Herkku-puhelin
Mahtava ilta
Markus78

Muistan tämän tapauksen kuin eilisen, se tapahtui yhdessä ruokaravintolan vessassa viime kesänä. Olin syönyt juuri ja siinä katseskelin huvin vuoksi purkkapalloja ennen vessaan menoa. Juuri kun olin menossa sisälle vessaan, otti noin 19-vuotias todella seksikäs nainen minun olkapäästäni kiinni ja kysyi haluaisinko pillua. Vastasin naiselle myöntyvästi ja hän käski minun tulla ulkona olevaan pakettiautoon.

Kusella käytyäni lähdin ulos, siellä odotti pakettiauto jonka ulkopuolella kaksi todella seksikästä naista. Menin lähemmäs ja huomasin kun molemmat nostivat hamettaan, toinen näytti minulle todella kiinteän ja pyöreän perseensä ja toinen posliinipillunsa.

Heti autoon päästyämme tytöt aukaisivat minun vyöni, laski housuni ja ottivat munan suuhunsa. Molemmat runkkasi ja imi munaani vuoron perään ja olin jo lähellä laueta. Tytöt nuolivat ja puristelivat kassejani ja kulliani noin 10 minuuttia, kunnes käskin heidän mennä makaamaan maahan. Työnsin kullini toisen naisen märkään pilluun ja se vasta oli hienoa. Nuoren naisen tiukka pillu puristi kulliani juuri oikeanlaisesti.

Sitten me nussittiin siinä noin puoli tuntia, kunnes laukesin tyttöjen naamalle.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute