Herkku-puhelin
Autoa aina tarvitaan
Neogootti

"Sä olet mulkku! Mä en ole koskaan rakastanut sua, mieti sitä!" kuului korvissani vaimon viimeiset sanat ennenkuin paiskasin oven kiinni ja painuin rappukäytävään. Nyt oli pakko päästä tuulettumaan, vaimon huutoa oli kuultu riittävästi yhdelle päivälle. Viime kuukaudet olivat olleet yhtä helvettiä, olin tosiaan miettinyt minne rakkaus tai se mikä tuntui rakkaudelta oli parin avioliittovuotemme aikana hävinnyt. Alkuaikojen huuma oli vaihtunut päivittäiseksi riitelyksi.

Katsoin kelloa, tuttu kahvila keskustassa olisi vielä auki pari tuntia, joten suunnistin sinne. Tilattuani kahvin vetäydyin nurkkapöytään ja vaivuin mietteisiini. En tajunnut ajankulusta mitään, kunnes yhtäkkiä kuulin varovaisen äänen kysyvän "Anteeksi, onko tässä tilaa?". Vastasin lyhyesti "Joo" ja jatkoin mietiskelyäni katsetta nostamatta. Kuin unessa kuulin hetken päästä saman äänen kysyvän "Onko huolia?" ja nostin katseeni nähdäkseni kysyjän. Vastapäätäni istui arviolta 5 vuotta minua nuorempi vaalea nainen, jolla oli sädehtivät kasvot, olkapäille ulottuvat vaaleat hiukset ja syvänsiniset silmät. Nainen oli pukeutunut siististi, mutta ei turhan huolitellusti, hänellä oli yllään vartalonmyötäinen villajumpperi ja pitkä takki oli laitettu viereisen tuolin selkänojalle. Sain väännettyä jotain hymyntapaista kasvoilleni ja vastasin että kunhan pohdin tässä vain syntyjä syviä. Nainen jatkoi ja kysyi "Onko vaikeuksia vaimon kanssa?". Häkellyin kysymyksestä; mistä hän saattoi sen tietää tai että olin ylipäätään edes naimisissa, kunnes tajusin että sormessani kimalteli parin vuoden takaa onnenhuumassa hankittu vihkisormus. Vastasin siihen "Kyllä, oli pakko päästä pois kotoa..." johon hän lyhyesti totesi "Tiedän tunteen...taisi olla iso riita?". Keskustelu jatkui luontevasti ja selostin lyhyesti tilanteen taustat.

Tämä oli järjetöntä! Kerroin jollekulle täysin tuntemattomalle henkilökohtaisista asioistani ja avio-ongelmistani, ei olisi ikinä tullut mieleenikään, mutta jokin tässä naisessa sai minut tekemään sen. Sain myös tietää, että hänen nimensä oli Mari, hän ei ollut naimisissa, mutta poikaystävä oli jättänyt hänet hiljattain koska Mari oli muuttamassa muutaman päivän päästä 100 km päähän työn vuoksi, eikä poikaystävää ollut kiinnostanut etäsuhde tai muuttaminen mukana. Tämä oli viimeinen viikonloppu ennen muuttoa ja Mari oli lähtenyt kahvilaan, sillä hänen vuokra-asunnossaan ei ollut muuttokuorman jäljiltä enää kuin patja ja henkilökohtaiset hygieniavälineet, ei edes astioita. Aika kului huomaamatta keskustelun merkeissä kunnes huomasimme, että kahvila on sulkemassa oviaan. Pikaisesti otimme takit ja poistuimme kahvilasta. Vaikenin tajutessani äkisti etten tiennyt mitä nyt tehdä, liikkeet olivat kiinni enkä kotiinkaan halunnut mennä. Onneksi Mari osasi lukea ajatuksiani ja kysyi tulenko kahville hänen luokseen. Luonnollisesti ilahtuneena myönnyin, sainhan olla tämän miellyttävän naisen kanssa hetken pidempään ja aloimme kävelemään hänen asunnolleen päin naureskellen ja jutustellen. Kuin huomaamatta jossain vaiheessa kätemme osuivat toisiinsa ja jatkoimme kulkua käsi kädessä. Astuessamme sisään typötyhjään asuntoon, tajusin typeryyteni: eihän tässä ollut kahvista kysymys, itsehän Mari oli sanonut ettei hänellä ole edes astioita enää, eikä varmasti kahvinkeitintäkään!

Laitoimme takit roikkumaan naulakkoon ja nyt tiesin mitä tehdä. Vedin hänet luokseni ja aloin suudella häntä, hän ei pistänyt vastaan yhtään. Sensijaan hän kietoi kätensä ympärilleni ja vastasi kiihkeästi suuteluuni. Kätemme vaelsivat toistemme vartaloilla hellästi tunnustellen. Riisuin paitani, vedin pois hänen jumpperinsa ja irrotin rintaliivien hakaset. "Hyvä tavaton, miten ihanat rinnat" ajattelin kun hänen pyöreät rintansa paljastuivat liivien sisältä. Aloin nuolemaan hänen nännejään, jotka olivat silminnähden kovettuneet kiihkosta ja törröttivät kovina eteenpäin. Samalla hän alkoi avaamaan farkkujeni nappeja, lopetin nuolemisen ja tein saman hänen farkuilleen. Kun hän oli saanut nappini auki, suoristauduin ja hän pääsi vetämään farkkuni ja alushousuni yhdellä vetäisyllä nilkkoihin asti. Housuissa tilaa hakenut kullini pamahti seisomaan kovana ja vapaana. Potkin housut pois nilkoistani, pujotin hänen farkkunsa pois niin että hänelle jäi vain pikkuhousut ja jatkoin rintojen nuolemista. Toisella kädelläni hieroin hänen pilluaan pikkuhousujen päältä, tunsin kuinka ne upposivat märkään vakoon ja tulin hulluksi kiihkosta.

Siirryimme olohuoneen lattialla olevalle patjalle ja asetuin selälleni makaamaan. Mari otti jo ylikierroksilla käyvän kullini suuhunsa ja alkoi vuoroin imemään penistäni, vuoroin nuolemaan terskani päätä ja tunsin olevani taivaassa. Hyvä ihme tätä ihanaa naista, hän tietää mikä tekee miehelle hyvää! Kohta alkoi nivusiani pakottaa tuttuun tyyliin ja oli pakko lopettaa ettei kullini räjähtäisi ennen aikojaan. Pujotin nyt vuorostaan selällään makaavan Marin pikkuhousut pois jaloista ja alta paljastui kauniisti siistitty tummakarvainen pillu. Ujutin sormeni häpyhuulille ja aloin hieromaan, kuulin kuinka hänen hengityksensä muuttui raskaaksi. Tungin sormeni sisään ja aloin liikuttelemaan sitä. Pillu oli aivan märkä ja sormeni liikkui helposti hänen sisällänsä. Toisella kädellään Mari otti kiinni kullistani ja alkoi vedellä edestakaisin. Tunne oli mahtava, suorastaan sanoinkuvaamaton. Vedin sormeni pois hänestä ja ujuttauduin hänen jalkoväliinsä. Asetin mulkkuni hänen häpyhuulilleen ja aloin painamaan sisään, Mari huohotti kiimasta. Kun olin työntänyt loppuun saakka, aloitin vauhtia lisäten liikuttelemaan edestakaisin kunnes yhtäkkiä tunsin Marin selän kääntyvän kaarelle ja hänen päästävän pienen ulvaisun. Hän oli saanut orgasmin.

Itse en ollut vielä tullut, joten vetäydyin pois hänestä, asettauduin taas puolestani selälleni ja Mari kapusi päälleni. Tartuin molemmin käsin hänen lantiostaan ja aloin taas työntää mulkkuani hänen sisäänsä. Annoin käsilläni lisää vauhtia kun hän liikkui päälläni ja keskityin katsomaan Marin pyöreitä isoja rintoja. Nyt alkoi taas tuo tuttu kutina ja tunsin orgasmini olevan lähellä, lisäsin vauhtia Marin voihkiessa villinä ja päästin tahattomasti karjaisun kun kullini sykki lastinsa liikkeelle, täyttäen tuon ihanan lihakolon nesteellä. Mari kaatui päälleni hurjasti huohottaen, kullini yhä sisässään ja haukoimme molemmat henkeä. Hetken päästä erkauduimme ja menimme yhdessä suihkuun, pesimme ja kuivasimme toisemme, onneksi Marin ainoa asunnossa yhä oleva pyyhe oli tarpeeksi iso molemmille.

Pukeuduttuamme menimme uudelleen patjalle, kietouduimme toisiimme ja hetken päästä nukahdimme. Kun heräsin oli jo valoisaa, Mari oli myös hereillä ja katsoi minua hymyillen. Sanoin, että minun täytyy varmaan mennä ja nousin hakemaan takkini. Syleilimme ja suutelimme vielä pitkään, ja ennen lähtöäni hän sanoi että "Olet ihana, haluan tavata sinut uudelleen" johon totesin, että minulle 100 km ajomatka ei ole matka eikä mikään ja haluan myös nähdä hänet uudelleen. Kotiin kävellessäni hypiskelin taskussani lappua jossa oli Marin puhelinnumero ja uusi osoite, ja mietin tapahtunutta, tätä ihanaa naista ja hänen sanojaan. Pohdin myös mitä sanoa vaimolle joka epäilemättä olisi hurjana tivaamassa edellisyön poissaoloani. Ovelle saapuessani oli päätös syntynyt ja tiesin mitä sanoa vaimolle. Otin sormuksen pois ja laitoin sen taskuun, avasin oven hymyillen ja astuin sisään sanoakseni vaimolle "Pidä sinä huonekalut, minä otan auton."

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute