Herkku-puhelin
Arabialainen nainen ja kotimainen mies
Marmoripoika

Marko oli nuorimmainen hänen perheessään ja vielä hänen onnekseen neitsyt ja sinkkukin vielä. Markolla oli kuusi veljeä ja kolme sisarta sekä äiti ja isä, aikamoinen oli perheen koko mutta siltikkin ei se kaikki ollut niinkään paha juttu nimittäin olihan aina jouluna ja syntymäpäivillä melskettä ainakin ja kavereista ei ollut koskaan puutetta.

Markolla oli paljon ystäviä ja sukulaisiakin hyvinkin paljon, Markolla ei koskaan ole ollut poikakaveria sattuneista syistä eikä hän ole koskaan koskenutkaan toisen miehen etumustakaan, tämä oli tietenkin kauhen epämukavaa mutta kuitenkin osasihan hän runkata ja hän olikin yksi niistä harvoista jotka runkkasivat vähintäänkin kuusi kertaa päivässä. Kiimasta ei ollut mitään puhettakaan kun Marko oli kyseessä hän oli kiimaisin koko porukasta.

Kuuden veljen kanssa kun kasvaa niin näkee kaikenlaista ja mikä huvittavinta oli että vain yksi oli bi-seksuaali näistä veljeksistä ja tietenkin se oli Marko. Marko tunsi kovaa kiimaa sekä miestä että naista kohtaan eikä osannut valita kumman kanssa olisi se eka kerta, totta kai tilanne oli hankala ja monesti jotkut olivat jääneet neitsyiksi mutta Marko oli päättänyt kun hän nyt seuraavana täyttää 22 niin hän saa neitsyytensä annettua jommalle kummalle joko miehelle tai naiselle.

Marko ei voinut silloin tietää mitä kaikkea hänelle voikaan sattua syntymäpäivänään tai sitä ennen, neitsyys oli kuitenkin hyvin pyhä asia joissain maissa ja Markon oli nyt sitten valittava kumman ottaa sinä päivänä kun hän täyttää 22 vuotta.

Marko oli yksin huoneessaan ja katseli anime pornoa dvd-soittimellaan jossa ihan tavallinen nuorukainen sai yllättävän vieraan joka oli hyvä haltiatar, haltiatar antoi pojalle mahdollisuuden kokeilla miehen sekä että naisen kanssa seksiä ja päättää sitten että kumman kanssa harrastaa virallista neitsyt seksiä. Tämä ajatus oli huvittava koska jos hän harrastaisi vaikkapa naisen kanssa seksiä niin silloinhan hän ei olisi enää neitsyt. Mutta nähtävästi häneltä poistettiin neitsyys taialla niin pitkäksi aikaa kunnes hänen oli valittava kumman kanssa se tapahtuisi.

Marko katseli ja runkkaili useita kertoja parin tunnin aikana. Juuri kun Marko oli putsannut kullinsa puhtaaksi ja laittanut itsensä edustus kuntoon niin hänen veljensä tulivat käymään hänen asunnollaan ja tarjosivat matkaa ulkomaille kiertämään maailmaa, Marko mietti hetken aikaa ja sitten päätti että tulee heidän mukaansa mutta lähtö olikin samantien ja Marko ei kerennytkään pakkaamaan vaatteitaan paljoakaan mukaan kun oli kiire lähtö.

Marko istui koneessa noin kuusi tuntia ja vihdoinkin perillä Arabiassa. Erikoista oli se että hänet erotettiin muista sukulaisistaan hetkeksi koska se oli kuulelma ihan normaalia sielläpäin turva tarkastuksen takia. Maaginen Arabia luki hänen laukussaan kun Marko sai vihdoinkin hotelli huoneen täydellisestä kaaoksesta. Marko istuutui ja alkoi purkamaan ensiksi paineitaan kunnes ovikello soi ja komea nuorukainen toi hänelle tervetulias toivotuksen jossa oli uima housut, pyyhe ja pari muuta juttua paketissa. Komean nuorukaisen nimi oli Zack hän oli siellä kesätöissä ja puhui sujuvasti suomea. Zack oli uima altailla vartiana ja hän halusi vain tulla koko hotellin puolesta toivottamaan uudet asiakkaat tervetulleiksi erinomaiseen hotelliin missä kaikki on mahdollista. Marko katsoi Zackia jolla oli päällään vain punainen liivi ja verkkarit, komea näky sai komeasti pullottamaan Markon etumuksen ja Zack kyllä sen huomasikin muttei puhunut aisiasta sen enempää.

Hetken he juttelivat ja sitten Zack ehdotti että he voisivat ehkä mennä joskus uimaan yhdessä firman laskuun kaikki juomat ja ruoat. Marko hyväksyi tämän ehdotuksen ja laittoi oven kiinni hengähtäen ja tuntien lämmintä etumuksellaan nimittäin kun hän oli juttellut Zackin kanssa hänen mielikuvituksensa oli ollut erittäinkin vilkkaalla päällä ja hän oli kuvitellut kuinka hän ja Zack olivat vedessä ja Zack oli alkanut naimaan häntä takaa päin kesken uinnin ja he olivat jatkaneet sitä sitten vedestä tullessaan pore altaassa ratsastaen Marko Zackin kullilla.

Markolla oli Zackin numero ja hän oli varma että Zack oli homo tai ainakin bi jos ei muuten. Marko soitti illemmalla sitten Zackille ja otti tarjouksen vastaan joka kuului niin että;

Zack; Olen ajatellut sinua ja haluaisisin viettää kanssaisi minun luonani intiimit hetken haluaisitko olla minun luonani vaiko sinun luonasi?

Tarjous oli muuttunut mutta parempaan suuntaan ja Marko halusi hänen luonaan viettää ensimmäiset intiimit hetkensä. Sekiä hän vain halusi Marko ajatteli hiljaa mielessään ja pian ovi kello soi ja hedelmä korin kanssa Zack asteli ovesta Markon huoneeseen ja sulki oven. He katsoivat hetken aikaa vanhoja dekkari leffoja ja sitten Zack lähentyi Markoa jota jännitti todella paljon, Zack huomasi sen ja kysyikin sitten että onko Marko koskaan ollut miehen kanssa? Marko änkyttäen ja hermostuneesti sanoi ettei ollut koskaan edes koskenut miehen etumusta.

Zack oli ymmällään mutta sanoi sitten ettei halunnut olla se jonka kanssa Marko harrastaisi sen maagisen hetken ja katuisi sitä aina. Marko katsoi hämmästyneenä ja hiukan pettyneenäkin Zackin puhetta ja sanoi että haluaisi kyllä mutta häntä vain jännitti niin ankarasti. Zack hymyili ja sanoi että heti kun pääset takaisin Suomeen niin löydät varmasti sen oikean miehen itsellesi.

Marko vietti yksin aikaansa kaupungilla kunnes päätti että hän vaikka maksaa että saisi seuraa seuraavaksi yöksi, mutta Marko ei tiennytkään että häntä odotti hotelli huoneessa eräs yllätys vieras. Marko tuli pettyneenä takaisin huoneeseensa ja riisuuntui alastomaksi tuskallisen kuumuuden vuoksi ja katsahti sitten sängylle jossa makasi alaston nainen D-kuppi rintoineen ja hieroi itseään joka paikasta, Markolla alkoi nousta ja hän kysyi sitten miehekkäästi että kukahan tämä ihastuttava nais henkilö oikein oli?

Ja nainen sanoi nimekseen Mary joka oli ensimmäisen luokan huora ja hänen veljensä olivat palkanneet hänet hoitelemaan Markon neitsyyden ja muutenkin harrastamaan seksiä hänen kanssaan. Marko oli hämmästynyt mutta hän ei ollut tänäpäivänä kylläkään kertaakaan masturboinut joten hän oli aikamoisessa puutteessa.

Mary otti sormensa ulos anuksestaan ja meni sängynlaidalle ja otti kovan kullin suuhunsa ja alkoi imeä sitä, se oli ihanaa Marko ajatteli mielessään Mary otti ihanasti suihin ja no se oli hänen eka kertansa kuitenkin mutta se tuntui ihanalta ja kuinka paljon Mary voihki nuollessaan tätä kookaasta ja paksua kullia tuntui sen olevan ihan kuin unta.

Mary hieroi klitoristaan ja voihki kiimasta ja sanoi että nyt hän haluaisi ratsastaa kortsun kera tällä ihanan maukkaalla ja paksulla kullilla. Marko meni ottamaan kortsut yöpöydän laatikosta ja laittoi nopeasti sen kulliinsa, heti tämän jälkeen Marko meni makaamaan sängylle ja Mary tuli hänen päälleen hetkeksi asettuen Markon päälle muttei kullin päälle kuitenkaan vaan niin että se sopivasti hieroi emätintä ja anusta vasten. Marko nuoli ja hieroi kovettuneita nännejä ja kuunteli kuinka Mary voihki hänen hierronnasta ja puristelusta.

Maryn rinnat olivat niin pehmeät ja isohkot niin ihanat ajatteli Marko mielessään ja tahtoi sitten kokea millaista olisi jos näillä rinnoilla Mary runkkaisi hänen kulliaan? Mary meni alemmas ja otti rintojensa väliin kullin ja hieroi niitä hetken muttei kauaa koska halusi että Marko laukeisi hänen sisällään ennemmin kuin runkatessa. Mary nousi ja asettui kullin päälle hieraisten vielä klitoristaan voihkaisten kiimaisesti, Mary otti kullista kiini ja piti sitä paikallaan kun hän hivutti sitä sisäänsä. Voihkaisi pääsi molempien suusta ja Marko tunsi ihanan märän ja lämpoisen emättimen reunat ympäröivän hänen kulliaan.

Ratsastus alkoi ja Mary voihki kiimaisesti ja hänen rintansa pursuivat Markon käsistä yli ja Markon kulli taas puolestaan oli paksu niin että Mary tunsi uskomatonta nautintoa ja voihkiessaan sanoikin aina että; Ihanan paksu ja iso aahh ooohhh.

Nainti ei käsetänyt kauaa kun kiimainen Marko laukesi karjahtaen ja laukoi spermaa kortsuun paljon. Se oli ohi yli tunnissa ja nautinto oli aivan mahtava Markosta ja myöskin jonkin verran Marystakin. Mary kuiskasi Markon korvaan että; Se oli paksuinta mitä olinkaan saanut pitkään aikaan.

Marko jäi makaamaan ja katsoi kuinka hänen kullistaan otettiin kortsu pois ja heitettiin roskiin ja vielä sitten nuolaistiin vähän spermaa matka muistoksi Maryn suuhun. Mary sanoi vielä ovella että teet vielä jonkun todella iloiseksi tuollaisella määrällä spermaa ja myöskin noin pakuslla kullillasi ja sitten ovi avautui ja Marya ei enää näkynyt.

Se oli ihanaa ja tyydyttävää jopa yllättävän tyydyttävääkin. Marko nukahti sängylle ja aamulla runkkasi vielä muistellen Marya joka vei häneltä melkein kokonaan neitsyyden, Marko laukesi ajatellessaan niitä rintoja ja maistoi sitten ekaa kertaa spermaansa luvaten itselleen että haluaa maistaa jonkun toisenkin spermaa vielä lähi aikoina. Markon kone lähti tunnin päästä ja hän kiitti veljiään ja siskojaan yllätyksestä hotelli huoneessa ja sanoi ettei menoa voinut mikään pahentaa se oli ihanaa mutta silti haluaa vielä miestä kokeilla ja sitten vasta sanoa kumman haluaa ottaa mieluiten elämän kumppanikseen.

Tullessaan kotiin oli Marko jotenkin avoimempi ja menikin ulos ottamaan aurinkoa kun olikin näin ihanaisen kesäinen ilma, Markon perhe oli aikamoisen rikas ja heidän nurmikkonsa leikkasi eräs mies nimeltään Riku. Rikulla oli päällään vain sortsit ja ihan tavalliset vähän heikossa kunnossa tosin olevat sandaalit ja mikä parasta Riku oli tunnettu siitä että oli ollut joskus alusvaate mallina mutta nyt oli halunnut jotain tavallisempaa hommaa ja alkanut tälläiseen pihatyö harrastukseen ja työhön.

Riku tunsi hyvin Markon ja Marko myös hänet he olivat hyvin läheisiä ystäviä ja tiesivät melkeimpä kaiken toisistaan. Markolla oli tunteita Rikua kohtaan mutta kuitekin pyrki olemaan vain ystävä hänelle, Rikulla oli ollut ensimmäisestä kohtaamisesta haluja ja kiinnostuksia myös Markoa kohtaan ja oli yrittänyt kerran suudella Markoa mutta ei ollut onnistunut.

Marko etsi töitä ja sai puhelun seurakunnalta jossa luvattiin samankaltaisia pihatöitä mitä Rikukin hoitaa parhaillaan. Marko sai paikan ja ohjaajakseen hän sai Rikun joka oli kokenut sillä alalla, Riku viimeisteli työnsä nurmikolla ja sitten otti tavaransa ja hyvästeli Markon ja hänen perheensä. Marko oli hänen vanhempiensa tykönä koko kesän ja meni sieltä käsin aina töihin mutta onneksi ei työmatkaa ollut kuin vajaa kilometri. Kesä oli kuuma ja Marko työsti ruohoa ja muita pikku töitä Rikun seurana.

Riku ja Marko tulivat juttuun todella hyvin ja auttoivat toisiaan joka paikassa jos tarvitsi ja vaikka ei olisi tarvinnutkaan, Riku poltteli tauon aikana tupakkaansa varjoisassa paikassa joka sijaitsi asiakkaan talon vieressä, tänne asteli myös Marko hikisenä ja kuumana ilman t-paitaa ja sandaaleja.

Marko aloitti juttelun kyselemällä mitä kaikkea on vielä käymättä läpi ja Riku sanoi ettei ole mitään enää muuta kuin yksi paikka ja tumppasi tupakkansa maahan puhaltaen viimeisetkin sauhut suustaan pois, Riku kysyi että mitä Marko halauisi tänä kesänä vielä tehdä? Marko punastui vähän tuntien kiiman ja rakkauden Rikau kohtaan ja sanoi sitten häpeilemättä että haluaisisin olla miehen kanssa edes kerran. Riku hiljeni hetkeksi mutta sitten sanoi Marko ja kun Marko käänsi päätään niin Riku suuteli häntä ja kaatoi hänet vasta leikatulle nurmikolle makaamaan ja suutelemaan kiihkeästi Markon kosteita ja kiimaisia huulia.

Hetken he suutelivat ja hieroivat toisiaan mutta sitten Marko työnsi Rikun pois päältään ja nousi istumaan sanoen että;

Marko; Tämä on hullua ei me voida tässä harrastaa seksiä tää on asiakkaan kämppä tos ylhääl ei me voida.

Riku; Kyllä voidaan ja mä ainakin haluun sua tässä ja nyt.

Saman tien Riku avasi Markon sortsit ja otti ne nopeasti pois paljastaen paljaan ihon ja kovan kullin joka halusi Rikun suuta ja anusta tosi paljon. Riku nousi ja otti omat sortsinsa pois ja heitti ne nurmikolle. Marko nousi istumaan ja otti kiimaisesti suuhunsa Rikun kullin ja alkoi vaistomaisesti imeä kiihkeästi ja nopeasti kullia, Riku voihki pidätteli laukeamistaan kuumalla kesä ilmalla. Marko otti kullin suustaan ja veti Rikun päälleen suudellen tätä koko ajan ja kirrähtäen hänen päälleen suudellen ja hieroen koko ajan voimakasta ja suonikasta Rikun kullia.

Riku kierräytti Markon selälleen ja nosti tämän jalat hartioilleen ja sanoi että; OLen odottanut tätä pitkään haluun sua Marko oot mulle tosi tärkee. Marko sanoi ettei ollut koskaan tuntenut samankaltaista tunnetta ja halusi nyt neitsyt panonsa Rikun 25cm kullista, Marko tunsi kuinka Riku painoi kullinsa Markon tiukkaan anukseen ja voihkaisi kuinka tiukka se olikaan Marko tunsi terskan upottautuvan sisään je se tuntui olevan tuskaisen iso, hiukan Marko inisi tuskasta mutta nautinto kasvoi kun tiukkaan anukseen uppoutui paksu ja iso kulli.

Riku työnsi koko pituudeltaan sisään hikisen ja paksun kullin, Markolla tuli vähäisen kyyneleitä silmiin mutta nautinto oli suuri ja kiima kasvoi entisestään. Riku aloitti hitaasti naimaan isolla kullillaan nurmikolla makaavaa Markoa joka voihki ja huohotti samaan tahtiin kuin häntä naitiin. Marko tarrasi kiinni Rikusta ja alkoi voihkia kun Riku kiristi tahtiaan ja hiestä märkänä nai Markoa hurjin ottein, orgasmi ei ollut kaukana ja nainti koveni entisestään Marko huohotti ja nautti ääneen voihkien. Laukeaminen tapahtui ja Riku jännitti lihaksiaan ja voihkaisi hiljaa pidättäen hengitystään ja hänen naamansa punotti nautinnosta ja laukeamisesta.

Riku makasi hetken aikaa Markon päällä kulli edelleen sisällä ja sanoi ettei ole koskaan tuntenut näin, varsinkaan miestä kohtaan onhan hän ollut naisten kanssa paljonkin mutta nyt hän on rakastunut mieheen ja haluaa munaa kunnolla vieläkin. Riku nosti päätään ja suuteli kielisuudelmin Markoa ja sanoi että; Makaa sinä ja nauti annan sinulle orgasmin joka täyttää minut puolestasi.

Riku nousi ottaen spermaisen kullinsa ulos ja nousi istumaan Markon kullille joka seisoi kovana edelleenkin ja Marko piteli kullia sen verron paikallaan että se meni suoraan sisään anukseen. Marko otti hyvän otteen Rikun pakaroista kiinni ja antoi kiimaisen Rikun aloittaa ratsastuksen, kuuma ratsastus alkoi ja hiki valui mutta nautinto kasvoi entisestään kiima oli vaikuttaja tässä asiassa ja meno kiihtyi entisestään miesten voihkiessä ja nauttien toisistaan ja toistensa kulleista. Riku yllätteän laukesi uudelleen ja spermaa lensi Markon rinnuksille ja leuvallekkin hieman tämä näky kiihotti Markoa ja hänen oli pakko saada orgasmi vaikka kuinka oli koittanut pidätellä ja laukaisi spermansa Rikun tiukahkoon suolistoon. Spermaa sykki kullista runsain määrin ja helpottunut mutta kuuma olo valtasi molempien miesten mieleen.

Hetken he makasivat ja suutelivat kiimaisesti toisiaan ja hieroivat tosiaan kunnes Riku katsahti kelloa ja sanoi että työ aika oli jo päättynyt pari tuntia sitten, Marko hymyili ja suuteli sanoen että jatketaan meillä koska en ole saanut vielä ihan kaikkea ulos varastot täyttyvät katsos nopeasti ja minä rakastan sinua.

Marko ja Riku olivat pariskunta pitkään mutta jokin kalvasi Markon mieltä jokin kiima jokin juttu.

Kumman hän valitsisi sitten lopulta?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute