Herkku-puhelin
Dyyneillä
Kisuli_63

Olen 45v naimisissa oleva nainen. Tämä on ensimmäinen kirjoitukseni tänne.

Olin Inglesin nakurannan ”poterossa” ottamassa aurinkoa. Nautin kuuman auringon säteistä ihollani ja uhkeilla rinnoillani. Kuulen, miten jonkin matkan päässä olevasta poterosta kuuluu huokailuja ja ääniä. Tunnistan äänistä, miten siellä varmasti naidaan kiihkeästi. Mieleeni tulee aamuinen kuuma rakastelumme sen jälkeen kun olin siistinyt ”kiitoratani”. Kuuma aurinko alastomalla vartalollani ja kuuluvat äänet sekä aamun muisteleminen sai minutkin jälleen kiimaan. Odotan että tulisit mahdollisimman pian. Harmillista, että jouduit selvittelemään joitain työasioita, etkä päässyt kanssani heti aamusta rannalle. Koitan kurkata, näkyisikö naapuripoterosta mitään, mutta en viitsi ottaa aurinkolasejani kassista ja auringon säteet häikäisevät niin, etten ilman laseja näekään mitään. Nautin siis vaan olostani.

Huomaan, että joku tulee viereeni. Luulen, että se olet sinä, joten en reagoi tulijaan, joka asettuu viereeni. Leikin nukkuvaa. Huomaan, miten aurinkorasvapurkki otetaan vierestäni ja kiihottuneena jään odottamaan. Arvaan, että kohta vatsalleni ruiskahtaa jotain ja niin tapahtuukin. Vatsalleni roiskahtaa rasvaa noro ja viileä rasva saa minut hiukan säpsähtämään. Tunnen, miten kädet alkavat levittää rasvaa vatsalleni ja pikkuhiljaa rinnoilleni. Nännini ovat aivan kovana ja nautinnon aalto valahtaa lävitseni aina kun minua rasvaava käsi liikkuu kovan nännini yli. Rasvaa ruiskahtaa lisää ja kädet alkavat levittää rasvaa myös alavatsalleni, häpykummulleni ja reisilleni. Avaan kuuliaisesti jalkani ja levitän kuumana odottavan pilluni kuin tarjottimelle. Taitavat kädet hyväilevät pilluani ja klitoristani. Aina välillä ne käyvät puristelemassa rintojani ja huomaan orgasmin lähenevän. Hierojakin huomaa tämän ja jättää klitorikseni hetkeksi rauhaan.

Hieroja tarttuu ranteeseeni ja ohjaa käteni kyrvälleen, joka on mahtavan kokoinen ja tunnen, miten se sykkii aivan kivikovana. Säpsähdän, sillä tunnen ettei kyseessä olekaan sinun kullisi vaan jonkun muun. Minut on siis saanut hekuman partaalle joku täysin vieras mies. Tempaisen käteni pois ja meinaan nousta ylös. Varmat, mutta hellät kädet painavat minut kuitenkin takaisin viltille makuulle ja auringon voimakkaiden säteiden vuoksi en edes näe, millainen kaveri minua on hyväillyt. Miehen kädet jatkavat hyväilyäni ja annan kiihkolleni vallan. Suljen silmäsi ja nautin. Samalla toinen käteni hapuilee uudestaan tuon sykkivän kalun otteeseensa ja alan hellästi sitä hyväillä. Pilluni on jo aivan märkä ja odottaa täytettä.

Taitavat sormet hyväilevät lähes karvatonta pilluani. Tunnen, miten hän pyörittelee klitoristani ja nostan lantiotani hänen kättään vasten. Haluan kullia sisääni. Kiimani on siinä pisteessä, etten välitä millaista tai kenen kullia saan sisääsi, kunhan vaan saan sitä nopeasti ja mahdollisimman paljon. Nännini suorastaan huutavat käsittelyä ja taitavasti tuo mies niitä pyörittelee ja venyttelee. Huomaan, miten mies siirtyy levitettyjen jalkojeni väliin. Hän avaa pillunhuuleni sormillaan ja pistää tuon mahtavan kapulansa päässä olevan tomaatin kokoisen terskan pilluni aukolle. Tunnen, miten mies työntää kaluaan märkään kolooni noin sentin verran, juuri sen verran, että tunnen tuon ihanan täytteen tunteen, mutta haluan lisää ja syvempään. Mies pitää kullinsa paikoillaan ja jatkaa rintojeni ja nännieni hyväilyä. Yritän nostaa lantiotani miestä vasten, että saisin lisää kyrpää. Hitaasti mies alkaakin työntää kyrpäänsä syvempään ja kun kyrpä saavuttaa pilluni pohjan, niin minulla on täysi työ, etten huuda suoraa huutoa. Tiedän, että muutamien kymmenien metrien päässä kulkee kymmeniä ihmisiä, joilla olisi erittäin helppo työ kävellä hiukan sivummalle ja tulla katsomaan, kuin vieras mies seivästää minua. Saan kuitenkin vaimennettua itseni joten sivullisia ei paikalle eksy. Mies puristelee ja venyttelee nännejäni ja rintojani ja alkaa vedellä tuota mahtavaa kaluaan edestakaisin pillussani. Vaikka aamulla olemme viimeksi rakastelleet, niin olen niin kiimassa, kuin olisin ollut viikkoja ilman. Taitavat kädet rinnoillani, pyörivät sormet klitoriksellani ja tuo mahtava mela soutamassa pillussani käynnistävät voimakkaan järistyksen vartalossani. Saan jälleen kerran järisyttävän orgasmin ja mies saa tehdä kaikkensa, ettei luiskahda ulos vavahtelevasta pillustani. Hieman rauhoituttuani tuo mies alkaa kovan pumppaamisen saadakseen itsekin orgasmin. Kourat kiristyvät rinnoillani ja kyrpä soutaa sisälläni kiihtyvällä tahdilla. Mies tempaisee kullin sisältäni ja muutaman runkkausliikkeen jälkeen tuo kulli alkaa ruiskia spermalastiaan vatsalleni ja rinnoilleni. Ilmeiseti mies on ollut jonkun aikaa ilman, sillä sen verran paljon spermaa päälleni roiskuu. Makaan raukeana paikallasi, Rintani ja vatsani ovat sperman peitossa ja tuo vieras poistuu sanaakaan sanomatta paikalta. Meneekö minuutti vai useampi, kun saavut luoksesi. Aurinko kuivuttaa tuon miehen lastia iholleni edelleen. Ei tarvitse selittää, mitä on tapahtunut, mutta mukavia ja kiihottavia hetkiä meille on luvassa, kunhan on käyty ensin pesulla ja sitten kun kerron sinulle tapahtuneen kulusta.

Palautetta, Kiitos!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute