Herkku-puhelin
Autossa
Tuntematonmies

No niin miten tän alottais. Olin viemässä tyttöystävän kaveria inssiin.

Soitin "kaverille" ja sanoin että olen 5 min päästä paikalla. Ajoin pihaan ja odotin hetken kunnes hän saapui autooni. Lähdimme kohti konttoria missä teoriakoe oli. Huomasin kuinka hän hymyili matkalla kun juttelimme niitä näitä, totta kai olihan hän herkkupakkaus. Pääsimme vihdoin ja viimein konttorille jolloin huomasin että puntissa oleva kaveri oli herännyt.

No niin kaveri meni siten sisälle jäin odottelemaan ulos ja putsailin autoa siinä samalla, meni noin 15 min kun hän saapui takas ja sanoi että LÄPI meni :) Olin erittäin onnellinen hänenkin puolesta kun ekalla kerran heti läpi koe. Hän halasi heti minua ja sanoi mennäänkö nyt kahville, sanoin että mennään vaan. Kun lähdimme pihasta hän sanoi että olisiko mahdollista katsoa mikä miestä painaa. Olin hetken ihan ihmeissäni että mitä nyt tapahtuu. Hetken mietin että eikö vai joo. Vastasin että ihan sama jos näin haluat toimia. Tyttö sanoi että ajetaan johonkin syrjään sitten, hetken mietin että minne nyt mentäisiin. No vihdoin löysin syrjäisen paikan missä ei yleensä käydä kuin iltaisin tupakalla jos ei halua käydä kaupungin keskustassa olevalla parkkipaikalla. No heti kun sain auton sammutettua tyttö suuteli minua ja minä vastasin takaisin.

Tunsin heti vetovoimaa kyseisee naiseen. Hetken siinä suudeltuamme hän alkoi koskettelemaan housujen päältä elintä. Huokasin muutaman kerran kun omalla tyttöystävällä menkat tietenkin ja silloin hän on äkäisellä päällä. Tyttö sanoi että ota rento asento että hän hoitaa loput, siinä samalla hetkellä käänsin selkänojaa alemmas ja aloin makailemaan kun tyttö kävi kaluuni kiinni. Kuului hetken päästä että onpas komea seisokki pojalla, vaikkei isoimmasta päästä. Pakko maistaa. Tunsin kuinka kieli kiusasin minua hetken aikaa. Aloin vaan miettimään että miltä tuntuu kun tuo tyttö ottaa kokonaan kalun suuhun. Hetken kerkesin miettimään kunnes se tapahtui! ihan niin kuin taivas olisi tipahtanut päälleni. UNELMA hetken tyttö hieroi ja otti minulta suihin siinä. Tyttö avasi myös takkinsa ja otti myös paidan auki ja näin että tytön isot tissit heiluivat sopivasti kun mela meni suuhun. Hetken siinä tytön leikiteltyä hän sanoi että haluatko rintojen väliin, vaikkei rasvaa olisi. Ei siinä paljoa mietitty kun se tapahtui! ai että oli ihanaa kun mulkkuni oli rintojen välissä. Tykkäsin ja kun alkoi tuntumaan siltä että nyt tulee tyttö kysyi että mihin haluat tulla. sanoin että minne vaan kunhan ei paljoa autoa roiskita. Tyttö vaan lutkutti munaani tappiin asti kunnes karjasin nyt !!!! Sitten lasti siirtyä elimestä suoraan hänen kasvoille ja suuhun. Tunsin munani olevan aivan loppu nytten tyttö kysyi että jos ensi kerralla otettaisiin pieni pano vai kuinkas olisi. Hymyilin vaan ja kysyin koskas se inssi olikaan :)

Sen pituinen tarina. Kiitoksia lukijoille.

Toivoon että jatkoa tulee. Haluan kuulla tiedän mielipiteenne.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute