Herkku-puhelin
Ei ketään tuttua chatissa
Dig Me

Ei ketään tuttua chatissa, harmittelen itsekseni samalla kun tylsistyneenä seuraan muiden höpinää taululla. Olen aika aktiivinen aloittamaan keskustelun ja siksi suurin osa kanavalla olevasta porukasta on tuttuja tai ainakin puolituttuja. Listassa roikkuvien rekisteröimättömien nimimerkkien kanssa en edes harkitse keskusteluja. Niiden takana kun yleensä on joku ala-aste ikäisen aivot omaava häirikkö.

Juuri kun olen vaipumassa puolikoomaan huomaan uuden rekisteröityneen nimimerkin. Hyökkään heti aloittamaan keskustelun, sillä tässä kohtaa nopeus on valttia. Ensimmäiseksi keskustelun avannut kun yleensä saa etulyöntiaseman ja keskustelukaverin täyden huomion muiden jäädessä ihmettelemään kanavan yleistä keskustelua.

Tulija on Taru, joka itse asiassa ei ole mikään uusi nimimerkki kanavalla. Tarulla on opiskeluihin liittyvä lopputyö menossa ja siksi aktiiviseen chattailuun on tullut pitempi tauko. Nyt työ on täysin jumissa ja Taru päätti tulla kanavalle purkamaan ajatuksiaan.

Heti ensimmäisistä kommenteista aistin, että Taru kaipaa juttukaveria. Välillä chatissa saa suorastaan lypsätä keskustelijalta kommentteja mutta Tarun kanssa keskustelu todella etenee aiheesta toiseen luontevasti. Hyvästä jutustelusta rohkaistuneena päätän viedä keskustelua hieman intiiminpään suuntaan ja hieman yllättäen Taru lähtee leikkiin mukaan. Odotin jotain tyypillistä väistökommenttia aiheesta pois siirtymiseksi, mutta menemmekin suoraan asiaan. Lopputyö ei tosiaan ollut vienyt pelkästään Tarun chattailuaikaa, myös miesseura oli jäänyt vähiin.

Seuraavana päivänä odotan innokkaasti Tarun tulemista kanavalle sovittuna aikana. Väistän muut keskustelijat lyhyillä kohteliailla kommenteilla. Viimein Taru saapuu kanavalle ja olen innoissani.

- Jatketaanko siitä mihin eilen jäätiin? Taru kysyy.

- Sopii, mutta sinun pitää ensin kertoa mikä kiihottaa sinua eniten ja mistä asennoista pidät erityisesti? Kysyn Tarulta selvittääkseni millä saan Tarun lämpenemään kunnolla.

- Takaapäin polvillani on suosikkini, sanoo Taru ja jatkaa, minulla on pitkät vaaleat hiukset ja pidän siitä kun niistä vedetään samalla.

- Toden totta, totean ja näen silmissäni miten vaalea selkä taipuu kaarelle kun leuka nousee hiusten vetämisestä.

Nettiseksin päätteeksi saan houkuteltua Tarun kertomaan kännynumeron. Muutaman päivän lähettelemme toisillemme eroottisia tekstiviestejä kunnes ehdotan, että tulisin päiväkahville käymään. Taru ei innostu, mutta lähetän pitkän eroottisen tekstiviestin, johon Taru vastaa, että ei ole ollut koskaan näin kuumissaan. Ehdotankin, että tulen heti käymään ja Taru suostuu.

Upea nuori 21-vuotias vaalea pitkähiuksinen nainen avaa ovensa. Kroppa on todella trimmattu, näkee että Taru on harrastanut liikuntaa paljon. Jalassaan Tarulla on tumman siniset housut ja kesäinen vartalon myötäinen T-paita. Olen aina ollut hulluna paljosta liikunnasta muodostuneista pienistä kiinteistä rinnoista ja Tarun rinnat ovat täydelliset.

Otatko kahvia, Taru kysyy ja vastaan myöntävästi jotta en vaikuta liian innokkaalta ”vanhukselta”. Ikää minulla on melkein 40 vuotta joten en halua pilata tunnelmaa kiimaisella käytöksellä. Nautin tilanteesta kahvia juodessa, tutkin silmilläni Tarun kasvoja, suuta ja ajatuksissani kuvittelen jo miten housuissa hyvää vauhtia jäykistyvä kaluni pääsee kohta noiden nuorten kuumien huulien väliin.

Tarua ikäeromme ei näytä haittaavan mitenkään. Hän on hieman hermostunut, mutta muuten luonnollisen oloinen. Kahvin jälkeen nousen ja katselen hänen asuntoaan, kirjahyllyllä olevia tavaroita ja kommentoin muutamasta hyllystä löytyvästä kirjasta. Tarun tullessa viereeni teen aloitteen ja suutelen häntä hellästi suulle samalla vieden käden hänen niskaansa. Tarun vartalo värähtää hänen tuntiessaan sormen päät niskassaan ja hiusten lomassa kieltemme leikkiessä toistensa kanssa.

Irrottaudumme toisistamme ja Taru ottaa kädestä kiinni ohjaten makuuhuoneeseensa luoden kävellessä pikaisen katseen sinisillä silmillään silmiini. Tilanne on kiihottava ja vartaloni aistii sen. Riisumme kiihkeästi toisemme ja ohjaan Tarun istumaan sängyn laidalle. Itse istahdan polvilleni päälle Tarun haarojen väliin.

Upea nuoren naisen pimppi on edessäni, hempeä vaalea karvoitus. Laitan käteni Tarun säärelle ja tunnen miten hän värähtää. Tilanne kiihottaa häntä selvästi ja Taru avaa sääriään hieman tiedostamatta itse asiaa. Annan kämmenieni liikkua pitkin Tarun sääriä, reisiä, alavatsaa, aina kylkiin saakka samalla kun tuon hieman sänkisen leukani säärien sisäpinnalle. Pienellä kämmenen painalluksella painan Tarun hellästi makaamaan sängylle. Hänen säärensä jää roikkumaan reunalla ja vien kieleni hitaasti leikkien kohden tarun raikasta pillua. Pysähdyn vielä katsomaan nuoren tytön hentoja karvoja ja häpyhuulia ja tuntuu että kullini kovenee ja kasvaa entisestään jos se nyt yleensä on enempää edes mahdollista.

Taru päästää hiljaisen ”uuhhhh” kun pyörittelen kielenpäätäni klitoriksen ympärillä. Ääni yltyy kun vien kielenpään syvälle nuoren tytön häpyhuulien väliin ja liu’utan sen samalla alhaalta ylöspäin. Tarun lantion myötäillessä kieleni liikkeitä. Lisään vauhtia ja painan leuan klitorista vastan ja samalla kämmenellä hyväilen häpykumpua ja alavatsaa. Tämä on liikaa Tarulle jolta pääsee pitkä nouseva ”ooooohhhhh” ja samalla hän tarttuu minun hiuksiin kiinni ja puristaa nyrkkinsä yhteen. Tuon sormen pillun suulle ja tunnen miten pillulihakset supistelevat ja reagoivat kun kevyesti painan sormenpäätäni lihaksia vastaan viemättä sormea Tarun sisään.

Nousen ylös ja siirrymme sänkyyn 69 asentoon. Taru alla ja minä päällä. Asetan kullini Tarun huulien väliin ja vien omat käteni jalkojen alta ulkokautta pillulle. Jatkan kielelläni Tarun pillussa klitoriksen kiusaamista samalla kun työnnän hitaasti sormeni Tarun pilluun. Taru nostaa lantiota suutani vasten ja inisee hiljaa kullini syvällä Tarun suussa. Hitsi, tilanne on melkein liikaa minulle, kun vilkaisen rintani alta Tarun kasvoja Tarun imiessä silmät kiinni kulliani.

Tunnen jälleen pillussa olevassa sormessani miten Tarun pillun lihakset alkaa sykkiä ja vähän ajan päästä hän saa ison orgasmin. Tällä kertaa päästäen kunnon äänen suustaan. Nyt on minun vuoroni, sanon ja käännyn normaalisti Tarun jalkojen väliin. Otan Tarun käsistä kiinni, laitan ne pusseilleni ja tuon kullin pään häpyhuulten väliin nojaten Tarun päälle käsien varassa. Taru laittaa jalat koukkuun ja katsoo silmiini. Tyttö todella nauttii tilanteesta. minä 40 ”vanhus” Tarun 20 nuoren tytön kanssa sängyssä. Liikutan ylävartaloani Tarun nöpöttäviä pieniä kiinteitä tissejä vasten. Vältän koskettamasta Tarun vartaloa muuten, vain rintani kiusaa terhakkaita nännejä ja kullini pää tekee pientä liikettä häpyhuulissa liukumatta syvälle sisälle.

- Ihanan siniset silmät sinulla, sanon ja katson Tarua hieman pää vinossa.

- Kiitos, kuuluu hiljaa huokailun lomassa.

Painaudun Tarun hoikalle kaulalle ja hyväilen kielenpäälläni sekä pusuttaen leuan alta, kaulan sivulta ja lopuksi liu’tan kielen korvalehteä kiertäen korvaan, samalla kullini liukuu syvälle Tarun tiukkaan pilluun ja painan vartaloni kiinni Tarun vartaloon. Kuuluu vain iso...oooohhh! samaan tahtiin kun kulli liukuu syvemmälle Tarun sisälle.

Tilanne on hieman liikaa minullekin ja alan painaa Tarua kunnolla. Taru nostaa jalat sinulle koukkuun ja tunne miten Tarun pillu jälleen sykkii... se on minulle liikaa. Purkaudun kovaäänisesti Tarun sisälle ja tunnen oikeasti miten lasti lähtee varpaistani saakka.

Jatkan lantioni liikettä hieman rauhallisemmin ja laitan nopeasti käteni Tarun klitorikselle. Tarun pillu on aivan märkä ja märkyyttä lisää entisestään sinne tyhjentämin iso satsi. Pienellä hakemisella löydän Tarun hieman paisuneen klitoriksen ja alan liikuttaa sormeani poikittain sen ylitse lisäten vähitellen painoa sormeen....Taru sykähtää joka kerta kun sormi menee klitoriksen ylitse. Lopuksi työnnän klitorista alaspäin ja samalla tunnen miten Tarun käsi heilahtaa mielihyvästä osuen samalla seinään.

- Ai saakeli, se sattui... Sanoo Taru pidellen kättään, mutta olipa makoisa orgasmi, jatkaa siihen.

- Niin minullakin, varpaissa saakka tuntui.

Hyväilemme vielä hetken toisiamme ja lähden kotiani päin.

Vielä illallakin tunsin miten kullini oli puolijäykkä päiväsestä vierailusta. Onneksi tiesin, että tämä ei jäänyt viimeiseksi kerraksi.

Kommentit kelpaavat...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute