Herkku-puhelin
Daniela
Ilona

Perustuu tositapahtumiin.

Tavatessani ensimmäistä kertaa Danielan tuntui kuin sydämeni olisi pysähtynyt. Hän oli jumalainen kaunotar pitkine suklaanruskeine hiuksineen ja miltei jäänsinisine silmineen. Ei hänellä ollut mitään mallinvartaloa, ja onneksi. Vihaan kaikkia luuviuluja, eivät sellaiset ole naisia. Danielan rinnat olivat B- kuppia. Hänen ihollaan oli raskausarpia muistoina teini-iän lihavuudesta. Nykyään Daniela on muodokas, juuri kaksikymmentäviisi vuotta täyttänyt nuori nainen joka tietää tasan tarkkaa mitä haluaa - kunnon tyydytyksen raskaan työpäivän loputtua. Ja sen hän saa minulta, omalta rakkaaltaan. Olen todellinen onnenpekka, kun minulla on tuollainen kihlattu.

Daniela on oikeastaan mun lapsuudenkaveri. Tutustuin siihen kolmannella. Ilo oli lyhytaikainen, ollessamme viidennellä isä sai loistavan työtarjouksen ulkomailta ja minun oli jätettävä entinen elämäni ja silloinen poikakaverini. Dan oli jo silloin pyöreä enkä osannut kanavoida tunteitani häntä kohtaan.

Uudestaan tapasin Danielan viisi vuotta sitten. Olin palannut kaksikymppisenä takaisin kotosuomeen opiskelemaan. Ja voitte varmaan kuvitella iloisen yllätyksen - Daniela oli seinänaapurinani. Aloin opiskelemaan avoimessa yliopistossa enkä uskaltanut tehdä aloitetta saatikka tunnustaa tunteitani elämäni rakkaudelle. Heräsin aamulla söin jotain ja lähdin kirjastoon vain palatakseni sieltä takaisin siinä vaiheessa kun mielessäni alkoi pyöriä pervoja kuvitelmia. En pystynyt opiskelemaan, janosin seksiä. Olin tiedostanut teini-iässä seksuaalisuuteni. Tulin toimeen ja rakastin naisen kosketusta. Naisen hellää, päättäväistä otetta. Olin seurustellut ulkomailla asuessani vain kerran.

Elämäni muutti se ovikellon soitto. Olin juuri tullut kampaajalta ja näytin upealta. Olin juuri lähdössä revittelemään ja hakemaan seuraa. Ärtyneenä avasin oven, minulla oli vielä meikkikin kesken. Ällistyksekseni näin oven takana itkevän Danielan. Hänen ruskea ripsivärinsä oli levinnyt poskille. Talutin tärisevän tytön sisälle asuntooni ja istutin hänet sohvalle. Tarjosin tytölle nenäliinan ja pyyhkäisin mielestäni aatteet bileistä.

"Sori että mä tunkeudun sun luo tällei. Mä vaan haluan puhua jollekin joka ymmärtää mua" se niiskutti. Silmäilin neidin asustuksen läpi enkä voinut olla huomaamatta kovettuneita nännejä puuvillapaidan läpi. "Ei se mitään" vastasin huomaamatta. Huokaisin raskaasti ja Dan näytti todella pahoittelevalta. "Mä tiiän et pilasin sun illan, mut on vaan pakko tulla tunnustamaan sulle yks juttu. Ilona, mä.. mä olen lesbo. Mä olen katellu sua kolmannelta lähtien. Sä olet mun märkä uni ja --" se nyyhki ja pyyhki kyyneleitä pois. "Älä vihaa mua"…

Kuten arvata saattaa, olin ihan sanaton. Sormeni elivät omaa elämäänsä ja avasivat kampaukseni ja riisuivat raskaan mekon. Istuin Danielan viereen ja painoin ujon suudelman hänen silkinpehmeälle otsalleen. "Jumalauta likka. Sä et tiedä kuinka pitkään mä olen fantasioinut susta. Kuinka mä raiskaisin sun pillus jollain jätti-isolla dildolla, kuinka mä antaisin sulle sellaisen panon että sä et kävelis pariin päivään. Ja nyt sä tulet sitten tunnustamaan että sä rakastat mua" Olin itkun partaalla. Kiima oli madaltanut ääntäni ja annoin tunteille vallan. Danielan punaiset silmät olivat liian hellyyttävät. En voinut tunteilleni mitään vaan koppasin Danin käsivarsilleni - kävin kuntosalilla nostamassa viittäkymmentäviittä kiloa - ja kannoin neitokaisen makuuhuoneeni sängylle.

Olin aivan varma että Danin vaaleaan puuvillapaitaan tuli joku reikä, niin nopeasti riisuin hänen vaatteitaan. Kirosi alimpaan helvettiin omat ylikireät vaatteeni ja itku kurkussa revin Danielan viimeisetkin vaatteet pois kaataen hänet sängylle. En ollut usein päällä, vain harvoin. Kaivoin vasemmalla kädellä sänkyni alla olevaa laatikkoa jossa luki harhaanjohtavasti ”LAKANOITA”. Oikeastihan siellä oli seksileluja. Tytön parhaita ystäviä. Nättejä tekokaluja ja klitoriskiihottimia. "Ota sieltä nyt joku vaan nopeesti" murahdin kärsimättömänä katsellen Danielan täydellistä vartaloa. Olisin varmasti räjähtänyt taivaan tuuliin silkasta kiimasta, jollei Dan olisi ollut vieressäni lievemmässä mielentilassa. Minua kiusaten hän mittaili ja punnitsi käsissään kahta isoa hieromasauvaa. Tuskastuttavan pitkän valinnan jälkeen Daniela pudotti punaisen dildon lattialle ja ojensi mustanpuhuvan tekokullin minulle. Kevyt puna oli kohonnut tytön poskille. Vaihdoin nälkäisiä suudelmia Danin kanssa. Hän odotti että tekisin jotain.

“Levitä jalkojas Älä hupsuttele, en mä sua pure, pitäähän mun nyt saada tää sun sisälle, luuletsä etten mä valu ku joku pesusieni” mutisin. Daniela ihan tarkoituksellaan kiusasi minua esittäen vienoa ja kilttiä koulutyttöä. Olin kiimasta sekaisin ja riuhtaisin ystäväni reidet auki ja katsoin posliinipillua joka kiilteli kiimasta. En uskaltanut edes vilkaista omaa vakoani, tunsin kiimamehujani jo reisillä asti. Danielan häpyhuulet olivat raottuneet kiimasta. Tummat nännit olivat kovettuneet ja Danielan silmät olivat ummessa. Pientä huohotusta purkautui suusta leikkiessäni lelulla. “JUMALAUTA TYÖNNÄ SE NYT VAAN SISÄLLE MUHUN SAATANA!” hän lopulta huudahti kun hengitin kuumaa ilmaa vasten klitorista. Minua ei tarvinnut kahdesti käskeä, vaan työnsin hervottoman, ainakin toistakymmentä senttiä pitkän leikkikalun sisälle pieneen ystävättäreeni. Danielalla oli pituutta vain hiukan päälle puolitoista metriä. Daniela levitti reisiään ja selkä kaartui heti notkolle. Tyttö heitti päätään taaksepäin. Itse katselin lumoutuneena kuinka iso tekokyrpä souti hitaasti sisään ja ulos venyttäen pienen pillun äärimmilleen. Ryhdistäydyin ja aloin soutamaan tekovehkeellä sisään ja ulos. Daniela vain virnisti nautinnosta ja vei toisen kätensä klitorista hieromaan. Ei mennyt puoltakaan minuuttia kun pillu alkoi supistella ja ystäväni suusta purkautui äänekäs voihkaisu.

“Se on ihan vitun iso. Se seivästi mut ihan täysin. Nyt on sun vuoro, kultaseni” se kuiskasi mun korvaan ja nuolaisi korvanlehteäni. Se painoi mut vuorostaan kiinni sänkyyn ja silitti mun vaaleanpunaisia nännejä. “Anna mulle kiltti” sain vain voihkaistua. Suljin silmäni ja kuulin kuinka Daniela tutki seksilelulaatikkoa etsien selvästi sitä punaista sauvaa, joka oli selkeästi pidempi kuin se musta. Daniela levitti sormillaan mun kiimasta märkiä häpyhuulia ja totesi jotain mukahuvittavaa. Pystyin vain tärisemään Danielan kosketuksen alla. “Oletksä varma ettet oo kipeä?” se kysyi ottaen suihin dildoa. Nyökkäsin hengittäen kiivaasti. Minähän en päästäisi Danielaa käsistäni ilman minun organismia joka oli paisumassa tajunnanräjäyttäväksi.

Ikuisuudelta tuntuvan hetken jälkeen ystävättäreni työnsi lähes väkivalloin suunnattoman lelun pilluuni. Parahdin nautinnosta ja huohotin kevyesti. Daniela nuoli klitoristani ja työnteli paksua parrua sisääni. Halusin pidätellä ja nauttia vielä lisää. Pyysin Dania lopettamaan nuolemisen ja hän totteli yllättäen. Nautin aivan liikaa punaisesta leikkikalusta. Kumppanini ei säästellyt pilluani vaan jyysti sitä kuin viimeistä päivää hieroen samalla g-pistettäni. Se sai minut laukeamaan räjähdyksen lailla. Itkin ja voihkin Danielan nimeä ja tunsin kuinka pilluni puristi sauvaa kuin henkensä hädässä. Organismi todellakin räjäytti tajuntani.

Hetken kuluttua tajusin makaavani Danin vieressä. “Kiitti kulta” sain kuiskattua.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute