Herkku-puhelin
Fantasiaa taas kerran
jallu perkele

On kaunis talviaamu lauantaipäivänä, ulkona on pakkasta noin kaksikymmentä astetta. Heräilemme kultani kanssa juuri yöunilta, kello on jotain kahdeksan aamulla.

Olemme edellisiltana rakastelleet intohimoisesti ja kumpainenkin sai tyydytyksensä/täyttymyksensä ainakin pari kertaa. Mulla on aiva kauhia aamustondis ja ajattelen hellästi kokeilla josko kultani innostuisi pienestä hetkestä kahden kanssani näin aamutuimaan.

Yllätyksekseni huomaankin kultani jo hyväilevän märkää pilluaan peito nalla, alkaessani hellästi hyväilemään hänen kaunista vartaloaan. Jatkan silti hänen hyväilyään, vaikka hän olisikin jo valmis tositoimiin. Pyöräytän hänet selälleen sängylle ja asettaudun hänen päälleen ja alan suudella hänen kaulaansa, edeten siitä suudellen hänen kaunista vartaloaan aina häpykummulle asti. Rintojen kohdalla tietysti viivähdän hetken pidempään leikkien hänen ihanilla rinnoillaan.

Päästyäni häpykummulle asti levitän hänen upeat reitensä auki ja asetun hänen haarojensa väliin makaamaan vatsalleni, kovan kyrpäni painautuessa patjaa vasten. Alan nuolla hänen sievää pilluaan ja maistan hänen kosteutensa mmm... hän maistuu kerrassaan taivaalliselta, nuolen hänen pilluaan kunnes hän saa orgasmin.

Nousen ylös hänen haarojensa välistä ja nostan hänen jalkansa harteilleni, sen jälkeen ohjaan kyrpäni hänen märkien pillunhuuliensa väliin ja työnnyn hitaasti syvälle hänen ihanan märkään pilluunsa. Kuinka ihanasti hänen pillunsa hyväileekään kulliani liikuttaessani sitä hänen sisällään edestakaisin. Kuinka upeasti hänen pillunsa supistelee kovan kullini ympärillä sen liikkuessa hänen sisällään edestakaisin.

En pysty pidättelemään laukeamistani kauaa tuntiessani kuinka ihanasti hänen pillunsa hyväilee kulliani sen liikkuessa edestakaisin hänen sisällään, vaan laukean syvälle hänen sisäänsä täyttäen hänen pillunsa spermallani.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute