Herkku-puhelin
Ei oo totta...
Dr. Feelgood

Olin lähdössä pääkaupunkiin konferenssiin joidenkin työtovereideni kanssa. Vaimoni Pirjo toki tiesi mitä näillä "konferenssi-matkoilla" oikeasti tehtiin. Ryypiskelyä ja vieraiden vonkaamistahan se pääasiassa monellekin oli. Olin tällä kertaa kuitenkin matkassa erään yhteisen tuttavapariskunnan kanssa, jotka siis olivat molemmat firmassa töissä.

Vaimoni oli myöskin ilokseni päättänyt avittaa miehensä, siis minun, kaidalla polulla pysymistä pikku läksiäislahjalla. Olimme kaksin kotona aamulla ennen reissuun lähtöä. Oli vielä noin vartti taksin saapumiseen, kun vielä pyjamassaan oleva vaimoni tuli ja käski minut sohvalle. Hän tietää kuinka paljon nautin nähdessäni hänet niukassa ja tiukassa silkki takissaan. Istuin sohvalle ja katselin kun hän keikisteli edessäni. Odotin tietysti hänen sanovan, jotain kotiinpaluusta, odottamisesta ja siitä mitä sitten voisi olla tarjolla.

Vaan ei. Sen sijaan hän tuli eteeni polvilleen ja alkoi avata housujani. Samalla hän huikkasi, että ajatella jos vaikka taksikuski sattuisi tämän näkemään. Huomasin jälleen kuinka hyvin hän minut tuntee, hän iski suoraan fantasiaani ja sai minut ajattelemaan asiaa ja varmasti kiihottumaan vielä enemmän. Pari kiihkeä suudelmaa kalun kärkeen ja sitten imaisu suoraan kurkkuun. Siitä jatkona voimakas imutus ja taitava käden käyttö kalun vartta pitkin. Alle kymmenen minuuttia ja oli jo täysi työ pidätellä lastia sisällä. Taksi tuuttasi pihalla kahdesti, ja minä tuuttasin täyden lastin vaimoni suuhun. Voi hel... olin unohtanut jo lähtöni täysin, onneksi vaimo imi minut kiltisti mahdollisimman puhtaaksi ja asetteli herkän pelini takaisin housuihin ja sulkikin ne vielä. Kassit kainaloon ja täysi vauhti päälle. Olinkin taksissa jo parin minuutin päästä ja hyvä niin, koska en ollut varannut liiemmälti aikaa ennen junan lähtöä.

Tapasin työtoverini, Samin ja Minnan, junassa. Meillä oli onneksi vierekkäiset liput ja juttu lähtikin luistamaan heti oikein mukavasti. Istuimme sellaisen neljän hengen pöydän ympärillä ja hetken ihmettelin kun Minna tuli viereeni ja Sami istui itsekseen pöydän toiselle puolelle. Selitykseksi minulle tarjottiin Samin väsymystä johon hänen oli tarkoitus hakea helpotusta nukkumalla. Tähän toki sopi kaksi penkkiä paremmin kuin yksi, järkeenkäypää. Hetken turistuamme Sami tosiaan kävi pitkäkseen ja torkkui. Eikä meilläkään Minnan kanssa ollut liiemmälti virkeyttä jutustella ja päätimmekin yrittää torkkua hetken. Nukahdin hetkessä, heräsin käsi reidelläni. En oikein uskaltanut oikein edes silmiä avata, koska aamuisesta hoidostani huolimatta kalu pyrki jälleen pontevasti pystyyn.

Olin siis aivan kovana jälleen puntissani, vain muutama sentti reidelleni valahtaneesta Minnan kädestä erillään. Minna, ikään kuin unissaan, jopa liikutteli tai ainakin antoi kätensä liikkua pisin reittäni. Istuin hänen vasemmalla puolellaan ja hänen vasen kätensä lepäsi reidelläni. Minnan sormet osuivat kaluni kärkeen ja aavistelin kyllä, että kaikki tämä ei tapahtunut enää vahingossa.

Samassa kajahti kuulutus, rautatieasema! Ei hitto, millä tästä nyt nouset seisomaan, ajattelin. Minna vetäisi kätensä pois ja hymyili vienon tietämättömänä meille molemmille. Mukamas. Nousin penkiltäni, näennäisen välinpitämättömänä ja vedin nopsasti matkatavarani syliini. Kanniskelin siis hyvän tovin putkikassiani toisten kassieni edustalla.

Konferenssi meni odotetusti ja pääsimme hyvissä ajoin valmistautumaan illan rientoihin. Sovimme Minna ja Samin kanssa ottavamme muutaman olusen minun sviitissäni, josta oli kaunis näkymä eteläsataman ylle. Minna tulikin sovitusti kello 18 ja kertoi Samin joutuneen ottamaan puhelun jollekin tärkeälle asiakkaalle. Minnalla oli pikkumusta joka ei jättänyt arvoitukseksi, ettei sen alla kuulunutkaan käyttää alusvaatteita. Minna on todella seksikäs pieni nainen, varmaan 150 pitkä ja painoa ehkä 50. Oma vaimoni on todella upea, mutta aidan takana ruoho vihreämpää, ja sitä rataa.

Menimme parvekkeelle ja ihailimme kaunista näkymää. Joimme vulgaaristi olutta suoraan pullosta. Päätin testata teoriaani aamuisista tapahtumista. Menin Minnan taakse ja painoin häntä kevyesti vasten kaidetta. Ensin vaimeaa pyristelyä ja sitten hän nojautui kaiteen yli tarjoten kauniit pakaransa vielä paremmin saatavilleni. Päästin väliimme vähän ilmaa ja vedin hänet irti kaiteesta. Kuljetin käteni Minnan selkää pitkin hänen pakaroilleen ja puristelin niitä kankaan läpi. Kiinteät, pienet, ihanat pakarat. Hivutin hametta ylös reisien sisäpintaa pitkin. Löysin sileän kuuman ja kostean pillun. En enää mahtanut mitään. Vaikka Sami oli kuinka hyvä ystäväni, niin minun oli vain pakko saada tuota ihanaa naista.

Minna käännähti yllättäen minuun päin ja kuiskasi korvaani; ethän voi kulkea täällä Helsingin yössä ladatun aseen kanssa. Ja enempää sanomatta hän kopsautti polvilleen tuon parvekkeen matolle ja otti kaluni suuhunsa. Hän imi taivaallisesti, vehje oli toki herkillä aamuisen jäljiltä, mutta voi voi. Välillä ihanassa suussaan oli vain vähän kärkeä ja taas välillä koko kalu tuntui olevan ainakin vatsalaukussa asti. Minna sai tehdä hyvän tovin suutöitä ennen kuin aloin saada laukeamisesta kertovia säväreitä. Varmaan puolen tunnin kohdilla hän muutti tekniikkaa astetta tehokkaampaan suuntaan ja eipä aikaakaan kun jo purskauttelin siemeniä pisin Minnan kieltä. Minna nieli kaiken ja imi vielä niin, että tuntui kuin pallit olisivat tulleet perässä. Minna totesi, ettei tainnutkaan olla päivän ensimmäinen lataus, johon vähän omaa kertomattomuuttani kainostellen vastasin ettei ollut. Kerro ensi kerralla, niin saat vähän pimpsukkaakin, hän sanoi, ja jatkoi, ettei olisi varmaan itsekään tohtinut noin innokasta suihinottoa keskeyttää. Hetkisen kuluttua tästä Sami koputti ovelle, lähdimme kaikki yhdessä ulos ja vietimme pirun hauskan illan...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute