Herkku-puhelin
Auton pesua...
ei kaduta

Mä ajan hallin pihalle ja odotan jotta tulisit avaan mulle oven. Sä korjaat vielä autoasi, käsket mun tulla sisälle odottaan. Sä näytät hyvältä noissa työvaatteissas ja hommista likaisena. Mikä teissä duunareissa kiihottaa?

Sä otat mut syliisi ja suutelet. Sulla kestää hetki kiristäessä loput ruuvit kireelle. Mä katselen sua ja leikittelen ajatuksella 'mitä jos jotain tapahtuisi'. Kostun tästä ajatuksesta.

Saat homman valmiiksi, sytytät tupakan ja tulet luokseni ottaen minut kainaloon. Sun kätesi silittää mun selkää ja hipaisee pyllyäni, mä värähdän sun kosketuksesta.

Mites toi sun autos, toitko sä vahaa, kysyt multa pilke silmissä. Joo toin mä, mutta ei sun tarvi sitä vahata jos nyt vain sais sen pestyä, vastaan. Sä otat mut syleilyysi ja suutelet pitkään, mä kehrään sun sylissäs ja tunnen kuinka alan valua kosteutta. Sä irrottaudut musta ja vilkaiset kelloa. Kai mun pitäis pestä toi nyt jottei me herätetä epäilyksiä, sanot ja rupeat pesemään autoa.

Sä näytät hyvältä touhutessas auton kimpussa. Mun tekis mieli hypätä sun syliin ja unohtaa todellisuus puolisoistamme. Mitä tästä tulee, onko tämä vain sanoja ja suudelmia? Mä haluun sua!

Sä saat homman valmiiksi. Nyt pitäis vain odottaa jotta toi kuivuu, mitäs me keksittäis, sä kysyt multa pilke silmissäs. Otat mut taas syleilyyn, suutelet ja annat käsiesi vaellella paitani alla. Mä suorastaan valun halusta. Pyritän lannettani sua vasten ja tunnen sun suurentunutta kauluasi vasten. Mä avaan sun takkisi vetoketjun ja riisun sun takkisi. 'Sä kiusaat mua, uskalletaanko me oikeesti' kysyt multa. Mä nyökkään ja avaan sun vyötä. Sä käännät mut ja ohjaat mut sivummalle varmuudeksi ettei kukaan vain näe. Sä hyväilet mun rintoja, nännini ovat halusta kovat kuin kivet. Sä suutelt mua kiihkeästi samalla kun mä avaan sun vyötä ja housuja. Mun kädet tärisee, en ole varma uskallanko mä oikeesti ryhtyä tähän.

Mä otan sun kovettuneen kalusi käteeni. Jestas kun se on suuri. Hyväilen sun kaluasi kädelläni ensin hyvin rauhallisesti ja vähitellen kiihdytän tahtia. Mä kysyn sulta, että haluutko sä varmasti? Haluan, sä sanot ja suutelet mua.

Mä riisun paitani, sä katsot hymyillen mun mustaa korsettiani. Laskeudun sun eteesi ja suutelen tuota suurta kalua. Sen päässä kiiltää jo pari kiima tippaa, mä nuolen ne pois ja otan kalun suuhuni. Imen sun kaluas, tunnen kuinka se kasvaa vielä mun suussani. Hyvä jos puolet siitä saan suuhuni, hyväilen sen vartta kädelläni ja imen. Välillä katson sun nauttivaa ilmettäs ja nuolen kalun vartta pikin hitain lipaisuin. Mä ohjaan sun kätes mun pääni taakse. Nyt sä määräät rytmin. Mä nautin tästä alistetusta olostani saadessani tehdä sulle suullani hyvää...

Mä nousen ylös ja pyydän saada tota mahtavaa elintä sisälleni, mä haluun ratsastaa. Sä kysyt, löytyykö multa kumia. Mä nyökkään ja sä viet mut teidän taukotuvalle.

Mä riisun hitaasti itseni, jättäen vain korsetin päälleni. Katselet mua kun mä riisuudun. Mä lasken sun housut ja otan sun kalun suuhuni, en varmaan ikinä saa kyllikseni sen imemisestä. Sä katsot mua kun otan kortun esiin ja laitan sen suullani sun kalun päälle. Nousen päällesi ja sä suutelet mua.

Mä asetan sun kalusi pilluni huulille ja annan sun kalusi hitaasti upota mun märkääm pilluuni. Tuntuu kuin halkeaisin tuon komeuden täyttäessä mut täysin. Sä suutelet mua ja hyväilet mun rintojani ihanan kovaa. Mä ratsastan sun päälläsi, mun tekis mieli huutaa kun tuntuu niin hyvälle. Ei aikaakaan kun ensimmäinen orgasmi vyöryy mun lävitseni. Sä et anna mun lopettaa vaan pakotat käsilläsi mut jatkamaan. Tuo saa mut uudelleen vapisemaan orgasmin kourissa jolloin mä anelen jotta saisin sua takaa. Ei käy, mä nostan hieman pyllyäni ja sä nait mua alta lujaa hyväillen mun persettäni ja laueten mun sisääni. Mun pilluni sykkii sun kalus ympärillä kun sä viimein otat kalusi pois mun sisältäni.

Mä jalat täristen puen päälleni sun katsellen vierestä. Sä suutelet mua ennen kuin lähdemme... Toivottavasti saan kokea tän pian uudelleen!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute