Herkku-puhelin
Äärilämpötiloja, osa 2
Elwood

Ensimmäiset löylyt eivät tuntuneet ollenkaan Paulin pahoin kylmettyneessä selässä, eivätkä vielä seuraavatkaan. Vasta kolmannet saivat ihon hiukan kihelmöimään, mutta kuumuus ei tuntunut vieläkään. Viidennen kipollisen jälkeen lauteilla kyyryssä ollut Tiina kipaisi jo tissit heiluen alas lauteilta.

- Luovutan, hän naurahti. - Epäreilua, kai mäkin voisin löylytellä noin jos olisin makaillut pitkään hangessa.
- En mäkään viitsi enempää ottaa löylyjä, Pauli vastasi. – Ei taida enää viitsi mennä avantoon vilvoittelemaan sen äskeisen lumikylvyn jälkeen.
- Peseks sä mun selän, Tiina kysyi ojentaen jo saippuoidun pesusienen.
- Sillä ehdolla että saan pestä tissitkin.
- Kiinni veti!

Pauli jynssäsi huolella kovista löylyistä punoittavaa selkää ja saatuaan sen pestyä hän jatkoi samaa vahtia pepulle. Pauli ihasteli itsekseen sen muotoa, juuri tällainen pyöreä herkkupeppu naisella kuuluikin olla. Onneksi lumisession päättäneestä orgasmista oli niin vähän aikaa, nyt Pauli pystyi vain nauttimaan Tiinan upeasta vartalosta ilman kiirettä edetä sen pidemmälle.
Saatuaan jalatkin pestyä hän pyysi tyttöä kääntymään kevyesti pepulle läpsäyttäen, nyt olisi isojen tissien vuoro. Tiina päätti kiusata hieman malttamatonta miestä.

- Entä jos en käännykään? hän sanoi ja näytti nopeasti kieltään.
- Sit läimäytän lujempaa sua pepulle, Pauli vastasi nauraen.
- En käänny.
Vai aletaan tässä leikkiin, Pauli tuumi ja läimäytti aika lujaa avokämmenellä Tiinan peppuun.
Tiina koko vartalo värähti läimäytyksestä, se vähän sattui mutta tuntui myös jännälta. Iskukohtaa kuumotti, mutta siitä säteili aistillisia tuntemuksia muuallekin, myös hänen jalkoväliinsä. Tiina ihmetteli näitä tuntemuksia, mutta ei edelleenkään kääntynyt.

- Joko käännyt? Pauli kysyi viattomasti.
- En.

Uusi, äskeistä hieman kovempi läimäytys läjähti hänen peppuunsa ja Tiina voihkaisi tahtomattaan. Nyt hän oli todella ihmeissään, ihana kuumotus levisi hänen takapuolestaan kaikkialle aina nänninpäitä myöten ja hänen pilluaan suorastaan tykytti.
Tiina nielaisi ja alkoi kääntyä, hänen päässään risteilivät kuumat ajatukset hurjaa kyytiä.

- No niin, pääsenhän mä sun tissien pesuun, Pauli sanoi hymyille täysin tietämättä läimäytysten aiheuttamasta reaktiosta.

Tiina kääntyi kiusoittelevan hitaasti huomaten Paulin katseen suunnan, keimaillen hän heilautti ylävartaloaan käännöksen lopuksi. Pauli tuijotti huuliaan nuolaisten edessään väriseviä tissejä Tiinan hymyillessä hyvin tietoisena Paulin ihastuksesta hänen kieltämättä upeisiin tisuihinsa.

- Huh huh… Pauli huokaisi syvään. - Niin, se pesu!

Pauli pesi rintoja hieroen ensin pesusienellä niitä runsaasti saippuoittaen, sitten hän laittoi sienen sivuun ja jatkoi kevyttä hierovaa liikettä käsillään. Käsittely oli jotain pesun ja nautinnollisen hyväilyn välimailta ja Pauli nautti joka hetkestä. Hän huomasi Tiinan nännien töröttävän jo kovina ja antoi niille erikoiskäsittelyn sormiensa välissä hieroen.
Tiina huokaili hiljaa, normaalistikin hän piti kovasti rintojensa hyväilemisestä mutta nyt saippuan liukastamien käsien kosketus tuntui erityisen hyvältä. Johtuiko se äskeisistä läimäyksistä ja niiden aiheuttamasta tunteesta?

Viimein Pauli otti sienen takaisin käteensä ja jatkoi pesua alaspäin. Hän pesi myös tumman karvoituksen sitä vapaalla kädellään pörröttäen, mutta tiesi olla pesemättä pillua saippualla. Lopuksi Pauli pesi Tiinan jalat yksi kerrallaan voimakkaasti hieroen, kun tyttö hieman levitti haarojaan saivat myös sisäreidet oman osansa pesusta.

Pauli otti valmiiksi sopivan lämpöiseksi sekoitettua huuhteluvettä saavista ja Tiinan taas käännyttyä antoi veden valua tämän olkapäiltä selkää myöden alas, huuhdellen samalla myös etupuolen vettä reilusti kaataen. Saatuaan koko tytön huuhdeltua hän otti vielä vettä pieneen kippoon.

- No niin, hän sanoi hiljaa. – Käännypäs niin pestään vielä pillukin.
Tiina mietti taas kuumeisesti äskeistä ”pakottamista” kääntymään.
- Jos en käännykään, läimäytätkö taas pepulle? hän kysyi käheällä äänellä.
- Pakkohan mun on, Pauli virnisti.
- En käänny.

Ahaa, mietti Pauli, tällainen leikki. Hän kumartui hieman ja läimäytti toiseen pakaraan avokämmenellään. Läjähdys oli kova ja saunan seinät kaiuttivat sen moninkertaiseksi, takapuolta pitkin valuva vesi sai äänen kuulostamaan yllättävänkin voimakkaalta iskun lujuuteen nähden. Tiina voihkaisi hiljaa, tunne oli huumaava. Taas kuumotus säteili pakarasta kaikkialle hänen keholleen ja sai aikaan saman tykyttävän tunteen hänen rinnoissaan ja pillussaan. Hän oli aivan ymmällään, eihän tämän pitänyt olla hänen juttunsa. Sinikkahan se piti kovista leikeistä, ei hän! Normaalisti hän nautti hellästä seksistä, nyt hänen pillunsa oli kuitenkin kuin tulessa ja keho vaati lisää.

- Joko käännyt? Pauli kysyi hymyillen.
- En, vastasi Tiina ääni väristen, ottaen käsillään tukea seinästä ja notkistaen selkäänsä tarjosi peppuaan suorastaan tyrkylle seuraavaa lyöntiä varten. Pauli läimäytti vähän kovempaa vuorostaan toiseen pakaraan ja Tiina voihkaisi ääneen hengityksen muuttuessa jo huohotukseksi.
- Vielä, hän kuiskasi työntäen peppuaan vielä enemmän taakse ja levittäen jalkojaan.
Seuraava läimäytys oli jo kova, Tiina lähes huusi paitsi tuskasta niin myös ennen kokemattomasta kiihotuksen tunteesta. Hän huohotti raskaasti roikuttaen päätään käsiensä välissä.
- Vielä… uuuh… kerran… hän voihki huohotuksen seasta.
Viimeinen läimäytys kaikui vielä seiniltä, kun Tiina kääntyi ympäri.
- Eih… enääh… nyt… riittää… Pauli ei antanut hänen rauhoittua, vaan siveli sormillaan valuvan liukkaita häpyhuulia hellän nautinnollisesti ylös ja alas. Kaataessaan kiposta pesuvettä hän työnsi kaksi sormea syvälle pilluun, Tiina voihkaisi ja tarttui Paulin käteen painaen sitä voimakkaasti itseään vasten.
- Hiero… uuuh… klittaa, orkku tulee ihan just, hän kuiskasi ääni himosta paksuna.
- Äläs hätäile, Pauli kiusasi haluten pitkittää Tiinan nautintoa. – Ensin varmistetaan pesutulos makutestillä.

Hän työnsi vastustelemaan kykenemättömän Tiinan lauteiden reunalle istumaan ja nosti tämän jalat ylös aivan pakaroihin kiinni. Kumartuessaan pillua kohti hänen katseensa kiinnittyi pariin pesuvälinekorissa roikkuvaan pyykkipoikaan ja Pauli sai vielä uuden ajatuksen. Hän nuolaisi kevyen kiusoittelevasti Tiinan toista häpyhuulta alas ja toista takaisin ylös, kurkottaen samalla pyykkipojat korin reunasta käteensä. Pauli kohottautui ylös ja vei päänsä Tiinan isoille tisseille. Hetken hän nuoli ja imi molempia nännejä vuorotellen, kunnes ne töröttivät kovina pystyssä. Nopealla liikkeellä hän kiinnitti pyykkipojan nänniin ja heti perään toisenkin Tiinan huutaessa ääneen. Kipu oli sietämätön, pyykkipojat puristivat Tiinan herkkiä nännejä aiheuttaen musertavan tunteen. Tiina ei voinut käsittää miksei hän ottanut niitä heti pois, hänen kätensähän olivat vapaat. Hän ei vaan yksinkertaisesti halunnut! Kipu tuntui säteilevän kaikkialle vartaloon, mutta ei enää kipuna vaan ennen kokemattomana seksuaalisena kiihottumisena. Tiina tunsi pillunsa sykkivän samaan tahtiin nänneissä tuntuvan kivun kanssa ja suorastaan valuvan nesteitään pepulle asti.

Pauli aloitti taas hitaan ja kiusoittelevan nuolemisen Tiinan uskomattoman märällä pillulla, varoen koskemastakaan tämän klitorikseen. Tiinan kädet hieroivat hänen märkiä hiuksiaan ja painoivat päätä voimakkaasti lujemmin hänen pilluaan vasten.

- Annah… uuuh… jo… se… aaah… orgasmih, Tiina voihki kiihkoissaan. Viimein Pauli armahti Tiinaa ja otti loppukirin hyväilyssään, hän työnsi kielensä syvälle Tiinan pilluun ja toi samalla toisen käden peukalonsa pillulle hieroen voimakkaasti klitorista. Tiinasta tuntui kuin hyökyaalto olisi iskenyt, hänen koko vartalonsa tärisi ja kädet puristuivat krampinomaisesti Paulin hiuksiin huudon kaikuessa saunan seinistä. Orgasmi tuntui vain jatkuvan ja jatkuvan, Tiina tunsi maan järisevän ja näki tähtien tanssivan silmissään. Hän ei tiennyt kuinka kauan sitä kesti, ihanan kauan joka tapauksessa. Kun Tiina alkoi pikku hiljaa palailla tähän maailmaan ja aukaisi silmänsä, Pauli otti pyykkipojat pois tisseistä ja halasi häntä oikein voimakkaasti rutistaen. Tiina hyrisi hiljaa, jos hän olisi kissa niin nyt hän kehräisi. Vaikka toisaalta uuden, pimeän puolen löytäminen omasta seksuaalisuudestaan vähän hirvittikin, juuri nyt hän halusi vain nauttia hyvästä olostaan.

- Kiitos, Tiina kuiskasi hiljaa Paulia suukottaen. – Tuntui upealta, aivan ihanan tuhmalta!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute