Herkku-puhelin
Autokohtaaminen
milla

Olin ollut kiihkoissani koko viikon, sillä tiesin vaimoni menevän viikonlopuksi maalle. Pääsisin siis taas kunnolla tyttöilemään. Kaivoin kätköni esille heti kun olin jäänyt yksin ja levitin kaikki ihanuudet esille:

Uusi musta korsettini oli todella sexy ja tuntui ihanalta vetäistyäni sen uumalleni varsinkin kun sain sukkanauhat kiinni mustiin saumasukkiin. Kuinka kiihottavasti sukkanauhat kiristyivätkään reisiäni vasten ja korsetin pitsinen stringiosa hyväili peppuvakoani. Kaluni seisoi tanakasti pullistellen kiimaisena stringien vain osittain peittämänä. Korsetin yläosan alle puin mustat pushupit ja sujautin niihin pienet tekorinnat. Sitten korsetin olkanauhat ylös rintsikoitten olkanauhojen viereen. Näytti aika kivalta. Hameekseni valitsin suursuosikkini, tiukan mustan minihameen jossa on seksikäs halkio takana. Vetoketju kiinni ja vilkaisu peiliin. Sääret näyttivät ihanilta (varsinkin oikaistuani sukkien saumat) kun minihameeni helma ulottui hädin tuskin reisieni puoleen väliin paljastaen osittain sukkieni reunaa. Sitten mustat remmikorkokengät jalkaan ja tiukka toppi ylle. Peilissä alkoi olla kiihottavaa katseltavaa ja minihameeni etumus kohosi lupaavasti.

Seuraavaksi kylppäriin meikkaamaan. Peitevoide alle, sitten luomivärit ja paksulti maskaraa ripsiin. Halusin olla huorahtava ja runsas maskara tahtoi tuhrata silmien ympärystää, mutta lopulta olin suhteellisen tyytyväinen. Räikeänpunainen huulipuna maistui kiihottavalta ja lopuksi poskipunaa reiluhkosti. Kipaisin toiselta kätköltäni vaalean pitkän ja erittäin seksikkään blondiperuukkini. Sain sen päähäni ja nyt aloin olla valmis - kiihottavan seksikäs minihameblondi. Vielä hieman hajuvettä, korvakorut ja rannekorut, sekä vaaleat pitkät helmet vaimon varastosta kaulan ympäri. Oi, olin unohtaa punaiset pitkät tekokynnet. Niiden kanssa tuhraantui aikaa, mutta eihän minulla ollut kiirettä. Halusin olla niin täydellinen nainen kuin se resursseillani oli mahdollista.

Lopulta kaikki oli valmista ja katselin itseäni kokovartalopeilistä: Taas kerran se ihme oli tapahtunut. Peilistä katseli kiihottava vahvasti meikattu blondi tiukassa minihameessaan, korkokengissään hieman keinahdellen. Kohouma hameen etumuksessa kertoi omaa tarinaansa. Saumasukkien peittämät sääret säihkyivät ja kyykistyessäni minihameen helma nousi ylöspäin paljasten sukkien reunat ja kiihottavat sukkanauhat. Olin todella kiimassa, ja työnsin käteni hameen alle kaivaen kaluni esiin. Se seisoi mahtavasti ja olisin saanut samantien orkun katsellessani minihameen helman alta töröttävää paksua kyrpääni, mutta sain pidettyä itseni kurissa enkä runkannut sitä.

Rauhoitin itseäni ja kätkin kaluni taas hameen helman alle. Istuin tietsan ääreen ja avasin chatcityn kinky-huoneen. Ei aikaakaan kun chattailin kiihkeästi naapurikaupungin "alushamemiehen" kanssa. Hän halusi kiihkeästi saada orkun kanssani. Sitä minäkin kaipasin ja hän antoi puhelinnumeronsa. Menin vuoteelle makoilemaan ja soitin hänelle jännittyneenä. Alushamemies vastasi heti ja kertoi haluavansa tulla luokseni. Se ei kuitenkaan ollut minulle mahdollista, vaan juttelimme ja runkkailimme ensin tahoillamme. Hän kertoi olevansa stayupeissa, rintsikoissa ja kiiltävässä satiinialushameessa. Runkkailimme ja puhuimme riettaita sanoja toistemme korviin. Varoin edelleenkin saamasta orkkua, sillä "alushamemies" oli alkanut kiihottaa minua todella. Kerroin hänelle, etten ollut ennen ollut miehen kanssa, mutta se ei häntä häirinnyt lainkaan.

Lopulta olin niin kiimassa, että sovimme tapaavamme tunnin kuluttua kehä III:n ja Porvoon moottoritien läheisellä rekkojen kylmätankkausasemalla. Oli omat ongelmansa päästä pujahtamaan naapureiden näkemättä autolle, mutta onneksi oli jo hyvin myöhäistä, joten lopulta rohkaisin mieleni ja ajoin tapaamispaikalle. Tankkauspisteellä ei ollut ketään, joten nousin autosta ja sytytin savukkeen. Olo oli aivan käsittämättömän ihana, Niin kiihkeän seksikäs ja samalla ihanan naismainen. Ihailin itseäni auton kiiltävistä pelleistä kävellessäni edestakaisin.

Sitten näin kuinka auto kehä III:lla jarrutti ja kääntyi alueelle. Asetuin puolittain istumaan autoni keulapellille ja annoin tulevan auton valojen nuolla sääriäni. Auto pysähtyi vähän matkan päähän eteeni ja pelkääjän puoleinen ovi avattiin. Lähdin sydän pamppaillen astelemaan peppuani parhaani mukaan keinuttaen kohti ovea. Pidin huolen että varmasti olin koko matkan auton lamppujen valokiilassa antaakseni seuralaiseni ihailla minua kunnolla. Lopulta saavuin ovelle ja istuin muitta mutkitta penkille. Istuin jännittyneenä paikallani ja huomasin kuinka ihanasti minihameeni helma oli noussut ylös paljastaen vaaleat reiteni ja sukkanauhani. Sitten katsoin miestä vierelläni. Hän oli hieman itseäni vanhempi parrakas herra. Ihan kiva ajattelin. Mies kehui minua aivan uskomattomaksi pakkaukseksi ja olin otettu hänen kehuistaan. Hän riisui paitansa ja housunsa paljastaen satiinialushameensa ja stayuppinsa. Alushame oli koholla ja kostunut kyrvän kohdalta. Emme puhuneet muuta vaan suutelimme mielettömän kielisuudelman. Tunsin miehen kädet säärilläni ja reisilläni ja annoin niille auliisti lisää tilaa. Itse kumarruin hänen syliinsä ja kosketin hänen kaluaan alushameen läpi. Se oli ihaninta mitä olen koskaan kokenut. Tartuin sitten häneen kunnolla ja hamusin kullin huulilleni. Hänen kätensä olivat ehtineet jo hameeni alle ja korsetin sisälle hyväillen kyrpääni. Aloin imeä kunnolla ja samalla runkkasin miehen kullin vartta. Miten mielettömän ihanaa. Mies huusi samassa saavansa ja alkoi ruiskuttaa spermaansa suuhuni. Nielin melkein kaiken ja loput valuivat kullin vartta pitkin hänen palleilleen. Mies huohotti syvään ja alkoi sitten kunnolla runkata minua hän kömpi syliini ja työnsi päänsä hameeni alle. Tunsin kuinka kuuma hengitys tuntui kullillani ja kohta hän siemaisi kaluni nieluunsa. Olin niin kiimassa että sain heti orgasmini kiljuen hullun lailla. Se oli aivan mieletöntä. Lopulta runkkailimme vielä toisemme orgasmiin uudemman kerran. Olin todella kiimassa ja onnessani tästä kaikesta. Suutelimme vielä senkin jälkeen kauan pitäen toisiamme hyvänä, ennen kuin jätimme hellät jäähyväiset. Astuin autooni ja lähdin ajelemaan kotiini kiittäen luojaani siitä ettei paikalla ollut käynyt rekkoja tankkaamassa. Vaikka mistäpä sen tietää, mitä joku kunnon rekkamies olisi tällaisesta hutsusta ajatellut?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute