Herkku-puhelin
Vaimolle kyytiä
kolmaspöyrä

Olimme tavanneet netissä seuranhakupalstalla. Minä tumma 32v. normaalivartaloinen kundi, soitan ovikelloanne, mies tulee avaamaan oven, esittäydymme

- Jarkko, sanon minä

- Juha, esittäytyy mies

- Tuu peremmälle, Taina odottaa sua olohuoneessa. Astun peremmälle olohuoneeseen, Taina nousee ylös sohvalta ja esittäytyy

- Ihana tavata,olen Taina

- Jarkko,vastaan

Tunnen kuinka kulli jäykistyy housuissa,kun katselen tainaa noin itseni ikäinen täydellinen nainen ihanassa mekossa, isot rinnat pullistuvat rinta- aukosta ja peppu naisellisen uhkea ja pyöreä.

- Ihan ekaksi haluan nähdä sun kullisi, sanoo Taina. Tahdon nähdä sen, onko se yhtä paksu kuin lupasit. No mikäpä siinä, lasken farkut alas ja paljastan kattoa kohti sojottavan lemmenkeppini

- Oih, pääsee Tainan suusta, onpa sun terska iso ja punainen ja oot karvatkin sheivannut pois...

- Istuppa tuohon sohvalle ja ota loputkin vaatteet pois,sanoo Taina, tuun kohta takasin vinkaa hän. Teen työtä käskettyä ja otan vaatteet pois. Juha tulee myös istumaan olohuoneeseen, täysin alasti myös, hän kuvaa tapahtumat filmille. Taina tulee takaisin hän on ottanut vaatteet pois ja laittanut päälleen verkko housut ,jotka ovat avoinna pimpin ja pepun kohdalta. kädessään hänellä on hieromasauva.

- Noh ,pidätkö näkymästä taina kysyy isot rinnat heilahdellen.

- No katoppa mun kalua ja päättele siitä vastaan virnistäen. Taina tulee eteeni seisomaan ja aloittaa strippauksen, hän hyväilee isoja rintojaan, levittää posliinipillunsa huulia... Hän pyllistää ihan uhkean peppunsa eteen ja antaa dildon minulle.

- Kokeilepa uppoaako toi mun peppuun hän sanoo. Vien dildon pään vitunhuulille ja työnnän varovasti...

- Ooh, huokaa Taina. Dildo uppoaa Tainan vaginaan helposti, hän on aivan märkä, jatkan työntelyä ja samalla vilkaisen Juhaan joka kuvaa meitä ja runkkaa samalla.

- Nyt on mun vuoro, sanoo Taina ja tulee jalkojen väliini ja ottaa terskani suuhun.

- Onpas tää todella iso mansikka, hän tokaisee ja alkaa imutuksen, tuntuu aivan taivaalliselta, kuumat kosteat huulet ja kieli kiusaavat mulkkuani. Taina jatkaa ja jatkaa imutusta, samalla hän on kytkenyt tekomulkkunsa vibran päälle ja hyväilee itseänsä...

- Käy makaamaan tuohon viltin päälle sanoo Taina. Teen työtä käskettyä.

- Voinko tulla istumaan sun naamalle, Taina kysyy?

- Tottakai sanon, ja Taina tulee kasvoilleni istumaan ja voi taivas kuinka ihanalta karvaton puhdas pimppi maistuukaan, imutan ja lutkutan Tainan klitorista ja häpyhuulia, hyväilen käsillä rintoja ja sormella hyväilen peppureikää. Tainan huohotus kovenee kunnes hän vapisten ja kouristellen saa valtavan orgasmin.

- Nussia mua, Taina huutaa. Hän tulee päälleni ja alkaa ratsastamaan mulkullani, litinä ja voihke täyttää huoneen, kalu painuu orgasmin saaneeseen pimppiin kuin itsestään. aikansa ratsastettua Taina nousee pois ja käy lattialle makaamaan ja sanoo:

- Ota minut tästä asennosta, senkin pukki! Nostan Tainan jalat olkapäilleni ja ohjaan mulkkuni sisään Tainan poslaripimppiin. aloitan työntelyn ja nussin häntä. Otan lattialta dildon ja hyväilen samalla Tainan klittaa sillä. Tunnen kuinka pillunlihakset alkavat supistella ja Taina korahdella, hän saa toisen orgasmin. tunnen että itselläni alkaa orgasmi myös lähellä.

- Taina mene nelinkontin, sanon hänelle. Taina tekee työtä käskettyä, isot rinnat heiluen hän kääntää uhkean perseensä minulle, samalla Juha tulee Tainan eteen ja työntää mulkkunsa Tainan suuhun. Otan Tainan lanteista kiinni ja työnnyn sisään, aloitan hitaasti ja nopeutan tahtia. Samalla näen kun Juha laukeaa Tainan suuhun. tämä kiihottaa minua entuudestaan ja varoitan:

- Laukean ihan kohta, sanon. Juha vastaa, laske siemenet sisälle vaan! Ihanaa ajattelen,kullini alkaa sykkiä ja lasken valtavan lämpimän spermaryöpyn Tainan vaginaan. Tätä Taina ei kestä vaan saa samaan aikaan kolmannen orkkunsa. Hän lysähtää lattialle alleni huohottaen ja voihkien,kaluni valahtaa Tainasta pois, tuore sperma valuu hänen reisillään.

- Kiitos sanoo Taina ja suutelee suulleni.

- Tulethan joskus uudestaan hän kysyy

- Varmasti, vastaan. Puen päälleni ja lähden hetimiten kuten oli sovittu.

Tällainen tarina tällä kertaa. Jos tämä jollekin kolahti tai haluaa saman kokea itse, niin meiliä saa lähettää;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute