Herkku-puhelin
Autossa
jason

Siinä se tuli. Punainen auto kuten puhelimessa olimme puhuneet. Olihan sitä puhuttu paljon muutakin. Valuvasta pillusta ja seisovasta kullista. Mutta nyt kyllä jännitti. Mitä sinä sanoisit nähdessäsi minut. Kelpaisinko? Olimmehan sopineet tapaavamme julkisella paikalla että voisimme arvioida sopivuuden. Netissä ja puhelimessa kaikki tuntui niin helpolta. Siihen se pysähtyi pakettiautoni viereen.

Astuin ulos ja aloin ihailemaan sinua. Nätit kasvot, ehkä vähän tukevahko, mielettömät tissit ja naitava perse. kaikki kohdallaan, hyvältä vaikutti.

"Moro, sää oot varmaan E". Ja siitä se lähti, kevyttä keskustelua ja toisen arviointia. hetken keskusteltuamme päätin ottaa härkää sarvista. Aloin varovasti hyväilemään rintojasi paidan päältä samalla sanoen "haluan seksiä kanssasi, ja pian"

Naurahdit kevyesti ja kysyit menemmekö kumman autolla, Ehdotin omaani ja tutustuttuasi takaosaan olit samaa mieltä.

Tulit istumaan viereeni ja lähdimme siirtymään syrjemmälle. Hamuilin kädelläni housujen sisään ja sinulla ei tuntunut olevan mitään sitä vastaan. Pikemminkin autoit ja saadessani käteni vitullesi ymmärsin miksi.

Taitaa nainen olla kiimassa ajattelin itsekseni hieroessani litimärkää pillua. Huokailujen lomassa annoit ajo ohjeita . "tästä vasemmalle ja tien päähän niin päästään asiaan" tokaisit ja tartuit kyrpääni kiinni. Sain juuri ja juuri auton parkkiin kun kaivoit kyrpäni ulos housuista ja hamusit sitä suuhusi.

"Mennään taakse , siellä on enemmän tilaa" ehdotin ja saman tien olimmekin jo takapenkillä repimässä toistemme vaatteita. Ihana posliini pillu paljastui housujen sisästä enkä voinut vastustaa kiusausta vaan hautasin pääni tuohon kiimaa valuvaan pesään. huuto jonka päästit oli kiihottava. "lisää , lisää, minä tulen, syö vittuani. älä vaan lopeta". ja minähän söin. vittu kun on mielestäni syötäväksi tehty. Vittusi alkoi sykähtelemään ja klitoristasi kiusaamalla sain sinut laukeamaan.

Hetken rauhoituit ja sivelin hellästi vittuasi mutta hellyys ei tainnut kuulua tänään ohjelmaan. Heitit minut lattialle ja istuit naamani päälle. "syö vittuani "sanoit ja saman tien imaisit kullini suuhusi. jumalauta mikä suihin ottaja. Ei kyrpäni mikään jättiläinen ole mutta ei pienimmästäkään päästä mutta sinne se vaan upposi juurta myöten. Imu oli uskomaton. Sillä olisi herättänyt kuolleenkin. koitin samalla syödä vittuasi ja olla laukeamatta suuhusi. Perse vatkasi silmieni edessä ja taas tuli idea. pyöräytin etusormea vitussa ja työnsin sen kerrasta perseeseen. Ulahdus kertoi että tuli osuma. Jatkoin vitun nuolemista ja koitin saada sormen pysymään yhä enemmän vatkaavassa perseessä. nautinto oli melkoista.

Yhtä äkkiä käännyit. "Nyt kyrpää. ja kovaa, vittuni huutaa täytettä". asetuin taaksesi ja työnnyin sisääsi. vittu mutta teki hyvää. liukas mutta tiukahko vittu sopi kullini ympärille ihanasti. "kauaa tämä ei sitten kestä , vittusi tuntuu niin hyvältä" sain sanottua . äkkiä jäykistyit ja vittusi tuntui sykkivän kyrpäni ympärillä. vedin kyrvän varovasti ulos ja astin terskan persereiälle. "anna mennä vaan" sait sanottua ja saman tien työnnyin perseesi sisään.

"Ei vittu. nyt tuntuu hyvältä" tokaisin ja aloin takomaan pitkiä vetoja. Ulisit, vaikeroit ja tunnuit nauttivan yhtä paljon kuin minä. kauaa se vain ei kestänyt. puristus oli liikaa , laukesin karjahtaen perseesi ja sain samalla hierottua vittuasi niin että laukesit. Hetki ihan hiljaa ja vedin veltostuvan kullini perseestä päästäen sinutkin istumaan.

Paras pano aikoihin sain sanottua ennen kuin suljit suuni suudelmalla ja veit käteni sykkivään vittuusi…

Jatketaanko?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute