Herkku-puhelin
Vene piti korjata 3
seppo

Jatkuu....

Sadun mennessä suihkuun herraseurue veti vielä unta ja Satu näytti pääsevän livahtamaan ilman että kukaan herää. Satu etsi vielä kadonneita vaatteitaan ja poimi käsilaukun mennessään keittiöön juomaan mehua. Jääkaapista Satu otti tuoremehun ja kaatoi pitkän lasin jonka joikin yhdellä pitkällä kulauksella ja oli laskemassa lasia pöydälle kun hän tunsi kuinka käsivarsi kiertyi vatsan ympäri ja toinen käsi sukelsi hameen alle suoraan Sadun pillulle puristaen ensin hetken ja aloittaen tasaisen rytmikkään hieronnan.

Sadun ilmeestä paistaa aluksi säikähdys olihan hän ensimmäistä kertaa aivan selvänä vieraan seksiobjektina mutta sormien rytmikäs liike ja rintoja puristeleva käsi veivät nopeasti huomion muualle. Satu sulkee silmänsä ja antautui tuntemustensa vietäväksi. Hänet käännetään selälleen ruokapöydälle ja voimakkaassa aamuseisokissa oleva kyrpä työnnetään turvoksissa olevaan pilluun joka tuntui jo olevan valmis päivän koitoksiin sillä kyrpä solahtaa yhdellä työnnöllä aivan pohjaan.

Aulis oli herännyt siihen kun joku liikkui mökissä ja oven raosta näki vilaukselta kun Satu hiipi kohti keittiötä ja arvasi että panopuu aikoo luistaa ja hiipi varovasti perään ja niin tähän pöydälle päädyttiin. Nähdessään Sadun seisovan kauniit sääret sirosti vierekkäin ja juovan mehua pikkukaveri heräsi voimakkaaseen seisokkiin ja Aulis ei tiennyt siihen parempaa lääkettä kuin edessään seisova upea nainen. Aulis puski kuin olisi vuoden pitänyt selibaattia ja pöytä notkui Sadun alla lasi putosi lattialla mutta ei kuitenkaan särkynyt vaikka kolahti vain voimakkaasti ja Aulis jatkoi ja ilme kertoi että kohta tulee ja eikä Sadunkaan vatsa ja lantio enää ollut Sadun omassa hallinnassa samalla huomasin että ovella oli jo yleisöä jotka vetelivät esinahkaa jo edes takaisin.

Risto kiersi pöydän viereen ja alkoi vetämään puseroa Sadun päältä ja avasi samalla hameen vetoketjua. Satu nostikin kädet ylös ja Risto sai kuin saikin puseron riisuttua ja aloittaa rytmikkään rintojen leipomisen hokien että vittu mitkä munkit tämmöset kun olis omallakin niin jestas,samalla Risto kumartuu ottamaa vasemman nännin suuhunsa leipoen käsillään oikeata voimakkaasti puristellen.

Samassa Auliksen aamukestävyys tulee tiensä päähän ja kiroten hän laukeaa päivän ensimmäisen lastin Sadun pilluun, mutta jono vaan kasvoi sillä muutkin olivat jo heränneet ja seisoivat ovella odottaen kun Aulis vetäytyi niin Risto työntyi tilalle ja jatkoi Sadun kesken jääneen tunteen nostoa ja Sadun ilmeestä voi päätellä ettei se tuntunut lainkaan vastenmieliseltä vaan päinvastoin Riston hieman erikoinen tomaattipää näytti tekevän erikoisen herkkää sillä vartalon värinä ja lantio vispaus kertoi kaiken .Masa aloitti ottamalla Sadun niskasta kiinni ja vetämällä Sadun pään pöydän reunalle ja työnsi kovana sojottavan kyrvän Sadun suuhun jonka imutuksen ja kielellä härnäämisen Satu innolla aloittikin ja ilmeestä voi päätellä ettei enää ollut kiirettä minnekään sillä Satu oli taas ottanut roolinsa herrojen kimppakivana ja näytti siitä myös nauttivan antaumuksella.

Satu sai välillä pöytää tärisyttävän orgasmin joka jatkui ja jatkui tämä oli Ristolle liikaa ja hän lykkäsi spermansa syvälle Sadun pilluun. Riston vetäessä löysistyvän kyrpänsä ulos pillusta sieltä tulvahti valtaisa määrä spermaa valuen pöydälle. Masa huomasi tilaisuutensa tulleen ja nappasi keittiön naulasta pyyhkeen ja pyyhki nopeasti pillun puhtaaksi ja kumartui nuolemaan häpyhuulia siirtyen klitorikselle ja imaisi turvonneen klitoriksen huuliensa väliin ja samalla aina välillä kielellä ärsyttäen sen päätä ja Satu hytkyi kielen osuessa juuri oikeaan paikkaan ja hänen suustaan purkautui että ei voi taas, ja lantion liike kertoi että vaimoni oli taas orgasmin pyörteissä ja aivan muissa maailmoissa. Pekka oli samaan aikaan napannut keittiöstä pullon nestemäistä hunajaa jota hieman puristi nänneille ja vartalolle muutaman pienen kasan ja ilmoitti että pojat pöytä on katettu ja rupesi kielellä levittämään hunajaa vuoroin oikeaa ja vasempaan nänniin välillä hieman imaisten ojentaen pullon Masalle joka puristi hunajaa pillun huulille ja painoipa pullon suun vielä hieman huulien väliinkin ja puristi voimakkaasti ja pullon pinta vajui.

Masa alkoi nuolemaan ylimääräistä imelälientä ja Satu näytti taas nauttivan tästäkin käsittelystä ja voin vain todeta että vaimostani oli tullut aito munahaukka jonka vertaista en vielä ollut koskaan nähnyt.

Masa malttoi hetken lipsuttaa pillun huulia ennen kuin työnsi suonikkaan kyrpänsä hunajan perää Sadun riemurasiaan ja aloitti aivan valtaisan rynkytyksen nautiskellen kuin olisi viimeinen nainti kyseessä. Vieressä Jari rasvaili kyrpäänsä kaiketi jollain oliiviöljyllä tai vastaavalla ja näytti Masalle että ota narttu syliin ja kun Masa nosti Sadun ylös niin Jari veti hameen pois yläkautta häiritsemästä ja kiersi Sadun taakse ja mallasi paksun kyrvän peräreiälle ja alkoi voimakkaasti painaa sisään sulkijan hellittäessä voimakkaan paineen ja terävän työnnön seurauksena .Jari peruutti hitaasti seinää vasten ja Satu roikkui varrastetuna miesten välissä kyrvät molemmassa reiässä ja ne vielä liikkuivat tasaiseen tappavaan tahtiin edestakaisin eikä Satu voinut mitään , Masa lisäsi vielä vaikutusta imemällä korvanlehtiä ja kaulaa samalla kun hänen kyrpänsä möyhensi vaimoni pillua. Minulla rupesi jo hieman mustasukkaisuuskin tekemään tepposiaan vaikka oli kyllä todella kiihottavaa nähdä kuinka vieraat (siis kolme muut tunsin) möyhensivät vaimoani tämä ei voinut muuta kuin nauttia ja väristä kiihkosta jonka suuruutta hän ei itsekkään ollut ymmärtänyt ennen vene juttua ja nyt mökillä. Onneksi vain yksi tiesi että näen melkein kaiken, kai ne olisivat pitäneet minua hieman outona.

Pojat puskivat aktinsa loppuun ja hellittivät otteensa ja toivuttuaan Satu ilmoitti että nyt vaatteet tänne minun täytyy lähteä ja alkoi etsimään vaatteita mutta niitä ei näkynyt. Mikko, Risto ,Aulis ja Pekka olivat poistuneet keittiöstä napaten Sadun vaatteet mukaansa. Satu livahti pesuhuoneeseen ja kuulin kun hän meni suihkuun.

Pojat aloittivat kossu ja virun valkee kuurin tekemällä pitkiä paukkuja ja heittämällä läppää olohuoneessa. Satu tuli suihkusta ja pojat tarjosivat juomaa ja sanoivat että ota tosta ja osoittivat karpalopuolukka juomaa joka oli pöydällä .

Satu kaatoi siitä pitkän lasin ja joi sen kerta kaadolla ja täytti lasinsa juoden pienin siemauksin samalla kysellen vaatteitaan pojat sanoivat että haluavat nauttia maisemista loppuun asti ja nauroivat makeasti Sadun punoittaessa ja tempoessa juomaansa.

Porukka istuskeli siinä ja nauttivat juomistaan kun Mikko nouti juomia porukalle keittiöstä ja toi myös Sadulle oman juoman josta hän joikin kiitettävästi. Mutta huomasin myös että Sadun jutut alkoivat käydä levottomiksi ja mieleeni tuli että on tainneet pojat Satua höynäyttää. Pekka kysyi Sadulta että otatko kevyen juoman ja Satu yllättäen että no kai sitä yhden ja Pekka sekoitti siivun virunvalkeeta (mitä Satu ei tosin tiennyt) ja grape limsaa ja siinä vaiheessa tiesin että mihin oltiin menossa.

Kello läheni yhtätoista ja porukka tempoi viinaa kaksin rantein vain osalla pyyhkeet ja osalla ei mitään päällä ja vaimoni istui porukan keskellä vain pyyhe ympärillään joka oli niin pieni että pillu vilkkui pyyhkeen alta.

Aulis ja Jari olivat Sadun kahta puolta ja kysyivät Sadulta että mites olet ajatellut maksaa tästä panopalvelusta että tämä ei ole ihan halpaa kun jouduttiin tänne tuleen näin moneen mieheen ja nauroivat päälle oikein remakasti ja Jari veti pyyhkeen pois rintojen päältä samalla puristaen toista rintaa ja hyväili nänniä joka reagoi heti kovettumalla ja turpoamalla voimakkaasti ,Masa tuijotti vastapäätä ja sanoi että voi vittu sulla on komeet rinnat ja kun eivät edes roiku vaikka ovat noin isot. Satu siihen selittämään ettei ne isot ole.

Masa tuli mietteliään näköiseksi ja sanoi että antakaa rouvalle juomaa sillä on lasi tyhjä. Aulis liittyi tissien käsittely kerhoon ja aloitta nännin imeskelyn ja Sadulta pääsi huokaus kun Jarin käsi livahti runkkaamaan pillua pyyhkeen valahtaessa alas ja porukka katsoi mielenkiinnolla miten toiminta Satuun vaikuttaa.

Juuri kun näytti että Satu saapuu määränpäähän molemmat lopettivat ja ottivat kunnon kulaukset ja nauroivat kiima pillulle kun meinas tulla käsiin. Satu tempaisi lasinsa tyhjäksi hämillään ja näin ilmeestä että homma jäi pahasti kesken. Satu nousi ja horjahti jolloin itsekin tajusi että nyt on tullut otettua liikaa ja oivalsi että puolukan seassa on tainnut olla jotain muutakin.Satu kirosi että saatanan paskapäät mites mä nyt pääsen ukkoa vastaan junalle.Pojat siihen että soitetaan se ajamaan taksilla tänne kai se vielä sekaan mahtuu ja kai silläkin on paineita kun on reissussa ollut.

Satu ampaisi makuuhuoneeseen ja istui sängylle huolestuneen näköisenä. Aulis tuli perässä ja istui viereen ja sanoi että eiköhän me jotain keksitä, missäs sun nyt pitäsi nyt olla. Vaimo kertoi että Turussa , Aulis siihen että soita ja sano ettei auto lähde käyntiin ja jäät hotelliin yöksi että aamulla saat auton korjaamolle.

Samalla Aulis aloitti vaimon rintojen puristelun ja toinen käsi livahti pillulle ja aloittaa klitoriksen käsittelyn. Samalla Aulis kehui Sadun rintoja vartaloa seksikkääksi ja haluaisi kokeilla jos Satu tulisi päälle , Satu oli mietteliään näköinen ja sanoi että ennen sitä hommaat ne vaatteet tänne . Aulis oli kahden vaiheilla mutta livahti hakemaan vaatteita ja palasikin pian vaatteiden kanssa ja ojensi ne Sadulle. Aulis kävi pitkäkseen sängylle ja Satu nousi päälle valmiina ratsastamaan mutta ensin hän lipaisi kielellään terskaa hitain nuolevin liikkein ja imaisi terskan suuhunsa kuin maistellakseen ja taas pyöritti kieltä terskan ympäri kuin ammattilainen ja Aulis huokaili että tule jo…

Satu nousi ylemmäs ja alkoi laskeutua kyrvän painuessa kiimaiseen ja kosteaan pilluun, Satu antoi sen painua aivan juureen ennen kuin aloitti hitaan ratsastuksen nojaten alussa käsiinsä takakenossa mutta pian vauhdin kiihtyessä Satu kääntyi eteenpäin ja pisti silmät kiinni ja alkoi vaan nauttimaan sisällään liikkuvasta kiimaisesta kyrvästä ja nytkytti lantiotaan .

Näin kuinka Pekka lähestyi naivaa paria samalla rasvaten kyrpäänsä ja nousi sänkyyn aivan hiiren hiljaa ja meni aivan viiden sentin päähän Sadusta ja mallasi kyrpänsä työntäekseen sen kakkoseen mutta ennen sitä hän nappasi kiinni toisella kädellä Sadun rinnoista ja alkoi hieroa sitä Sadun noustessa ja laskiessa rytmikkäästi Auliksen kyrvässä.

Satu alkoi olla taas valmis laukeamaan kun Pekka pakotti Sadun pysähtymään ja painoi samalla kyrvän hitaasti Sadun peräaukkoon joka oli mitä ilmeisimmin kohtuu kuiva koska Satu parkaisi kyrvän painuessa sisään mutta kun Pekka laski Sadun irti Satu aloitti välittömästi nousta ja laskea nyt kahdessa kyrvässä naulattuna.

Seuraavaksi Risto päätti osallistua ja nousi Sadun eteen ja tarjosi kyrvän suuhun mihin se upposikin vaimon imiessä posket lommolla , taas oli kunnon orgiat käynnissä ja Satu mumisi kyrpä suussaan ja liha läiskyi Sadun pomppiessa kuin räsynukke kahdessa kyrvässä ja kolmatta imien. Samalla kun kolmikko piti hauskaa niin Masa Jari ja Mikko ihailivat toimitusta ovelta ja tankkasivat lasejaan valmiina seuraavaan koitokseen .

Kului varmaan puoli tuntia kun kolmikko touhusi ja vaihtoi aina välillä paikkaa kunnes kaikilta alkoi olla mehut loppu ja Satu jätettiin jälleen sängylle yksin makaamaan ja Aulis ,Risto ja Masa alkoivat tehdä lähtöä ja tilasivat taksin joka lupasikin tulla puolen tunnin päästä, herrat kävivät moikkaamassa Satua kaikki vuoron perään ennen poistumistaan ja kamerasta huomasin että joka käynnin jälkeen Satu kävi käsi laukullaan ja mietin mistä on kysymys.

No taksi tuli ja kaverukset lähtivät ja taas oli jäljellä tuttu kolmikko ja mietin että mites nyt kun kaikki ovat ottaneet alkoholia. Mikko totesi että nyt olis mentävä ja sanoi kyllä ottavansa riskin. koska ei ollut montaa ottanut ja niin poistuivat Jari ja Mikko häntä seuraten. Satu vain nukkui ja Pekka näkyi ottavan paukkua ja puhuvan puhelimeen .

Hiivin itsekin alas ja kävin vessassa ja hain juomaa (limpparia) ylös kun homma oli jatkunut pidempään kuin alussa luulin. Kurkkasin makuuhuoneeseen ja Satu nukkui vain puoliksi peiton alla ja näytti tosi seksikkäältä. Menin takaisin ylös jos vaikka Satu heräisi niin luulisi Pekan olevan yksin mökillä. Pekka lopetti puhelun ja näytti kameralle peukkuja. Jäin taas miettimään että mitä Pekka tolla tarkoitti no ehkä se vaan halusi kuitata että on ollut antoisaa aikaa.

Katselin välillä kuvattuja pätkiä ja totesin että pienellä leikkaamisella niistä saa aivan täysivertaista pornofilmiä monta tuntia. Mutta missäpä niitä julkaisisi kun oma vaimo oli pääosassa. Vilkaistessani monitoria huomasin että Pekka laittoi saunan lämpiämään ja kaivoi konjakkipullon pöytään kaataen siitä siivut lasiin ja nappasi sen kerta ryypyllä. Jatkoin filmien selailua eritoten niitä mitkä pojat olivat kuvanneet koska ne olivat erikulmasta otettu kuin omat kuvaukset ja näyttivät aika kovalta kamalta, näitä ei sopisi esitellä rippileirillä.

Välillä aina vilkaisin monitoriin ja meinasin pudota jakkaralta sillä olohuoneessa oli tullut kaksi vierasta miestä toinen noin kuudenkymmenen ja toinen varmaan 25 – 30 vaikea sanoa.

Laitoin mikrofonin kovemmalle ja kuuntelin. Pekka ja miehet olivat selvästi tuttuja ennestään ,p uhuivat jostain auraushommista ja metsästyksestä. Pekka totesi ettei ole viime aikoina paljon käynyt kun on ollut noita muita kiireitä. Pekka kaivoi lisää laseja ja siivosi edelliset jäljet samalla kun turisivat niitä näitä ja aika tuntui kuluvan rattoisasti. Pekka siinä toista konjakkipulloa avatessa kysyy että olisko aikaa jäädä saunomaan kun se nyt on kuumana, eikä miehet vastaankaan laittaneet vaan siirtyivät pukuhuoneeseen keventämään varusteita Pekan livahtaessa makuuhuoneen kaapille noutamaan pyyhkeitä miehille.

Pekka näytti jälleen kameralle peukkua ja livahti saunaan ja Satu vaan kuorsasi ilman rihman kiertämää ja peittokin peitti vain hieman hartioita ja kasvot. Pojat kuuluivat ottavan kunnon löylyt ja nuorin joka kuului olevan Antti nimeltään valitti että te tapatte hänet että laskekaa mut pois niin saatte heittää vaikka kuinka paljon. Antti livahti ulos löylyistä ja kipaisi suihkuun ja pyyhe päällä olohuoneeseen ja avasi itselleen oluen. Antti nousi ja lähti tutkimaan mökkiä tarkemmin ja suuntasi nyt kohti isoa makuuhuonetta jossa Satu nukkui. Antti työnsi ovea hieman raolleen ja pysähtyi tuijottamaan kalja toisessa kädessä ja toinen käsi munissa taisi näky alkaa tuntumaan munissa kun käden liike alkoi nopeutua. Samassa kuului kun joku tuli sulki suihkun ja huuteli että tuoppa Antti pari olutta.

Antti kävi noutamassa oluet ja vei ne vanhemmalle miehelle mutta samalla kun huomasi että Pekka oli vielä löylyissä niin vinkkasi että tuleppa mukaan ja vanhempi mies pyöräytti pyyhkeen alkavan kaljamahansa ympärille ja livahti Antin mukana makuuhuoneen ovelle. Hetken he siinä vain katsoivat ja livahtivat sitten istumaan olohuoneeseen kun kuulivat Pekan tulevan. Kun Pekka istuutui sohvalle niin Martti (vanhempi mies) heitti että et sitten ole malttanut yksin tulla vaan olet ladyn ottanut mukaan ja onko vaimo ehdokas.

Pekka siihen että ei ole vaan on lainassa kun sen oma mies on matkoilla. Martti siihen että vai laina ponilla sitä ajellaan että onko etes kunnon tamma? Pekka siihen että tamma on yksi parhaista ja antaa kyllä hyvän ravin. Martti siinä sitten että olen tätä Antti koittanut naisiin opettaa mutta taitaa kotona olla liian lokoisat olot kun ei osaa naista hakea vaan sai se sen talon aikaiseksi tonne puron varteen juuri ennen kuin Eevasta aika jätti.

Pekka siihen että kauankos siitä nyt on. No pari vuotta siitä ja sen jälkeen on noi sänky hommat ollut hakusessa mitä nyt viime kesänä kun se naapurin Anita oli lomittamassa niin pääsin hieman möyhäämään mutta ei siitä oikein meinannut mitään tulla kun reikä oli niin pieni että meinas revetä siinä rynkytyksessä, Pekka siihen että ei kai tommoselle hevosen kyrvälle oikein paria tahdo löytyäkkään ja nauroi makoisasti päälle, toi tamma kyllä hoitas sen kuin tyhjää vaan ainakin jos lämmittäs kunnolla.Ja taas otettiin konjakkia oikein kunnon tömäykset.

Pekka alkoi olla jo aika pöllyssä kun yritti lähteä vessaan niin meinasi tyhjentää pöydän lähtiessään mutta miehet pelastivat lasit juuri ennen kuin kerkesivät kaatua. Pekan tullessa takaisin oli lasit jälleen täynnä ja Martti ja Antti kippasivat juomia ja kyselivät että mistäs toi tamma on kotoisin jolloin Pekka kertoi edellisen jutun ja että teki edellisellä kerralla filmin kun oltiin sängyssä ja nyt se tuli hakeen sitä filmiä ja päädyttiin filmistä neuvotellessa sänkyyn ja panemaan.

Martti siihen että saiskohan tämmönen vanhempi ukkokin koe ajaa. No Pekka siihen että käy koittamassa jos vaikka olis vielä otillaan ja naureskeli että ainakin aamulla vielä kulli kelpasi. Martti nousi ja lähti kohti makuuhuonetta ja Pekka huikkasi että otappa apuväline mukaan jolla avaat reikää niin ei tule yllätyksenä ja heitti hieromasauvan Martille.

Martti lähestyy sänkyä ja katsoo Sadun raollaan olevia jalkoja ja laskeutuu polvilleen aina välillä jalkoja puristaen ja taas sivellen siirtyen lähemmäs haaruväliä missä pillun huulet raollaan odottivat kosketusta. Martti siirtää etusormensa hitaasti pilluun, vetää sen ulos, nuuhkaisee ja ilmekertoo että tuoksu miellyttää. Hän työtää uudestaan sormen pilluun ja aloittaa liikuttelemaan sitä edes takaisin ,lisäten ensin toisen ja hetken päästä kolmannen sormen ja kiihdyttäen liikettä.

Martin sormet alkavat kiiltää Sadun kiihottuessa ja ynähdellessä samalla ilmeisesti heräillessä ihanaan runkkaamiseen . Sadun suusta pääsee että ”taasko” ja samalla hän avaa jalkoväliään enemmän. Antti on tullut myös katsomaan miten herättely edistyy ja huomaa että Satu nauttii silmät kiinni Martin rauhallisesta runkkaamisesta. Martti vaihtaa sormet hieromasauvaan ja vääntää sauvan hitaasti hurisemaan ja näyttää Antille merkin tulla avustamaan.

Martti luovuttaa lennossa sauvan Antille ja sujauttaa kätensä vaimoni vasemmalle rinnalle ja aloittaa kevyen puristelun kiimainen ilme naamalla samalla silitellen Sadun selkää hitain rauhallisin liikkein hevosen kyrvän nostellessa päätään nuppi aivan piukeena. Antti kyllästyi ja vetää sauvan hitaasti ulos samalla sitä vemputtaen ja pyörittäen johon Satu vastaa nostellen persettään kiimoissaan.

Antti asettuu Sadun taakse ja alkaa ohjata seisovaa kyrpään Sadun pillu huulien väliin aluksi vain terskan sisään työntäen mutta Vaimoni nostaa persettään ja työntää sitä taaksepäin niin että kyrpä liukuu kokonaan pillun uumeniin. Antti aloittaa hitaan liikkeen edestakaisin ja vaimoni vastaa työntöihin kevyesti aina tuupaten vastaan.

Antti kiihdyttää vauhtia ja ujuttaa samalla käden klitorikselle ja aloittaa saman aikaisen hieronnan ja taas vaimo aloittaa vaimean huokailun jonka voimakkuus nousee tasaista tahtia Antin painaessa kyrpää Sadun pillun perukoille aina vain kovemmin tuupaten, ja ei mene kuin hetki kun nuorimies sylkäisee mällinsä Sadun pilluun muutaman kerran ulvahtaen. Sadun jäädessä ilman niin hyvin alkanutta mutta vajaaksi jäänyttä huippua.

Martti seurasi toimitusta vierestä Sadun rintoja puristellen ja puuskahtaa että kun laittaa kersat asialle niin näin siinä käy. Martti nousee ja kiertää Sadun taakse kyrpä melkoisessa seisokissa ja ajattelen että taitaa kylän vanha sonni astua nyt koko rahan edestä kun pääsee nuorelle lihalle. Martti tuntuu tietävän vehkeensä koon koska hyvin varovasti alkaa sitä vakoon sovittamaan. Martti puskee hirvittä aisaa Antin valmistelemaan ja liukastamaan reikään milli kerrallaan puoleen väliin ja aloittaa hitaan edestakaisen liikkeen Sadun saadessa kuin sähköiskun, taitaa tommonen hevosen kyrpä tehdä hyvää.

Satu alkaa huohottamaan raskaammin jo puristelee omia rintojaan ja hokee että paina, paina ja Marttia ei tarvitse kahdesti kehottaa kun kyrpä jo survaistaan pillun pohjaa Sadun huutaessa nautinnosta ja ehkä osaksi kivustakin... Martti on hetken liikkumatta ennenkuin aloittaa hitaat työnnöt ensin pientä edestakaista ja liikkeenpituutta kasvattaen ja nopeutta kasvattaen Sadun huokaillessa mutta yrittäen selvästi vaimentaa ääntä .

Näytti siltä että Satu puri rystysiään samalla kun lantio aloitti rytmikkään pakkoliikkeen aivan holtittoman näköisesti. Satu meni Martin naimisesta aivan sekaisin ja aloitti hirvittävän ulinan täristen samalla aivan horkassa vaikka Martti ei vielä pistellyt kun puolivahdilla ikään kuin odottaen että narttu pääsee kunnolla käyntiin

Martin kyrpä näytti vain kasvavan kun Sadun ulvonta kiihtyi taisi volina antaa Martille uutta virtaa ja vauhti kasvoi tasaista tahtia seurauksena että ulina ja perseen vatkaus vaan lisääntyi, näytti siltä että Satu olis varrastettu isoon seipääseen ja hän yritti vatkaamalla irtautua siitä.

Martti jatkoi varrastamista ja samaan aikaan Antti hoitaa rintojen ja nännien käsittelyn välillä imaisten ja venyttäen ja se tuntui lisäävän Sadun kiihkoa ja holtitonta tärinää, eikä menekään kuin pieni hetki kun Satu saa orgasmin voimakkaan ulinan säestyksellä. Martti painaa kuin ei mitään olisi tapahtunut ja jatkaa hokien että nuorta vittua ….. kerrassaan herkku nyt saat kyrpää niin ettet viikkoon kävele ja lykkii nyt jo koko mitalla ja aina pohjassa Sadun ilme kertoi että nyt mennään pohja mutia myöten.

Sadun orgasmi hiipui hetkeksi mutta noin minuutin poljennan jälkeen Satu alkoi uudestaan kohota orgasmin partaalle ja hoki että eih, eih, eih taas, jatka, jatka, paina, paina.

Martillakin alkoi pussit kohoilemaan ja eipä mennyt kuin hetki kun Martin lantio alkoi nykimään ja näytti jatkuvan ja jatkuvan kun hän puski niin että näytti siltä että Satu tulee naulatuksi patjaan kiinni ja Satu alkoi huutaamaan että ei voi olla totta… Martti lysähti Sadun päälle ja jä makaamaan siihen huohottaen siinä. Ajattelin että täytyy rouvalla olla pillu hellänä tästä koitoksesta, oli meinaan niin monta kyrpää sisäänsä ottanut saman vuorokauden aikana.

Huh mikä otos... Antti oli myös kiihottunut kun oli hommaa katsellut alkanut runkkaamaan ja nyt ruiskuttamaan spermaansa Sadun vartalolle ja aloitti levittämään sitä kädellään kuin sperma olisi hieronta öljyä. Martti nousi ja poistui olohuoneeseen ja totesi Pekalle että olipas aika narttu pillukin kuin mokkahansikas, pehmeä ja kostea ja niin liukas.

Antti käytti vielä tilanteen hyödykseen ja käänsi Sadun ympäri jalat kohti kattoa ja sujauttaa kyrpänsä Savun liukkaaseen vittuun ja aloittaa hillittömän panemisen perse nopeasti tikaten niin nopeasti että se näytti melkein huvittavalle mutta Sadulle se kuitenkin antoi uudestaan hyviä vipoja ja Satu huokaili ja puristeli Antin pakaroita ikään kuin kiskoen kyrpää syvemmälle ja syvemmälle kunnes Antti taas purkautui vitun uumeniin ja taas meni lasti ilman kumia...

Antti poistui ja Satu huokaili hetken ennen kuin nousi ja meni pesuhuoneeseen ja veden äänestä päätellen suihkuun. Hetken päästä Satu palasi ja pukeutui nopeasti ja nappasi tukka märkänä laukkunsa ja poistui nopeasti eteiseen ja ilmeisesti niin huomaamattomasti että Pekkakaan ei kerennyt estämään ennen kuin poistuva auton ääni kertoi että Satu oli poistunut pikaisesti mökiltä

No Pekka kertoi vieraille että täytyy ruveta valmistautumaan viikkoon ja vieraat poistuivat kiitellen hyvästä panosta ja että ilmoita kun se taas on käymässä niin tulemme talkoisiin. Keräilimme Pekan kanssa kuvausvälineet ja kannoimme ne Pekan autoon ja läksimme ajamaan kohti asemaa jonne minun pitäisi tulla junalla noin reilun tunnin päästä ja vaimoni olla vastassa.

Menin laiturille missä juna pysähtyy ja odotin kunnes juna tuli ja läksin kävelemään kohti parkkipaikkaa missä vaimoni odotti autossa istuen suihkun raikkaana .

Kysyin että mites koulutus ja sain vastauksen että hyvin meni mutta oli kuulemma liukastunut ja nyt oli nivusissa kuulemma revähdys ja kävelykin tekee kipeetä. No viikko myöhemmin hain autoni papereita kirjoitus pöydän laatikosta ja arvatkaa mitä löysin, Kolme kappaletta käyntikortteja joissa oli kovin tutut nimet. Olivat sujauttaneet kortit vaimolle mahdollista myöhempää kontaktia varten ….

Vaimoni oli ne vielä laittanut talteenkin taisi se ollakin sitä mistä vaimoni fantasioi… Vai mitä tuumaatte?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute