Herkku-puhelin
Öisessä metsässä
Lady Nickoi

Yö oli juuri laskeutumassa minun metsääni, niin minun metsääni. Tämä on ikivanha tammimetsä ja minä olen sen hengetär. Tämä on niitä harvoja paikkoja mihin ihmisen pitkä käsi ei ole vielä yltänyt ja minun tehtäväni on suojella sitä.

Kiertelin suurten puiden latvojen yllä ja katselin vähitellen hiljentyvää valtakuntaani. Kaikki näytti olevan kunnossa kunnes kuulin loiskahduksen läheiseltä järveltä. Mielessäni ihmettelin että mikä siellä loiskii ja lähdin ottamaan selvää.

Laskeuduin latvojen alapuolelle lähes pimeälle metsän pohjalle ja leijuin järven suuntaan. Vähitellen metsä harveni ja suuri järvi tuli näkyviin. Aluksi en nähnyt mitään tavallisuudesta poikkeavaa mutta sitten näin ihmisen pulpahtavan järven pinnalle.

En ollut uskoa silmiäni! Minun metsässäni oli ihminen! Tämä oli kerrassaan ennen kuulumatonta ja aloin heti miettiä miten pelästyttäisin hänet tiehensä. Voisin muuttaa itseni joksikin pedoksi tai vastaavaksi niin silloin tämä ihminen varmasti ottaisi jalat alleen.

Hennon usvan lailla leijuin vielä vähän lähemmäksi ja tarkastelin tätä tunkeilijaa. Hän oli mies ja aika komean näköinen. Päätin mennä vielä lähemmäksi ja sukelsin viileään veteen hänen seurakseen. Tietenkään mies ei huomannut minua, vaikka tarkkailin häntä aivan hänen vartalonsa alapuolella.

Hänen vartalonsa oli jäntevä ja hyvän mittainen ja sen lisäksi hän oli aivan alaston. Taivaalla loistava täysikuu sai hänen ihonsa hohtamaan hopean lailla hänen uidessaan järvessäni. Yhtäkkiä en halunnutkaan ajaa tätä miestä pois, hän vaikutti täysin vaarattomalta ja selittämättömällä tavalla kiinnostavalta.

Siiten minut valtasi hirveä halu saada koskettaa häntä. Sulauduin täysin minua ympäröivään veteen ja nousin lähemmäs pintaa, jossa mies ui. Kietouduin hänen vartalonsa ympärille ja tunnustelin hänen kehonsa jokaista paikkaa. Mies selvästi aisti kosketukseni sillä hän lakkasi uimasta. Tietenkään hän ei nähnyt minua tunsi hellän hyväilyn ihollaan.

Mies lähti uimaan takaisin rantaa kohti mihin hän oli jättänyt vaatteensa. Olin hieman pettynyt sillä olisin halunnut jatkaa tutkimuksiani. Sitten keksin miten voisin pitää hänet luonani vielä hetken. Uin pois järvestä ja piilouduin läheisen tammen taakse. Sitten aloin kiinteyttämään usvamaista olemustani. En ollut enää vain paikallaan pysyvä hento usvapilvi vaan vähitellen naiseksi muuttuva olento. Ihoni oli lumivalkoinen ja päästäni versoivat pitkät punaiset kiharat. Lopuksi otin vaatteekseni pari taivaalla ajelehtivaa yöpilveä. Ne sulautuivat yhteen ja laskostuivat vartalolleni silkkiseksi tunikaksi.

Olin tyytyväinen lopputulokseen ja lähdin kävelemään ääntäkään päästämättä miehen luo. Tällä välin mies oli jo ehtinyt rannalle ja kietoi valkoisen pyyhkeen lanteilleen. Seurasin vienosti hymyillen kuinka hän kuivatteli itseään. Sitten keräsin rohkeuteni ja astuin pois varjoista kuun valoon.

"Hyvää iltaa", toivotin miehelle lempeällä äänellä. Mies kääntyi salamana ympäri kuullessaan ääneni ja hän näytti pelästyneeltä. Hän tuijotti minua pitkään saamatta sanaa suustaan. "Kukahan sinä mahdat olla?", hän sitten kysyi pitkän toven päästä.

"Minä olen tämän metsän hengetär", vastasin vaikka uskoin miehen vaistoavan sen että mikä olin. Hän kuitenkin vaikutti epäilevältä. "Kyllä sinä sisimmässäsi tiedät että puhun totta ja juuri äsken kun olit uimassa niin tunsit kosketukseni", jatkoin.

Nyt mies näytti uskovan, kuinka minä muuten olisin voinut tietää mitä hän oli äsken tuntenut. Sitten mies kysyi: "Mitä haluat minusta?" Mittailin miestä katseellani ja silmäni pysähtyivät hetkeksi valkoiseen pyyhkeeseen joka peitti hänen kalunsa. Saatoin kuulla kuinka hänen sydämensä alkoi takoa kiivaammin ja veri kiersi hänen suonissaan kohisten.

Astuin askeleen lähemmäs ja nostin katseeni hänen silmiinsä. Niistä kuvastui pelko ja hämmennys. "Ei sinun tarvitse minua pelätä", sanoin rauhoittavasti ja astuin taas lähemmäs. Tämä tieto rauhoitti miestä hiukan ja hän näytti rentoutuvan. Lopulta seisoin aivan hänen edessään ja välillämme ei ollut paljoa tilaa.

Nostin toisen käteni ja laskin sen miehen vasemmalle olkapäälle. Hän kavahti aluksi kosketustani mutta ei kuitenkaan paennut. Hänen ihonsa tuntui ihanan kostealta ja viileältä sormieni alla ja lähdin kuljettamaan niitä pitkin hänen ihoaan.

Piirsin sormillani leveän viivan olkapäästä solisluun yli ja rinnan poikki pysähtyen hänen navalleen. Astuin vielä yhden askeleen lähemmäksi ja painoin itseni miestä vasten. Hän alkoi hengittää katkonaisesti tuntiessaan minut itseään vasten. Kiersin nyt molemmat käteni hänen ympärilleen ja painoin poskeni hänen kaulaansa vasten. Miehen pyyhettä pitelevä käsi alkoi täristä ja minä laskin omani sille rauhoittaakseni häntä.

"Haluan kokea kanssasi sen mitä te ihmiset sanotte rakasteluksi", kuiskasin hänen korvaansa. Juuri sillä samalla hetkellä tunsin jonkin liikahtavan valkoisen pyyhkeen takana. Hän aikoi sanoa jotain mutta minä vaiensin hänet syvällä ja intohimoisella suudelmalla. Silloin tunsin hänen epävarmuutensa hellittävän ja minä vedin pyyhkeen pois hänen miehuutensa edestä.

Laskin käteni sen hieman kuumottavalle varrelle ja puristin sitä hellästi. Mies huokaisi nautinnosta ja korjasi otettani paremmaksi. Vedin hänen varttaan muutaman pitkän ja hitaan vedon verran. Hän pyysi minua jatkamaan samaan malliin mutta minulla oli muuta mielessäni.

Päästin irti hänen peniksestään ja polvistuin hänen eteensä. Sitten otin hänen kalunsa suuhuni niin syvälle kuin sain. Hän parahti mielihyvästä tuntiessaan lämpimän suuni ympärillään. Tämä ei kuitenkaan riittänyt minulle, halusin saada hänet huutamaan nautinnosta. Sivelin kieleni kärjellä hänen esinahkansa sidettä ja imin voimallisesti hänen kovaa penistään.

Hän alkoi voihkimaan yhä kovemmin mikä sai minutkin yrittämään kovemmin. Nyt vasta huomasin kuinka kiihottavaa on tuottaa toiselle nautintoa. Seuraavaksi tartuin häntä voimallisesti lanteista ja paiskasin hänet pehmeälle sammalmatolle. Halusin enemmän, eikä tämä yksin riittäisi.

Konttasin kuin vaaniva villipeto hänen luokseen ja ohjasin hänen peniksensä sisääni. Ratsastin hänellä ensin hitaasti ja sitten nopeammin. Hänen peniksensä tuottama hankaus tuntui ihanalta enkä halunnut sen loppuvan milloinkaan. Halusin aina vain enemmän ja enemmän.

"En tiedä kestänkö enää kauaa", mies totesi voihkaisujensa lomasta. "Kyllä sinä kestät", minä lupasin ja kosketin sormillani hänen ohimoitaan. Sormistani lähti kuuma ja kipunoiva salama joka kulki hänen lävitseen aina penikseen asti. Mitä enemmän hän työnsi niin sitä kovemmaksi hän tuli. Ratsastin ja keinuin hänen päällään tuntikausia kunnes aloin itse lähestyä huippua.

Tarrasin kiinni miehen olkapäistä ja keinuin yhä kiihkeämmin hänen päällään. Nyt ei kestäisi enää kauaa. Aloin huohottaa ja parahdella yhtä aikaa nopeuttaen liikettäni samalla kertaa.

Pian, pian.

Allani oleva mies alkoi myös lähestyä huippua ja hän jännitti kehonsa tulevaa siemensyöksyä enteillen. Sitten koin lämpimän räjähtävän tunteen sisälläni ja tempaisin allani olevan miehen siihen mukaan. Myrskyn kaltainen voima riepotteli meitä otteessaan lyöden kuumaa mielihyvää päällemme. Sitten sen voima heikkeni ja jätti meidät rauhaan.

Lysähdin miehen vierelle ja hän veti vielä sykähtelevän peniksensä pois sisältäni. Lepäsimme hetken puhumatta mitään ja silmäkulmastani näin auringon ensisäteiden pilkottavan horisontissa. Silitin kädelläni miehen alavatsaa ja vielä kuumottavaa penistä.

"Tuntuiko hyvältä?", kysyin leikkisästi. "Tuntui", mies kuiskasi voipuneesti. Sitten vakavoiduin.

"Sinun on lähdettävä täältä äläkä milloinkaan palaa", sanoin ja napsautin sormiani ja siinä samassa mies oli poissa. Tunsin suurta kaipuuta ja ikävää jäädessäni yksin makaamaan sammalmaton päälle.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute