Herkku-puhelin
Armeijassa
Kyrpää

Olen nuori nainen, juuri täyttänyt 19. Kerran kännipäissäni kerskailin kavereilleni, että uskaltaisin mennä armeijaan. Toinen kavereistani, joka oli mies, sanoi ettei mulla ole pokkaa. Vastasin, että totta kai on ja löin vetoa. Puolen vuoden päästä sitten löysin itseni armeijan pihalta. Paikalla oli paljon sakkia, melkein kaikki miehiä. Aloin katumaan vetoani kavereitteni kanssa.

Mä olin jo oman komppanian luona, kun joku nuori mies astui paikalle juttelemaan alikersantille. Multa meinasi mennä jalat alta nähdessäni kundin. Se oli mua vähän vanhempi, komee blondi. En ollut ikinä nähnyt noin komeeta miestä. Kun se sitten lähti, kaikki halus tietää kuka se oli. Alikessu vastas, että se oli myös alikessu ja että sen nimi on Kai. En saanut koko päivänä miestä mielestäni.

Viikon ajan aina kun näin Kain, tuijotin sitä kun mielipuoli. Kerran se taisi nähdäkin tuijotukseni. Hän vain virnisti ja iski silmää. Olin aivan myyty. Joka yö ajattelin, kuinka hän panis mua pitkään ja hartaasti. En olis uskonu että haaveeni toteutuis. Ja hyvin pian.

Maanantaina kun tulin viikonloppulomalta kasarmille, siellä ei ollu paljo ketää. Muutama tyyppi tais olla siellä sun täällä. Sitten Kai käveli mua vastaan.

- Hyvää huomenta alokas. Hän sanoi.
- Huomenta.

Kai katsoi mua. Sitten tajusin miks.

- Alikersantti. Jatkoin loppuun.
- Osaahan se alokas sittenkin. Kai tuijotti mua jotenkin oudosti.

Yhtäkkiä se otti mua käsivarresta kiinni ja raahasi lähimmän oven luo ja avas sen. Paljastui, että huone oli siivouskomero. Kai työns mut seinää vasten.

- Mitä sä aiot tehä mulle? Kysyin pelokkaasti.
- Täytyyhän alokasta rankaista. Kai vastasi ja alkoi riisumaan vyötään. En ensin älynnyt mitä se rangaistuksella tarkotti. Luulin että se aikoo pieksää mut vyöllään.

- Älä lyö. Mä en enää mokaa, mä lupaan. Sanoin hädissäni. Kai katto mua ja naurahti jotenkin pilkallisesti.

- Kuka on sanonu että mä lyön?
- Mitä sä sitte teet?
- Arvaa. Kai sanoi ja alkoi riisua muitaki vaatteita. Älysin veti mitä se tarkotti ja aloin väkisinki rimpuilemaan.
- Ehei, neitiseni. Sä et lähe yhtää mihinkää. Riisu.
- En todellakaa. En voinu sille mitään että Kain määrätietonen käytös alko kiihottaa ja tunsin kuinka aloin kostua.
- Sä teet just niin ku mä sanon. Onko selvä? Kai käski ja alko riisuu mua. En pistänyt enää hanttiin vaan annoin Kain riisua mut. Kohta olin aivan alasti ja Kai katto mua arvostelevasti ja nyökkäsi hyväksyvästi. Sitten se laitto kätensä mun pilluu ja alko hyväilee. Se ei voinut olla tuntematta kuinka märkä se oli. Hän hymyili oikein tyytyväisenä ja sano:- Alkaahan se pikku lutkaki kiihottuu. Sä haluut tätä vai mitä?

Inahdin, ku Kain sormet kosketti klitoristani. Voi luoja ku se tuntu hyvältä. Laitoin käden vaistomaisesti Kain käsivarrelle. Näin kuinka Kai hymyili ivallisesti.

- No, mitä sä haluut? Se kysy kuin härnäten.
- Voi, nai mua. Mä haluun sun kyrpää. Sanoin voihkien. Oli jo vaikeaa puhua, tuntu nii hyvältä.
- Sitä mä vähä aattelinki. Kai sano ja lopetti mun hyväilyni.

Se alko riisuu loputki vaatteensa ja kohta se oli alasti mun edessä.

- No, beibi. Tää saattaa sitte sattuu. Se otti mua lantiosta kiinni ja työnsi ison kyrpänsä kerralla mun siään. Kiljaisin mutta se ei onneksi kuulunu oven ulkopuolelle, koska Kai piti kättää mun suun edessä. Se todellaki sattu, mutta kohta se alko tuntuu tosi hyvältä. Aloin voihkimaan kiimassa ja pyysin lisää. Kai toteutti mun pyynnön.
- Tuntuuko hyvältä? Just noin. Pyydä lisää, pyydä. Kai kuiskas mun korvaa. - Vaadi mua naimaa sun pilluu.

Kiihottavat puheet sai mut vielä hullummaks nautinnosta. Aloin pyytää lisää ja tunsin jo kuinka orgasmi teki tuloaan. Kohta jo sainkin ja olisin varmaa kiljunu ellei Kain käsi olis ollu suun edessä. Tunsin kuinka Kaikin sai ja se laukes mun sisään. Olin aivan poikki ja lysähdin maahan istumaan.

- Se oli kivaa vai mitä. Kai sanoi ja katto mua. Katoin takasin ja mun katse laskeutui sen kyrvän kohdalle. Se oli valtava näin normaalinaki. Äkkiä mun teki mieli saada lisää sitä muhun. Kai huomasi mun katseen. Se virnisti ja sano:- S ähä oot kiimane huora. Tekeekö mieli?
- Voi, nussi mua. Mä haluun sut mun sisään. Voihkin ja tunsin kuinka kostuin uudelleen. Kai katsoi tyytyväisenä mua ja tuli mun luo.- Ku kerra noin kauniisti pyydät.

Se nosti mut ylös ja paino mut selkä seinää vasten ja suuteli mua kiimasesti. Vastasin innokkaasti ja työnsin pilluani sen kalua vasten. Tunsin kuinka se oli jo aivan kovana. Se käänsi mut ympäri ja alko hyväilee mun persettä.

- Mitä sä teet? Ei sinne. Säikähdin.
- Hei, jos sä haluut et mä panen sua, nii sä saat luvan antaa molempia. Kai sano ja työns sormen mun perseeseen. Kohta se alko tuntuu tosi hyvältä. Aloin työntämää persettäni lähemmäs sen sormia ja voihkin samalla:- Voi, nai mua kunnolla. Nai.

Kai otti sormen pois mun perseestä ja kohta tunsin kuinka se sovitti kyrpäänsä sinne. Ensin se ei meinannut onnistua, mutta sitte se meni. Se todellaki sattu ja mä olin jo lähtemässä. Mutta Kai otti mua lantiosta kiinni ja kuiskas mun korvaan:- Iha rauhassa, ei oo mitää hätää. Kohta helpottaa. Sitte alko naimaa mua ja nopeutti tahtiaan. Mitä pitemmälle sen kyrpä meni, sitä paremmalta se tuntu. Kohta jo aloin voihkimaan ja huusin:- NAI MUA! NAI! MÄ HALUUN SUN KYRPÄÄ MUN SIÄÄN! VOI, NAI!

Juuri sillo sain parhaan orgasmini mitä oon koskaa saanut. Kai ei ollu vielä saanu, joten se nussi mua vielä puol tuntii. Mä sain ainaki kymmene orgasmii. Tän nainnin jälkee, Kai nussi mua melkein joka päivä ties missä asennoissa. Ja kumpaaki reikää tietysti. Ja monta tuntia.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute