Herkku-puhelin
Ainon sisko Ulla
Teknikko

Jatkoa tarinoille Pihatöitä sekä Pihatöitä 2...

Olimme vihdoin saaneet Ainon pihatyöt valmiiksi ja oli lopputarkastuksen vuoro.

Tarkastuspäivä ja kellonaika oli sovittu eräälle aamupäivälle, Aino oli kylläkin ollut jotenkin salamyhkäinen puhelimessa, no ajattelin vain että jälleen saan homman päälle rakastella hänen kanssaan.

Saavuin Ainon luo, kiertelin odotellessani pihaa ja olin oikeastaan erittäin ylpeä firmamme tekemästä työstä. Aika kului ja Ainoa ei pihalle alkanut kuulumaan, joten lähdin häntä sisältä hakemaan. Ovelle saavuttuani huomasin sen olevan auki, joten sen kummemmin ovikelloa soittelematta menin sisään.

Huhuilin hetken mutta kukaan ei vastannut ja kiertelin etsien Ainoa mutta mistään en häntä löytänyt. Kodinhoitohuoneeseen tultuani kuulin kylpyhuoneen puolelta suihkun ääniä ja himoni heräsivät. Riisuuduin ja kulli tanassa lähestyin kylpyhuoneen ovea.

Avasin oven, hiljaa siirsin suihkuverhon sivulle. Tarrauduin hiljaa Ainon rintoihin takaapäin ja työnsin seisovan kullini pakaroiden väliin.

- Sanoin ettäkö ensin huvi ja sitten vasta työ?

- Mitä helv…..

Nainen kääntyi minua vasten ja huomasin hänen olevan aivan tuiki tuntematon, olin valua lattialle häpeästä, sydän jyskytti tilanne oli kerta kaikkiaan käsittämätön. Kullini oli veltostunut ja minä seisoin kankeana täysin sanattomana, ajattelin juoksenko vain ulos vai mitä tekisin.

- Että tällaista peliä se sisko täällä pelaa, nainen sanoi.

Laskin siinä vaiheessa että ”1+1”, nainen oli Ainon sisko, joka oli saapunut käymään kylässä ja oli aamusuihkussa, kun taas hän itse oli ”häipynyt” sekä järjestänyt tilanteen tälle mallille.

- Anteeksi hirveän paljon luulin tosiaan löytäväni Ainon täältä ja ovikin oli auki, sanoin.

- No jostain miehestä se sisko on kyllä kertonut, mutten kyllä odottanut tällaista järjestelyä ollenkaan, kun kerran siinä nyt seisoskelet niin otahan sieni ja saippuaa ja pese selkäni, hän sanoi.

Tilanne oli edelleen täysin epätodellinen, mutta aloin kuitenkin pesemään. Hiljaa aloin selkää hivelemään ja sitten hieman kovemmin kun kuulemma hivuttelut eivät oikein kelvanneet. Aikaa tuntui kuluneen ikuisuus siitä kun olin astunut kylpyhuoneeseen, mutta olin kuitenkin siitä selvinnyt ja aloin tutkailla tätä naista hieman tarkemmin.

Kyllä hänet Ainon siskoksi tunnisti, tuntuivat samasta muotista tulleen, ehkä hänen rintansa olivat vieläkin isommat, no ainakin silmämääräisesti. kullini alkoi herätä henkiin.

- Kyllä se Aino on minulle kertonut teidän hetkistä ja villeistä leikeistä makuukamarin puolella, hän sanoi.

- Onko kuinka yksityiskohtaisia, kysyin?

- Sen verran että kyllä minäkin haluaisin ehkä kokea vielä jotain sellaista…

Sanat saivat hieman hämilleen, en ollut odottanut ollenkaan että saisin myös häntä hoidella suihkun ja makuuhuoneen puolella.

- Nojauduhan seinää vasten ja sulje silmät, minä annan sinulle ensin tällaisen pesun josta siskosi ainakin pitää.

Hän nojautui hieman eteenpäin ja otti käsillään seinästä tukea. Aloitin saippuan levityksen sienellä, ensin pitkin kylkiä, sitten selästä, siirtyen edelleen rintoihin. Rinnat olivat todellakin vielä suuremmat kuin Ainon ja kyrpäni seisoi täysillä. Hieroin rintoja takaapäin, tunsin hänen nänninsä jotka olivat kuin rypäleet ja kovat.

Siirryin rintojen käsittelystä takapuolelle ja pakaroille. Nakkasin pesusienen lattialle ja jatkoin pelkin käsin. Nainen alkoi jonkin verran liikutella itseään, ilmeisesti piti käsittelystä. Hyväilin aina välillä rintoja sekä takapuolta, peppuvakoa liukuessa alaspäin hän siirsi jalkojaan hieman levälleen ja näin pääsin sormilla pilluvakoon. Tämä nainen olikin sitten vanhanajan ihmisiä, joka ei jalkovälin ”tuuheudesta” juurikaan välitellyt. Pillu oli tosi karvainen, mutta sormella tunnustellen vakokin löytyi vaivattomasti, voi juma hän oli todella märkä.

Keskisormella liu'utin häpyhuulia pitkin klitorikselle ja silloin hän alkoi huokailla ja keinuttaa persettään.

- Voi jessus tuntuu hyvälle älä vain millään lopeta, voih… aaah…, nainen kävi todella kuumana.

Kiihdyttelin klitoriksen hyväilyä, toisella kädellä puristelin tissiä ja nänniä. Kullini oli halkeamispisteessä niin villiä meno oli.

Nainen voihki ja keinutti persettään kovaan tahtiin, halusin työntää kyrpäni hänen lämpimään ja märkään koloon, mutta en uskaltanut lopettaa sormeilua.

Hetken kuluttua hän alkoi täristä orgasmista ja

tuntui että hän valuu lattialle, tapaus oli niin kiihottava etten voinut itselleni mitään vaan otin toisen käden rinnoilta ja vetelin muutaman kerran kyrpääni, mällit lähti liikkeelle lennellen hänen kylkeen ja osittain myös hänen painaville rinnoilleen.

- Olihan kokemus, hän sanoi. En olisi ikinä uskonut enää saavani orgasmia, miehen kanssa, ollut jo niin monta vuotta hiljaista tällä puolella, mutta jotenkin vain himot heräsivät, kun näin sinut tulevan tuon seisovan kullisi kanssa tänne. Minä olen muuten Ulla, Ainon sisko.

- No tällaisia hetkiä me Ainon kanssa ollaan silloin tällöin vietetty, mutta nyt varmaan täytyy peseytyä ja lähteä työhommiin, sanoin.

- Ei hyvä mies, luuletko että minä olen tällä selvä ja kyllä sinunkin pitää pillua saada, kullisihan ihan vaatii sitä. Kullini oli alkanut jälleen seisomaan.

Hän laittoi suihkun päälle ja siirryimme sen alle. Ulla pesi seisovan kaluni ja alkoi runkata sitä. Välillä hän meni polvilleen ja otti sen suuhun, voi että tuntui hyvälle.

Aikansa tyydytettyään minua hän nousi ja työnsi takapuolensa minua kohti. Tämä tarkoitti vaan sitä että saisin vihdoin työntyä sisään. Sain terskan huulille, tunnustelin hieman, hän oli edelleen todella märkä, hiljaa työnsin koko varteni sisään ja Ulla huokaisi syvään, taisi minultakin jotain ynähdyksiä lähteä.

- Työnnä poika nyt elämäsi kyllyydestä, Ulla-täti antaa, aaah…., ooih…, hän korosti

- On sinulla mahtava pillu ja todella märkä…. ja mahtavat rinnat oih… että….., huohotin.

Vetelin takaapäin sen minkä kyvyiltäni pystyin, puristelin rintoja, Ulla alkoi täristä orgasmista ja tunsin taas sperman lähtevän liikkeelle, painoin pohjaan saakka ja annoin ryöpsähdellä sisään, hetki oli jos mahdollista vieläkin kiihottavampi, kuin mitä olin Ainon kanssa aiemmin kokenut.

Peseydyimme ja kahvittelimme vielä ennen lähtöäni, Ulla aikoi tulla toistekin kylästelemään siskonsa luo.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute