Herkku-puhelin
Fantasiaa taasen
jallu perkele

olemme kihlattuni kanssa viettämässä hyvin ansaittua viikonloppu vapaata toisella paikkakunnalla ja kiertelemme kaupunkia muuten vaan ristiin rastiin. Mä kävelen aina välillä muutaman askeleen kultani jäljessä ja katselen hänen ihanan peppunsa keinahtelua. Jossain vaiheessa hän on huomannut että kävelen hänen jäljessään katsellen hänen peppuaan - (ihan vain siksi että se on niin kauniin pyöreä ja siinä silmät lepää kun katselee sen keinahtelua).

Huomaan ajatusteni jo harhailevan ja kadotan rakkaani näkyvistäni, alan katsella ympärilleni nähdäkseni minne hän katosi, samalla kävelen yhä edelleen eteenpäin selkä menosuuntaan päin ja yllättäen hän tuleekin taakseni. Hän tarttuu kiinni nivusiini ja kuiskaa korvaani, "huomasin sinun katselevan takapuoltani ja kiihotuin huomatessani kuinka sinä katosit ajatuksiisi"

Ihmiset katselevat paheksuvasti kuinka kihlattuni on kiinni nivusissani keskellä katua. Käännyn hänen puoleensa ja kuiskaan hänen korvaansa, (samalla hennosti näykkien hänen korvan lehteään) että katsellessani ympärilleni etsien häntä huomasin lähistöllä syrjäisen kujan jonne voisimme mennä. Lähdemme kävelemään kujaa kohti, jossa on läheisten liiketilojen roska-astioita hieman näköesteenä ettei kadulta ole aivan suoraa näköyhteyttä kujan tapahtumiin.

Saavuttuamme kujalle, painan hänet selkä seinää vasten ja annan hänelle kiihkeän suudelman. Hän alkaa hyväillä selkääni minun yhä suudellessa häntä, annan käsieni valua hänen kylkiään pitkin alemmas kunnes ne saavuttavat hamekankaan ja nostan hametta sen verran ylemmäs kohti hänen vyötäröään että saan käteni ujutettua sen alle.

Alan hyväillä käsilläni hänen paljaita pakaroitaan ja samalla suutelen hänen kaunista kaulaansa edeten kohti hänen avointa kaula-aukkoaan. Suutelen hänen rintakehäänsä laskeutuen hitaasti yhä alemmas kohti hänen kauniin pyöreitä rintojaan.

Samaan aikaan annan käsieni liukua hänen reisiään pitkin alemmas, hyväillen hänen reisiensä sisäpintaa ja kuin vahingossa kosketan kämmensyrjälläni hänen pehmeää posliiniksi ajeltua pilluaan.

Tunnen sen kosteuden kämmensyrjälläni ja ajatukseni karkaavat siihen kuinka ihanalta tuntuisi työntää jo valmiudessa olevani munani hänen ihanan tiukkaan pilluunsa ja ottaa hänet nyt heti siinä. En kuitenkaan vielä tee niin, vaan työnnän toisen käteni pari sormea hänen pilluunsa ja alan naida häntä niillä hitaan kiduttavasti, samalla hyväillen hänen rintojaan huulillani näykkien.

Juuri kun hän on saamaisillaan orgasmia lopetan ja käsken hänet nojaamaan läheistä roska-astiaa vasten ja nostan hameen helmansa hänen alaselän päälle. Saan näin otettua hänet takaapäin roska-astiaa vasten.

Ohjaan jo täydessä mitassaan seisovan munani hänen märkien häpyhuuliensa väliin ja työnnän yhdellä kertaa aina pohjaan asti, munani upotessa syvälle hänen märkään pilluunsa jään hetkeksi aikaa paikkoilleni nauttimaan tunteesta, kuinka ihanan märkä hänen pillunsa on ja kuinka ihanasti se puristelee munaani sen ollessa syvällä sisällä hänen pillussaan.

Alan naida hänen tiukkaa pilluaan yhä kiihtyvällä tahdilla eikä aikaakaan kun hän saa orgasminsa ja minä pian hänen peräänsä omani tuntiessani kuinka ihanasti hänen pillunsa supistelee munani ympärillä orgasmin voimasta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute