Herkku-puhelin
Arkista mökkielämää, osa 3
LauraCD

Jatkoa tarinaan ”arkista mökkielämää, osa 1 & 2”. Olin ihan rauhassa mökillä tyttöilemässä kun naapurin Timo soitti… Saavuin hänen luokseen kahville ja nautimme muutakin kuin kahvia.

Ja mitä sitten tapahtui…

Aika kului. Timo kohottautui ylös ja veti kyrpänsä pois pimpistäni. Tunsin kuin hän vetäytyi sisältäni jättäen aukon minuun. Hänen kyrpänsä oli pehmennyt ja kaunis. Otin sen käsiini ja hyväilin sitä sanoen ”oletpas sinä aika veitikka”. Hän laskeutui viereeni vuoteelle. Ja otti minut hellään syleilyyn. Hän sanoi, tämä oli tosiaankin ensimmäinen kerta kun hän on miehen kanssa näin. Hän jatkoi, ”olemme Mirkun kanssa eläneet varsin vapaata parisuhdetta ja hänellä on ollut useampia kumppaneita. Niin miehiä kuin naisia. Kuten myös minulla on ollut useita naisia.”. Tuntui hämmästyttävältä kuinka samankaltainen tarina kuin itselläni. Mitä vanhemmaksi sitä kasvaa sitä vapaammaksi sitä tulee.

Timo ehdotti, että siirtyisimme suihkuun. Hän oli jo aamulla käynyt saunassa ja se olisi vielä lämmin. Voisimme käydä heittämässä muutaman kauhan löylyä ja kokeilemassa vieläkö kiuas sihahtaa. Menimme suihkuun. Timo kuten minä olemme päässeet elämässämme aika pitkälle. Sen takia mökki on aika vaatimaton ilmaisu. Oli miten oli. Suihkuun siis. Nyt jouduin riisumaan paidan ja luopumaan rinnoistani. No, kai tässä vaiheessa voi jo sanoa että olimme Timon kanssa tehneet sinunkaupat ja voimme jo kohdata toisemme paljaina. Timolta pääsi pieni tuhahdus. ”Olet kaunis ilman vaatteitakin”. Tiesin se, vaimoni oli useasti todennut että pyöreä peppuni menisi koska tahansa naisen pepusta. Olin kuitenkin imarreltu ja otettu. Tiesin että olisin valmis ihan mihin tahansa hänen kanssaan.

Hän otti suihkusaippuaa ja hellästi pesi minut. Tunsin kuinka saippua puhdisti minut kaikesta maallisesta ja hänen kätensä tutustuivat jokaiseen kehoni sopukkaan. Hän aloitti kasvoista ja siirtyi hartioiden, käsien, kainalon ja masun kautta pepulleni. Pepun hän saippuoi todella huolellisesti tunnustellen jokaisen kohdan hellästi. Sitten hän siirtyi jalkoihin. Hän ohjasi minut istumaan jakkaralle ja nosti jalkani ylös. Ensin yhden, saippuoi sen ja sitten toisen. Sitten hän keskitti kaiken huomionsa klitorikseeni. Hän hyväili sitä hitaasti pitkillä liikkeillä ja kosketteli sen terskaa hyväillen. Klitoriksen alkoi heräilemään ja tunsin kuinka veri jälleen painui tuohon ihanaan elimeen. Tunne joka tulee siitä että joku herättää klitoriksen koskien siihen saippuaisilla käsillä rakastelun jälkeen on …. kaunis. Ja kuuma. Kiimaisen kuuma. Aloin toden teolla innostua. Pallini vetäytyivät pieneksi ja klitorikseni nousi jyrkkään tanaan. Ajattelin että mahtavaa. Taidamme siirtyä seuraavaan ruokalajiin. Timo sanoi, ”wau! sinä sitten osaat..”. Hän otti suihkun ja virutti saippuat klitoriksestani ja jatkoi hellää tutkimustaan. Kädet puristuivat klitorikseni ympärille ja hän teki muutama vetoliikkeen. Hänen katseensa kertoi kaiken. Suutelimme jälleen. Tunsin edellisten rakastelujen maun hänen suustaan ja halusin lisää. Mutta en tiennyt mitä hänellä oli mielessä.

Nousimme ylös ja hän otti hyllyltä käsivoidepurkin. Se kädessä hän ohjasi minut saunaan. Se ei ollut kovinkaan kuuma. Heittelimme muutaman kipollisen vettä ja kiuas sihahti vaimeasti. Timo katsoi minua merkitsevästi. Hän katsoi klitoristani ja kysyi, ”olisiko aika seuraavan ruokalajin?”. En tiennyt mitä hän tarkoitti, mutta … no, hän olisi voinut kysyä mitä vain ja olisin sanonut ”jep”. Varmasti. Tuollaisen rakastelun jälkeen sanon kenelle tahansa mitä vain.

Hän avasi voidepurkin ja hellästi rasvasi jyrkästi tanassa olevan klitorikseni. Sekä pallini. Sekä puolet etuvartalostani. Mutta se taisi olla vahinko, kädet vain karkasivat.. Mutta niin ajatuksetkin karkailevat kun on aavistus siitä mitä tulee seuraavaksi. Sitten hän nousi seisaalle lauteelle ja levitti voidetta omaan takamukseensa. Tässä kohden olin yllättynyt, mutta ajattelin, että mikäs tässä, vuoroin vieraissa. Jos Timo haluaa klitorikseni takamukseensa niin … sinne menee. Ja saman tien.

Istuin tiukasti lauteella ja hän nojautui selkä minua vasten taaksepäin. Klitorikseni kosketti hänen takamustaan ja… etsiytyi hänen peppureikänsä kohdalle. Tämä oli minulle uutta. Vaikka vaimoni olikin erittäin avarakatseinen ja seksuaalisesti kekseliäs en ole koskaan rakastellut häntä peppuun. No, kun kerran Timollakin oli ensimmäinen kerta niin mikäs tyttö minä olen jäämään uudesta kokemuksesta.

Klitorikseni painui peppureikää vasten ja tunsin voimakasta painetta. Pikku hiljaa Timo laski takamustaan alemmas ja … ja … ja… peppureikä avautui hiukan. Lisää painetta ja terskani painautui Timon sisään. Ensin tuli ensimmäinen vaste ja sitten pienen matkan jälkeen toinen vaste. Timolta pääsi syvä huokaus. Ja toinen. Ja sitten hän painoi takamuksensa pohjaan saakka. Tunsin kuinka paine klitorikseni ympärillä oli kova, mutta tunne oli niin kuuma että aloin vaistomaisesti nostelemaan hellästi peppuani.

Timo nojasi käsiinsä ja minä liikutin peppuani edestakaisin. Kiimainen tunne alkoi kasvamaan, tässä minä nain maailman ihaninta miestä takamukseen ja hän urahtelee ja voihkii hiljalleen. Klitorikseni alkoi sykkimään ja aloin tuntea että taas tässä mennään. Liikutin klitoristani hänen sisällään entistä kiivaammin ja .. ja nyt Tulee! En voi sille mitään mutta taas sain räjähtävän orgasmin. Klitorikseni sykki ja pumppasi spermaa Timon takamukseen ja jälleen horisontti kapeni jättäen vain sykkivän kiiman tunteen. Ei muita kuin sperman ja kyrvän ja klitoriksen maailma sekä hikinen selkä joka nytki edessäni ja takamus joka painui minua vasten. Ei muuta, ei muuta.

Timo lysähti minua vasten ja jäi minun varaani koko painollaan. Tunsin kuinka viimeisetkin sperman rippeet pursuivat hänen kuumaan takamukseensa. Hänen selkäänsä valuva hiki keräytyi vatsaani vasten ja liukasti ennestäänkin sitä. En voinut sille mitään, mutta minun oli pakko maistaa suullani tuota kiimaista miestä. Suutelin häntä selkään ja aloin nuolemaan hänen hikeään. Se maistui hiukan suolaiselle ja kuumalle. Nostin hiukan päätäni ja siirryin nuolemaan hänen kaulaansa ja korviansa.

Jatkoin näin muutaman sekunnin ja tunsin kuinka Timon takamus alkoi jälleen supistelemaan. Timo otti toisen käteni siirsi sen kyrvälleen. Otin toisellakin kädellä kiinni kyrvästä, siirsin toisen käden palleille ja hän levitti jalkojansa niin että minulla oli vapaa pääsy kaikkialle. Hän oli edelleen minun klitorikseni varassa, olin hänen sisällään. Hänen kuumassa takamuksessansa. Aloin hieromaan hänen kyrpäänsä ja pallejaan. Hänen kuumaa kyrpäänsä joka puolisen tuntia sitten oli kirnunnut sisälläni antaen minulle erään elämäni totaalisimman orgasmin. Ja samanaikaisesti jatkoin hänen selkänsä suutelua. Lihakset nousivat ja laskivat selässä ja hiki virtasi sitä pitkin. Siirsin käden hänen rintaansa ja hyväilin hänen rintakehäänsä ja toinen käsi vatkasi hänen kyrpäänsä. Siirsin toisen käden takaisin kyrvälle ja takaisin rinnalle. Puristelin hänen pallejansa ja hänen kuumaa kyrpäänsä. Oma klitorikseni alkoi jälleen heräilemään hänen takamuksessaan. Tunsin Timon kyrvän liikkeeitä omalla klitoriksellani. Tuntui kuin olisin välillisesti hyväillyt itseäni. Tunne oli sanoinkuvaamaton.

Timo alkoi pikkuhiljaa nykimään itseänsä minua vasten kontrolloimattomasti ja sitten sitten hän laukesi. Sperma lennähti saunan seinään pitkässä kaaressa. Ja toisessa. Hänen spermansa roiskui tippoina lauteille, seinälle ja lattialle. Samalla kertaa aloin minäkin jälleen lähestymään huippua. Ja taas mentiin. Tilanteen käsittämätön kuumuus ja kokemuksen 100% läpitunkevuus sai minut jälleen laukeamaan. Hytkyimme siinä lähes kontrolloimattomasti kunnes… rauhoituimme taas. Klitorikseni oli edelleen hänen sisällään ja hänen kyrpänsä oli minun käsissäni.

Olimme hiljaa hetken. Sitten jalkalihakseni alkoivat kramppaamaan ja en enää meinannut pysyä lauteella. Timo näytti myös yhtäläisen heikolta. Hän nousi ylös ja näin elämäni ensimmäistä kertaa klitorikseni tulevan ulos rakastajani takamuksesta. Näky oli käsittämättömän kuuma. Timo jäi pieneksi hetkeksi seisomaan eteeni ja spermani alkoivat tippua hänen takamuksestaan. vau. vau ja vielä kerran vau. Vielä nytkin tuon kirjoittaminen saa minut kuumenemaan. Minun on pakko koskea klitorikseeni vaikka tapauksesta on jo muutama hetki. En voi sille mitään.

Takaisin saunaan.. Työnsin kasvojani eteenpäin ja nopeasti suutelin Timon takamusta. Hän yllättyi, mutta sitten hän seisahtui ja jäi paikalleen. Aloin nuolemaan hänen takamustaan. Tuo takamusaukko veti minua puoleensa vastustamattomasti. En voi sille mitään mutta huomasin nuolevani spermaani hänen takamuksestaan. Ja hän nautti siitä. Ja minä nautin siitä. Ja hän painui minua vasten. Ja kieleni painui hänen sisäänsä.

Saatuani hänet täysin puhtaaksi läpsäytin hänen takamustaan ja sanoin, että nyt suihkuun. Hän jäi paikalleen ja läpsäisin uudestaan. Hän painui minua vasten ja läpsäisin vielä kerran. Hän sanoi, että ehkä ensi kerralla. Jäin asiaa hiukan ihmettelemään, mutta nousimme sitten ylös.

Käytyämme suihkussa ja kuivattuamme toisemme otimme oluet ja menimme terassille jäähdyttelemään. Timo näytti siltä kuin hän olisi saanut .. no sanotaan rehellisesti .. helvetinmoista seksiä. Ja minustakin tuntui että vau. Ei tämmöistä koskaan tapahdu, varsinkaan minulle.

Aikaa kului ja linnut lauloivat.

Alkoi tuntumaan viileältä joten siirryimme sisätilaan. Koska olimme voipuneita ja olo oli kuin en jaksaisi kävellä enää metriäkään menimme makuuhuoneeseen. Istuuduin sängylle ja hän tuli viereeni. Makasimme siinä ja katsoimme toisiamme ja .. sitten hän nukahti. Ihan noin vain. Ihan siitä vaan, sen mitään ihmeempää kommentoimatta. Alan ymmärtää vaimoni sarkastisia kommentteja … Mutta sitten ponnistelut veivät minustakin voiton ja simahdin. Silmissä vain pimeni ja oli hiljaista. En ajatellut mitään. Olin sperman täyttämä, useaa kokemusta rikkaampi ja … pakko tunnustaa että olin vieläkin kiimainen. Taisin nähdä vaikka mitä unia.

Tähän päättyi osa kolme. Jos haluat kuulla miten aamu alkoi niin ota yhteyttä ja kerro miltä tarina tuntuu.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute