Herkku-puhelin
Mitä nainen haluaa?
Punainen rouva

Minun on monta kertaa tehnyt mieli vastata, kun on kysytty, mutta olen huono kirjoittaja enkä naisena ole tottunut pyytämään puheenvuoroja vaan pikemminkin kuuntelemaan mitä muilla on sanottavaa.

Kysymys siis kuuluu, mikä saa naiset, meidät aviovaimot lähtemään tähän mukaan?

Minun vastaukseni on, rakkaudesta. Mieheni vuoksi minä tämän teen, että meillä on sellainen luottamus, että tällainen kokemuskin voidaan ottaa yhdessä vastaan.

Onhan meillä kaikenlaista vuosien varrella ollut, enkä oikeastaan hätkähtänyt huomatessani, että mieheni halusi minun näyttävän itseäni muille. Rintojanikin on hyväilty mieheni nähden, ensin vaatteiden päältä, sitten paljaina. Siihen oli alkoholilla hieman osuutta, mutta en minä sitä katunut jälkeenpäin.

Mikä yhdessä tehdään, siitä on vastuukin yhteinen. Ja kyllä se meidän suhdettamme veikeästi virkisti. Olen nainen siinä iässä, että osaan arvostaa sukupuolisuuden lahjaa niin miehellä kuin naisella. Varsinkin kun ne sattuvat yhteen.

Siitä huolimatta hätkähdin, kun mieheni ehdotti penetraatiota. Olihan meillä ollut sellaisia läheltä piti tilanteita hämärässä saunassa, kun tavallaan sanattomasta sopimuksesta oli otettu ja annettu vapauksia. Minua oli kopeloitu, ja olen minäkin salaa päin tarttunut kädelläni vieraan miehen peniksestä. Mutta se oli leikkiä, viatonta ellei pikkutuhmaa jonkun mielestä. Miestäni se kumminkin kovasti kiihotti, ja mikäs sen mukavampaa. Minä arvostan sellaista.

Nyt oltiin menossa aviorikoksen tielle, niin kuin ennen olisi sanottu. Hävyn alueelle, ja se on naiselle jo hieman eri juttu kuin miehelle. Siinä on kyse kunniasta ja puhtaudesta, ja niistä on meille kovat luvut luettu, opit annettu. Ei aina suorin sanoin, mutta selkein. Minäkin olen sen vaimon roolin halunnut korkeana pitää.

Vielä seurusteluaikana se oli eri juttu. Sitä katseli ympärilleen, toisiakin poikia, mietti että oliko tämä se oikea. Mutta kyllä niitä katseita mielellään vieläkin pani merkille, miesten silmäniskuja. Kyllä ne kypsässäkin iässä pistää naisen veret liikkeelle, leikkiveret.

Pojat on poikia aikuisina miehinäkin, ja kyllä minä sen naisena hyväksyn, otan elämän rikkautena.

Sydän pamppaillen minä sain sitten kuulla mieheni kysymyksen, että voisiko se olla Risto. Olihan se tavallaan helpotus, ettei ollut ihan naapurista eikä samalta paikkakunnaltakaan. Risto oli ollut meillä kerran kahvilla, mieheni työtovereita tavallaan, ei ylempi eikä alempi. Joitakin yhteisiä hankkeita oli.

Mieheni esitti, minä päätin. Niinhän se menee kosiessakin. Risto oli pitkä, ainakin 180-senttinen, reipas ja ilosilmäinen. Katsoi silmiin, oli huomaavainen ja jätti hyvän mielen.

Taisin punastua, kun niin lähelle osui se mieheni ehdotus. Piti voittaa aikaa ja kysyä, mitä hän tarkoitti. Kutsuttaisiin Risto meille, mies hymyili poikamaisesti, ja minulla meni kylmät väreet. Vai oliko ne kuumat, vatsan pohjassa. Piti ihan ääneen nauraa.

Mitä aviovaimo voi sellaiseen kunniallisesti vastata?

- Voi sinua, minä sanoin ja menin halaamaan miestäni. - Oletko sinä nyt ihan tosissasi?

Kyllä hän oli, oli harkinnut jo pitkään.

Risto oli eronnut mies, asumiserossa. Oli sillä naisystäviä, tietenkin, varmaan vaikka jokaiselle sormelle. Niillä silmillä sai naisen polvet heikoksi. Ja mitäs minäkään vastaan panemaan. Meillä oltaisiin, pantaisiin verhot kiinni.

- Sinä saat sitten kantaa vastuun, minä sanoin miehelleni. - Jos kerran tällaiset vapaudet annat, minähän voin ne vaikka käyttää, sanoin.

- Se on tarkoituskin, mies vastasi. Hän pitäisi sitä suurena rohkeuden ja rakkauden osoituksena.

Siinä se sana oli. Me tekisimme sen rakkaudesta, oman suhteemme vuoksi. Ei se ole ihmiskunnan mittakaavassa ainutlaatuista. Minua on aina viehättänyt sellainen vintage-erotiikka, hämyisät, vihjaavat kuvat isoäitien aikakaudelta. Ilmeet on niin herttaisia ja ääriviivat pehmeitä.

Tyttäret tulevat äitiinsä, joskus jopa isoäitiinsä. Jos minä sallin sen heille, miksen itselleni.

Niissä merkeissä levitin reiteni aviomiehelleni sinä iltana.

Enhän minä enää missin mitoissa ole, mutta jotenkin olen vartalooni tyytyväisempi nyt nelikymppisenä kuin aikanaan kolmekymppisenä. Ei täydelliset naiset ole minusta välttämättä viehättäviä. Seksikkäämpää on se, että vähän liikaa siellä ja vähän liikaa siellä, että takapuoli on levinnyt ja käsivarsissa allit. Sama pätee miehiin.

Taisi minulla ääni värähtää, kun Risto soitti. Hän soitti miehelleni, joka antoi sitten luurin minulle. Siitä oli puhuttu miesten välisenä juttuna, ja nyt Risto kysyi, olisinko minä tosissani mukana, täydestä sydämestä.

Minä sanoin, että kun te kerran niin haluatte. Ja tuntuu se ajatus minustakin kivalta. Kovasti vaan jännittää.

- Ei oteta mitään paineita, Risto sanoi. Hän pitää minua ihastuttavana, ja meitä mukavana pariskuntana. Hän odottaa tapaamista suurella mielenkiinnolla, lupaa olla kiltti.

- Kiltti minulle pitää ollakin, minä sanoin. Minä olen hyvin ujo ja estoinen.

- Ne me saadaan karisemaan yhdessä, Risto vakuutti ja sanoi pitelevänsä minua kuin kukkaa kämmenellä.

Kyllähän se tapaaminen hermostutti, pelotti suorastaan, ja niin se oli paras hoitaa heti alta pois, vähän niin kuin hammaslääkärissä käynti. Mieheni sanoi, että hän säästää minun Ristolle, ei koske ennen vieraan tuloa.

Minä katselin itseäni peilistä, harmittelin, että olin jäänyt joululta jumpasta pois. Se näkyi vatsamakkarana. Kynnet lakkasin kirkkaalla lakalla ja käväisin kampaajalla. Minulla on pitkät, hartioille ulottuvat hiukset, ja lyhennytin niitä hieman, että sain samalla kasvoille kohotusta.

Maan vetovoima vetää meitä jo puoleensa, ajattelin, kun taputtelin, voimistelin leuan alustaa. Mutta selkäpuoleeni voisin itse asiassa olla tyytyväinen, ajattelin siinä peilin ääressä kääntyillessäni.

Vietettäisiin ihan normaali, rauhallinen ilta, aikaahan oli. Juttelu on ainakin minulle tärkeää, ja luo tunnesidettä. Mieheni sanoi, että hän on isäntä ja hoitaa isännän velvollisuudet. Minä olin emäntä ja hoitaisin emännän velvollisuudet.

Risto sanoi haluavansa olla luottamuksen arvoinen.

Siinä me ensi kerran suudeltiin. Me ei oltu erityisemmin sovittu ennalta mistään, mutta se tuntui luonnolliselta. Risto kysyi mieheltäni luvan, ja tämä antoi.

Se oli luottamuksen suudelma. Omakin mies tuli halaamaan minua ja kertomaan, kuinka paljon minua rakastaa. Sen tähden hän haluaa, että olisin sinä iltana Riston nainen ja antaisin kukkieni kukkia.

- Niinhän pasianssissakin punainen rouva asetetaan mustan kuninkaan päälle.

Risto oli tumma, ja minä olen aina pitänyt tummista miehistä. Itselläni oli punainen hame, niiden alla mustat sukat ja sukkanauhaliivit. Mieheni oli ehdottanut sellaista asua.

Se kuulemma säväyttää, kun hame riisutaan. Mieheni halusi riisua sen omin käsin. Minulla oli luonnonsilkkiset, väljät pikkupöksyt, aluspaita samaa materiaalia. Rintaliivejä en ollut laittanut.

Risto nappasi minut syliinsä istumaan, ja suukoteltiin siinä kevyesti. Risto puhalteli hiuksiini, nuuhki minua sieltä täältä ja hiveli polvia. Toinen käsi oli kiertynyt aluspaitani alle.

Se oli miellyttävää seurustelua. Laseissa oli likööriä, ja maistoimme sitäkin. Kilautin laseja mieheni kanssa, ja hän sanoi, että olimme komea pari.

Kehu kaunistaa, sanotaan, ja siihen halusin uskoa minäkin. Risto osasi käyttää kieltä myös suudellessa ja hänen kätensä hakeutuivat vähitellen alueille.

- En kai minä paina, minä sanoin, ja niin me noustiin. Ei siihen kannattanut jäädä koko illaksi. Kyllä minä tiesin, mitä varten Risto meillä oli, ja niin alettiin suunnistaa makuuhuoneen suuntaan.

Mutta ei sinne suin päin rynnätty. Hampaat pestiin, ja miehetkin riisuivat vaatteitaan. Kun kävin pistämässä keittiön kuntoon, lasit huuhteluun, oli Risto jo ilkosillaan ja naurusuin. Ylävartalo oli täyteläinen, vatsaa ei ollenkaan ja käsivarret vahvan oloiset.

Siinä samassa minutkin riisuttiin. Miesten käsiä oli joka puolella.

- Kuinkas upea nainen täältä oikein kuoriutuu, Risto myhäili ja hyväili pakaroitani. Hänellä oli ruskeahko, paksu, oikein kaunis elin, joka keinahteli ylös ja alas. Vilkuilin sitä uteliaana kuin nuori tyttö.

Sitten oli aika tutustua siihen paremmin.

- Minä haluan maata sinut, Risto kuiski korvaani. Hän oli kietonut kätensä ympärilleni, painoi penistään minua vasten ja kiihotti häikäilemättä suoraan vatsan alta.

- Mennään antamaan Ristolle, mieheni ehdotti, katsoi silmät pyöreinä.

Niin mentiin. Oli tavallaan tuttua ja turvallista, kun mieheni tuli mukaan, mutta samalla ujostutti. Hän katselisi. Mieheni oli kietonut kätensä hartioilleni ja kehotti minua antamaan Ristolle lihallista rakkautta niin kuin nainen sitä miehelle antaa.

Emme olleet puhuneet asiasta, mutta tiesin, että miehelläni oli kondomeja. Niitä oli ilmestynyt yöpöydän laatikkoon. Se oli kuitenkin kiinni, ja tajusin, että Risto aikoi tulla minuun paljaaltaan. Minustakin niin oli hyvä, mutta vilkaisin varmuuden vuoksi mieheeni, joka nyökkäsi.

Niin annoin Riston tulla. Hänen peniksensä tuntui jämäkältä käteen, löysi paikkansa ja tunsin pehmeät kivekset pakaroitani vasten.

- Ai, kun tekee hyvää, Risto henkäisi ja katsoi riemukkaasti. Sitten suudeltiin taas. Risto työnsi kielensä syvälle suuhuni, ja minäkin tutkin omallani hänen hampaitaan.

Risto liikutti rauhallisesti, osaavasti penistään ja teki mieli voihkaista. Niin herkkänä oli klitoris ja hävynsuu. Olin jo yöllä nähnyt tästä eroottista unta, ollut koko päivän turvonneena ja liukkaana, pelonsekaisessa odotuksessa.

Taisinhan minä voihkia, kun sain suuni vapaaksi. Risto kokeili hieman lujemmalla otteella, ylähampaat paljastuneina. Teki mieli sanoa, kuinka ihana se oli. Tuntui varpaissa, reisissä, niskassa asti.

Olin sen tarpeessa, täytyy tunnustaa. Kädestä oli pidetty toisiamme oman miehen kanssa kokonainen viikko. Nyt olin täynnä kiihkeää, omistavaa urosta.

Risto oli kääntynyt mieheeni päin ja julisti, kuinka makealta tuntuu mulkussa toisen vaimo. Mieheni naurahti, virnisti takaisin ja nosti peukkuaan. Sitähän se oli, miesten keskinäistä karheata leikkiä. Sillä kaikkein pyhimmällä.

Mieheni oli sitä halunnut ja sitä halusin nyt minäkin. Annoin, antauduin Ristolle. Nai minut, teki mieli huutaa niin että koko maailma kuulisi. Siemennä jo!

Taisin minä jotain huutaa. Risto oli menettänyt viettinsä hallinnan ja nai reisistä lähti, suihkutti pitkään, ja nai vielä senkin jälkeen lotisevaa reikääni.

Märkää oli, ja voipunutta. Hain mieheni käden. Olin toteuttanut hänen toiveensa, yhtynyt hänen nähtensä toiseen mieheen.

- Se oli ihanaa, sanoin ja nyin hellyyden puuskassa miestäni lähemmäs. Risto oli yhä päälläni polvien ja kyynärpäiden varassa. Hän oli tyydyttynyt ja tyhjentynyt, oikein sävyisää poikaa.

Tiesin mikä palvelus minun piti miehelleni tehdä. – Rakas, sanoin kaikkein lempeimmällä äänelläni. - Haluaisitko tulla liukkaille?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute