Herkku-puhelin
Autopano
WILMA

Festariteltan ovella oli vastassa sama "poke" joka edellisenä iltana - siis saman päivän aamuna oli leikillisesti heittänyt meidät ulos. Moikkasimme hymyillen ja painuimme sisään. Puristin kädestä miestä- tuota miestä joka oli sietänyt minua farmariauton takakontissa jo kaksi päivää. Ja se vaan nauroi. Hullu se on, ajattelin... Samassa seuraava esiintyjä aloitti ja ajatukseni katkesivat huumaavaan rytmiin.

Loistavan konsertin ja runsaan olutmäärän huumaamina hoipertelimme pimeässä - jaa, no ei siihen aikaan mitään pimeää ollut, aurinko pilkotteli taivaan rannassa - takaisin majapaikkaamme eli tuon farkun takaosaan. Vähän nauratti kun vieressä seisoi toinen toistaan komeampia matkailuautoja mutta toisaalta meidän "festarimobiilissa " oli varmasti enemmän henkeä ;)

Tyylikäs kyykkypissa auton kulmalla ja sitten takaluukusta patjoille. Mies kömpi viereeni ja veti minut syliinsä. Tuntui mukavalle ja lämpöiselle - ja sitten tuli nukkumatti.

Heräsin uskomattomaan kuumuuteen joskus aamulla. Aurinko paahtoi suoraan takalasista sisään ja auto oli kuin sauna.

Ulkoa kuului aamuvirkkujen ääniä kun töihin menevät rassukat kulkivat parkkipaikan ohittavalla kadulla. Käänsin viimeisetkin peitonkulmat pois päältäni ja hain mukavaa asentoa. Mies avasi silmänsä, kirosi tilannetta ja käänsi kylkeä. Painoin pikkuhousujen peittämän peppuni vasten hänen syliään. Tunsin pakaroillani aamujäykkyyttään sojottavan kivikovan kangen. Tuo tunne sai minut nielaisemaan ja alapäässäni värähti. Emmehän olleet naineet moneen päivään, osittain tilanteesta ja osittain häveliäisyydestä johtuen. Olimmehan autossa kuin akvaariossa. Mutta nyt tunsin kuinka pilluni alkoi kostua ja kutista sillä mukavalla tavalla.

Painauduin lähemmäksi tuota ihanaa kyrpää ja tunsin kuinka puoliuninen mies vastasi liikkeeseeni. En voinut vastustaa vaan vein käteni selän taakse, painoin sen hellästi miehen housunkauluksesta sisään ja otin tukevan otteen tuosta sauvasta joka nytkähti kosketuksestani. Tunsin kuinka miehen hengitys alkoi kiihtyä. Hän huokaisi ja sanoi unesta paksulla äänellä: haluan sua niin että sattuu. Puristin vastauksen ja kyrpä kädessäni paisui vielä isomaksi. Samassa mies nousi kyyryyn, siirtyi jalkojeni luo ja yhdellä liikkeellä vetäisi pikkuhousuni pois. En voinut kuin huokaista, alapäässäni sykki ja tunsin kuinka pilluni paisui huutaen täyttymystään. Hän kikkaili matalassa tilassa omat housunsa jalasta ja hetken sain ihailla mahtavassa auringonpaisteessa tuota kiihottavaa kyrpää joka nytkähteli odotuksesta. Levitin polveni auton sivuikkunoihin ja mies kumartui syliini. Hän nojautui päälleni ja nuo siniset silmät kysyivät halusinko... olisin halunnut huutaa mutta samassa tunsin jotain kovaa ja kuumaa joka kiduttavan hitaasti alkoi avata turvonnutta pilluani. Vaikka tiesin, että miehenkin täytyi olla laukeamispisteessä hän tuli sisääni niin hitaasti kuin kykeni. Jokainen milli, jokainen sekunti vei minut lähemmäksi hulluutta. Lopulta karvamme yhtyivät ja hän täytti minut kokonaan... olin sulaa vahaa hänen ympärillään. Tunsin vain tuon sykkivän kalun jota alapääni puristi kuin ei olisi ikinä saanut. Puristin punaisilla kynsilläni hänen tiukkaa persettään ja samassa mies aloitti villin pumppaamisen. Levitin itseni seinästä seinään ja aika ja paikka katosivat. Tunsin vain tuon kivikovan kalun joka säälimättä survoi tulvivaa pilluani ... ohh anna anna lisää.. mielessäni kävi että miltähän homma näyttää ulkopuolelta, ilmassa holtittomasti heiluvat sääreni ja niiden välissä tiuhasti takova perse.. olin varma että koko auto heilui hänen työntöjensä tahdissa. so what, katsokoon jos kiinnostaa, nyt NAIDAAN! Miehen hengitys kiihtyi ja tunsin kuinka kyrpä paisui entisestään sisälläni. Koko alapääni oli tulessa ja yritin pidätellä jotta saisin, ei vaan HALUSIN hänen räjähtävän sisääni. Tunsin käsissäni kuinka hänen vartalonsa jäykistyi ja samassa tunsin kuinka oma orgasmini lähti jostain kaukaa kuin pikajuna. Ensimmäinen kuuma aalto voiteli pilluni syvimmätkin sopukat ja samassa silmissäni hämärtyi. Tunsin vain sen kuinka orgasmimme yhtyivät ja se kesti ja kesti... ja kesti...

Viimein mies rojahti huohottaen päälleni kyrpä edelleen sisälläni ja puristin hänet syleilyyni. Tärisimme pitkään tässä asennossa kunnes viimeisetkin orgasmin rippeet olivat ravistelleet meitä, kunnes kykenimme liikkumaan. Mies nousi, vilkaisi nopeasti ympärilleen ja naurahti: tulihan tämäkin auto korkattua. Hullu se on, ihana hullu, ajattelin.

Naama punaisena yritin kurkkia montako katsojaa auton ympärillä seisoo mutta (häveliäisyyttään?) ne jotka mahdollisesti jotain olivat nähneet eivät ainakaan vieressä seisseet. Mies alkoi pukemaan ja totesi jotain aamusadusta. Huokaisin ja totesin mielessäni, että tätä satusetää ei päästetäkään karkuun...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute