Herkku-puhelin
Apumiestä aina tarvitaan
Vieno Ylätussula

Maailma synnyttää nykyään yhä useammin tuhkamunaisia miehiä. Tai ainakin heistä tulee tuhkamunaisia saasteiden, kireiden farkkujen tai muiden ympäristövaikutteiden takia. Usein synnynnäisillä tuhkamunamiehillä on myös pieni pippeli, jolla olisi muutenkin vaikeuksia jatkaa sukua. Nämä ovat niitä kuuluisia luonnon valintoja, joilla pienipilisten ja vesipallisten laji tuomitaan automaattisesti häviämään isokullisten siittäjien tieltä. Vahvimmat lisääntyvät, heikommat karsiutuvat. Vahvemmat siittävät myös tuhkamunien sulopilluiset naiset. Niin on aina ollut ja tulee olemaan. Sillä kun pallit alkavat tuottaa pelkkää siemenetöntä tuhkalitkua, ei tuhkamunan auta muu kuin käyttää apumiestä. Onneksi sellaisiakin löytyy moneen lähtöön. Kuulkaas tätä.

Raunon ja hänen hemaisevan vaimonsa Piia-Paulan ensimmäinen siitoskokemus oli ikimuistoinen ja komea. Tämä pariskunta oli ollut jo yli kymmenen vuotta naimisissa ja kaiken tuon ajan Rauno oli tuottanut naisensa tussuun vain kelvotonta tuhkavettä vailla sikiäviä siimahäntiä. Piia-Paulan olisi pitänyt jo parittelukumppania valitessaan haistaa tuhkan lemua, koska Rauno oli ollut nuoresta lähtien kuivakan oloinen miehenruppana, kyyryniskainen ja häntä itseään melkein päätä lyhyempi. Vaan ei se miehen lyhyt varren mitta useinkaan siemenliemen laadusta kerro, koska monet tappitallaajat kuuluvat suoltavan kiveksistään erittäinkin ytyä tavaraa. Mutta joka tapauksessa täysipäinen nainen olisi heti alkuunsa haistanut miehestä testosteronihäiriön monen metrin päähän ja jättänyt tämän kitumaan pillunpuutteeseen. Hyväsydäminen Piia-Paula meni kuitenkin vihille asti Raunonsa kanssa.

Rauno oli siis vuosikaudet lupsutellut kaluaan harjoittelun nimissä naisensa viehkeässä vitussa. Solakka ja taipuisa Piia-Paula piti pimppaansa mehukkaassa kunnossa. Hän pesi ja suihkutteli aarrettaan, rajasi pehmeät karvansa siistiksi pikku kolmioksi ja hiveli häpyhuuliin joskus salaperäistä, miestä kiihottavaa tuoksua. Eihän Rauno koskaan ollut kunnolla ymmärtänyt vaimonsa ihanan pillun päälle, mutta nai kyllä, kun jalkoja kerran hänelle levitettiin.

Piia-Paula oli tehnyt aika lailla syntiä omasta mielestään, mutta hän ei voinut sille mitään. Hän oli sortunut tyydyttämään itseään monta kertaa sormillaan sekä joskus ammoin irronneella ovenkahvalla. Se oli mitä ihanin puuesine Piia-Paulan mielestä. Kahvan paremmassa päässä oli taivaallinen mutikka niin kuin miehen peniksessä. Sillä kun hankasi oikeasta kohdasta, niin pisti pimpan vipattamaan, rinnan pompottamaan ja silmät kääntymään nurin. Piia-Paulaa nolotti, että eloton puukahva antoi hänelle monta kertaa paremman nautinnon kuin hänen oma aviomiehensä. Vaan minkäs hän sille mahtoi.

Mitäs Raunon panotaidoista voisikaan sanoa? No, nehän olivat ihan perseestä, kun nyt suoraan ja salailematta kerrotaan. Mies nytkytti tasaisesti vaimonsa päällä kuin kone, kunnes kiveksistä kirposi olematon räkäpäälasti ja pippelin nypykkä nyki villisti laukeamistaan. Piia-Paula huomasi aina, milloin hänen armas aviosiippansa oli saamassa ja yritti imaista himokkaalla pilluvaollaan kikkelin niin syvälle sisäänsä kuin pystyi. Hän halusi joka kerta hedelmöittyä ja saada kaipaamansa pikku Raunon tai pikku Piian elämäänsä. Mutta koskaan hän ei tullut raskaaksi.

Piia-Paula oli käynyt aluksi salaa gynekologinsa ja sen jälkeen erään toisen lääkärin juttusilla. Otetut testit osoittivat, ettei hänen naisellisessa kierrossaan ja anatomiassaan pitänyt olla mitään vikaa. Niinpä tohtorisetä kehotti Piia-Paulan miestä käymään myös testeissä. Siinäpä Piia-Paulalla olikin miettimistä, kuinka hän esittäisi asian hapannaamaiselle puolisolleen. Tämä ei ollut niitä avoimimpia ja kirkasilmeisimpiä miessukupuolen edustajia. Hienotunteinen Piia-Paula uskalsi hyvin valmistamansa aterianautinnon jälkeen mainita käyneensä lääkärillä ja vihjaisi perään, että Raunonkin olisi syytä käydä. Ukko vetäisi heti suunsa kurttuun ja otsan rypyille. Sinä iltana Piia-Paula piti aviovuoteessa reitensä yhdessä, eikä Rauno muutenkaan pyrkinyt nainnille.

Saihan Piia-Paula aikanaan Raunon testeihin asti, vaikkei mies suoraa myöntymistä asialle osoittanutkaan. Mutta kun herttainen, vaaleapäinen daami tarttui harvasanaista ukontappiaan käsipuolesta ja talutti tämän kanssaan lääkärin vastaanotolle, niin oli siinä miehen mentävä mukana. Ensin ongelmana oli, ettei Raunolla tahtonut kikkeli seisoa ollenkaan kokeenottohuoneessa. Piia-Paula työntyi nokkelana naisena hänen seurakseen ja vatkasi pikkuista vehjettä vimmatusti. Melkein tunnin vemputtamisen tuloksena päättäväinen nainen sai herutettua otsa hiestä märkänä muutaman epämääräisen pisaran miehensä pilistä pikkuiseen muovikuppiin.

Testitulos jysähti armottomana Piia-Paulan ja Raunon nenien eteen avioliiton yhdentenätoista vuosipäivänä. Raunon niin sanottu sperma oli lähes täysin siemenetöntä hukkalitkua vain. Niillä vähillä epämääräisesti pyörivillä hajatuotoksilla ei tämä nahjus saisi naista kuuna päivänä paksuksi, totesi lääkärikin tylysti. Piia-Paulalta pääsi vuolas itku, niin että meikit valuivat pitkin poskia. Rauno jurotti nolattuna, sillä hänen miehisyytensä oli lyöty täysin maahan tämän testituloksen voimalla. Peniksen pituuskin oli kuuleman mukaan aivan kriittisillä rajoilla yltääkseen luonnolliseen siementämiseen, joka kuitenkin siittiöiden puuttuessa oli mahdotonta muutenkin. Luonnon ratkaisu, jolle ei voi mitään, kaikui tuomio vielä pitkään lapsettoman avioparin korvissa.

Piia-Paula oli päättänyt niin lujasti tulla vielä jonakin päivänä onnelliseksi äidiksi, että hän ei aikonut luovuttaa. Hän vaati Raunoa naimaan itseään joka ilta, jos vaikka ihme olisi tapahtunut. Turhautuneena Rauno kihnutti vaimonsa pyynnöstä tämän jalkovälissä aina laukeamiseensa asti, mutta raskaaksi tuloa ei tietenkään tapahtunut liian heikolla liemellä. Piia-Paula ei vain luovuttanut, vaan halusi jatkaa ja jatkaa nihkeää avionaimista pettymyksestään ja katkeruudestaan huolimatta.

Eräänä kesäiltana Rauno jälleen kerran oli saanut hangattua tahmealla tapillaan itselleen tyydytyksen ja koettanut sen tullessa puristaa kaikin voimin itsestään ulos edes yhden reippaasti uivan siittiön siinä tietenkään onnistumatta. Naama rullalla tuhkamuna istui aviovuoteen laidalla ja jörötti siinä, kun vaimo alkoi pian ihanat rinnat paljaana anella häneltä uusintayhdyntää. Silloin keitti harvasanaisella Raunolla yli. Hän huusi makuuhuoneessa ilmoille pari perkelettä ja kävi sen perään soittamassa olohuoneesta jonnekin. Sitten hän palasi hölmistyneen vaimonsa luokse ja tiukkasi tältä ankarasti, oliko tämän pakko saada lapsi. Piia-Paula vastasi varmana kauniit tissit paljaana, että oli tietysti. Silloin Rauno heitti vaimonsa naamalle jonkin kangasrievun ja käski pukea äkkiä. Piia-Paula totteli ihmetellen. Kun hän oli hädin tuskin saanut kesämekon ylleen ja aikoi vielä laittaa alushousutkin, tarttui hapan Rauno häntä ranteesta ja tempaisi matkaansa. Pikkuhousut jäivät sängyn reunalle.

Piia-Paula tivasi kärsimättömästi autossa, minne he olivat matkalla. Rauno ajoi kuin hullu ja Piia-Paula pelkäsi koko ajan heidän suistuvan kurvissa ojaan tai poliisipartion pysäyttävän ja sakottavan ylinopeudesta. Rauno ajoi katse tuimana kohti edessä ajautuvaa maaseutua. Kun ensimmäiset pellot alkoivat tulla näkyviin, puhumaton mies työnsi päätään kääntämättä oikean kätensä etusormen vaimonsa helman alle paljaaseen pilluun. Piia-Paula ulahti yllätettynä. Rauno ohjaili vasemmalla kädellä rattia ja kaiveli vihaisesti sormellaan eukkonsa tussua, joka vaati saada kunnon kyrpää ja siemenainetta sisäänsä.

Rauno kurvasi Opelillaan hiekka pöllyten jonkin maatilan pihaan ja oli törmätä lehmien aitaukseen. Hän hyppäsi ulos autosta ja harppoi hakemaan vaimonsa toiselta puolelta ulos. Piia-Paula oli täysin ihmeissään kaikesta tapahtuvasta. Häntä hävettikin kovasti, koska he olivat tulleet tuntemattomaan maalaistalon pihaan ja hänellä ei ollut edes rintaliivejä eikä pikkuhousuja kesämekon alla. Hänen miehensä oli vieläpä sormettanut rajuin ottein häneltä pillun kosteaksi loppumatkan aikana. Koskaan aikaisemmin Rauno ei ollut tehnyt sellaista. Jotakin todella merkittävää oli pian tapahtumassa, arveli Piia-Paula jännittyneessä mielessään.

Samassa jostain navetan kulman takaa harppoi esiin elinvoimaisen näköinen jyväjemmari. Piia-Paula arveli nopeasti miehen olevan noin neljänkymmenen iältään eli hiukan heitä vanhempi. Maalaisjulli tuli rennosti vieraitaan vastaan leveälierisessä kesähatussa ja likaiset haalarihousut yllään. Suu oli ystävällisessä hymyssä. Miehelle oli kertynyt joka puolelle kehoa voimakasta massaa maatöistä, ja henkseleiden välissä leveällä rinnalla rehotti karva-alue jotenkin luontevana lisänä. Piia-Paulan sieraimet laajenivat vaistomaisesti. Kiimassa oleva naaras aisti, että tästä miehestä olisi yhdyntään ja lisääntymään.

Rauno kysyi kättelyn jälkeen, halusiko mies rahat ennen vai jälkeen. Mies naurahti reteästi, että jälkeen, jälkeen. Sitten hän kysyi kädet maalaismaisesti lanteilla rehennellen, että missä homma hoidettaisiin. Rauno totesi kuivasti ja määrätietoisesti, että tässä ja heti. Vaimokin oli jo valmiiksi kostutettu ja ilman housuja. Maalaisjulli päästi rempseän naurun ja totesi, että mikäs siinä sitten, hommiin vain. Piia-Paula voihkaisi hämillään alkaessaan tajuta, mistä miehet puhuivat. Hänen tuhkamunainen miehensä aikoi juuri astuttaa hänet siitoskykyisellä maalaissonnilla tässä lämpimässä kesäillassa.

Suoratoiminen jyväjemmari napsautti haalareidensa henkselit auki ja vetimet lysähtivät samalla hetkellä nilkkoihin. Miehellä ei ollut mitään muuta kuin karvaa navetalta haisevien ryysyjensä alla. Jalkovälissä jytkähteli parhaillaan pystyyn mahtavan kokoinen nussimisväline, kunnon kyrpä. Kivespussit roikkuivat isoina ja raskaina mötkäleen alla. Tämä mies se vasta oli tajunnut hyödyntää omat kykynsä ja pistänyt nettiin seikkaperäisen astutuspalvelun pystyyn. Rauno oli tähän palveluun turvautunut eikä heinähattu selvästikään tulisi pettämään näidenkään asiakkaidensa odotuksia.

Härskisti paksua kulliaan ylöspäin seisottaen, isot kellinperät heilahdellen ja naamallaan virnuillen lihasmassainen peltojen kylväjä lähestyi pillustaan märkää Piia-Paulaa. Vaalea kaupunkilaistamma oli ihan täpinöissään tajutessaan saavansa tuhtia kyrpää makeaan mättääseensä. Ei näistä kaupunkilaiskävyistä ole enää nykyään panemaan edes omia naisiaan paksuksi, myhäili maatilan nuori-isäntä varmassa mielessään hieraistessaan kiihottunutta naarasta pehmeistä lanteista. Karkea käsi kävi pimpukallakin niin, että nainen ulahti kimeästi. Mutta sen parempi se vain hänelle ja hänen rahakkaalle astutuspalvelulleen oli, että tuhkamunia oli alkanut tulla pilvin pimein pyytämään parempijyväisten ja jykeväkullisten suosiollista avustusta. Tällaisissa hommissa kun sai aina mahtavan tyydytyksen itselleenkin ja vielä jälkeenpäinkin lämmitteli mukavasti mielessä, kun sai aina uuden vatsan turpoamaan jossakin päin maailmaa ja uutta vesaa kasvamaan.

Leveäharteinen kylvömies ohjasti jalkovälistä valuvan tammansa pikaisen kupeiden ja pimpsan hieroskelun jälkeen puista aitausta vasten. Hän käski naurahtaen pidellä aidasta kiinni, jos mieli teki. Kesämekon helma heitettiin naisen selän päälle. Iso siitin seisoi jo niin armottomassa tanassa kiimalimaa valuttaen, että oli aika ryhtyä hommiin. Rauno hieroskeli mietteliäänä leukaansa sivusta seuraillen, kun asiansa osaava maatilan mies asetteli itseään oikealle kohdalle hänen vaimonsa pyöreän pyllyn taakse. Soviteltuaan kaiken hyvin valmiiksi kuin eläin maalaisjulli tarttui raavaalla kourallaan paksuun mulkkuunsa ja veti esinahan julmetun terskansa taakse työntyäkseen saman tien tussuun. Astuja koukisti polviaan ja ohjasi kovana sojottavan kärsänsä Piia-Paulan märkään pimpsaan niin että litisi. Pillu venyi säälittömästi kyrvän paksun varren ympärille ja nainen ulisi kiimaisena hämyisessä auringonlaskussa yli peltojen.

Naituaan muutaman kerran edestakaisin pillunlevittämismielessä alkoi maalaisjulli astua uusinta asiakastaan taattuun tyyliinsä. Isot, karkeat kourat pitelivät vahvasti Piia-Paulan naiselliselta lantiolta kiinni, kun maalaissonni yhtyi varmoin työnnöin häneen takaapäin. Rauno ei voinut kieltää siinä sivusta seuraillessaan, etteikö tämä toimitus olisi alkanut kiihottaa häntä. Kikkeli sytkähteli housuissa, mutta Rauno hillitsi itsensä eikä koskenut pieneen elimeensä isomman ja vahvemman läsnä ollessa. Jyväjemmari nussi hyvää kyytiä hänen aviovaimoaan pillun pehmoisille ja tiukoille perukoille saakka siittämismielessä. Rauno oli jo nyt mielessään tyytyväinen siihen, että oli tuonut lasta hullun lailla haluavan eukkonsa tähän rauhalliseen maalaisidylliin alkuvoimaisen nussijaoriin astuttavaksi.

Lähellä ei näyttänyt olevan onneksi taloja, mutta Piia-Paulan kirkkaat orgasmihuudot kaikuivat varmasti pidempäänkin matkaan. Eiköhän maalla ja tällä seudulla erittäinkin ollut jo totuttu erilaisiin luonnon omiin lisääntymisääniin, mietti Rauno edelleen mielessään ja rapsutti hieman hermostuneena korvallistaan. Sitten hän keskittyi tiiviisti seuraamaan rajun yhdynnän loppusuoritusta ja kaikki muut aatteet katosivat sillä hetkellä hänen kuivasta päästään.

Puuaita heilui ja lonkutti villisti Piia-Paulan otteessa, kun maalaisjulli nussi häntä omistavaisesti takaapäin puhkoen kaikki aviokalvot toisen miehen naisen vitusta. Mies osasi asiansa seurattuaan jo pikku nassikasta lähtien eri elikoiden ja vanhempiensa ahnasta paneskelua. Naaraspuoli täytyi saada tyydyttymään kunnolla ja sitten vasta laukaista sakeat siitosaineet pillun pohjukkaan itämään, tiesi astujamies. Niin kuin olisi kuorruttanut komean, valmiin kaakun viimetöikseen mehevällä kermalla. Pellonpekko ähki tyytyväisenä saadessaan kiimatammansa jo kolmatta kertaa herkistymään kaupunkilaisten ”orkasmiin” ja maalaisten ”saantiin”.

Nyt voisi laukaista palleista lastit sisään hyvällä mielellä, ajatteli maalaisäijä. Kyrpä muhi hyvin sykkivissä sisuslihoissa ja imi hulppeasti joka puolelta tuhtia patukkaa. Vaan jos vielä koettaisi neljättä saantia naiselle, kun oli sattunut niin hyvä hässittävä tänä iltana kohdalle, hykerteli kylvömies ja pyöräytteli persiillään pillun helakoita laitumia pitkin. Aviosiippakin vain tuntui nautiskelevan siinä vieressä tästä himokkaasta esityksestä, vaikka useinkaan ne eivät kestäneet jäädä katsomaan, miten vaimoihminen nussitaan tiineeksi paremman miehen toimesta. Raunossa tuntui olevan tavallista enemmän alistettavan tossun vikaa, joten astujasonni päätti yrittää vielä neljättä saantia tämän kurttunaamaisen jöröttäjän naiselle.

Peltojen vankka ja karvaruhoinen nussija jytisytti paksua naimisparruaan tiukassa tussussa oikein reilusti. Hän hieroi kaikki tyydyttämättömät poimut ja sopukat herkiksi ja naisen saamaan kerrankin elämässään, koska oma lyhyenläntä aviomies ei selvästikään osannut nussia tällaista aarretta ollenkaan ansiokkaasti ja siten kuin tammaparan olisi kuulunut tulla pannuksi. Tällaista löytöä voisi vaikka joskus kaupunkikäynnillä käydä huvin vuoksi uudelleen polkaisemassa. Kenties voisi vaikka syöstä uudelleen vahvat mällit pimpsaan ja antaa tuhkapilille toinen nassikka lahjaksi, kun tästä ei muuten ollut isäksi.

Vaan annetaanpa nyt tämä ensimmäinenkin vesseli tälle miestä huutavalle liinatukalle naaraalle massuunsa kannettavaksi, kun niissä hommissa kerran oltiin ja vieläpä hyvässä hetkessä meneillään, ajatteli paneva maatilan isäntä kieli suupielessä vilkkuen. Hän tarrasi ulisevan Piia-Paulan pehmeään pyllyyn rajusti sivuilta kiinni ja tunsi kyrvällään neljännen saantihetken pian koittavan. Tamma oli valmis siemennettäväksi. Astuva kylvömies kuopi kunnolla syvälle naisen sisään. Muhkeaterskainen kulli aurasi voimalla tiensä mahdollisimman lähelle kohtua, jonne siemenet oli määrä sylkäistä. Silloin Piia-Paula sai ja hänen jännittynyt, luja otteensa tärisytti lauta-aitaa ja tissejä ja pakaroita ja vaaleita pohkeita hurjalla voimalla. Ähkäisten hässijämies antoi tiukan pillun lypsää kyrpänsä mahtavaan syöksyyn. Samassa kylvömies ärjäisi roimasti alkaessaan siementämään naista tiineeksi. Isoissa kivespusseissa muhineet sakeat, valkoiset siemennesteet tulvivat kovalla voimalla naisen kiimaiseen kohtuun ja olivat siittävät hänet paksuksi.

Piia-Paulan oli vielä maattava hetki tuoksuvalla kesänurmella selällään rinta villisti kohoillen. Astuja hieraisi vielä hyvillä mielin suu virneessä hänen rintojaan ja taputti hellästi isolla kädellään siemennettyä pimppiä. Naisen alapää oli nostettu ylöspäin tuen avulla ja jalat asetettu aitaa vasten, jotta vuolaat siittiömällit valuivat kohtuun ja siimahännät uivat saman tien maaliinsa. Voimat vieneen nautintonsa läpi Piia-Paula tajusi hämärästi, miten Rauno maksoi mukisematta astujalle paperirahalla, ehkä kaksikymppisellä. Rauno kysäisi jotakin mahdollisesta uusintatarpeesta, mutta maalaisjulli arveli tämän lastin menneen kerralla perille saakka. Kaikki olivat enemmän kuin tyytyväisiä. Rauno kaasutti kohta Opelillaan takaisin kaupunkiin vaimonsa Piia-Paulan maatessa hervottomana takapenkillä. Maatilan siitoskykyinen nuori-isäntä lämmitti hyvillä mielin itselleen saunan ja haisteli vielä ennen pesua pilluntuoksuista kyrpäänsä ja muisteli mahtavaa panoa löylyn hyväillessä häntä joka puolelta kuin orkasmi.

Yhdeksän kuukauden jälkeen Piia-Paulan pitkä odotus päättyi, kun hän pyöräytti sairaalassa ison tuskan jälkeen pulleasta mahastaan kookkaan pojanköllikän. Harmaantunut Raunokin veti roikkuvaa suutaan pikkuisen hymyyn nähdessään apumiehen hänelle siittämän poikasen. Oli hienoa tulla isäksi, vaikkakin tuhkamunana ja toisen miehen tekaisemalle lapselle, mutta kuitenkin. Eihän sille mitään voi, että apumiehiä aina tarvitaan. Hyvä, että sellaisia miehiä löytyy usein vieläpä melko vaivattomasti, ajatteli Rauno ja kutitti kuivalla sormellaan leveäharteisen pojanköllikkänsä pehmeää poskea Piia-Paulan hymyillessä onnellisena aviovaimona ja äitinä vieressä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute