Herkku-puhelin
Yllätystä lomalla
bob

Olemme 22-vuotias pariskunta ja kesällä menimme naimisiin. Samaan aikaan naimisiin menivät myös parhaat ystävämme, samanikäisiä myös. Hääsuunnittelut ja valmistelut sujuivat yhdessä tuumin. Talvella myös päätimme, että suunnistaisimme häämatkalle myös yhdessä. Kesällä vietimme häät ja joulukuussa suuntasimme sitten häämatkalle Thaimaaseen.

Me olemme kaikki vaaleita ja iloisia suomalaisia tavallisia nuoria. Emme ole aikaisemmin harrastaneet mitään kimppaseksiä emmekä tosin vieläkään. Joulukuisesta matkasta on kulunut nyt aikaa muutamia kuukausia ja tapahtumat trooppisessa thaimaassa saavat minut vieläkin kiihottuneeseen tilaan. Vitsailimme ennen matkaa paikallisista ilotytöistä. Tapahtumat eivät tosin liity ilotyttöihinkään, joten saatte lukea tätä vielä hetken jännityksessä.

Pääsimme hotelliin iltamyöhään ja menimme omiin huoneistoihin suoraan nukkumaan matkaväsymystä karkottamaan kunnon yöunilla. Päivät menivät mukavasti uima-altaalla ja rannalla, shoppaillessa ja aluetta kierrellessä. Naisväki oli kiinnostunut erityisesti rakennekynseistä ja hieronnoista. Reilun viikon loman jälkeen tuoreet vaimomme kipaisivat taas hierontaan aivan siihen rannan lähettyville. Veimme vaimot sisälle ja hoitajien otettua heidät vastaan pääsimme rannalle aivan siihen hierontapaikan lähettyville.

Tunnin kuluttua hierontapaikasta tuli nainen hakemaan meitä. Ihmettelimme, että oliko jotain tapahtunut. Nainen sanoi huonolla englannin kielellä, että tulisimme vaimojen hierontakoppeihin opettelemaan hierontaa. Hierojanainen näyttäisi ja opettaisi kuinka hierominen tapahtuu. Olimme tietenkin innoissamme menossa, emmekä kumpikaan osanneet pitää likaisia ajatuksia pois mielestämme. Tokaisimme toisillemme että varmaan jotain kiihottavaa hierontaa siellä on tarjolla.

Pääsimme ovesta sisälle viileään ilmastoituun odotusaulaan. Odotusaulassa vastaanotossa tyttö antoi meille huivit. Hän sanoi, että ne tulisi laittaa silmille. Ihmetystähän tämäkin rituaali herätti meissä miehissä, mutta teimme niin kuin oli käsketty. Sisäilma tuntui hiukan viileälle pelkissä uikkareissa ollessamme ja silmätkin olivat sidottuina. Hetken päästä kaksi naista tuli hakemaan meitä. Toinen naisista otti minut ja toinen nainen otti kaverini kädestä kiinni ja ohjasi huoneeseen.

Saavuin huoneeseen, jossa tuoksui jokin aromaattinen öljy. Tuoksu oli hiukan pistävä, mutta naisellinen. Nainen käski olla hiljaa etten saisi päästä suusta sanakaan. Se kuulemma rikkoisi rauhan huoneesta, ilmeisesti joku taika tai rituaali. Sama sääntö koski myös vaimoani. Seison jossain kohtaa huonetta silmät sidottuina, enkä tiennyt missä vaimoni oli. Kuvittelin hänet olevan alasti hoitotasolla, kiihkeänä paikat paljaana ja öljyttyinä. Nainen käski kävellä minun hiukan eteenpäin ja polvistua alas. Hän otti kädestäni kiinni ja ohjasi sen, minne muuallekaan kuin vaimoni pillun päälle. Nainen sanoi huonolla englannin kielellä että minä voin kosketella. Vaimoni oli mitä ilmeisemmin selällään jalat levitettyinä hierontapöydällä. Aloin itsekin kiihottua ja munani alkoi kasvamaan uikkareissani. Nainen huomasi sen varmasti ja se kiihotti minua vielä enemmän. Pillu tuntui öljytyltä ja erittäin liukkaalta, suorastaan pantavalta. Ei mennyt kuin hetki, kun munani oli täydessä mitassa ja tunsin kuinka terskani työntyi pois uikkareista. Samalla mietin, että mitä kaikkea tässä vielä tapahtuukaan ja en olisi pistänyt hanttiin vaikka tämä hierojanainen olisi alkanut vaikka munaani imemään samalla. En kyllä tiennyt minkä näköinen nainen oli, mutta olin nyt niin kiimassa että mikä tahansa suu olisi hyvä vaihtoehto kiimaiselle munalleni.

Nyt oli sitten jo pakko. Nimittäin pakko laittaa toinen käsi munalleni ja aloittaa runkkaaminen. Esinahka lipui edestakaisin erittäin hyvin. Ja vielä paremmin kun nainen kaatoi öljyä munan päälleni. Olin todella liukas ja niin oli vaimonikin. Nainen tuli taakseni ja alkoi ottamaan sidettä pois silmiltä ja sanoi samalla että nyt voit nuolla vaimoani. Nainen sai siteeni pois ja näin päivänvalon viimein. Säpsähdin todella! Edessäni oli paljas pillu, se oli kiimaisen näköinen. Mutta nuo rinnat, c-kupin rinnat.

Eivät ne olleet vaimoni, ei tämä ole edes vaimoni. Hänhän on kaverini vaimo. Huomasin asian sekunnin murto-osassa. Hierojanainen ei nähnyt ilmettä, mutta se olisi varmasti ollut näkemisen arvoinen. Tuli mieleeni että oliko meitä harhautettu tahallaan, vai oliko tämä väärinkäsitys. Hierojanainen sanoi että voin aloittaa. Kaverin vaimolla oli silmät sidottuina edelleen.

Työnsin päätäni eteenpäin kohti märkää pillua. Samassa minulla tuli ajatus, että missä oma vaimoni on? Mitä kaverini tekee vaimolleni? Aah, kiihotuin edelleen. Olin ihmeissäni, mutta todella kiihottunut. Laskin housuni kokonaan pois, jatkoin runkkaamista ja työnsin pääni pilluun kiinni. Vai että tällainen pillu kaverini vaimolla on. Nam, ja työnsin kielen häpäreiden väliin. Nam, vedin pitkillä vedoilla kieltäni pitkin märkää pillua. Nussin kielelläni reikää sekä klittaa nuolin himokkaana. Olin todella kova. En ollut edes huomannut katsoa hierojanaista. Vilkaisin oikealle ja näin kauniin thaineitosen. Hän katsoi minua hymyillen, muttei paljastanut kasvoiltaan mitään muuta.

Nainen käski nousta minun ylös. Hän otti kädestäni kiinni ja vei minut kaverini vaimon pään eteen. Aah, vihdoinkin suihinottoa. Kaverin vaimo oli todella kiimaisen näköinen alastomana. Näen hänet alasti mitä olen toivonut jo pitkään salaisissa unissani, nuolin juuri hänen pilluaan, jota en usko oikein vieläkään todeksi. Ja nyt hän aukaisee suunsa ja työnnän munani hänen suuhunsa. Oih, olen kiimainen ja jäykkä. Kylläpä tuntuu ihanalle! Hetken suihinoton jälkeen ja melkein jo orkun saaneena nainen käskee minun siirtyä takaisin hierontapöydän taakse. Nainen kääntää kaverini vaimon kontalleen ja ette arvaa kuinka kiihottavat näkymät ovat. Pillu paljaana ja perse pitkällä hän on kontallaan edessäni. Suuret rinnat roikkuvat ihanasti. Ja kohta ne heiluvat kunhan pääsen nussimaan. Menen oma-aloitteisesti häntä lähemmäs ja alan asetella munaani häpäreiden väliin. Reikä löytyy helposti ja munani työntyy helposti sisään. Orkku on aivan lähellä. Hiljennän tahtia ja keskityn. Samassa mieleeni juolahtaa ajatus vaimostani ja siitä kuinka kaveri nai häntä. Suljen ajatukseni siitä asiasta pois, koska se kiihottaa minua liikaa.

Nain häntä tasaiseen tahtiin orgasmin rajamailla. Peppureikä kilottaa edessäni kiimaisena ja mieleni tekee todella saada hänen persettään. Nyt jos koskaan, ajattelin mielessäni. Vedin munani pois pillusta ja aloin asettelemaan munaa peppureikään. Yhtäkkiä nainen sanoi ettei se ole sallittua. Ihmettelin mutta halusin saada orkun joten kiimainen pillu sopi minulle erittäin hyvin. Jatkoin nopein vedoin naimista ja kohta sain orkun. En kuitenkaan sisälle heittänyt lasteja vaan hänen selälleen. Hierojanainen käski kaverin vaimoni kääntymään selälleen ja sanoi minulle että hänellekin on saatava orgasmi. Niinpä aloin nuolemaan vastanaitua pillua ja kovin kauaa ei mennyt kun hänen vartalo alkoi värisemään kiimaisena orgasmista. Siinä samalla kiihotuin uudestaan ja hierojanainen käski minun naida häntä uudestaan. Asetuin jalkojen väliin ja aloin naimaan. Rinnat heiluivat nyt ihanasti kun hän makasi selällään. Kovin kauaa ei mennyt kun sain uuden orkun. Spermat lensivät nyt häpykummulle.

Hierojanainen käski minun laittaa uimahousut jalkaan ja mennä odottelemaan aulaan. Kävelin käytävää pitkin ja mietin itsekseni kuinka voisin kohdata kaverini. Hän tiesi varmaankin että nain hänen vaimoaan. Pääsin aulaan jossa kaverini istui raukean näköisenä. Hän katsoi minuun ja minä häntä. Hymyilimme toisillemme varovaisesti. Istahdin hänen viereen ja kysyimme toisiltamme yhtä aikaa että koska kerromme. Päätimme olla kertomatta ainakaan tämän loman aikana. Mietimme myös olimmeko menneet vääriin huoneisiin erehdyksissä vai tarkoituksellako meidät vietiin eri huoneisiin.

Illalla hotellihuoneessa ollessani vaimoni kanssa hän alkoi puhumaan päivän naintisessiosta. Puhuimme tavalliseen tapaan siitä kuinka kiihottavaa oli kun toinen nainen katseli vieressä ja varsinkin siitä että miten onnekkaita olimme että tällainen tapahtui meidän kohdallemme. Ajattelin onnekkuudesta hiukan eri tavalla. Onnekas olin kun sain naida kaverini vaimoa, mutta vielä onnekkaampi siitä että kaverini pani vaimoani. Työnnyin vaimoni peiton alle ja työnsin sormeni hänen sisäänsä. Hän kuiskutteli minulle kuinka ihanasti olin hänen pilluaan nuollut ja kuinka ihanasti sormeni olivat pyörineet hänen pillussaan. Kiihotuin yhä enemmän sillä vaimoni kertoi miten kaverini kieli ja sormet olivat vaeltaneet vaimoni pillussa. Hän jatkoi suihinotosta aina naimiseen saakka ja samalla teimme sitä mukaan siinä sängyllä ollessamme.

Kunnes yhtäkkiä vaimoni tokaisi minulle. Nai minua perseeseen yhtä kiihkeästi kuin päivällä. Oih, kaverini oli saanut vaimoni persettä. Sitä tilannetta kun ajattelin, sain orkun pelkästä ajatuksen voimasta.

Nyt on maaliskuun lopun sunnuntai, muutama kuukausi siitä kun olimme palanneet matkoilta. Istuimme eilen meidän saunassa, ensin naiset ja sitten miehet. Istuimme vilvoittelemassa pukuhuoneessa ja siirryimme olohuoneeseen. Istuimme kaikki pelkät pyyhkeet päällä ja olimme sopineet kaverini kanssa kertoaksemme tapahtuneen. Istahdimme vaimojemme viereen ja aloin kertomaan: "te ette tainneet nähdä kun naimme teitä silloin siellä hoitolassa"?. Naiset pyörittelivät päitään. "No, asia on nyt niin että minä en nainut sinua", sanoin vaimolleni. "Tä, no kuka sitten?", vaimoni kysyi hädissään. Vetäisin kaveriltani pyyhkeen päältä voimalla ja sanoin: "no tämä mies tässä".

Pyyhkeen alta paljastui jäykkä muna ja vaimoni katsoi sitä. Hän ei katsonut minua eikä kaveriani kasvoihin vaan hänen jäykkää munaansa. "Aijaa, no tuota... no mutta...", vaimoni sekoili sanoissaan. "No kukas sitten nai tuota tyttöstä?", vaimoni kysyi ja katsoi kaverini vaimoa. "Siis sinä", vaimoni tokaisi heti ja vetäisi minun pyyhkeen pois samalla tavalla kuin minä vetäisin kaveriltani. Jäykkä muna paljastui minunkin pyyhkeen alta. "Tämähän varsin kiihkeää on", kaverin vaimo vastasi ja katsoi suoraan vaimoani. "No, jatketaanpa sitten siitä mihin jäimme silloin", vaimoni sanoi ja työnsi päänsä suoraan kaverini jalkoväliin, otti munan suuhunsa ja alkoi imemään sitä.

Kimppaseksi tuli koettua eilen siis eka kertaa ja tuskin jää viimeiseksi!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute