Herkku-puhelin
Yömatkalla
Angel

On ihanaa tuntea, kuinka peniksesi paisuu käteni alla. Puristan sen kämmeneeni, tuntien lämmön, kovuuden. Sivelen peukalollani silkinpehmeää terskaa katsellen samalla sinua silmiin. Olet vähän säikähtäneen oloinen. Istummehan ravintolassa sohvalla. Pöytäliina peittää kyllä käteni leikin, mutta katselet kuitenkin tarkasti ympärillesi etsien meitä tarkkailevia silmiä.

Sivelin hetkeä aikaisemmin reittäsi housujesi päältä. Avasin vetoketjusi ja pujotin käteni avautuvasta aukosta haaroihisi. Siirsin alushousuja sivuun siten että sain kalusi paljaana käteeni. Nyt se seisoo siinä kovana. Rentoudut hiukan ja levität haarojasi. Hyväilen elintäsi ja kaivan sen esiin. Housut peittävät siitä edelleen osan, mutta terskasi on nyt esillä ja osa penistäsi. Näen turvonneen, paksun terskan. Sen pää on auennut ja joudun hillitsemään itseäni etten kumartuisi suutelemaan sitä.

Yrität olla luonnollisen oloinen ja nappailet olutta tihenevään tahtiin. Istumme tiiviisti vierekkäin ja tunnet vartaloni lämmön kuten minäkin sinun. Puristan kalusi varresta ja vedän sitä enemmän näkyviin. Se on kooltaan ihana ja varsi on karvaton. Suutelen korvaasi ja hetken kuluttua huuliasi. Uskaltaudut kiihkeään suudelmaan ja kielemme löytävät toisensa.

Kuin yhteisestä päätöksestä päätämme lähteä. Pujotat kovan kalusi housuihisi. Siellä se pullottaa hyvin somana. Olen työkaverini kanssa varannut huoneen hotellista. Hän näyttää olevan parketilla, joten suuntaamme huoneeseen.

Huoneeseen päästyämme paiskaat minut heti ovea vasten. Suutelet hyvin ahnaasti. Kätesi vaeltavat pitkin selkääni ja nopeasti pepulleni. Puristat minut vasten kovaa elintäsi. Riuhtoen lähtee paita päältäni ja aikaa ei mene sen enempää rinuleitteni kanssa. Pienet rintani ovat kiinteät ja nännini paisuneina saavat sinulta hyväksynnän. Suutelet, nuolet ja imet niitä vuorotellen. Nuolet vatsaani ja avaat hätäisesti farkkujeni nappeja. Läpinäkyvät pikkarini saavat sinut hengähtämään ihastuksesta. Varmasti sen tekee myös tuoksuni. Olen märkä ja haistan itsekin sen. Katselet pikkareitani hetken. Häpykolmioni erottuu selvästi ja ihanaa kuinka paljon haluat sitä.

Riisut minut alastomaksi ja ohjaat sänkyyn. Katseesi vaeltaa vartalollani samalla kun pujottaudut pois omista vaatteistasi. Paljastat kiinteät treenatun vartalon. Isot paksut käsivarret. Rintalihakset. Olet ajanut karvoituksesi pois ja jäykkänä sojottava kalusi näyttää haluttavan ihanalta. Tuot sitä kasvojani kohti. Tiedän mitä haluat ja vastaan huutoon. Nousen vähän, avaan suuni ja työnnyt suuhuni. Puristan huuleni varrellesi tiukasti ja nait minua. Pujotan toisen käden kiveksillesi ja toisen pakaroillesi. Annan sinulle hyvää kyytiä ja valta jonka olit ovella ottanut hetkeksi itsellesi siirtyy takaisin minulle.

Vedän esinahan tiukasti taakse ja nuolen kielelläni terskaasi. Suutelen sitä, sitten imaisen sen taas suuhuni. Pitkin nopein imaisuin saan sinut sykkimään. Pujotan käteni kiveksiltäsi pepun reiällesi. Hieron sitä ja voihkit nyt ääneen. Painan sormen sisään ja löydän herkän pisteesi. Tätä et kestä kauaa. Ryöpsähtäen laukeat suuhuni. Nielaisen osan, osa valuu huuliltani kasvoilleni.

En anna sinun kauaa hengähtää. Olet nyt selälläsi sängyssä. Käännyn päällesi ja painan vakoani kohti kasvojasi. Puristelet minua pakaroista ja nuolet vakoani. Kielesi käy välillä sisässäni, nuolee välillä häpyhuuliani ja klitorista. Elvytän samalla pehmennyttä kaluasi. Imen sinua ja maistan siemennesteesi maun. Hyväilen vartta ja saankin sinut kasvamaan. Paisut kovaksi ja haluan sen nyt sisääni.

Nousen päältäsi ja seison nojaten ikkunalautaan. Tulet taakseni ja painat kaluasi pepulleni. Hetken hapuilun jälkeen terskasi osuu kohdalleen ja painat lujalla työnnöllä itsesi syvälle sisääni. Kalusi täyttää minut paksuja ja tunnut kyllä hyvältä. Aloitat rytmikkäät työnnöt ja nautinnon virratessa pitkin kehoani katselen ikkunasta ohikulkevaa ihmisvilinää. Huoneemme ei ole ihan katutasolla ja en ole varma huomaako meitä kukaan. Kuin näyteikkunassa oleminen alasti kiihottaa minua kuitenkin hyvin paljon. Niin teet sinäkin. Nait minua hyvin ja taitavasti. Hieron välillä sormillani kivistäviä nännejäni. Pujotan sitten käden haaroihini ja tunnustelen välillä sisääni uppoavaa patukkaa ja välillä hieron klitoristani.

Nautinnon aallot voimistuvat. Litisen, hakkaavana äänenä kuulen rajut työntösi. Puristat tiukasti lantiostani. Ohjailet kaluasi taitavasti vaihdellen välillä kulmaa. Kuunnellen huokauksistani milloin suunta on oikea. Jalkapohjani nousevat maasta ja olen varpaitteni päällä. Värisen ensin, vapisen sitten. Lieskat lyövät valot päästäni ja saan ihanan orgasmin. Huudan voimallisesti ja tärähtelen aaltojen voimasta. Voimattomana tunnen kuinka sinä jatkat. Kiihdytät tahtia ja huohotat kuin maratonin loppumetreillä. Soperrat ääneen kuinka ihana olen ja kuinka rakastat minua.

Kuulen kuinka huoneen ovi käy. Yritän kääntyä ja paeta paikalta, mutta sinä et sitä kuule. Olet oman nautintosi huipulla ja tunnen sisälläni kuinka hetkeksi paisut, sykit sitten voimakkaasti ja päästät nesteesi liikkeelle. Työkaveriltani tämä ei jää näkemättä. Hän on jähmettyneenä oviaukossa. Nähden alastomat vartalomme. Nähden orgasmisi. Ja näkee kun kiiltävä kalusi pullahtaa kolostani. Vasta silloin sinä huomaat hänet. Etsit jostain suojaa. Löydät alushoususi ja niillä suojaten pyhimpäsi pakenet vessaan. Minä piiloudun peiton alle punaisena orgasmin voimasta ja tuntien kuinka nesteesi valuvat lakanoille.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute