Herkku-puhelin
Deittikaveri
Sukkisneito

Mieheni oli ajellut pilluni posliiniksi jo muutama päivä aikaisemmin ennen kuin hän kertoi että hän on löytänyt minulle deittikaverin. En pitänyt juurikaan ajatuksesta ja kieltäydyinkin kun mieheni halusi ajella karvani vielä edeltävänä päivänä.

Heräsimme melko myöhään, kumpikin hieman krapulassa. Mieheni keräsi minulle vaatteet valmiiksi: Mustat aidot saumalliset nylonsukat, musta sukkanauhavyö, läpinäkyvät valkoiset rintaliivit, ohut läpinäkyvä valkoinen paita, valkoinen hieman läpikuultava minihame.

Käskin kiukkuisena mieheni lähtemään kauas tapaamisen ajaksi, joten mieheni lähti autolla noin vartin ennen kuin toisen miehen pitäisi saapua paikalle. Mieheni ajoi sellaiseen suuntaan että deittikaveri varmaan tuli vastaan matkalla.

Tunti sen jälkeen kun tapaaminen oli sovittu, laitoin miehelleni testiviestin: Saa tulla. Mieheni saapui piakkoin kotiin, vei kauppaostokset ja samalla vilkaisi makuuhuoneeseen jossa makasin sängyllä, valot päällä.

Deittikaverini oli minua paljon vanhempi, noin 50-vuotias mies. Mieheni oli löytänyt hänet deitti.net-palvelusta. Yksi kriteereistä oli ollut että miehen pitää olla ehdottoman terve…

Mieheni kävi hakemassa kameran ja tuli makuuhuoneeseen. Ajattelin pääseväni helpolla ja että mieheni haluaa ottaa pari kuvaa minusta ja yritin levittää jalkani mutta mieheni käski pysyä paikallaan. Mieheni alkoi ottaa valokuvia, oli varmaan aika näky: Minihame oli oven suussa lattialla, muut vaatteet olivat meikkipöydällä, paitsi että minulla oli päällä mustat sukat ja sukkanauhavyö. Mieheni otti muutamia kuvia vaatteistani ja minusta.

Mieheni käski levittää sääret kuvausta varten. Kuulemma pilluni punoitti hieman ja oli turvonnut, lisäksi klitoriksen kohdalla oli vierasta spermaa ja sängyllä oli kahdessa kohtaa iso kostea lammikko, toinen minun puolella, toinen keskellä sänkyä.

Nyt mieheni käski levittää pillua sormilla, mies otti kuvia pillustani josta valui vielä hieman spermaa, suurin osa oli ehtinyt jo valua lakanoille ja sukille.

Mieheni laittoi kameran pois, riisui vaatteensa ja tuli luokseni. Hän kysyi, olinko saanut orkun, vastasin kyllä. Mieheni kysyi, laukesiko toinen mies sisään, vastasin taas kyllä.

Kerroin miehelleni että se toinen mies oli ensin hyväillyt rintoja, riisunut sitten vaatteet ja nuollut ja sormeillut minut orgasmin. Sen jälkeen mies tunkeutui sisälleni ja pani oikein kunnolla, pohjaan saakka ja ilman kumia. Sitten mies käänsi minut nelinkontin ja litisytti kosteaa pilluani kunnes päästi spermalastinsa sisään ja sanoi samalla että mulla on ihana pillu.

Mieheni kiihottui tästä niin että alkoi nuolla käytettyä pilluani. Sitten mieheni työnsi kullinsa liukkaaseen pilluuni, kulli sattui, olihan tuo vieras mies hyvin käytellyt minua, onneksi mieheni oli niin kiimassa että laukesi melko nopeasti.

Minä lähdin käytettynä ja nöyryytettynä suihkuun…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute