Herkku-puhelin
Äärilämpötiloja
Tanja83

"Mene sinä vaan edeltä, minä tulen kohta perässä", vastasi Tiina Paulille, kun tämä tuli mökkiin ilmoittamaan, että sauna olisi lämmin. Oikeastaan se oli ollut tarpeeksi lämmin jo aikoja sitten, mutta Pauli suunnitteli pistävänsä isotissisen viikonloppuheilansa kunnolla koetukselle. Tyttö kun oli uhannut saunovansa, nussivansa ja vielä juovansakin Paulin pöydän alle milloin tahansa.

He olivat tavanneet pari kuukautta sitten, kun Pauli kävi tuomassa Tiinan työpaikalle firman assistentin tilaamat tavarat, mutta assistentin ollessa ruokatunnilla oli jäänyt Tiinan hommaksi ottaa laatikot vastaan. Tuo mainittu assistentti, "Helena-täti", kuten firman työntekijät häntä kutsuivat, olikin varsinainen toimistodiktaattori, päälle viisikymppinen, rempseä täti, joka piti kunnolla jöötä paitsi kaikille firman työntekijöille, myös ja erityisesti kaiken maailman autokuskeille ja muille satunnaisen säännöllisille ja säännöllisen satunnaisille kävijöille. Joskus vaikutti siltä, että Helena söi lähettipoikia lounaaksi - varsinkin silloin, kun nämä erehtyivät soittamaan ovikelloa kesken Helenan kynsien lakkaamisen tai jonkin muun tärkeän toimituksen. Puhumattakaan tilanteista, joissa toimitettu tavara ei ollut sellaista kuin piti. Toisaalta hän oli äärimmäisen huolehtivainen ja mukava työkaveri, muisti kaikkien työntekijöiden perheasiat ja piti huolen siitä, että yksikään nimi- tai syntymäpäivä ei jäänyt vaille asianmukaisia juhlia.

Ei siis ihme, että Pauli ilahtui nähdessään Helena-tädin tilalla nuoren, pitkän brunetin, joka tyylikkäästä tummasta jakkupuvustaan huolimatta näytti aivan tajuttoman seksikkäältä. Tytöllä oli taivaansiniset silmät ja huomiota herättävän isot rinnat, vaikka hän selvästi yritti pukeutumisellaan pitää ne piilossa. Paulin piti oikein keskittyä, ettei katse olisi painunut liian alas - tosin tytön siniset silmät ja täyteläiset huulet antoivat silmänruokaa nekin. Varsinaisen asian hoidettuaan Pauli rohkaistui mutisemaan, että "vielä olisi yksi paperi tässä", ja tytön ihmettelevään katseeseen (paperi oli aivan tyhjä) hän mainitsi selitykseksi, että paperiin pitäisi saada tytön nimi ja puhelinnumero, jotta hän voisi illalla soittaa tälle ja pyytää ulos.

Joskus suoraviivainen toiminta tehoaa, ja tuosta tavarantoimituksesta alkoi Paulin ja Tiinan tiivis kanssakäyminen, johon kuului niin kynttiläillallisia kuin reipasta seksiä, ja kaikkea näiden väliltä. Nyt tuosta ensitapaamisesta oli siis kulunut pari kuukautta, ja nuoripari oli päättänyt lähteä viikonlopuksi vuokramökille hiihtämään, saunomaan ja harrastamaan kaikkea muutakin, mitä nuoret ja kyltymättömät ihmiset voivat suinkin kahdestaan harrastaa. Reissua suunniteltaessa oli puolin ja toisin uhottu, kuinka kovia hiihtäjiä tässä ollaan ja Paulin kehuessa olevansa kova poika ottamaan löylyä Tiina oli esittänyt omasta puolestaan tuon alussa mainitun uhkauksensa.

Tiina arvasi, että odotettavissa olisi kuumat löylyt. Siksi etumatkan antaminen Paulille oli harkittu teko - Tiina voisi tankata vähän juotavaa sillä aikaa kun mies hikoilisi itsestään parhaimman terän kipakoihin alkulöylyihin.

Viitisen minuuttia myöhemmin Tiinakin lähti saunalle. Se oli mökistä muutaman kymmenen metrin päässä, aivan järven rannalla. Metriset lumikinokset ympäröivät rakennuksia ja saunalta meni polku laiturille, jonka päähän oli sahattu parimetrinen avanto. Siinä kelpaisi vilvoitella, jos vain tarkenisi juosta veteen asti. No, eihän viiden asteen pikkupakkasen pitäisi tuntua saunasta tultua missään.

Tiinan astuessa saunaan Pauli istui lauteilla hikisenä ja punaisena. "Taitaa mies olla kohta kypsä tauolle", mietti Tiina kiivetessään lauteille harkitun hitaasti, tietäen, että hänen rintojensa yksikään keinahdus ei jäisi mieheltä huomaamatta. Tiina istui lauteiden päätyyn poikittain Pauliin nähden, nojasi selkänsä seinää vasten ja ojensi jalkansa Paulia kohden sillä tavoin asettuen, että Paulilla olisi esteetön näköala hänen tumman häpykarvoituksensa alla lupaavan kosteana kimmeltäviin pillunhuuliin.

"Kypsä on", totesi Tiina, kun Pauli hetkeä myöhemmin kampesi loputkin itsestään pystyyn - miehen jalkovälissä oli noustu seisomaan jo aikaa sitten - ja sanoi loikkaavansa avantoon vähän jäähdyttelemään. "Mene varovasti ettet kaadu", neuvoi Tiina muka huolehtivaisesti, ja ojensi kätensä tukemaan ahtaasta välistä ohi vääntäytyvää miestä. Tiina asetti toisen kätensä miehen takamukselle ja veti tämän lantiosta lähemmäs niin, että saattoi itse vähän eteenpäin kumartumalla antaa "pikku-Paulille" pusun. "Kiusaa vanhaa miestä", mietti Pauli, joka olisi mieluusti jäänyt pitemmäksikin aikaa tuohon, mutta saunan kuumuus pakotti hänet pakenemaan paikalta.

Tiina seurasi ikkunasta, kuinka mies käveli ripeästi polkua pitkin laiturille ja sieltä edelleen alas avantoon. Hetken aikaa vilvoiteltuaan Pauli rupesi kipuamaan ylös tullakseen takaisin saunan lämpöön. "Nyt", ajatteli Tiina, nousi ylös ja astui ulos saunasta. Pauli huomasi Tiinan kun tämä tuli saunan kuistille. "Jokos tuli sullekin kuuma", kysyi mies ilkikurinen virnistys kasvoillaan. Tiina ei vastannut, vaan juoksi kuistin portaat alas miestä vastaan. Paulin katse nauliutui juoksevan tytön isoihin rintoihin, miten ne voivatkaan heilua noin ihanasti.

Hetkessä Tiina oli Paulin kohdalla. Mies yritti hivuttautua tytön ohi, mutta kapealla polulla se ei niin helposti tapahtunutkaan. "Ei tästä pääse", sanoi Tiina ja näytti miehelle kieltä. Tiina tarttui Paulin olkavarsiin kaksin käsin ja työnsi miehen selälleen lumihankeen ja heittäytyi itse päällimmäiseksi. "Heiii! Mitä...." mies aloitti, mutta ei pystynyt jatkamaan sen pitemmälle, kun lumen kylmyys selkäpuolella ja saunakuuman tytön vartalo vatsapuolella hetkeksi salpasivat hengityksen, ehkä ajatuskin siinä katkesi.

Lumi oli pehmeää ja kahden ihmisen paino upotti heidät puolisen metriä kinokseen. Hetkessä Tiina kiepahti kuusysiasentoon Paulin ihmetellessä tytön ketteryyttä, imaisi Paulin kylmässä kokoon vetäytyneen kalun suuhunsa ja painoi oman jalkovälinsä miehen kasvoille. Paulin "pikkuveli" havahtui tilanteeseen isäntäänsä nopeammin, ei mennyt kauaakaan kun se oli palautunut pakkasen jälkeisessä lämpökäsittelyssä mittoihin, joilla se täytti Tiinan suun ääriään myöten.

Pauli tajusi, että Tiina hallitsee tätä tilannetta nyt täysin eikä hänen auta rimpuilla. Pitkän ja muodokkaan tytön vartalo oli sen verran painava, että Paulillla ei ollut mitään mahdollisuuksia päästä edes vaihtamaan asentoaan. Tiinan reidet lukitsivat hänen päänsä paikalleen ja tytön kädet taas olivat miehen takamuksen alla. Pehmeästä lumesta ei voinut ponnistaa ollenkaan, se antoi heti myöten. Sen verran Pauli pystyi itseään liikuttamaan, että hän sai kätensä kiedottua Tiinan lantion ympärille ja pystyi hyväilemään tytön pehmeitä ja täydellisen pyöreitä pakaroita.

Tiinaa tilanne kiihotti jopa enemmän kuin hän oli osannut aavistaakaan. Vartaloaan edestakaisin taivutellen hän liikutti lantiotaan Paulin kasvojen päällä ja samalla hyväili miehen isoksi paisunutta kalua kuumalla suullaan. Tytön kieli eli vielä omaa elämäänsä terskan ympärillä. Paulin asento esti häntä kuulemasta tytön voihketta, mutta helppo oli tajuta, miten kovassa vauhdissa Tiina oli. Mies nuoli tytön pillunhuulia parhaan taitonsa mukaan, välillä kiusasi klitorista kielenkärjellä ja välillä taas upotti kielensä pilluun niin syvälle kuin sen sai.

Pauli tunsi Tiinan olevan lähellä orgasmia. Yhtäkkiä tytön pehmeät reidet puristuivat miehen pään ympärille niin että teki kipeää, samalla kun kuuma suu imaisi Paulin kalun uskomattomiin syvyyksiinsä. Tämä oli jo Paulillekin liikaa, ja hän sai oman orgasminsa samanaikaisesti Tiinan kanssa. Kuuma sperma ryöpsähti tytön suuhun ja täytti sen kokonaan. Tiinan vartalo kouristeli orgasmin aalloissa ja suu nieli kaiken sperman, tippaakaan tyttö ei päästänyt karkuun.

Kiihkon tasaannuttua Tiina kierähti pois Paulin päältä ja auttoi tämänkin ylös lumikuopastaan. Miesparka hytisi kylmästä mutta ei valittanut... oli tainnut kuitenkin saada riittävästi hyvitystä osakseen tulleesta, kieltämättä aika kylmästä kyydistä. Tiina katsoi Pauliin sinisillä silmillään, otti kasvoilleen viattoman näköisen ilmeen ja kysyi "Mentäiskö vähän lämmittelemään? Sitten mä juon sut pöydän alle." Tähän Pauli ei tohtinut sanoa mitään, vaan tytön käteen tarttuen lähti kohti saunan lämpöä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute