Herkku-puhelin
Arkista mökkielämää, osa 2
LauraCD

Jatkoa tarinaan ”arkista mökkielämää, osa 1”. Olin ihan rauhassa mökillä tyttöilemässä kun naapurin Timo soitti… Ja mitä sitten tapahtui…

Jatkoin hänen suuteluaan hellästi ja hän jatkoi hyväilyäni. Ensimmäistä kertaa tunsin itseni täysin naiseksi. Olinhan suudellut hänen kyrpäänsä ja hän oli lauennut suuhuni. En tässä vaiheessa vielä arvannut mihin päivä jatkuisi. Suutelimme ja hyväilimme raukeasti toisiamme ja tuntui että tuona lämpimänä kevätpäivänä ei muuta maailmaa olisi ollutkaan. Lepäsimme hellässä syleilyssä. Tunsin hänen miehekkään tuoksun, se sekoittui omaan naiselliseen hajuveteeni. Rakas vaimoni oli valinnut sen minulle.. Aika kului ja tunsin kuinka aloin lämmetä jälleen. Tiesin että minun pitää saada enemmän. Olen löytänyt niin ihmeellisen miehen etten voi lopettaa tähän. Kiimani kasvoi ja tunsin että klitorikseni alkoi taas heräilemään. Katselin hänen raukeita kasvojaan jotka olivat vieläkin hiukan irstaan näköiset. Vaikka kuinka olin nuollut spermani huolellisesti en näemmä saanut kaikkea pois. Pitää siis palata asiaan. Siirsin kasvojani lähemmäs Timon kasvoja ja aloin jälleen suutelemaan hänen kasvojaan. Hän virkistyi ja hänen katseessaan tuli uusi virne. … Hän sanoi, ”Olisiko aika pääruoan?”. Mietin sekunnin sadasosan ja sanoin, ”mitäs olisi tarjolla?”.

Hän hymyili leveää hymyään. Tuohon mieheen ei voi kuin ihastua. Hän alkoi hyväilemään peppuani. Hänen toinen kätensä palasi jälleen rinnoilleni. Tunne oli aivan sanoinkuvaamaton. Tiesin heti että mihin tämä johtaa. Hänen kätensä vaelteli peppua pitkin ja …. sitten se tapahtui. Hänen kätensä osui pimppiini. Ensin hellä kosketus.. Sitten määrätietoisempi kosketus. Sitten tunsin kun hänen sormensa vajosi aukkooni. Hän näytti yllättyneeltä. Hän katsoi kysyvästi. Ymmärsin että hän .. tunsin punastuvani kuin pikkutyttö. Olin levittänyt liukastusainetta pimppiini juuri ennen kuin hän oli soittanut. Olin aikeissa ottaa vanhan kamuni Jorman lipastosta ja päästää hänet valloilleen pimppiini. Mutta … Timo oli keskeyttänyt minut.

Sanoin, ”olin mökillä juuri siirtymässä pikaruokaan..”. Timo näytti ilahtuneelta. ”Sehän tarkoittaa että voimme käydä tutkimaan ruokalistaa saman tien”. Hän nousi polvilleen ja katsoi minua noilla tummilla silmillään arvioiden. Siirryin itse selälleni sängylle ja nostin hiukan jalkojani ylös. Kuin merkistä hän nosti niitä enemmän ylös kunnes peppuni nousi ylös paljastaen pimppini hänelle koko kauneudessaan. Vaimoni oli useasti sanonut että peppuni on kaunis ja naisellisen pyöreä. Timo näytti jännittyneeltä ja hiukan epätietoiselta. Päätin auttaa häntä. Ohjasin hänen kätensä hartioilleni ja hän laskeutui kohti minua. Tunsi jälleen hänen hengityksensä. Hänen painonsa tuntui päälläni kuin raskas huopa. Hän suuteli minua.

Suutelimme rauhassa pienen hetken ja sen jälkeen kuumuus sisälläni kasvoi liian suureksi. Minun oli pakko, ihan pakko, saada välittömästi tuo kyrpä sisääni. En voi sille enää mitään. Pakko on. Tartuin hänen kyrpäänsä päättäväisesti ja ohjasin sen pimppini huulille. Hän ymmärsi viestin ja alkoi pikkuhiljaa painamaan sitä sisään. Olen useasti ottanut Jorman pimppiini joten tunne oli minulle täysin tuttu. Mutta tällä kertaa siinä oli jotain uutta. Pimppini tunsi Timon kyrvän kovuuden lisäksi jotain pehmeyttä. Samettista pehmeyttä. Ja kovuutta. Niin ihanaa kovuutta. Pikkuhiljaa Timo painoi kyrpäänsä pimppiini. Tunsin kun hänen terskansa painui pimppini sisään ja … yhtäkkiä paine pimppini huulilla hellitti ja hän oli sisällä. Hän työntyi syvempään ja syvempään. Katsoin häntä hymyillen ja huomasin että hän oli jännittyneen näköinen. Hän sanoi, ”tämä on ensimmäinen kerta minulle”. Vastasin, ”niin minullekin, siis miehen kanssa”. Johon hän totesi, ”sitten meillä on uusia asioita tutkittavana”. Sen jälkeen hän hellästi veti kyrpäänsä hiukan ulospäin ja jälleen sisäänpäin. Tunne oli sanoinkuvaamaton. Kyrpä kosketti pimppini uusia sopukoita ja tunsin kuin olisi täyttynyt kuumasta kyrvästä ja samalla paine tuntui ihanalta. Aivan ihanalta.

Hän alkoi hitaasti ja hellästi liikkua edestakaisin ja tunsin hänen terskansa jokaisen liikkeen. Jokaisen pienenkin liikkeen. Hän liikkui ja liikkui ja tunsin kuinka ajelehdin kiiman tuolle puolelle. Aloin heijaamaan peppuani edestakaisin sängyllä liikuttaen pimppiäni hänen kyrpänsä juurta vastaan. Tunsin kuinka hänen pallinsa painuivat peppuani vasten ja jälleen vetäytyivät takaisin palatakseen entistä kuumempina… Hänen kätensä olivat hartioitani vasten ja omat käteni vaeltelivat edestakaisin kehollani. Kuumuus täytti minut ja … aloin voihkimaan… en uskonut omia korviani mutta anelin että hän painaisi syvemmälle ja kovemmin. Ja nopeammin… en voi sille mitään mutta tunne oli niin kiimainen ja kuuma. Kyrpä painui sisääni ja pallit painuivat peppuani vasten. Hänen painonsa tuntui minua vasten ja taas hetken kuluttua hän oli ilmassa kuin taikuri. Miten hän voi leijua edessäni vain kyrpä koskien minuun. Minun pimppiini. Minun kuumaan pimppiini.

Huusin kuin syötävä ja vaadin että hän panee minua kovemmin ja kovemmin. Ja. ja. ja. Ja sitten sain orgasmin. Elämäni ensimmäisen pimppiorgasmin. Alapääni tuntui kuin se olisi räjähtänyt ja jalkani kouristelivat kuin olisin saanut kohtauksen. Ja siltä se tuntuikin. Oli kuin olisin saanut kouristuskohtauksen. Lihakseni värisivät ja värisivät. Ja huusin ja huusin. Ja se ei loppunut eikä maailmassa ollut muita kuin minä ja pimppini ja tuo ihanan kuuma sykkivä kyrpä. Hän laukesi, sisääni syöksyi jotain kuumaa. Tunsin kuinka silmissäni pimeni ja sitten en tiedä mitä tapahtui. ….

Oli hiljaista. Tunsin kuinka Timon kyrpä sykki vielä sisälläni. Ja Timo päälläni. Avasin silmäni. Hän oli yllättyneen näköinen. Pimppini sykki kietoutuen Timon ympärille ja hän sykki pimpissäni. Tuntui kuin ainoa tuntoaistini oli pimpissäni. Maailmassa ei ollut muita tunteita kuin pimppini ja sen sisällä oleva kyrpä. Katselin lempeästi Timoa ja sanoin, että ”olipas vasta”. Timo hymyili jälleen. Maailma hymyili jälleen. Timo kohottautui hiukan ylös. Keskeytin hänet ja sanoin ”ole vielä hetki siinä”. Timo hymyili lisää ja sanoi, ”mikäs siinä”. Olimme pitkän aikaa sisäkkäin aivan hiljaa ja aloimme suudella.

Tähän päättyi osa kaksi. Jos haluat kuulla miten iltapäivä jatkui niin kerro mitä tämä tarina sai sinut tuntemaan. Olen vieläkin kiinnostunut kuulemaan sinusta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute