Herkku-puhelin
Siivoojatar Marja
Grant

Olen menossa naisten pukuhuoneeseen, koska minulla on fetissi naisten sandaaleihin. Ilokseni huomaan siivooja Marjan punaisten sandaalien olevan hänen pukukaappinsa kohdalla. Luulen olevani yksin, haistan Marjan sandaalia. Haju on kiihottava ja vähän hikinen, otan kalun pois housuista ja runkkaan sen kovaksi.

Työnnän kaluni sandaaliin ja tyydytän itseäni,tuntuu mahtavalta.

Yhtäkkiä vessan ovi avautuu, Marja tulee vessasta ja kysyy mitä ihmettä touhuan. Selitän vain, että olen tehnyt tätä ennenkin. Marja on noin 30+ isokokoinen, punaiset lyhyet hiukset ja silmälasit omaava nainen. Sanon Marjalle olevani valmis tekemään mitä tahansa, jotta hän ei kertoisi kenellekään tapahtuneesta.

Marja käskee minun väistyä hänen pukukaappinsa edestä ja laittaa sandaalin maahan. Marja avaa pukukaappinsa ja ottaa mustan strap-on dildonsa esiin ja pukee sen ylleen. Marja käskee minun laskea housuni alas, kuuluu komento mene nelinkontin ja nosta perse ylös.

Marja tulee taakseni,kyykistyy ja työntää kielen pyllyreiälleni. Hän nuolee reikääni työntäen kielen niin syvälle kuin se yltää. Voin vain huutaa nautinnosta, samalla Marja runkkaa kaluani aivan kivikovaksi.

Marja rasvaa strap-on dildonsa,hän työntää sen hitaasti anukseeni, sattuu paljon. Hitaasti anukseni alkaa antaa periksi ja kipu vaihtuu nautinnoksi. Marja ottaa välillä sen pois ja työntää uudestaan sisääni,tahti vaan yltyy nopeammaksi. Olen aivan laukeamispisteessä, kysyn Marjalta voinko tulla, mutta saan kieltävän vastauksen. Marja ottaa sauvan pois anuksestani,hän haluaa minun puhdistavan sen suullani. Teen sen hiukan vastahakoisesti.

Marja käskee seuraavaksi laittaa sandaalit hänen jalkaansa ja nuolla ne puhtaaksi. Teen sen innoissani. Lopuksi Marja haluaa minun laukeavan hänen toiseen sandaaliinsa. Marjalla on edelleen strap-on yllään. Työnnän kalun sandaaliin ja tyydytän itseäni Marjan katsellessa,tilanne on helvetin kiihottava. Ei kestä kauaa, kun laukean hänen sandaaliinsa. Spermaa tulee aika paljon. Ojennan sandaalin Marjalle joka nuolee sen puhtaaksi.

Marja sanoo, että tätä tilannetta ei koskaan tapahtunutkaan,vaikka se ei pidä paikkaansa. Marja sanoo, että jos haluan jatkaa touhujani niin kannattaa tulla iltapäivällä vasta.

Tarina ei ole tosi, mutta olen oikeasti saanut tyydyttää itseäni siivooja Marjan sandaaleihin. Se on kiihottavaa puuhaa!!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute