Herkku-puhelin
Pikkurouva 2
Dr. Feelgood

Saksalaisten herrasmiesten kanssa avattu Pandoran lipas ei todellakaan jäänyt enää suljetuksi. Tapahtumia ja sattumuksia riitti ja seuraavana valotan niistä erästä...

Lähdimme Lissun kanssa autokaupoille eräänä tuiki tavallisena maanantai iltana. Kuten ehkä jollekulle muullekin, kävi myös minulle niin, että päädyin tekemään kauppoja meille liian kalliista autosta. Autokauppias Risto oli kuitenkin reilu mies ja selkeästi tissimiehia. Hän kyllä kovasti oli puhuvinaan minulle auton ominaisuuksista, mutta varsinaisen esittelyn, katsekontakteineen, saivat Lissun rinnat.

Kun raivoisan kaupankäynnin jälkeenkin käsityksemme välirahasta oli vielä useita tuhansia erossa näytti Risto saavan idean. Hän kertoi heidän tarvitsevan catering-apua, tulevana perjantaina, maahantuojan edustajien tullessa vierailemaan heidän liikkeessään ja varsinkin sen jälkeen iltatilaisuudessa. Josko tämä järjestyisi, niin Risto reiluna miehenä antaisi uuden auton reilusti sen arvoa alemmalla hinnalla.

Minä tietysti miehenä en nähnyt tässä mitään erikoista, varsinkaan kun tunsin jo uuden auton tuoksun ja nahkapenkkien pehmeyden. Lissu koetti vähän jarrutella, mutta myös hän näki että olin jo myytyä miestä, auton viedessä viimeisenkin järjen äänen kuulumattomiin. Lissu saattoi vielä kotimatkalla kysäistä tiesinkö mihin oikein olimme lupautuneet, mutta ohitin asian olankohautuksin.

Ja niin tuli perjantai. Menimme Lissun kanssa mustavalkoisiin pukeutuneena liikkeen edustustiloihin ja ryhdyimme palvelemaan herrasväkeä. Päivä meni työn touhussa. Lissu tarjoili ruokia ja juomia, joita oli tarjolla runsaasti. Kuitenkin selkeästi muusta väestä erottui pieni joukko, joka ei niin päivän ohjelmasta välittänyt, vaan nautti enimmäkseen juomia, pillillä ja ilman.

Risto, joka kuului pieneen mutta näkyvään neljän miehen joukkioon kävi ilmoittamassa heidän olevan juuri se ryhmä jota palvelemaan olimme tulleet. Ryhmään kuului kieltämättä juuri suurimmat herrat seurueestä. Risto nelikymppisenä myyntijohtajana edusti nuoruutta ryhmässä ja Ismo, Arto sekä Raimo kokemusta keskimääräisellä viiden- viiva kuudenkymmenen vuoden iällään.

Olin toki jo huomannut miesten viipyilevät katseet Lissun perseellä ja varsinkin rintojen toiveikkaan tuijottamisen, mutten jotenkin tahtonut enkä tohtinut siihen puuttua. Ja Lissu tuntui nauttivan huomiosta, jota kuitenkin niin arvovaltaiset herrat hänelle soivat. Väki väheni, eikä lopuksi jäänyt jäljelle kuin tämä neljän hengen ydinryhmä. Eipä siinä, ei heidän palvelemiseltaan muiden huomioimiseen olisi jäänyt aikaakaan.

Siirryimme jatkoille varattuun rantasaunaan, joka toki enemmänkin oli huvila, joka oli rakennettu osaksi vedenpäälle. Siellä meidän tehtäviimme kuului lähinnä pitää huolta siitä, että kiukaassa riitti puita ja saunojilla juomia. Tähän tehtävään kelpasi luonnollisesti vain Lissu. Jo hyvin äkkiä kävi selväksi herrojen tahtovan esittelemällä alastomia vartaloitaan Lissun käydessä tarjoilemassa saunassa. Herrat tilasivat aina vain yhden olusen kerrallaan yhdelle henkilölle ja niin ollen Lissu juoksi keittiön ja saunan väliä kokoajan. Lissun musta puolihame liimautui jalkoihin kiinni ja valkoinen kauluspaita oli märkänä painautunut ihoon kiinni paljastaen kauniit pitsiliivit. Liivit paljastivat kauniit rinnat, eivätkä ne myöskään onnistuneet nännien kätkemisessä yhtään sen paremmin.

Miehet houkuttelivat Lissua saunaan kanssaan. Yrittivät mairitella ja tehdä kauppoja. Heti pääsisimme lähtemään kunhan saunojat olisi hoidettu. Emme kuitenkaan aikoneet lähteä moiseen, tai niin asia oli kun siitä vielä yhdessä puhuimme.

Saunominen venyi ja ilta oli jo pitkällä kun puut alkoivat loppua saunalta. Meille oli opastettu puuliiterit kauempana tulosuunnassamme. Ei auttanut kun minun lähteä puita hakemaan, koska Lissun loppumaton kaljaralli vain jatkui jatkumistaan. Kappaleen matkaa käveltyäni huomasin unohtaneeni liiterin avaimet kuistille, joten minun oli "ilokseni" palattava hakemaan avaimia. Saapuessani kuistin rappujen luo, josta oli näkymä saunaan, hieman takavasemmalta tosin, kuulin voihketta ja litinää ja hämmennyin. Hiivin varovasti asemaan josta näin saunaan, mutta johon ei saunasta kuitenkaan ollut suoraa näkymää.

Lissu oli selällään lauteilla ja Ismo painoi vanhaa kyrpäänsä Lissun suuhun juuriaan myöden. Muut miehet katselivat selvästi ihaillen toimitusta viereisillä lauteilla. Risto sormetti Lissua viidellä sormellaan, muttei ilmeisesti saanut enää humalaltaan kaluaan mukaan leikkiin ja sama päti ainakin osittaisesti kaikkiin osanottajiin. Olin tästä hieman salaa tyytyväinen. Kuitenkin Herrat survoivat tästä johtuen tai sen varjolla kyrpiään vuorotellen Lissun seksikkääseen suuhun. Lissu imi jälleen kuin riivattu. Näin hänen selkeästi nauttivan herrojen käyttäessä valta-asemaansa häneen nähden. Hän ei halunnut, eikä ikään kuin voinut asialle mitään ja voi näin antautua tilanteen vietäväksi ja herrojen käytettäväksi mielin määrin.

Lissu imi herrat kuiviksi, Riston jopa kahdesti ja sai isojen käsien kosketusta rinnoilleen, pakaroilleen ja sisälle pilluunsakin. Hän lähti vähän aristellen kävelemään ulos saunasta, enkä enää pystynyt lähtemään pois ilman että hän minut näkisi. Jäin niille sijoilleni, eikä jäänyt salaisuudeksi hänen tienneen minun nähneen kaiken. Risto tuli vielä saunan ovelle ja huikkasi, nähdään huomenna ja vinkkasi silmää Lissulle ikään kuin yhteisen salaisuuden merkiksi. Hiljaisuuden vallitessa lähdimme autollemme ja ryhdyimme ajamaan kohti kotia.

Hetken ajettuamme Lissu alkoi nyyhkyttää ja pyytelemään anteeksi. Pysäytin tien laitaan ja sanoin ettei siihen ollut mitään syytä. Hän kertoi myös tilanteen vieneen mukanaan. Katsoin häntä silmiin ja totesin, että olin juuri kokenut erään elämäni kiihottavimmista kokemuksista, ja ettei hänen todellakaan tarvitsisi olla asiasta huolissaan.

Lissu livahti metsän laitaan pissalle. Nousin autosta koppasin palaavan Lissun syliini, rutistin häntä lujasti, ja asetin hänen kätensä auton katolle. Hän oli uskomaton näky siinä herkässä, mutta aivan äärettömän seksikkäässä tilassaan. Asetuin hänen taakseen ja survaisin kullini Lissun sykkivään pilluun, hän parahti hieman, mutta oli kuitenkin kostea ja mukana hyvin nopeasti. Olimme molemmat aivan ylikierroksilla ja tulimme räjähtäen hyvin hyvin nopeasti.

Jatkoimme matkaa jonka aikana Lissu vielä hyväili kaluani suullaan lähes koko matkan. Tämäkin kokemus on jäänyt muistojemme arkkuun rikastuttamaan ihanaa seksielämäämme...

... niin ja seuraavana päivänä haimme toki huokean uuden auton...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute