Herkku-puhelin
Autossa 2
jason

Läpimärkä vittu sykki hiljaa käteni alla. Vartalosi nyki kuin pienistä sähköiskuista jälki orkkujen vuoksi. Ohut sperma noro valui perseestäsi jonne olin juuri lauennut. Hengitys alkoi tasaantumaan ja sain hiljaa sanottua ,"mitä nyt" samalla suudellen ihania huuliasi.

"Pystyisitkö vielä", kysyit varovaisella äänellä. "Äskeinen pano oli yksi parhaista ikinä ja haluaisin samaa vielä".

"Haittaako jos poltan savukkeen ensin ja annetaan kullin levätä?"

"Polta vaan " sanoit ja siirsit käteni pois vitultasi ja levitit jalkojasi enemmän. "pidän tässä paikat lämpöisenä "sanoit ja aloit runkkamaan pilluasi. Polttelin tupakkaani silmät kiinni ja kuuntelin voimistuvaa huohotusta viereltäni. Kulli alkoi hiljalleen nostelemaan päätään ja samassa tunsin myös käden tarttuvan siihen. Heitin tupakan pois ja annoin itseni nauttia. Jos osasit suihin oton niin loistavasti käytit myös kättäsi. kulli seisoi jo täysiä ja voihkinasta päätellen olit myös itse valmis.

"Siirrytään lattialle" sain sanottua ja samassa olinkin jo selälläni suu täynnä mehevää vittua. Olit istunut naamani päälle ja samalla kullini olikin jo suussasi. 69 on yksi parhaista mitä tiedän. Sain syödä valuvaa vittua samalla kun kullini oli syvällä kurkussasi. Välillä siirsin kieleni perseellesi josta valui yhä edellisen panon mehut. Saman tien päästit kullini suustasi ja aloit huutamaan suoraa huutoa. Orgasmi oli isoin mitä olen ikinä nähnyt. Vittu suorastaan ryöpsähti silmilleni. klitoris turposi silmien edessä enkä voinut vastustaa kiusausta vaan aloin imemään sitä. Nytkit päälläni kuin sähkö tuolissa ja sitten kuului hiljainen pyyntö. "älä enään"

Nousit päältäni penkille istumaan ja näytit tosiaankin saaneelta. Vittu sykki tulipunaisena ja koittaessani sitä varovasti sait vain sanottua "älä". Istuin viereesi ja tunsin taas kätesi seisovalla kullillani. Runkkailit kulliani hiljalleen tunsin että en kestäisi enää pitkään ja sanoin tämän myös sinulle.

"Laukea rinnoilleni" sanoit enkä toista käskyä tarvinnut. Tulin eteesi ja vedin itse pari vetoa.

"Nyt", sain sanottua ja tuntui että laukeaminen lähti päästä asti. Ensimmäinen suihku osui rinnoillesi ja sitten käänsin kullia ja sait loput suoraan naamaasi. Sperma valui huulillesi ja kielesi teki nopean koukkauksen imaisten vanan suuhusi.

"Anna mä vielä pesen" sanoit ja otit kullini suuhusi.

"Varovasti" sanoin, olin aika herkkä itsekin. Lutkutit pehmenevää kullia hetken ja sitten vain lopetettiin. Älä koske vittuuni sanoit. Se on niin herkkä että sattuu. Puimme hiljalleen päällemme, suutelimme vielä kerran, ja sitten vein sinut autollesi. viimeinen suukko ja katselin haikeana pärävalojasi. Näenkö sinua enää koskaan?

Palautetta saa antaa

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute