Herkku-puhelin
Autossa
mies18

Minä, Toni, ja tyttöystäväni Taru ei olla oltu pitkään aikaan ’’sillai’’. Päätimme eräänä kauniina kesäpäivänä lähteä ihan muuten vaan ajelemaan. Kiertelimme kaupungin laitamilla hieman pienempiä teitä.

Hetken oli hiljaista. Se oli toisaalta outoa, kun yleensä Taru puhui paljon minua enemmän. Aivan yllättäen Taru tarttui minua oikeasta jalasta kiinni. Hiljensin hieman vauhtia. Katsoin Tarua suoraan silmiin. Molempien huulille kohosi kiihottava hymy.

Tarun käsi liikkui äkkiä kaluni lähelle ja hän tarrasi siihen kiinni. Huomasin, kuinka ’’pikkuveli’’ alkoi heräilemään. Ajoimme pienellä hiekkatiellä. Huomasin, kuinka pienen kallion juureen olisi hyvä pysäköidä auto. Ajoin auton kallion juureen ja sammutin moottorin. Suutelimme toisiamme huulille, nopeasti mutta kiihkeästi.

Nousimme molemmat autosta ulos ja menimme takapenkille. Kaadoimme selkänojat. Onneksi automme oli farmari mallinen, eli tilaa autossa riitti. Aloimme repimään vaatteita toisiemme päältä. Tarulla oli t-paidan alla musta bikinien yläosa. Yläosa lensi kuskin jalkatilaan nopeasti Tarun päältä. Niiden alta paljastui ihanan täyteläiset tissit. Aloin heti kourimaan molempia tissejä. Taru päästi pari voihkaisua siinä samalla. Myös minulta oli jo siinä vaiheessa lentänyt paita ja päällishousut pois. Revin Tarulta tiukat farkut pois. Niiden alla oli ihanan pienet stringit.

Otin stringit pois jalasta, sieltä tuli näkyviin posliiniksi ajeltu pillu. Taru veti minulta bokserini pois jalasta. Kaluni seisoi jo täydessä valmiudessa työntyäkseen sykkivään reikään. Taru otti kalun käteensä ja veti esinahan terskan taakse. Se jo pelkästään tuntui taivaalliselta. Hän otti terskan suuhunsa ja alkoi hiljaa mutta kiihottavasti liikuttelemaan huuliaan terskan päällä edestakaisin.

Kaadoin Taru selälleen. Taru sanoi, että laita kumi päälle. Löysin lompakon uumenista yhden kondomin. Rullasin sen hyvin nopeasti kaluni päälle, sillä halusin heti päästä hänen sisäänsä.

Ohjasin kädellä kyrpäni pillun suuaukolle ja työnnyin sisään hitaasti. Löin pääni auton kattoon. Olin nyt saanut terskan kokonaan sisään. Taru päästi syvän voihkaisun. Työnsin kaluni niin syvälle kun vain sain sen. Parin työnnön jälkeen vaihdoimme paikkoja. Menin alle ja Taru ohjasi kädellään kyrpäni pilluunsa. Hän alkoi ratsastamaan minulla yhä nopeammin. Taru huomasi ikkunasta, kun yksi auto ajoi hiljempaa ohitsemme ja hiljensi meidän kohdallamme. Äkkiä Taru kaatui päälleni ja jatkoi edestakaista liikettä voimakkaasti. Äkkiä huomasin, kuinka sperma lähti liikkeelle sisälläni. Ehdin huutaa Tarulle vain, että nyt tulee. Taru hidasti vauhtia huomattavasti. Makasimme autossa päällekkäin kaikki ikkunat aivan huurussa. Taru nousi pois päältäni, kaluni tuli pillusta ulos jo hieman veltostuneena. Otin kondomin pois ja heitin sen ikkunasta ulos. Aloimme pukemaan vaatteita päällemme hyvin hikisinä mutta tyydytettyinä. Ei mennyt kauaakaan, kun Taru tajusi, että kondomi oli hajonnut panon aikana ja niin meille oli tulossa ensimmäinen oma lapsi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute