Herkku-puhelin
Lea
pikkuhousufani

Olin usein katsonut ikkunastani, kun naapurini Lea ripusti pyykkejään ulos kuivumaan taloyhtiön yhteiseen pyykinkuivaustelineeseen. Syy, miksi katsoin, oli se, koska Lealla oli aina ihanan seksikkäitä pikkuhousuja ja rintsikoita ripustettavanaan ja ne kiihottivat minua. Usein kuvittelin nussivani Leaa alusasussaan ja runkkasin itseni orgasmiin.

Kerran rohkaisin mieleni ja menin omien pyykkieni ripustukseen yhtä aikaa Lean kanssa. Olin seurannut hänen touhujaan niin kauan, että osasin suunnilleen odottaa, kun hän tulee ripustamaan pyykkejään naruille. Jouduin kyllä kyttäämään märät pyykkini valmiina monta tuntia, mutta viimein tärppäsi ja menin kiireellä hommiin. Tervehdimme ja juttelimme ilmoista ja muusta joutavasta. Vilkuilin, miten Lea ripusti ihania alusasujaan kuivumaan.

Lea kai huomasi, kun katsoin niin kiinnostuneena ja hymyili hieman saaden minut ujosti kääntämään katseeni pois. Ajattelin häipyä heti, kun olin saanut omat kamani ripustettua, mutta suustani pääsi kuitenkin: "Sulla on ihania alusasuja, Lea." Lea katsoi minua silmiin ja tutkisteli selvästi aikeitani. Hän kysyi, halusinko todella katsoa vanhan naisen alushousuja ja rintaliivejä.

"Sitä paitsi tuollaiselle nuorelle miehelle on varmaan oman ikäisiä naisia jonoksi asti näyttämään paljon enemmän kuin märät pikkuhousut."

"Onko sun housut märät?" kysyin Lealta tarkoittaen hänen jalassaan olevia. Hän sanoi vasta pestyjen olevan tietysti märkiä. Olin ihan nolona, että olin lipsauttanut mokoman möläyksen, sillä nyt Lea vasta tajusi, mitä olin sanonut.

"Taisitkin puhua mun päällä olevista vai kuinka?"

"No turha sitä on kieltää, kun olen sen jo sanonut", vastasin. Lea katsoi minua ja kysyi nyt vakavana, olisinko todella halukas tietämään asian. Minä vastasin halunneeni jo vuosia päästä näkemään hänet alusasussaan, mutta jatkoin samalla sanoen: "Pidät mua varmaan ihan omituisena, kun kerroin tän sulle."

Lean poskiin oli tullut punoitusta ja huomasin nännien tapittavan. Ne näkyivät selvästi kesämekon läpi.

"Jos olet tosissaan, niin saat tulla vaikka heti mukaani ja katsomaan, miltä näytän alusasussani", Lea sanoi hiljaa. Kullini kovettui ja pullistutti sortsejani. Jouduin nostamaan pyykkikopan eteeni, ettei se olisi näkynyt, mutta Lea oli kyllä jo huomannut, miten asia oli.

Lea ehdotti tapaamista asunnossaan, mutta pyysi minua ensin viemään pyykkikoppani kotiini ja tulemaan sitten luokseen, niin voisimme jutella asioista. Olin kiimassa ajatellessani, miten asiat olivat alkaneet sujua saatuani sanottua kaiken rohkeasti Lealle.

Vein kopan kotiin, otin kortsuja taskuun ja painuin kellarin kautta Lean rappuun. Menin ovelle soittamaan kelloa. Lean avatessa ja kehottaessa tulemaan sisälle riisuin kengät ja seurasin Leaa keittiöön, minne istuimme vastakkain pöydän ääreen.

Ujostutti ja himotti yhtä aikaa. Kulli oli ihan kovana, kun katsoin Lean nöpöttäviä nännejä. Lea nousi ja avasi kesämekkonsa vetoketjun astuen siitä sirosti ulos. Ihanat pitsirintaliivit ja tai-malliset valkoiset pikkuhousut saivat minut ihan hulluksi.

Lea kysyi, oliko näkymä tyydyttävä vai olinko pettynyt vanhan naisen vartaloon. Nousin ylös ja vedin paitani pään yli. Laskin sortsit ja bokserit alas seisten kulli pystyssä Lean edessä. Hän tuli kiinni minuun. Koskettelin varovasti liivejä ja pikkuhousuja. Lea sanoi, ettei tarvitsisi ujostella. "Tee nyt se, mistä olet haaveillut." Hän tarttui kulliini ja silitti sen vartta kädessään.

Aah, miten kullissani tuntui kuin sähkövirta olisi kulkenut läpi, kun Lean käsi liikkui hitaasti edestakaisin! Imin liivien läpi nännejä ja hyväilin keskisormella kiinteitä pakaroita silittäen Lean pillua pikkuhousun kätkössä. Tunsin, miten housut kostuivat ja hivutin sormeani niiden sisälle. Karvainen pillu odotti sormeani Lean levittäessä haarojaan. Sain sormen ulkoisille häpyhuulille ja hivutin sen märkään, lämpimään pilluun, mikä sai Lean huokaisemaan ja painumaan tiukasti minua vasten.

Avasin rintaliivien hakaset ja Lea otti liivit pois. Rinnat olivat pystynänniset, selvästi vanhemman naisen, hieman roikkuvat mutta kauniit. Lea pyysi minut taakseen ja laski ylävartalonsa keittiön pöydälle.

Katsoin pyöreää takamusta ja työnsin kullini pikkuhousujen sisään. Työntelin kulliani häpyhuulten välissä niiden kostuttaessa kullini varren limaan. Lea huokaili ja työnteli vastaan, kun hyväilimme toisiamme melko pitkään, ilman että työnnyin pilluun.

Vedin kullin pois pikkuhousujen sisältä ja polvistuin Lean taakse. Venytin pikkuhousut pakaran päälle alkaen nuolla pillua takaapäin. Lea voihki ja levitti jalkojaan, kun nuolin häpyhuulia. Yletyin nuolemaan klitorista, ja se oli Lealle kaikki, mitä tarvittiin orgasmin tuloon. Hän ulisi ja tärisi pillun, perseen ja välilihan nykiessä rytmikkäästi.

Orgasmi oli pitkä. Join ihanaa limaa, mitä valui runsaasti pillusta. Jatkoin suullani ja kielelläni pillun hyväilyä. Lea laskeutui alas niin velttona, että sai hädin tuskin estettyä rojahtamisensa lattialle. Hän makasi selällään silmät kiinni, ja rinnat kohoilivat hengityksen tahdissa.

Otin kortsun sortsin taskusta ja saatuani sen esille pujotin sen kulliini, joka oli vailla pikkuhousujen kätkössä olevaa Lean pillua. Lea avasi silmänsä ja huokaisi.

"Tule sisääni varovasti. Pillussani ei ole ollut kullia kahteentoista vuoteen."

Olin hämilläni, mutta Lean levittäessä reitensä vedin pikkuhousut haarustasta sivulle ja aloin työntyä hänen ihanaan liukkaseen pilluunsa. Se oli aluksi melko vaikeaa, mutta annoin hänen totutella hitaasti ja pääsimme sisäkkäin.

Olin paikoillani ja Lea alkoi liikuttaa itseään pienin liikkein. Kullini oli syvällä ja uskoin, ettei se olisi edes mennyt enempää sisälle pilluun, koska tunsin vastuksen terskassani aina, kun Lea puski minua vastaan. Liike laajeni ja aloin etsiytyä mukaan hitaaseen rytmiin. Lea nautti silmät kyynelissä, kun katsoin häntä silmiin työnnellen kulliani hitaan nautinnollisesti ja tunnustellen pillun poimuja, jotka saivat nautintoni kohoamaan kohti huippuaan. Kiihdytin tahtia ja imin Lean kaulaa ja suutelin täyteläisiä huulia.

Nostin Lean jalat olkapäilleni, mutta häneen sattui ja jalat retkahtivat alas. Olimme paikoillamme, koska Lea vaikeroi kivun tunteesta, minkä liian raju työntöni oli aiheuttanut. Hän sanoi, ettei pystyisi enempään, koska tuska oli niin kova. Vetäydyin hänestä ja huomasin pillusta valuvan vähän verta pikkuhousuihin. Lea nousi ja käveli selvästi pilluaan aristaen kohti vessaa. Menin mukaan ja katsoin, kun Lea pyyhki paperilla pilluaan. Verta ei enää tullut, kun hän pyyhki pilluaan toistamiseen ja hän sanoikin myös kivun loppuneen. Kullini oli surkean näköinen kortsun sisälle veltostuneena.

Lea nousi ja joi suoraan hanasta vettä taluttaen minut sitten makuuhuoneeseen. Vedin kortsun pois ja menin selälleni sängylle. Lea alkoi hyväillä kulliani, joka kovettuikin pian. Hän riisui pikkuhousunsa ja asettui päälleni. Hän laskeutui ottaen minut sisäänsä. Sanoin, ettei ollut ehkäisyä, mutta Lea vain hytkyi ylös ja alas ja nautti taas äänekkäästi huokaillen.

Olin huolissani kortsun puutteesta ja se häiritsi minua niin paljon, etten päässyt mukaan nautintoon. Tartuin Lean lanteisiin ja nostin hänet saaden kullini pois pillusta. Kuului maiskahtava ääni, kun terska veti pillun limaa mukanaan.

Menin hakemaan kortsun ja palasin sänkyyn. Käänsin Lean eteeni kontalleen työntäen kullini roikkuvahäpyhuuliseen pilluun. Näkymä kiihotti, vaikka olinkin aiemmin nuorten naisten kanssa tottunut kokemaan pienemmät häpyhuulet kauniiksi. Nyt kiihotuin kuitenkin aivan villiksi, kun työnnyin löysän näköiseen mutta tiukkaan pilluun.

Sain klitoriksen hyväilyllä Lean mukaan nautintoon, mikä oli minulla jo lähes huipussa. Painoin pitkiä työntöjä, mutta nopeutin lopulta niin, että ulvahtaen sain rajun orgasmin. Jatkoin työntelyä ja klitoriksen hyväily sai myös Lean laukeamaan. Näin, kuinka perse supisteli ja pillun kiristely tuntui kullissani.

Pidin Lean lanteista kiinni ja liikuttelin kulliani, kunnes se veltostui ja valahti pois pillusta. Kortsu jäi vain terskan päälle ja roikkui pitkänä spermalastissa. Lea laskeutui kyljelleen ja katsoi, kuinka kortsu roikkui. Hän sanoi haluavansa maistaa spermaa ja otti kortsun pois kullistani puristaen spermaa käteensä. Ennen kuin hän ehti maistaa, siirryin ja ohjasin löysän kullini hänen suuhunsa. Lea imaisi varovasti ja alkoi sitten nuolla kunnolla terskaani. Hän nuoli, kunnes kulli oli puhdas spermasta. Tartuin kulliini ja puristin palleista vetäen kohti terskaa, kunnes melkoisesti spermaa tuli kullista. Lea nuoli sen kaiken.

Lean ja minun rakastelu sai alkunsa kiihotuksestani hänen alusvaatteisiinsa. Olemme rakastelleet melko usein ja lähes aina alusasu Lean päällä on kuulunut juoneen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute