Anna itsellesi periksi, en minä mene rikki, vaikka tekisit mitä haluat...Loput lauseestani tukahtuivat Jeanin huulien alle.

Nyt hän suuteli minua kunnolla ensimmäisen kerran koko iltana, antaen periksi intohimolle joka roihusi välillämme. Huomasin yhtäkkiä olevani selälläni sohvalla, hänen maatessaan täydellä painolla minun päälläni. Sormeni hapuilivat hänen paidanhelmaansa ja liu'utin ne paidan alle, hänen selkäänsä. Tunsin miten Jeanin iho meni kananlihalle ja lihakset jännittyivät kosketuksestani. Hänen lantionsa painui kuumana omaani vasten.

Jeanin huulet hipaisivat kaulaani. Käänsin päätäni sivulle päästääkseni hänet tekemään halunsa mukaan. Päässäni pyöri, en välittänyt enää muusta kuin siitä että saisin hänet. Ainoa asia, jota halusin epätoivoisesti, oli se, että hän haluaisi minua yhtä kovasti kuin minä häntä. Jean lopetti nähdessään pääni kääntyvän. - Mitä nyt? Kysyin häneltä hiljaa. - Tämä on minulle uutta, hän kuiskasi korvaani samalla itseään minua vastaan kiehnäten. Sinun täytyy neuvoa minua.

- Suutele minua, kuiskasin. Kun tunsin hänen huulensa huulillani, vetäydyin aavistuksen taakse, puhuen huulet melkein hänen huulissaan kiinni. - Suutele samalla tavalla kaulaani, pyysin häneltä. Näyki tai pure sitä samalla jos haluat. Tunsin, miten kuumat huulet liukuivat puhuessani leukaani pitkin ja siitä herkkään kohtaan korvan alla. Henkäisin terävästi hampaiden näykkäistessä ihoa kaulallani.

- Jatka, sanoin hampaitani kiristellen, pidätellen voihkaisuja ja huohotusta. Jeanin huulet leikkivät kaulallani ja koskettivat korvaani. Nytkähdin tahtomattani. Korvalehdet ovat minulle erityisen herkkä kohta, joiden näykkimisestä ja nuolemisesta pidän erityisen paljon. Huomasin puristavani Jeanin selkää sormillani niin lujasti, että pelkäsin hänen saavan siitä mustelmia.

Minun oli vaikeaa ja silti sietämättömän nautinnollista kiivetä yli pidättyväisyyden muurin, joka yleensä esti minua puhumasta ääneen toivomuksiani sängyssä. Jeaniakin olin yleensä ohjannut enemmän ääntelylläni, kuin kertomalla suoraan mitä halusin. - Tuo tuntuu hyvälle. Älä lopeta, pyysin, kun Jeanin huulet pysähtyivät epäröivästi lähelle huuliani. Hän naurahti hiljaa ja suuteli minua, tällä kertaa niin osaavasti, että silmissäni sumeni.

- Sinä opit nopeasti, henkäisin, kun Jean kierähti päältäni viereeni ja alkoi uudelleen suudella ja näykkiä kaulaani. Huulet etenivät nyt alaspäin, kohti kaula-aukon reunaa. Liu'utin kättäni alaspäin, kohti hänen vyönsä solkea ja vetoketjua. Jean tarttui ranteeseeni lujasti. - Älä tee sitä, hän kuiskasi korvaani. - Miksi? - Siksi että pelkään saavani heti kun kosket minuun, hän sanoi. Olen unelmoinut sinusta jatkuvasti sen jälkeen kun näin ne kuvat. Sinä olet ihana, hän sanoi käheästi, ohjattuani hänen kätensä puseroni napeille. Minä en halua lopettaa tätä liian äkkiä.

- Sinäpä huomaavainen olet, sanoin naurahtaen. Sävähdin ja voihkaisin samassa Jeanin käden osuessa korsetin kankaan lävitse nännilleni. - Ja sinä olet kaunis, Jean kuiskasi. Jatka vain, haluan tietää tarkalleen mistä sinä pidät. - Minä haluan, että riisut paitani, sanoin hiljaa. Paita lensi pian jonnekin lattialle. Nousin istumaan sohvan reunalle Jeanin riisuessa minua. Hän jäi katsomaan minua pelkässä korsetissani, huoneen yölampun pehmeässä valossa.

Näin Jeanin silmistä, että hän muisti ja annoin sen tiedon lisätä kiihottumistani, vetää itseni syvemmälle tähän leikkiin. - Istu selkänojaa vasten, komensin häntä ja odotin, että hän istui, kädet sivuilla, katsoen minua kysyvästi. - Anna minun tehdä sinulle jotakin ihanaa, sanoin ja menin istumaan kahareisin hänen syliinsä Jeanin nyökättyä myöntävästi.

Aloin avata hänen paitaansa vapisevin sormin, yrittäen estää itseäni hieromasta klitoristani vasten Jeanin housuissa kovana sojottavaa kalua. Himoni oli niin suuri, että minun oli vaikeaa keskittyä siihen mitä tein. Jotenkin sain napit kuitenkin yksi kerrallan auki ja annoin huulieni seurata sormiani Jeanin iholla. Hänen nänninsä kovettuivat sormieni ja sitten kieleni alla, kun näykin ja suutelin hänen rintakehäänsä.

Kuulin Jeanin huohottavan sormieni ja suuni vaikutuksesta. Puraisin häntä toisen nännin yläpuolelta tavalla jonka tiesin sattuvan ja silti tuottavan nautintoa. Tunsin hänen lantionsa nytkähtävän minua vasten. Liu'utin käteni hänen harteilleen ja tunsin miten hänen lihaksensa olivat jännittyneet. Tiesin hänen puristavan käsiään nyrkkeihin, ettei koskisi minua, koska en ollut antanut lupaa, saati ohjeita.

- Hyväile minua, voihkaisin hänelle hiljaa. Aloin olla itsehillintäni rajalla, tiesin etten jaksaisi pidätellä itseäni enää kovin kauaa. Tiesin myös, missä ja miten halusin Jeanin ottavan minut. Hänen kätensä puristuivat ympärilleni, lähes rusentaen minut häntä vasten. Tunsin innokkaiden sormien hapuilevan korsettini nyörejä auki ja autoin sen riisumisessa. Vetäydyin sen jälkeen lattialle ja nousin seisomaan riisuakseni loputkin vaatteet.

Jean nousi myös ja riisui itsensä alasti. Katsoin häntä ja kiihotuin vielä lisää näkemästäni. Astuin hänen syliinsä ja suutelin häntä uudelleen. Tunsin hänen himonsa itseäni vasten. - Hyväile rintojani, kuiskutin hänen korvaansa ja tunsin miten hänen kätensä nousivat välissämme rinnoilleni. Hän hieroi nännejäni sormillaan minua suudellen.

Irrottauduin hänen otteestaan ja peräännyin huoneen seinää vasten. - Ota minut, sanoin Jeanille, hänen jäädessään katselemaan minua. Hän käveli luokseni ja kumartui puoleeni suudellen nyt rintojani ja nännejäni samalla tavalla kuin minä häntä. - Hellemmin, kuiskasin hänen käyttäessään hieman liian kovia otteita.

Tykytys jalkojeni välissä kävi yhä vaativammaksi ja halusin kuollakseni tuntea Jeanin sisälläni. Vielä enemmän halusin kuitenkin varmistua siitä, että todella nauttisin hänestä. - Mene alemmas, kuiskasin hänelle. Jeanin huulet lähtivät vaeltamaan mahaani pitkin alemmas, meidän molempien huohottaessa ja voihkiessa nyt äänekkäästi.

- Nuole minun klitoristani, voihkaisin, kun Jeanin huulet pysähtyivät karvoitukseni yläpuolelle. Hänen huulensa liukuivat alemmas ja voihkaisin kovaa kielen osuessa herkkään, kovaan nupuraani.

Jean ilmeisesti tunsi, että olin laukeamaisillani, sillä hän nuoli minua tavalla josta nautin eniten. Halusin epätoivoisesti laueta, mutta yhtä paljon halusin hänenkin nauttivan.

- Tule sisääni heti, sanoin määräävästi. Jean nousi seisomaan. Menin lattialle ja nojasin yläruumiini nojatuolin istuinosaa vasten, niin että Jean pääsi taakseni. Hän tunkeutui sisääni, enkä pidätellyt enää. Jeanin sormet haparoivat klitoristani ja hän nai minua syvälle samalla kun hieroi minua. Voihkin hänen allaan. Tunsin orgasmin lähestyvän, tunsin miten lihakseni kiristyinät Jeanin ympärille.

Hän kumartui ylleni ja tarttui lanteisiini. Levitin jalkojani ja köyristin selkääni niin että hän pääsisi syvemmälle sisääni. Jeanin sormet hieroivat klitoristani nopeammin. Laukesin hetkessä hänen päästessään nyt niin syvälle kuin halusin ja huusin nautinnosta. Jean siirsi kätensä lantiolleni ja puristi minua itseään vasten. Hänkin laukesi hetkessä sen jälkeen, tunsin hänen sykintänsä pilluni seinämiä vasten. Lysähdimme lattialle sylikkäin, loppuun uupuneina.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute