Herkku-puhelin
Uni
kyntäjä

Näin viime yönä mahtavan unen. ( nimi muutettu )

Seisoin Miian makuhuoneen nurkassa. Miia kieriskeli sängyllä unta saamatta. Hetken pyörittyä hän potkaisee peiton päältään ja huomaan hänen olevan hyvin kiihottunut. Näen hänen posliinipimppinsä olevan hyvin märkänä. Miia ikään kuin hakee asentoa sängyssä mutta ei tunnu saavan unta. Pitääkö kiima unen loitolla?

Miia käännähtää selälleen ja ikään kuin vahingossa hänen kätensä osuu toiseen hänen upeista rinnoista. Hän silittelee sitä hetken ja huokaa syvään. Tämä kiihottaa minua jo hyvin paljon. Samaan aikaan toinen käsi silittelee vatsaa ja eksyy koskettamaan kosteata pimppiä.

Miia voihkaisee ja käsi pakenee nopeaa pimpiltä ikään kuin säikähtäen kiimaa, samaan aikaa toinen käsi puristaa rintoja entistä kovemmin. Lopulta Miia levittää jalkojaan ja koskettaa rohkeammin kosteata pimppiään ja silmin nähden nauttii samalla puristaen rintoja entistä kovemmin. Tässä vaiheessa minun on pakko istua alas tuolille ja aukaista housuni ylimmät napit niiden kiristäessä.

Miia keskeyttää hetkeksi toimensa ja ottaa yöpöydän laatikosta punaisen dildon. Hän nuolaisee sitä ahnaasti ja tekee pari runkkausliikettä sillä. Sitten hän ujuttaa sen kostealle pillulleen ja kiusoittelee sillä ensin klitorista. Voihkaisujen saattelemana hän lopulta hyvin hitaasti työntää dildon pilluunsa.

Tuntuu kuin veri pakenisi vartalostani kiihottumisen voimasta, minun on pakko runkata katsellessani tätä upeaa naista tyydyttämässä itseään. Miian voihkiessa runkkaan hiljaa nurkassa tuolilla istuen. Hänen hieroessa dildoa rintojaan vasten en voi kuin kuvitella oman kyrpäni dildon tilalle.

Miia käännähtää yhtäkkiä mahalleen ja pyllistää suoraan minua kohti. Näen hänen kostean pillunsa joka oikein valuu kiimaa. Miia hieroo aivan edessäni dildolla klitoristaan ja pyllistää minua kohti. Voihkinta ja upeat näköala kiihottavat minua aivan äärettömästi. Miia puolestaan hieroo jo dildolla pilluaan ja työntää sen jälleen hitaasti sisälleen. Hitaasti hän alkaa nussimaan dildoa ja voihkii entistä enemmän.

Olen aivan äärettömän kiihottunut ja riisun itseni istuessani. Miia käännähtää jälleen selälleen ja hän onkin jo noin puolen metrin päässä minusta. Voisin koskettaa häntä, voisin työntää kyrvän hänen sisäänsä. Sitten Miia aukaisee silmänsä ja iskee minulle silmää. Se oli merkki jota olen odottanut. ”käy kiinni”

Tulen Miian polvien väliin polvilleni ja alan nuolemaan hänen pilluaan. Voi että nautin tästä. Sitten Miia ottaa minua niskavilloista kiinni ja nostaa minut ylös. Hän ottaa kivi kovasta kyrvästäni kiinni ja ohjaa sen ahnaasti pilluunsa.

”Nussi, nussi oikein kovasti” hän sanoo ja minähän pistelin. Miia kiusoitteli vielä klitoristaan dildolla hetken aikaa jonka jälkeen hän sai ensimmäisen orgasminsa. Se oli aivan valtava ja minäkin tunsin sen ihanuuden. Sitten hän työntää minut kauemmas ja kääntyy mahalleen.

Tiukka pyllistys minua kohti ei jätä arvailuille varaa. Työnnän kyrpäni hänen pilluunsa ja nussin oikein kovasti. Tunnen jo miten orgasmini lähestyy. Tartun Miia lonkasta kaksin käsin ja aloitan loppu kirin. Lopulta saamme yhtä aikaa aivan valtavan orgasmin ja lysähdämme sängylle. Sitten kumpikin nukahti sanomatta mitään.

Että sellainen uni. Kommentteja

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute